|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
15.11.2007 9:27:10   
Estrella*
Jutro!

NARAVA nisi najmlajša. Kolikor se spomnim je Sashy stara 19 let, torej je letnik 1988 in KOdranca 1984. Sicer pa čestitam za uspešno opravljeno NSuser posted image user posted image user posted image . Praviš, da je imel mali 170 utripa? No, potem je spet eden od dokazov, da višina utripa ne napoveduje spola.

Moji pikici so namerili 167.

Aria81- sem spregledala tvoj naslednji datum GP. Na naslednjem seznamču ga napopam. Imaš pa na isti dan pregled kot jaz user posted image user posted image .

Kar se tiče kilogramov... pri prejšnji nosečnosti sem se zredila 8kg in mi po porodu ni ostalo nič. Ko sem šla rodit sem jih imela 64kg in 98cm obseg trebuha. Sedaj jih imam prav toliko in 92cm, pa sem šele v 4 mesecu. Kaj šele bo???

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
15.11.2007 9:44:09   
narava
uf, se dobro! ma ne, sala. Sam' sem mislila, da bom loh "scrklanka" user posted image  

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

Neposredna povezava do sporočila: 2127
15.11.2007 10:14:46   
Naja30
Aja, letnica rojstva. 78.

Je še katera ves čas žejna?

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
15.11.2007 10:22:50   
80kaja
pozdravljene majčice....
sporočam svoj letnik: 1980.
Kako ste kaj danes, sonček je...user posted image  jaz pa pogrešam našega sončka 33...ga pogreša še katera?
tudi mene prsi manj bolijo, trebušček se vztrajno boči...z njim pa tudi boki in rita :-( sem pridelala več kot 3kg...uf...
jutri je petek...fino,kajne?
imate že kakšne načrte za novo leto?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
15.11.2007 10:29:05   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: narava

uf, se dobro! ma ne, sala. Sam' sem mislila, da bom loh "scrklanka" user posted image  

user posted image user posted image user posted image  Ne, ne boš, šlik-šlak user posted image

In čestitem za uspešno opravljeno NS user posted image user posted image

Vsem en dober danček user posted image

Pri meni je dober, ker sije SONČEK in ni snega user posted image user posted image

teodoral, joj, ko bi ti vedela, kako je bilo pri meni pri vsaki nosečnosti drugače user posted image  Jaz sem šla prvič rodit s čisto mini trebuščkom, pol moje okolice sploh ni vedelo, da sem noseča. V drugi nosečnosti sem bila okrog 20. tedna že prav izrazito noseča. V tretji pa, ojoj, sem bila v sedmem mesecu kot da bom vsak čas rodila, na koncu pa kot orjaška žoga na dveh hoduljah user posted image user posted image  Kaj bo šele zdaj... user posted image user posted image

Naja3, ja, jaz sem obupno žejna... Sploh popoldne oz. proti večeru.

Za koga stiskamo pesti danes? Spomnite me, prosim user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
15.11.2007 10:38:37   
Čmrlika
Hojla vsem!
ste ene pridne, pišete, pa pišete...No, meni pa so slabosti tud že minile, pa moje bubice že vmes nehale bolet, zdaj pa spet bolijo., bradavice pa,-strogo prepovedano dotikanje, še majico pazim, kako oblečemuser posted image ...
In zdaj moram še en šiviljski meter poiskat al kaj? No, za kile pa vem, da sem jih do zdaj ene štiri navrgla......Grem iskat meter...pa še to javim...
Dobre ideje, res!!!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
15.11.2007 10:44:32   
Čmrlika
Hvala bogu, kdaj pa  kdaj za taščo...user posted image ...Sem našla šiviljski meter v njeni škatli s šiviljskim priborom, ki je menda še edina stvar, ki je v najinem stanovanju od nje ostala, pa da je jaz nisem vstran vrgla! Ups...Ne, saj fajn, da je sinekoma še prej te pripomočke pustila, ko sta dva dedca sama živela...user posted image
No, pa imama podatek, ---tam kjer je moj buši najbolj izbočen pravi taščin meter 93 cm...Je to dost?
Ajde lp iz turobnega Maribora!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
15.11.2007 10:52:17   
mali pingo
Pozdravljene!

Ali vzamete še mene zraven? Sem šele sedaj odkrila, da obstaja taka tema (prej sem se bolj okoli zanositve in nekaterih drugih tem smukala). Pa še v službi niso vedeli in nisem mogla pisati (doma imam pa predpotopen internet, zato bom pisala, ko bom utegnila, vendar pa sem in bom redno prebirala).

Rok imam 20.05., NS je že mimo in je vse ok. Sem letnik 1981.

Kaj moram še napisat?

Lp vsem

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
15.11.2007 10:54:37   
špelin@
mali pingo, dobrodošla user posted image user posted image user posted image  Krasne novičke user posted image

(odgovor članu mali pingo)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
15.11.2007 10:56:13   
mali pingo
hvala, hvala

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
15.11.2007 11:20:29   
kodrana
dobro jutro. no, danes sem malo podaljšala user posted image . sem spala do 10h. tako težko sme danes zaspala. pa še prebava me muči. pa ne, da sme zaprta.. ampak me črviči notr. mah, pa še neki sm nemirna.
komaj čakam to nuhalno. čez en teden. saj bo.. vikend hitro mine.
jutri imam še pevske vaje. mi je kar težko. saj sem takoj zadihana, kot slon in težko držim sapo. user posted image

dajte mi tiste, ki imate mal špehca na trebuhu in ste dale nuhalno že čez. a se je lepo videlo?
ker zdaj mi je ena kolegica rekla, ki ima špehec na trebuhu, da ji je njena g. rekla, da bo na nuhalni slabo vidla in da ji bo verjetno morala delat vaginalni uz.
samo je res, da jaz nimam tako nizko špehec-tam ob sramni kosti nimam- temveč tu višje ob popku. user posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

Neposredna povezava do sporočila: 2136
15.11.2007 11:35:05   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

dajte mi tiste, ki imate mal špehca na trebuhu in ste dale nuhalno že čez. a se je lepo videlo?
ker zdaj mi je ena kolegica rekla, ki ima špehec na trebuhu, da ji je njena g. rekla, da bo na nuhalni slabo vidla in da ji bo verjetno morala delat vaginalni uz.
samo je res, da jaz nimam tako nizko špehec-tam ob sramni kosti nimam- temveč tu višje ob popku. user posted image

never heard! pravkar bla na NS in mam tut malo spehca okrog trebuha in se je vse fajn vidlo. Brez skrbi! Joj, kok dezinformacije hitro zmedejo in prestrasijo cloveka user posted image  Ti kar veselo pricakuj NS, jaz bi se 1x sla  samo zaradi izraza na obrazu od mojga user posted image  Sva prisla ven, me je cmoknu in reku: Zdaj te pa na vecerjo peljem! In sva sla v italijansko restavrejsn..kok je fajn bit nosec user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
15.11.2007 11:37:24   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

---tam kjer je moj buši najbolj izbočen pravi taščin meter 93 cm

ker je tascin sigurn prav kaze! user posted image  kok mi je vsec ta "svojilni pridevnik"..zdaj te bom vedno vprasevala kolko kaj kaze tascin meter?user posted image  Faca si. user posted image

p.s.: mali pingo: velkom, fil fri to chet, kraj, diskas, penik end evri oder imousnl stejtus pregnant vumn gous tru! user posted image  kva sem zakomplicirala..kva bi una na temi o pisanju z velikimi zacetnicami in slovnicno pravilno rekla na ta stavk?? po moje popadke dobi - in a moment! user posted image

lp, n.
p.p.s: ne nisem uciteljica anglescine, mi je pa ta jezik zelo blizu in pol tezim folku okrog s tako pisarijo user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
15.11.2007 11:38:17   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

Eh, mora biti pa že kar konkretno veliko špehca, da je to vzrok za vaginalno varianto. Ali pa, če ima G zelo slab UZ aparat.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
15.11.2007 11:41:39   
narava
se strinjam z ex-anonimko.

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
15.11.2007 11:47:20   
mali pingo
Sicer ne vem koliko špeheca imaš v mislih ampak jaz ga imam nekaj (sicer tudi višje - se mi vsi kg vedno na trebuh "obesijo"), pa se je vseeno ful lepo videlo. Mislim, da mora biti kar precej (se opravičujem - nočem nikogar prizadeti), da se ne bi videlo.

Morda ima katera druga še kaj več izkušenj.

Pa ne sekiraj se preveč, bomo držale pesti zate.

Lp

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
15.11.2007 11:47:58   
mali pingo
Ups, vidim, da sem kar dolgo rabila.

Neposredna povezava do sporočila: 2142
15.11.2007 11:52:40   
kodrana
no, potem se nimam kaj bati. špehca mam višje, tu spodaj, ko leži dojenček ga nimam, je pa buši tam sedaj lepo napet. zakaj leuser posted image .
no, ne vem kolko špehca ima ona. ji je pa baje ostalo od poroda na trebuhu..
no, če ga z AS najdem, ga bo tud strokovnjakinja z še boljšo uz napravo.
najraje bi šla že danes na nuhalno. a žal ne gre.. sem tečna, ne?! user posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

Neposredna povezava do sporočila: 2143
15.11.2007 11:54:54   
sesil
mali pingo dobrodošla.
glede špehca pa ne se sekirat, jaz ga tudi mam tam okoli popka, pa sem na NS vse normalno vidla.
moram še jaz najti ta "taščin meter", da se malo pohvalim s centimetri.user posted image
jutri imam pa pregled. kdaj pa pri G začnejo merit obseg trebuha?

Neposredna povezava do sporočila: 2144
15.11.2007 11:55:11   
Estrella*
Oh, Kodrana, si me pa res v smeh spravilauser posted image . Meni je od prejšnjega stanja ostalo nekaj "špehca" po bušiju.( ne da se mi delat trebušnjake) Na NS se je videlo odlično. Pušenjak ni nič komentiral. Sem se pa med pregledom spomnila na to foro o špehcu in slabi vidljivosti. Ne vem, ampak sem jo tudi jaz nekje slišala. Malo je bolj prtiskal in tolkel, ampak mislim, da zato, da se je pikica premaknila in se pokazala v tisti smeri, ki jo je želel videti.

mali pingo- dobrodošla na forumu.user posted image user posted image user posted image Sporoči še zaporedno nosečnost,spol pikice na NS, datum naslednjega GP in obseg bušija ter pridelane kilce. uff, sem zahtevna.....

Špelin@- vem, da je vsaka nosečnost različna in baje, da se pri vaski naslednji bolj pozna. Moja druga se je žal bolj zgodaj končala tako, da nisem doživela kakšnih posebnih mer.

80Kaja- Za novo leto sem mislila , da bi šli malo na morje ali pa smučat. Nisem se še odločila, vendr mi toplejši kraji bolj dišijo.

Naja3- vsak dan sem bolj žejna. Hvala bogu...prej mi ni najbolj pasalo in posledica je bil katastrofalen bakterijski urin. Sedaj  sem seveda skoz na wc-ju, a bom že preživela, da bo le s pikico vse OK.

PREGLEDI ZA TA TEDEN......
user posted image  15.11.2007user posted image

user posted image  Taula GP in user posted image  Suzi 27 NS

user posted image 17.11.2007user posted image

user posted image  Žanai NS

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
15.11.2007 12:20:25   
aria81
Meni je pa ginekolog rekel, glede na to da nimam še nekega izobčenega trebuha, naj pridem na NS s polnim mehurjem. No ne ravno da komaj zdržim ampak naj me vsaj malček tišči na WC. Ker "baje" da tiste ki so malo ožje v pasu, se lepše vidi če je mehur malček bolj poln.
Pri meni je držalo. Mi je pa rekel da če nebi imela vsaj malo polnega mehurja se nebi kaj dosti videlo.
Verjetno si vsak G razlaga po svoje.

Mi v Kopru pa imamo lep sonček,  samo ta burja nas malčke heca. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2146
15.11.2007 12:34:30   
aurora28
Mali pingo dobrodošla! user posted image user posted image user posted image

Jaz imam pa jutri G pregled, joj že komaj čakam. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu aria81)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
15.11.2007 13:03:19   
sesil
tudi jaz imam jutri G pregled. komaj čakam...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
15.11.2007 13:22:44   
Estrella*
Aurora, sesil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za jutrišnji pregled!

Glede merjenja trebuha je ena majčica spraševala/sorry, mi je ušla z glave katera/. Meni je prvo meritev opravil točno pri 19t in rezultat 19,5 cm. Po krivulji vidim, da sem bila na robu zgornje mejeuser posted image user posted image , ampak trebušček ni bil velik...

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
15.11.2007 13:25:35   
Estrella*
Narava- a si ti živela v Australiji???

Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Trans-oče: Pravico imamo, da obstajamo
photo
Izraelec Yuval Topper-Erez, ki s svojim partnerjem in tremi otroci živi v Angliji, se je odločil, da svoje intimne porod...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?