|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
15.11.2007 12:36:14   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: nuka

O hvala Suzi. Pol mam pa še eno vprašanje glede dojenja v porodni sobi. Kako vam  uspe pristavit?
Meni še ni uspelo. Prvič zarad tega, ker so me v prvo takoj šival in še preden so me zašil je tamala spala kot top. V drugo sem pa čakala na šivanje in sem tko smotan ležala v polsedečam položaju da mi tamalga nikakor ni ratal pristavt. Riti pa tud nisem upala premaknit  dokler ni bla zašita. No in ko je blo to vse uštiman je tamal spal kot polhec.

Madona že kompliciram. Se vidi da se bliža februar.

user posted image  Hja, mene so tud šival po porodu. Ampak se mi zdi da takoj. ta čas so malega umivali in merili in oblačili, on se je drl, jaz pa sploh skor opazla nisem, da so me spodaj rihtal. Ko so me porihtal sem se pa dala na bok, pa mi je babica tamalga pristavila. Itak je bil ko pijavka, je takoj zagrabil. user posted image  te skile iz porodne so mi še vedno najbolj pri srcu. Lej, bom zdele eno v album prilimala. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
15.11.2007 13:03:12   
nuka
Pri men je pa zmer moj tamalčke cartkov. No tamalo je mogu še napravt user posted image . So jo samo umil pa mu rekl tamle je za oblečt pa so letel. Je osebja zmankal, ker sem glih ponoč rodila pa sva bli 2 k sva na isto minuto rodili.

Sej men so tud te slikce ful dobre. Morm še jz narest kakšen albumček.

Zdele letim pa tvoje pogledat.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
15.11.2007 13:03:54   
Suzi*
Sem dala par fotk v nov album iz porodne. Če katera želi geslo, naj mi piše na ZS.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
15.11.2007 13:25:15   
nuka
Joj kolk so fletni. Pa kakšne dolge črne laske.

Tole je pa naša princeska stara 3 ure, na zadnji sliki je pa stara 1 teden.
http://www.ringaraja.net/forum/albumphoto.asp?v=moji&albumid=9820&asortType=3&apage=1

Od princa pa še nimam nobene slikce gor. Pa morm mojga počakat da pride domov pa da mi jih naloži. Sem bl skregana s tehniko.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
15.11.2007 13:28:25   
pina-1
glede kreme se strinjam s Suzi. Jaz prvič nisem tega mela in mi je Mia bradavico skoraj odtrgala stran. JE prov ostopla. S to kremo je pa bla takoj boljša. Jaz sem se mazala pred in po dojenju, vsaj dokler se ni zacelilo... Pa v porodnišnici so mi dali tudi neke gzice prepojene s to kremo in sem jih mela kar v modrcu... Skratka BREZ TE KREME NE V PORODNIŠNICO.

Glede dojenja je blo pa pri meni prava katastrofa. Dokler so mene pedenali tam spodaj je moj mel tamalo, pol so mi jo pa dali in šli stran... Jaz je pa na joško nisem znala datuser posted image  Ona pa je tkao hitro zaspala, tako da je bla ena prava katastrofa.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
15.11.2007 13:30:17   
pina-1
jaz pa pri Mii nisem mela še digitalcauser posted image user posted image user posted image  Moram slike spravit v digitalno obliko pa jih pripopam v album, da vidite kaka čupa je bla moja mijuca

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
15.11.2007 13:32:12   
vrtnica76
Mene pa zanima, če katera ve kako je v zvezi s tem, če prekineš porodniško in koristiš nekaj dopusta glede dohodkauser posted image .Porodniška-dopust je le nekaj razlike.

Z dojenjem v porodni nimam izkušenj, ker so me tut šivali, poleg tega pa še zadrogiral tolk, da sem kr zaspala.Kasneje pa z dojenjem nisva imeli sreče, ker se tamali ni dalo sesat.Mal je pocuzala in že zaspala.Zdaj pa študiram, da je bil mogoče bolj ta problem, da je premalo zagrabilauser posted image .Močno si želim, da bo tokrat uspelo.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
15.11.2007 13:38:50   
vrtnica76
Od naše princeske  nimam žal nobene fotke iz porodne, ker se je film srguuser posted image .Še dobro, da mi je v spominu ostala taka živa slika naše pupeuser posted image .Spančkala je z našobljenimi ustnicami in full rdečimi ličkiuser posted image .

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
15.11.2007 13:40:04   
bamby
nuka, kakšne goste laske je imela tvoja pupika user posted image . Ful lepe slikce!

Neposredna povezava do sporočila: 1384
15.11.2007 13:40:42   
pina-1
vrtnioca jaz tudi s porodne nimam slik, ker je aparat ostal v sobi en štuk niže ( sem bla prej hospitalizirana).
Smo jo pa slikali par ur po porodu v sobi. Moram nenako izvest akcijo, da te slike poslikam z digitalcem pa vam jih pokažem

Neposredna povezava do sporočila: 1385
15.11.2007 13:43:37   
Suzi*
nuka, vaša je imela tud ful laskov. user posted image  našemu so čez par mesecev izpadli, zdaj je pa blondino. user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
15.11.2007 13:46:07   
vrtnica76
nuka, kake laskeuser posted image prava lepotička.A so ji tudi kasnej ostale tako goste.Naša je imela kar nekej lask, pa so potem izpadleuser posted image .Ima pa zato zdej tolk las, da se mi pri sušenju kr fuzlauser posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
15.11.2007 13:48:58   
pina-1
dolgi lasje so samo lepi za videt, pri tako majhnih otrocih...Je prej muka kot karkoli drugega... Maša je mela tolko las, da smo jo od prvega kopanja naprej sušilis fenom ,ker se sami enostavno niso posušili... In še danes je takouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1388
15.11.2007 13:51:54   
nuka
Ja tud je mela velik lask, samo zgaga me pa ni nič matrala med nosečnostjo user posted image .
Naši niso izpadli tko da smo jih prvič postrigli ko je imela 18 mesecov in sem jih spravla  user posted image .  Je pa še zmeraj bolj temna. Sem bla pa mal jezna ker so jo med porodom tkole porezal po glavci. Ima še danes brazgotince in ji tam lasje ne razstejo.

Tamal je mel pa čist blond laske. Je blo vidt kot da je plešast. Slikce pa tud oblubim enkrat v bližni prihodnosti.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
15.11.2007 13:52:15   
bamby
pina, ni ti treba slik z digitalcem slikat. Če imaš skener jih kar skeniraj, malo pomanjšaj in jih daj v album user posted image .

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
15.11.2007 13:55:30   
pina-1
nimam skenerja..mogoče bi mi pa sodelavec to lahko naredu, ko ma skener v pisarni... bom vidla kako bo hitreje ratalo.
ampak v mojem albumu so slike ko ma mia eno leto in naprej, pa se že tam vidi da je bla čupasta

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
15.11.2007 13:56:02   
dolenjka
Dann user posted image

Jaz imam pa nov avto user posted image  user posted image  user posted image  Sem ze 10 km naredila user posted image
Pa moj je glihkar pristal na tukajsnjem letaliscu user posted image  Pa ginekolog me je klical da je na porodu in mi prestavil pregled na 16.40 user posted image  In zdej to pomeni, da bo mozek lahko zraven na pregledu, tako kot sva želela user posted image  user posted image  user posted image  Pa sonček sije in je res en KRASEEENNN DAAAN! Kaj bo šele po joti? user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
15.11.2007 14:01:03   
nuka
Dolenjka očitno je danes tvoj dan user posted image .

No punce mejte se. Šibam po našo princesko v vrtec in po avtosedež (je bil na popravilu, ker ni hotel zapeti pasu).

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
15.11.2007 14:02:58   
vrtnica76
Oooo,suzi kolk lušno.Lepe slikceuser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
15.11.2007 14:05:32   
bamby
dolenjka, po vsakem dežju posije sonce user posted image . In tebi se je res iz katastrofe danes naredil čudež user posted image user posted image .
Pol pa še jota pade in bo pika na i. Pa ne pozabi na repete user posted image .

A je meti še vedno pri G user posted image . Da nima slučajno kakšne fantazije user posted image . Sem pravkar brala na spolnosti, kako ima ena fantazije, da bi jo G na stolu obdelal, pol bi se jima pa še sestra pridružila user posted image .
Eni imajo pa res domišlijo!!!

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
15.11.2007 14:07:35   
bamby
Meni se pa bliža čas kosila user posted image . Bomo imeli kar fižolovko in skutne štruklje user posted image . Pa kruh mi še zadnjič vzhaja, pol ga pa samo še spečem user posted image .

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
15.11.2007 14:09:59   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Sem pravkar brala na spolnosti, kako ima ena fantazije, da bi jo G na stolu obdelal, pol bi se jima pa še sestra pridružila user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image  ta pa je dobra......kaj pa če ima Meti žensko G????????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
15.11.2007 14:10:42   
vrtnica76
DOLENJKA,danes je pa res tvoj danuser posted image .Še mojuser posted image je ratal prav vesel, ko sem tole prebralauser posted image .Pa srečno vožnjo z novo makino, dobro opravita pregled nato pa si zasluženo privoščita JOTO!user posted image UŽIVAJ tako lep dan!Ti resnično privoščim po taki frki, kot je bila včeraj.user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
15.11.2007 14:10:57   
Suzi*
Dolenjka, super!!! kako fajn se vama je tole izteklo. Jotica bo pa spet potrese delala... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
15.11.2007 14:15:08   
Bajsa
 Dolenjka  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za novga avtota!!!! Vidš kako se ti je dones vse lepo poklapal! Super!
Sm včeri že tolk jedla, da mi je dons uspel zutri sam en kos kruha pojest, zdej pa še do zdele nisem nč. Sm kr povprečje pokvarla. Morem it mal nadoknadit, če ne bom še shujšala user posted image user posted image user posted image user posted image . No pridem pol popoldne kej nazaj. Dolenjka upam da boš najdla tolk časa, med vsemi opravki in joto, da nam boš vsaj tolk sporočila kako je blo na pregledu.
Vse ostale čvekice pa se imejte super fino!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?