|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
15.11.2007 10:58:40   
itata
februraka: men se tud skoz neki zdi okol velikosti trebuha... sam sem se pol mal zmerla z metrom čez popek in sem ugotivla, da je včasih velikost mal odvisna tud od tega kako se user posted image  naštima. to je tko kokr te en dan ful lulat en dan pa ne tolk . sam ene mamo očitno vse tko nabasan notr, da je trebuh približno skoz enak. men je vmes okol 26. tedna ful zrastu. zdej pa spet nič že ene 2 tedna. pa sem zihr, da dojenček raste pa vse. sam pač v druge konce si širi svoj prostor - zato me pa križ zdej boli k user posted image  tko da tolk o moji teoriji, ni pa glih znanstvena user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
15.11.2007 10:59:33   
misar
jaz pa to skakanje po trebuščku večkrat na dan doživim. ko kar zajamram, ko me brcne pod rebra al pa v mehur user posted image user posted image  sodelavci me čudn gledajo kaj mi je.
prav uživam v teh brcikah. pride pa tud pr men obdobje, ko pa sploh nč ne miga, pa res ni hudo za paničarit.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
15.11.2007 11:01:10   
itata
misar: mene je zadnjič tko v mehur brcnil mulc, da sem sred kina vrgla v luft celo vrsto in laufala na wc....

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
15.11.2007 11:01:23   
Suzi*
Jutro bejbe!! user posted image

Evo mene. Sem se naspala....do desetih sem drnjohala. user posted image user posted image user posted image  je pa pasalo. Zdele sem malo pozajtrkovala kruhek pa zdenka in sir, pa čaj z medom, ker sem še vedno med prehlajenimi, zdej sem si pa kup perila za zlikat nastavla. Moram bit tud kej družbeno koristna, če sem že doma. user posted image

Punce, glede števila gibov se vam še ni treba sekirat. To je važno pol bolj proti koncu nosečnosti.
Glede popadkov in otrjevanja trebuha....počitek, počitek..!!!!
Glede pitja se pa strinjam.

Men je tako čudno ker sem doma. Se počutim kokr da bi mogla bit v službi, pa me ni....me skor vest peče. user posted image user posted image  A sem čudna??
Sem pa kr mal zmedena glede te hrane zdej....gledam v hladilnik pa nič ne upam jest. user posted image  Upam, da bodo jutri kaj koristnega in uporabnega povedal na predavanju o prehrani. Glede cukra je pa tako, da so posebna merila za nosečke ravno zarad te glukoze ki jo dajo za pit. V bistvu merijo kako telo odreagira na večje količine cukra.

Tiste, ki mate diplomce za pisat.....marš dol z RR!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dolenjka, upam, da tvoj dragi čimprej pride, pa dobro danes opravi vse kar maš na spisku.

Pina, nekej si redkobesedna. Pa ne da delaš. user posted image  user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
15.11.2007 11:06:19   
LUNA06
Pozdravljene bodoče mamice!

Če katero zanima prodam elektronsko varuško z monitorjem.Kamera in mikrofon sta namešena v plišasti igrački.Zvok in sliko lahko spremljamo na malem prenosnem 2,5" monitorju v razdalji do 100m.
Zadeva je nova, nerabljena, zgleda pa tkole:
user posted image
Aja, cena je 150€.Več informacij in tehnične podatke pa dobite na ZS ali na email.

Vsem želim en hiter porod brez bolečin in enga zdravega, nasmejanega pikca!
Pozdravček!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
15.11.2007 11:09:54   
Februarka08
Joj, kar ne morm verjet... Mentor mi je odpisal za diplomo in me vprašal, če sem se že prijavila za zagovor?user posted image user posted image Zdej pa šele vidm kok je enih papirjev treba in kaj mam še vse za narest... user posted image Joj, groza. Pa še sklep morm skup sklanfat... No, sam če sem diplomo napisala, ni user posted image da nam še sklepa, kajne?
Kar groza me je na šolo klicat kaj vse rabim, samo morm, ni kaj.......

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
15.11.2007 11:15:54   
pina-1
suzika sem te čakala na čvekuser posted image user posted image user posted image
je pa res da letim danes tu po hiši...sem zopet romala iz 2 štuka v pritličje in nazaj. sem službeno nekaj rihtala, pa vmes eno kavico spila in še privat zrihtala nekaj koristnega, da ne bo treba everčkov porabit brez veze.... to bom mela enega skakanja med porodniškouser posted image
vidim da si pridna, boš lepo likala, jaz sem včeraj vse zlikala in sem bla prov zadovoljna.
danes je pa itak dan za laufanje, ko ma Mia plesne in podobne reči....

kako je doma? meni nekaj manjkauser posted image

janey, ne paničri ogoli gibov...malo pšočaki pa malo pobožaj trebušček in boš vidla da bo pomigalo...

mlavla pa ti še vedno s tem objemanjem škplke.... upam, da ti čimprej najdejo vzrok da se neha

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
15.11.2007 11:25:51   
mlavla
ma sem se danes po enem tednu spet zvagala(doma)..pa sem shujšala za pol kileuser posted image user posted image
ma upam, da nisem preveč panična..drugač mi je pa prejšnji teden itak rekla G, da otroček lepo raste in da je čisto primerno težek in velik glede na starost ...(26t, 900g in 34cm)

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
15.11.2007 11:30:09   
larisa
Zdaj bi vas pa jaz nekaj vprašala. Ker sem pregledovala seznam stvari za novorojenčka in ker res še nimam nič kupjeno, sem naletela na par težavic.
Kaj so to tetra in kaj mako majčke? Katere velikoste si boste vi pripravile 56 ali 62?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
15.11.2007 11:37:05   
Suzi*
Mlavla, ti se mi pa res smiliš s tem objemanjem školjke. Pa to je res čudno in ful zoprno. Naj ti vsaj zdaj na koncu mine, no!!!!

Piči, doma je ful čudnoooo. Lahko verjameš, da me skor vest peče, ker nisem v službi???user posted image  Sem kar mal izgubljena in čudne volje danes. nekaj brskam po netu za zdravo prehrano, pa nimam printerja doma, da bi si sprintala. user posted image user posted image  Ga bo treba zdej pa res nabavit. user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
15.11.2007 11:38:33   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Zdaj bi vas pa jaz nekaj vprašala. Ker sem pregledovala seznam stvari za novorojenčka in ker res še nimam nič kupjeno, sem naletela na par težavic.
Kaj so to tetra in kaj mako majčke? Katere velikoste si boste vi pripravile 56 ali 62?

To so tiste majčke, ki se na hrbtu oz. ob strani zavežejo. Ene so iz bombaža, ene pa iz tazga materiala kokr plenice. Samo če mene vprašaš, so bolj praktični kar bodiji. nabavi si nekaj teh in nekaj večjih, ampak ne pretiravaj, ker bebe  te velikosti ful hitro prerastejo.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
15.11.2007 11:41:44   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Piči, doma je ful čudnoooo. Lahko verjameš, da me skor vest peče, ker nisem v službi???user posted image  Sem kar mal izgubljena in čudne volje danes. nekaj brskam po netu za zdravo prehrano, pa nimam printerja doma, da bi si sprintala. user posted image user posted image  Ga bo treba zdej pa res nabavit. user posted image

ja ti verjemem...kar na enkrat ogromno časa, pa ne veš kam bi z njim....
a boš kaj finega kuhala za kosilo?
evo, pri nas bo danes piščankčja prsa v taki light omaki in malo testenin zraven. Lahko zdravo in hitrouser posted image

bamby sem te vidla da si on line??? kako smo kaj?user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
15.11.2007 11:45:16   
larisa
Zakaj pa naj bi torej imel iste sorte iz dveh materialov, (če sem prav razumela tetra- mako, razlika le v materialu??)?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
15.11.2007 11:45:32   
nuka
Sandra luštni copatki. Danes sem glih zbrala barvo pa vzorček za štrikan kompletek (jopca, copatki, kapca, mogoče še hlačke), da bom odnesla našga user posted image domov. Men kar mami naštrika. Meni bolj leži kvačkanje in vezenje.

Kje je danes bamby? Imam eno vprašanje zanjo. Sem gledala en recept za čokoladno pecivo s hruškam in potrebuješ zlati sirup. Kašen sirup je to?

St.Ina zate držimo pesti user posted image .

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
15.11.2007 11:48:11   
pina-1
nuka pa kje si ti? tebe tudi že dolgo ni blo na spregled?

veš, da sem šele danes vidla, da si blizu mene po PDP ( po mojem uradnem). Jaz naj bi imela PDPD27. sam jaz pravim da bo 22user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
15.11.2007 11:56:01   
bamby
Pozdravljene!
Koliko ste le načvekale danes user posted image user posted image .
dolenjka, si imela pa res stresen večer. Upam, da danes tvoj dragi pride in da skuhata že tisto joto. Glede na to, da imaš G, bi jaz avtek spustila in bi ga šla skupaj z možem iskat.
itata, si nam pa povedala dobro kombinacijo gled koriščenja porodniške in lastnega dopusta. Če sem prav razumela, imamo možnost vmes porodniško oz. nadomestilo za varstvo in nego otroka prekiniti, vmes porabiti naš dopust in potem  s porodniško nadaljevati?
Pa pri tem ni nič važno, da se ta porodniška po dnevih zaključi kasneje? Je morda kaj važno kdaj jo prekineš? Sprašujem zato, ker imam jaz sedaj še letošnji dopust 7 dni, ki bi ga mogla do konca junija 2008 porabiti, in bi potem lahko do takrat koristila istočasno teh 7 dni in še 10 dni za leto 2008. To je skupaj 17 dni in tako bi porodniško zaključila namesto pribl. 17 1. 2009 šele enkrat v začetku februarja?
Še nekaj me zanima: ali ima pri tem lahko kakšno besedo tudi delodajalec v tem smislu, da se ne bi strinjal? Ali ga je treba o tej nameri vnaprej obvestiti?
Uf koliko vprašanj user posted image . Upam, da mi boš znala na kakšnega odgovoriti user posted image .

Uni copatki so pa res luštni. Kako znate ve to lepo štrikat user posted image . Saj znam jaz tudi, ampak copatkov pa ne vem če bi znala user posted image .

Sadni čaj pijem jaz ves čas in še pomislila nisem,  da bi bilo lahko kaj narobe, saj naj bi vseboval le posušeno sadje, morda kateri tudi posušeno listje.

lanchy in mala pikica, kar ne morem verjeti, da imata že take probleme. Mene tudi skrbijo te ledvice user posted image . SSaj morda si delam preveč skrbi, vendar ko se spomnim od prvič, pa kar paničarim. Pa še popadki naj pridejo, pa je vse na kupu. Ko sem bila jaz 1. noseča, sem tudi imela popadke, pa nisem vedela, da jih imam, le ves čas sem mogla na WCju sedet, pa že pritskat me je tiščalo. Mi je mož še rekel, če imam popadke, pa jaz pametna, da to pa sploh ne. Itak sem imela naslednji dan v LJ porodnišnici pregled, pa je CTG pokazal, da i mam popadke user posted image . So me sicer poslali domov in sem mogla takoj začet jest Buskupan se mi zdi, ki umirjajo krče.

meti, lepo da vprašaš po Timu. Danes je za spremembo od včeraj pravi angelček user posted image . Malo mu je mož na prste stopu in je moral kljub temu, da pri meni ni šlo, vseeno pospraviti tisto posteljo in vse igrače in za danes mu je rekel, da ko pride iz šihta domov, da ni nikjer nobene igrače na vidiku, ker drugače jih bo on spravil v temo. Očitno je zaleglo.

pina, si ti še na bolniški ali si že v službi? Kako je z Mio?

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
15.11.2007 12:02:09   
bamby
nuka, glede zlatega sirupa pa res nimam pojma user posted image . Morda je mišljeno na kakšen javorjev sirup, vendar le ugibam.

Pina, si me prehitela. Sem imela toliko vsega za prebrat, da nisem uhitela še pisat zraven. No zdaj sem vsaj na tekočem, kva dogaja pri februarčicah user posted image .

Glede majčk: jaz imam tiste bombažne majčke in sem jih že pri Timu uporabljala. So fajn, če ima otrok oblečen pajacek brez rokavov, pa lahko oblečeš eno majčko in še body, pa ima dvoje rokavov spodaj, drugače bi pa mogla oblečt dva bodyja, ali pa kakšno jopico.
Pa kar št. 62 kupi, če se boš odločila zanje.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
15.11.2007 12:02:37   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Zakaj pa naj bi torej imel iste sorte iz dveh materialov, (če sem prav razumela tetra- mako, razlika le v materialu??)?

brezveze. tisti seznamčki niso glih tako fajni, da bi se jih držal kokr pijanc plota. user posted image  sploh če ne boš rabla široko povijat, so ti bolj praktični bodiji, da ti še pleničko držijo na mestu.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
15.11.2007 12:14:05   
nuka
Pina preveč čvekate pol mi pa ne rata nč napisat. Utegnem sam prebrat user posted image .

Imam nekaj mako majčk ki sem jih uporabljala v skrajni sili. Tetra majčk nobenmu nisem oblekla. Sem pa uporabljala  bodije na preklop prve 3 mesece, potlej sem jima začela šele čez glavo vlečt. Sploh pri ta prvem user posted image si ves štorast pa 'usran'.

Zej mam pa še eno vprašanje za vse tiste ki ste že mamice. Katera krema je najbolša za bradavice ko začneš dojiti? Sem imela kar probleme pri dojenju.  Pri obeh. In še danes se mi od Nejca na bradavicah poznajo brazgotine. Sem mela čist vnete bradavice čeprav so mi v P in tudi patronažna rekla da čisto pravilno pristavljam. Pri Niki sem uporabljala nastavke samo nama potlej nikoli ni ratalo dojenje brez njih.

Bamby tudi sama sem najprej pomislila na javorjev sirup. Najbolj da kar spečem pa probam. Bom že vidla a je dobro al ni user posted image .

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
15.11.2007 12:19:50   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: nuka

Zej mam pa še eno vprašanje za vse tiste ki ste že mamice. Katera krema je najbolša za bradavice ko začneš dojiti?

Ful dobra in lastoročno preizkušena krema za bradavice je Multi Mam Lanolin krema. odlična za bradavice, pa še pred dojenjem je ne rabiš spirat, ker otročku nič ne škodi. Ti jo res priporočam. Mazala sem jo pa jaz po vsakem dojenju na začetku, pol je pa nisem več rabila,ko se se bradavice utrdile. Ampak obvezno pa namaži še pred prvim dojenjem v porodni sobi.

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
15.11.2007 12:22:20   
larisa
Ah Suzi saj veš, tiste ki se prvič spopadamo z vsemi temi stvarmi se malo bolj zanašamo na razne seznamčke, ker drugega ne znamo. user posted image  Jaz sem najprej vprašala svoje prijateljice in 5prijateljic je prineslo 5 popolnoma različnih predlogov, tko da sem rekla bom pa po nekem splošnem seznamčku šla, pa ugotavljam da mi tud ne gre najbolš. Upam da bom v šoli kaj več zvedela, ker ko berem tele ...jaz rajš bodi pa majčka pa pol maš dvoje rokavčke, pa .......postanem čist user posted image . Zgleda da res rabim bit vržena v vodo in plavaj punca!

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
15.11.2007 12:23:25   
bamby
Jaz prvič nisem dojila, zato se na te reči ne spoznam user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
15.11.2007 12:26:56   
itata
bamby: bom naštudirala pa ti sporočimuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
15.11.2007 12:27:11   
nuka
O hvala Suzi. Pol mam pa še eno vprašanje glede dojenja v porodni sobi. Kako vam  uspe pristavit?
Meni še ni uspelo. Prvič zarad tega, ker so me v prvo takoj šival in še preden so me zašil je tamala spala kot top. V drugo sem pa čakala na šivanje in sem tko smotan ležala v polsedečam položaju da mi tamalga nikakor ni ratal pristavt. Riti pa tud nisem upala premaknit  dokler ni bla zašita. No in ko je blo to vse uštiman je tamal spal kot polhec.

Madona že kompliciram. Se vidi da se bliža februar.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
15.11.2007 12:32:22   
Suzi*
Larisa, vsega se boš naučila. Dejansko si res kar vržen v vodo in moraš plavat. Glede oblačenja še to, da pač lahko kombiniraš po svoje, samo dejstvo je, da malo bitje nekaj mesecev še ne kontrolira in prilagaja telesne temperature, zato mu jo moraš z oblačenjem ti. Imeti pa mora obvezno dvojne dolge rokavčke. Pol pa kombiniraš: ali dvojne majčke (mako oz. tetra) + pajacek brez rokavčkov, ali bodi + pajacek z dolgimi rokavčki ali bodi + hlačke + puloverček,... tako nekako. user posted image  V šoli sem pa jaz kar veliko zvedla, ker prej sem bla pa res čist antitalent za user posted image . user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?