bamby
|
Pozdravljene! Koliko ste le načvekale danes . dolenjka, si imela pa res stresen večer. Upam, da danes tvoj dragi pride in da skuhata že tisto joto. Glede na to, da imaš G, bi jaz avtek spustila in bi ga šla skupaj z možem iskat. itata, si nam pa povedala dobro kombinacijo gled koriščenja porodniške in lastnega dopusta. Če sem prav razumela, imamo možnost vmes porodniško oz. nadomestilo za varstvo in nego otroka prekiniti, vmes porabiti naš dopust in potem s porodniško nadaljevati? Pa pri tem ni nič važno, da se ta porodniška po dnevih zaključi kasneje? Je morda kaj važno kdaj jo prekineš? Sprašujem zato, ker imam jaz sedaj še letošnji dopust 7 dni, ki bi ga mogla do konca junija 2008 porabiti, in bi potem lahko do takrat koristila istočasno teh 7 dni in še 10 dni za leto 2008. To je skupaj 17 dni in tako bi porodniško zaključila namesto pribl. 17 1. 2009 šele enkrat v začetku februarja? Še nekaj me zanima: ali ima pri tem lahko kakšno besedo tudi delodajalec v tem smislu, da se ne bi strinjal? Ali ga je treba o tej nameri vnaprej obvestiti? Uf koliko vprašanj . Upam, da mi boš znala na kakšnega odgovoriti . Uni copatki so pa res luštni. Kako znate ve to lepo štrikat . Saj znam jaz tudi, ampak copatkov pa ne vem če bi znala . Sadni čaj pijem jaz ves čas in še pomislila nisem, da bi bilo lahko kaj narobe, saj naj bi vseboval le posušeno sadje, morda kateri tudi posušeno listje. lanchy in mala pikica, kar ne morem verjeti, da imata že take probleme. Mene tudi skrbijo te ledvice . SSaj morda si delam preveč skrbi, vendar ko se spomnim od prvič, pa kar paničarim. Pa še popadki naj pridejo, pa je vse na kupu. Ko sem bila jaz 1. noseča, sem tudi imela popadke, pa nisem vedela, da jih imam, le ves čas sem mogla na WCju sedet, pa že pritskat me je tiščalo. Mi je mož še rekel, če imam popadke, pa jaz pametna, da to pa sploh ne. Itak sem imela naslednji dan v LJ porodnišnici pregled, pa je CTG pokazal, da i mam popadke . So me sicer poslali domov in sem mogla takoj začet jest Buskupan se mi zdi, ki umirjajo krče. meti, lepo da vprašaš po Timu. Danes je za spremembo od včeraj pravi angelček . Malo mu je mož na prste stopu in je moral kljub temu, da pri meni ni šlo, vseeno pospraviti tisto posteljo in vse igrače in za danes mu je rekel, da ko pride iz šihta domov, da ni nikjer nobene igrače na vidiku, ker drugače jih bo on spravil v temo. Očitno je zaleglo. pina, si ti še na bolniški ali si že v službi? Kako je z Mio?
|