Raho
|
Dober večer! Evo mene. Da vam ne povem, da sem imela popoldan popadke... Ja, sem malce dopoldan pretiravala, celo v službo sem šla in 3 ure delala, ker se jim je nekaj zahaklalo, potemsem šla še v ZD po bolniški list, da sem zaključila bolniško - ja, v torek nastopim s porodniško, potem sem šla še na SŠ ene stvari uredit pa še doma sem imela gnezditveni nagon... Potem pa sem imela . Najprej me je nekaj začrvičilo v križu 1x pa se nisem dosti ozirala. Potem pa čez 25 minut drugič pa čez 25 minut tretjič - e, potem sem pa postala pozorna. Da vidite v kakšnem exspress tajmingu sem si spakirala torbo za v P . No, ko sem jih imela na 15 minut (ene 4) pa so na srečo izzveneli. Moj je že bil v pripravljenosti, da letimo. (panik). Sedaj mi je OK, ampak sem tako mojemu kot G. obljubila, da bom več počivala in od danes res ne naredim več ničesar ekstremnega (vsak dan samo eno opravilo). Drage moje, ne se bat poroda. Ni tako hudo. Moja G. je rekla, da sem jaz imela ekstremno hud porod, ki se potem še ni izšel, tako, da sem končala na CR. In da vsako leto vodi samo ene par takih. Rekla pa je, da sem se fantastično držala (brez enega sredstva proti bolečinam) in da očitno zame še vedno ni bilo tako hudo, ker si tako želim roditi po naravni poti. Ampak to pa ne bo šlo In ja, raje grem rodit kot pa k zobozdravniku. Sami popadki niso tako hudo, hudo boleči. Boleče pa je "nasilno" odpiranje (ampak ti pa prihrani enih par ur popadkov), vendar pa se da preživeti. Pa še fajn je, da popadek pride in potem mine... Imaš vsaj pavzo vmes. No, jaz ne vem, kakšni so neumetni popadki, ampak pravijo, da lastni manj bolijo. Bom rekla tako, da porod ni tako boleč kot je izčrpavajoč... Magi* - tudi ti lepo počivaj. Enako kot jaz. ČErpav sploh ne vem, kaj naj v tako ležečem položaju počnem. Štrikati ne morem, sem pa začela brati neko knjigo, ki je za čuda še prebavljiva. SD - me veseli, da sta tako ajček kot bejček pripravljena na štart pravilno - z glavo navzdol. ElaM - končno ste izvedeli za spol . Sedaj pa samo še zunanji obrat, potem pa si pripravljena za akcijo. Upam, da ne bo tako kot je bilo prvič, ker tisto čakanje po PDP pa je res grozljivo. Pa vsi klici s tistim butastim vprašanjem: A ti še nisi? Dobra fora pa je, kako so ti izračunali porodniško. Mene bi kap, če bi dobila na odločbi tak znesek pikica* - ti pa kar brokerka? Dobra si - jaz se nikoli nisem v to poglabljala, pa še jajc nimam, da bi si upala to početi. NO, punce, sedaj pa še malo in bo... Grem dalje v horizontalo, ker moj že nekaj grdo gleda.
|