ElaM
|
Dan,.. Sem kar dobro spala, samo 2x obiskala wc, ampak zbudila sem se pa slabe volje in zmatrana. Ob 7-ih je bila budnica, me je mala vso prelubčkala , pa vendar jaz bi raje spala. Loncica, včeraj ni bil tvoj dan, danes ni moj. Strah me kako bo, strah me je medenične vstave, zunanjega obrata, cr. Skoz nekaj tuhtam in si delam črne scenarije. Rabim mal tolažbe, ali pa brco v rit, da se neham smilit sama sebi. Pa zdi se mi, da se mi je trebuh spustil, ker lažje diham in me Manca ne boksa v pljuča. Je včerej moj izjavil, da bo kot petelin ponosen na svoje babnce. Potem je še prijavil, da morava dorečt ime, pa sem rekla, da se ne grem več in naj mi da mir z izbiranjem imen. Še glede popadkov in ročnega odpiranja MV. No, raho, jaz vem kako to zgleda in res boli, kot 100 . Popadki so prava relaksacija napram temu. jaz sem v porodno prišla odprta 2 cm, rodila pa v 3-eh urah, tako, da so mi MV kar konkretno odpirali. Je pa tako, tiste, ki boste rodile prvič, sploh ni tako grozno, kot se takole bere, treba se je čimbolj sprostiti, skoz imet v glavi, da je bolečina z namenom, pa bo. Pa itak, takrat, ko ni popadkov, si pa čisto fit in te nič ne boli. Pa še narava poskrbi, da se bolečina ob popadkih kar izbriše iz spomina. Skaana, dobro opravi.A je še kje sneg, a smo samo mi imeli tako srečo? Tamala se ni mogla načudit, je gledala skozi okno in govorila ama, ama, očitno je mislila, da je smetana. Papa