|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
14.11.2007 9:20:58   
ElaM
Dan,..
Sem kar dobro spala, samo 2x obiskala wc, ampak zbudila sem se pa slabe volje in zmatrana. Ob 7-ih je bila budnica, me je mala vso prelubčkalauser posted image , pa vendar jaz bi raje spala.
Loncica, včeraj ni bil tvoj dan, danes ni moj. Strah me kako bo, strah me je medenične vstave, zunanjega obrata, cr. Skoz nekaj tuhtam in si delam črne scenarije. Rabim mal tolažbe, ali pa brco v rit, da se neham smilit sama sebi.user posted image  Pa zdi se mi, da se mi je trebuh spustil, ker lažje diham in me Manca ne boksa v pljuča.user posted image  Je včerej moj izjavil, da bo kot petelin ponosen na svoje babnce.user posted image  Potem je še prijavil, da morava dorečt ime, pa sem rekla, da se ne grem več in naj mi da mir z izbiranjem imen.user posted image
Še glede popadkov in ročnega odpiranja MV. No, raho, jaz vem kako to zgleda in res boli, kot 100user posted image . Popadki so prava relaksacija napram temu. jaz sem v porodno prišla odprta 2 cm, rodila pa v 3-eh urah, tako, da so mi MV kar konkretno odpirali.
Je pa tako, tiste, ki boste rodile prvič, sploh ni tako grozno, kot se takole bere, treba se je čimbolj sprostiti, skoz imet v glavi, da je bolečina z namenom, pa bo. Pa itak, takrat, ko ni popadkov, si pa čisto fit in te nič ne boli. user posted image  Pa še narava poskrbi, da se bolečina ob popadkih kar izbriše iz spomina.
Skaana, dobro opravi.A je še kje sneg, a smo samo mi imeli tako srečo?user posted image  Tamala se ni mogla načudit, je gledala skozi okno in govorila ama, ama, očitno je mislila, da je smetana.user posted image
Papa

:)

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
14.11.2007 9:31:43   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

A je še kje sneg, a smo samo mi imeli tako srečo?user posted image  Tamala se ni mogla načudit, je gledala skozi okno in govorila ama, ama, očitno je mislila, da je smetana.user posted image

No, pri nas snega ni. Je pa tvoja tamala očitno podobne sorte kot jaz, ki sem še vedno prepičana, da je tisti led v hokej dvoranah sladekuser posted image .

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
14.11.2007 9:57:21   
Vrtnica79
OJ čveke!

Da še vam jaz povem kakšne izkušnje sem imela jaz z porodom. Začelo se je z nekim špikanjem. Sem se odpravila na wc, pa je po opravljeni portebi še vedno nekaj teklo. In pol me je zašraufalo malo bolj, pa sem šla še na veliko potrebo. Takrat mi je kliknilo, da je morda čas da grem v P. Bila sem pa tako 12 dni čez rok, tako da sem na hitro mojega pripravila da morema it. Ma, ga je kar malo šokiralo jaz pa sem se šla še na hitro stuširat.
Ko sma pa prišla do avta pa naju je še en zaparkiraluser posted image . Še dobro da sem bila brez popadkov. Po hitrem iskanju nama je uspelo najti idiota, pol pa naju je še spraševal kam se nama pa tako mudiuser posted image user posted image
No, v bolnici pa se je vse tako hitro odvijalo da sploh dojemala nisem. Dali so mi umetne popadke, je bolelo kotuser posted image  ampak je šlo tako hitro da sploh ne vem več kako to zgleda. Ob 17 uri sem bila sprejeta, okoli 18-19 ure so prijeli popadki in ob 22 uri sem že držaja svojo pupiko v naročju! To je bilo na kratko to.

Me pa je včeraj začelo nekaj dol tiščat in to odzadaj. Kot da bi šlo za tiščalnike, al kako se že to rečeuser posted image  Res da sem bila celi dan aktivna in leteča, mogoče sem pretiravala. Sem pa bila res pripravljena da grem v P! Na srečo sem pol končno zaspala. Danes pa ne čutim ničesar več. Bom morala bolj počivat.

Loncica in Magi tudi vidve v horizontalo!!!!!!!!! Pa na se preveč jezit, saj smo iz tahujšega ven.

Skanna, fajn opraviuser posted image user posted image user posted image !

Nič, grem počivat da nebo spet nepotrebne panike

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
14.11.2007 9:59:54   
lana38
Pri nas je samo sivo in zjutraj je deževalo. Snega še ni. Po pravici povedano, si ga ne želim preveč.user posted image  Bi težko gazila, ko grem na sprehod.
Vidim, da vas kar nekaj že misli, da greste v Rim. Jaz bi pa še počakala. Še nisem pripravljena. Najraje pa bi bila, da user posted image  počka še 3 dni po PDP in pride v letu 2008. Potem mu ne bo treba pri 5 letih v šolo. Zdaj namreč jemljejo koledarsko leto in tudi če je rojen zadnji dan v letu, spada zraven. Blaž je bil star 6 let in pol, ker je rojen marca, pa se mi je zdel tako majhen in otročji. Tale bi bil pa skoraj celo leto mlajši.user posted image  Bom pridna in bom počivala, pa bo...
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
14.11.2007 10:14:47   
ajtak
Dobro jutro user posted image .

Uf, ve pa ze o popadkih... Je krasno da mal mamice napisete svoje porodne zgodbe, me to kar potolazi, ker sem pred nosecnostjo vedno cula samo tiste crne scenarije ko so reve rojevale po 12ur user posted image .
Zdaj pa vidim, da je nekako najbolj normalno tam od 3-5, seveda so tud izjeme (take in drugacne) ampak imam mocno upanje, da bom tud jaz tko hitra user posted image .

Malinov caj sem kupila v sanolaborju, pa v biotopicu ga majo. Sam Lorch, a bos ti se kej do CE hodila??
Pa saj maste tud pr vas kako tako zeliscno trgovino ziher!!
Drugace pa grem jaz jutri zadnjic v Velenje pred porodom. Pridejo moji v CE in so rekli, da me peljejo na sprehod pa sem si zazelela it v Mullerja user posted image user posted image . Da nabavim se plenice in prasek. Pa sce bo lepo vreme bomo sli mogoce na grad.

No lep dan vsem.

Magi*, a se je pol umirilo al ze pestujes??

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
14.11.2007 10:50:17   
t*e*j*k*a
OLA!!

Jaz sem dans spet čist vredu spala do štirih zjutri, potem imam dve uri pavze in spet potegnem do osmih, sicer bi najraje kr spala še dlje ampak je treba vstat.

Upam da bo meni porod tud minil tako hitro. 3-5 ur bom pa že zdržala! Ampak se mi še nikakor ne mudi. Je treba počakat do decembra drgač bo bejbi premajhen prišel na svet!! Tam okol 18 decembra bi pa jaz kr šla v P. Tko da še več kot en mesec cajta!!

Dans greva z mojim očetovstvo rihtat, upam da bo dans ona baba tam in da ne bo spet odsotna!!

Moj user posted image se je tud mal umiril zdej. So gibi bol nežni, včasih še prleti kaka brca ampak so redke. Drgač pa se ful preteguje in mi trebuh vleče narazen postrani. user posted image

Pri nas je bil zjutri baje sneg med dežjam, ampak ga nism vidla kr sem spala. Snežaka še ne morm it delat kr je še vse zelenouser posted image .

Mormi it mal likat zdej. Drug tedn verjetno barvamo sobo, in sestavimo pohištvo, potem  konec novembra al pa v začetku decembra bom pa cotke začela prat. Sem se odločla da ne bom komplicirala s praški bom uporablala kr tistga ko ka imamo zdej (tekoči persil), mogoč ga bom mal manj not dala pa brez mehčalca pa bo.

No zdej pa res grem likat papa

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
14.11.2007 10:57:52   
lorch
Oh Ajtak havala, da si me spomnila na sanolabor, ker ga imamo mi tudi, sam nikoli ne grem tja, ker je mal stran od teh mojih ostalih poti in kar pozabim. Bomšla kar danes iskat ta presneti čaj, ker če tudi pomaga samo v glavi, je pomembno samo to, da pomagauser posted image .
Jaz sem šla v SG na predavanje za EA in mislim, da se bom kar za to odločila, od takrat naprej sem bolj sproščena in nimam nekih strahov pred porodom. Prej me je pa večkrat stisnilo, kako hudo bo to, pa kaj me čaka, a bom jaz preveč zjamrana...  Sem slišala ogromno hudih zgodbic o porodih, zato je razumljivo, da so pol tudi kake posledice poslušanja takih zgodbic tipa grozljivka.user posted image Predvsem me je skrbelo zato, ker me je neverjetno strah zobozdravnika, pa sem si razlagala, da če me je tega tako strah, potem sem za porod itak nesposobnauser posted image . Pa zgleda narava naredi svoje, ker so se strahovi umaknili  želji po dojenčku in neverjetni neučakanosti da to bitje spoznam.  Pa ko me kaj muči si mislim: vse bom potrpela sam da bo user posted image zdravo in bp.
Zdaj se grem pa stuširat, ker si tako najlažje lase umijem in potem v mesto po čaj, mandarine in čokoladouser posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
14.11.2007 11:07:02   
lorch
Sem šele zdajle prejšnjo stran pogledala in videla kaj vse ste napisaleuser posted image . Hvala za lepe besede in za dobro voljo glede čajauser posted image . Saj generalno me to s porodom ne muči več, ker sem se pripravila, da to pač moram dat skozi za tisto lepo nagrado ki pride na koncu. Sploh bom pa potem lahko jaz mojemu pamet solila, da jaz sem že rodila kaj pa on. S tisto vojsko so tako tečni, proti porodu pa nimajo kajuser posted image .  Me je blo strah pred nosečnostjo, zdaj pa bolj uletavajo kaki taki momenti, ampak tudi to je vedno bolj redko. Zgleda da res narava nekaj naredi da se tudi v glavi pripravimo na to.

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
14.11.2007 11:08:23   
Vrtnica79
Lorch, tudi mene je zobozdravnika izjemno strah. Ampak sem rekla da še vedno grem raje rodit, kot pa k zobozdravniku. Tak da, nič ne skrbi bo lažjeuser posted image user posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
14.11.2007 11:15:47   
sonchek
No mamice in bodoče mamice...pozdravljene...
Vidim da ste že odple sezono porodov in da greste po stopinjah počasi za nami- novembrkami...user posted image user posted image user posted image

Vsem naj zaželim samo čim lažji porod in zdrave otročičke...sve ostalo bo pa verjetno samo prišlo...
Pa srečno!!!!!

P.S.: aja pa še to..pa ne se preveč vrivat, k nas je še kr nekaj ki čakamo na user posted image ..hihiiiiiii
SREČNO!!!!user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
14.11.2007 11:31:29   
Kim80
Lp!

Lorch - kdaj si bila v SG na predavanju o EA? Jaz sem bila 8. novembra. Verjetno se bom tudi odločila za to.

Pri nas je vse sivo, snega pa še ni videti. Ampak imam občutek, da bi lahko vsak čas začel padati. Jaz pa še vedno nimam spakirane torbe za v Rim. Saj sploh ne vem, kaj čakam.user posted image user posted image  Se sploh ne zavedam, kako blizu je 1. december. Nekih popadkov še nimam, me pa tudi včasih kaj zaboli - stisne v spodnjem delu trebuha nad sramno kostjo, pa kosti mi pokajo, tako da se mi zdi, kot da se bom "razštelala".

Uživajte!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
14.11.2007 12:00:32   
Foxina
sonchek cist prav maš user posted image samo ti pa povem, da jst sem že čist nestrpna...sem pa bila včeri pri G in je reku, da MV se že mehča, samo, da porod še pa ni blizu...no, sej vem, da morm počakat do konca...

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
14.11.2007 12:03:25   
soncek.djukelica
ojla,

a smo že na novi temi: popadki! Meni so rekli,da naj ne čakam da bodo na 5 minut, naj prej pridem! Čeprav je ena lepo napisala,da naj pustimo telesu čas! Kar velja tudi zame!user posted image user posted image user posted image
Lana, tebi pa zima sploh ni všeč, a ne?user posted image
Tudi jaz sem razmišljala o EA, pa sem se raje odločila za Lj. P. ker imajo intenzivo, in pri dveh se nikoli ne ve, če bo šlo kaj narobe! Čeprav sem optimist! user posted image user posted image user posted image  

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
14.11.2007 12:10:05   
Foxina
Tejka pri meni isto...bebi se je umiril, bolj se preteguje kot brca, ja  

Pikica
o, a sneg imate....jst ga tko komi čakam...k mali otrok sem user posted image

ElaM ne skrbi...sej bo...strah je pa čisto normalna stvar – saj veš en dan si čist paničen, drugi pa ful optimističen...tole čudno vreme tud mal »pomaga« da te še bolj skrbi...tko, da...glavo pokonci!

Magi
kako je zdej s tabo?

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
14.11.2007 12:17:42   
pikica*
Ne, Foxina, mi še nimamo snegauser posted image . Mislim, daj eElaM govorila o tem.

Jaz pa danes zapravljam. In to na veliko. Do sedaj sem zapravila že za en avtouser posted image . pa da ne bo katera mislila, da sem taka zapravljivkauser posted image . Ampak danes zapravljam na borzi. Je en tak ugoden trenutek za tovrstne nakupe, zato že cel dan gledam tečaje in kupujem. Ugotavljam, da se mi bolj splača delat to, kot pa v službo hodit, ker lahko v parih dneh zaslužim toliko kot v službi v celem mesecu. Še sreča, da sem doma. Zato ni šans, da bi šla že rodit....user posted image .

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
14.11.2007 12:26:23   
t*e*j*k*a
pikica* ja to se pa res splača. Sam morš bit take sorte človek ki je prpravlen mal reskirat. Sicer pa če se spoznaš na te zadeve itak ni panike!! Upam da velik zalsužiš!

Men tud ni do zobozdravnikov hodit. Na srečo mam ful vredi zobe in mi ni treba velikokrat tam bit.

Punce ne se sekirat glede poroda. Če so druge preživele bomo pa še me. Včasih so po 10 otrok ženske rojevale in to same doma pa je blo čist ok. Tko da jaz tud upam da bom tri vn spravla.user posted image Moj bi mel še kazga več ampak pol bi bla v avtu prevelika gužvauser posted image .

BY

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
14.11.2007 12:28:28   
ElaM
Pikica*, brokerka.user posted image
V katere delnice se splača vlagat, hitro povej.user posted image  
Ja, mi imamo sneg, toliko, da je belo, Foxina, lahko prideš ponj, ti ga odstopim. Ne maram zime.

Pri nas je danes pralni dan, perem že tretji stroj cunj, pa še ni vse.user posted image  In toliko se nabere v enem tednu.
Danes sem spakirala torbo za v P, ker tole je že sumljivo, pa vse, ki jih nekaj špika imajo rok okrog 18-ega!user posted image  Je treba biti pripravljen na vse.
Magi*, kaj je zdaj to, a spiš, a rojevaš? Hitro se kaj javi.user posted image

:)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
14.11.2007 12:39:50   
hokejistka
Sem nazaj od G. Je poslušala utripe, plodovnice dovolj, user posted image obrnjen pravilno, velikost ustrezna. Skratka vse OK. Čez 14 dni pa imam CTG. Železo se mi je popravilo. Sem začela pit Endovital sirup pred enim tednom in je zgleda pomagal.

Mi pa noro trebuh otrdeva, samo je rekla, da me ne bo nič gledala. Pa še tišči me v trebuhu nekaj čudno. Pa sem se tako hvalila, kako se zadnje dni boljše počutim. user posted image

Odločila sem se, da grem v LJ rodit, čeprav sem sprva nameravala na epiduralno v PO.

Pri nas pa v Sanolaborju nimajo čaja iz malinovih listov. Bom izgleda res morala v City park v Baziliko.

pikica jaz pa iz dneva v dan norim, ko moje delnice vztrajno padajo. GRRRRR

PUNCE me smo na temi decembrčice. Tako, da lepo noge skupaj držite in počakajte do decembra. No, tiste, ki imate rok prvi in drugi teden, lahko malo pohitite, samo ne preveč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
14.11.2007 12:46:53   
pikica*
hokejistka, sam ne zdaj prodajat! Trenutno je tako čudno stanje na borzi, da vse pada. Če imaš možnost, zdaj kupuj. Evo, jaz sem bila danes uspešnauser posted image . Me je še mož pohvaliluser posted image .

ElaM....zdaj se splača kupit praktično karkoli razen Merkurja in Istrabenza (prevzemi). Ampak samo še do konca tednauser posted image .....že zdaj se indeks počasi obrača navzgor. Brokerka? Čisto ljubiteljskauser posted image . Je treba za stanovanje nekako našparatuser posted image .

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
14.11.2007 13:10:34   
Magi*
pikica*, faca si user posted image  jaz bi tudi kaj kupila, pa trenutno nismo v stanju. pa tudi ne spoznam se prav dosti - OK, razen tega, da je treba kupovati, ko padajo, pa prodati, ko so visoke user posted image

babe, jaz sem v leže danes. strogo. in sem še kar OK. upam, da tako tudi ostane. grem nazaj v horizontalo.

lepo pište, da bom imela ponoči kaj brati. mam en tak čuden občutek, da spet ne bom mogla spati - itak, ko pa skoz ležim.

jooooj, komaj čakam, da grem ven laufat. tako pogrešam miganje user posted image  hehe, saj bom lahko vse nadoknadila. s tamalim in Zarjo itak ne bom mogla dosti počivat.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
14.11.2007 13:15:06   
Foxina
 Pikica a ti sama direktno na borzi kupuješ, ali imaš brokerja?

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
14.11.2007 13:18:26   
Mat3ja22
LP
Vidim, da ste danes začele kar nekaj tem, ste se prov naklepetale. od popadkov, borze,sneg,..
jaz imam drugače ful rada sneg. ko sem bla še na Gorenjskem mi je blo finta k je zepadel (ni blo treba kidat), pa smučala sem se lohk pa sankala. zdej k sem pa na Štajerskem, pa to odpade (mislim sankanje pa smučanje, razen na smučiščih), kidat pa moram user posted image , ker imamo enega takega bedaka ki nam pluži. hiša je čisto ob cesti, in v našem kraju so vse hiše na desni strani, ampak ta bedak, ker se mu ne da obračat pluga, stalno spluži na desno stran, tako da moram tako začet kidat, drugače lahko začne tečt v hišo. smo mu to povedal, pa tudi na občini smo povedali, ampak če si antitalent je pač tko.user posted image

popadki user posted image , bomo videli kako bo in kakšni bod. tudi meni so rekle tiste, ki so že rodile, da naj počakam, da bodo popadki res konkretni, ker drugače te našibajo z umentimi, ti pa naj bi boleli ko user posted image , dosti bolj kot naravni. (no jaz sicer nevem, ampak tako pravijo).

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
14.11.2007 13:35:31   
hokejistka
Tale tema o delnicah mi je bolj všeč kot misel na popadke in otrdevanje user posted image . Bi jaz tudi še kakšno delnico kupila, pa ni everčkov.

pikica kdaj se pa selite?

Sem vam pozabila povedat, da se je moj user posted image odločil, da zamenja 2 leti star avto user posted image za 1 leto star avto. Pa sva se lepo dogovorila, da varčujeva za prenovo hiše, kamor se seliva v roku 5 leti. Moški pa avto..... No, imava pa zdaj lepi avto. Kateremu seveda manjkajo zimske gume. Jaz imam pa posledično luknjo na bančnem računuuser posted image

Kaj boste pa danes kuhale: midva bova jedla nezdravo hrano: panirane piščančje zrezke v parmezanu in sezamu, za zdravje pa zraven riž in veliko skledo solatke. Kruhek za večerjo se pa tudi pridno peče v kruhomatu.

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
14.11.2007 16:27:02   
kajča
ojla decemberke, berem da ste že pri popadkih

se vam že nekaj časa nisem oglasila, ampak doma mi neki računalnik ne dela.  Jaz sem danes bila drugič na CTG. V petek sem imela že popadke, ampak sem cel dopoldne pospavljala in sem bila ful zmatrana, tako, da je sestra rekla, da se mogoče ne vidimo več, pa sem bila danes spet in ni bilo popadkov. Pa sej se mi zdi, da še ni čas, me še nič ne pritiska navzdol. Imam pa probleme z železom, nazadnje sem imela 97, zdej pa jem retafer (2 na dan) in upam, da se mi popravi. Zdej vsaj vem zakaj sem bila tako zmatrana in brez energije. Vsak dan sem premišljevala, da sploh ne bi imela energije za porod, že zjutraj sem bila čisto utrujena.

No se moja porodna zgodba: 17 dni pred rokom mi je odpadel čep, potem čez en teden, 10 dni pred rokom pa mi je ob 6ih zjutraj odtekla voda, sem se šla stuširat in glavo oprat pa v P, popadkov praktično nisem čutila, odprta sem bila 1 cm, potem klistiranje in takoj v porodno, dobila sem stimulacijo in potem sem se ful hitro odpirala in rodila ob 11.39, v porodni sem bila dobre 2,5 ure.

aja, pa še moje nove mere

37t2d +16 kg in 96 cm

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
14.11.2007 16:47:07   
lana38
Čeprav snega ne maram, bi pa res raje sneg, kot popadke že zdaj.user posted image  Popadki bodo morali počakati vsaj še mesec in pol.
Danes popoldan me je spet malo tiščalo v trebuhu, ampak dosti manj kot v ponedeljek. takrat je bilo gbolj močno, pa še skoraj cel dan je trajalo.
LP

lana38

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?