|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
14.11.2007 21:03:32   
dolenjka
No tko, baje je let dokončno odpovedan user posted image  Moj pa nedosegljiv user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
14.11.2007 21:03:39   
MetiLu
Seveda da bojo zrihtal, še zmeraj so! user posted image

jest sem pa zdele ****is dobila, moj pa še večjega...

sem se tuširala in se je odtok zamašil od mojih las, ki so se ene pol leta nabirale in tako je ravnokar poplavilo celo kopalnico. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Medtem ko moj dragi premika omare, da bo vse pobrisal (jaz jih ne morem - logično), sem prišla mal počekerat. Zdej moram jit še ene tri sorte kreme nase vržt, pa obrvi populit, aja pa lase posušituser posted image user posted image  kok se men to ne da.
Sej res, Dolenjka eno čist neumestno vprašanje, kako si se odločila, da si na kratko postrigla svoje dolge laske??? jest še kar ne najdem poguma...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
14.11.2007 21:06:33   
MetiLu
ojoj user posted image user posted image user posted image  ma me smo še vseen s tabo user posted image

Sandra, super copatki user posted image  by the way

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
14.11.2007 21:14:25   
dolenjka
Sva se slišala za 2 minuti. Celi 2 uri jih niso iz aviona spustil user posted image  user posted image  user posted image
Zdaj se gre kregat na informacije Wizzaira user posted image  Pripada mu odškodnina 250 EUR, pa upam, da jim ponudijo kak let jutri, drugače pride šele v petek zvečer user posted image

Meti, za lase je pa tko, da sem 3 mesce govorila da se bom in pol sem šla k mojmu frizerju in rekla: ŠIŠAJ user posted image  In niti sekundo mi ni blo žal in verjamem da mi je bo user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
14.11.2007 21:19:02   
*Naja
Dolenjka- sory, ker ne boš vidla lubeka danesuser posted image .
Glede las pa- kolk dolge si pa imela prej in na kakšni dolžini si zdej pristala? Mene tud nekej drži, pa nimam jajcuser posted image

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
14.11.2007 21:23:09   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: anandrej

Suzi*, izgleda, da so pri vas v NM res mal čudni. Kolikor jaz razumem morata biti dve vrednosti povišani, da je diagnoza gest. sladkorna (moja je imela zadnji dve malenkost). Pa na rezultate dve uri čakate user posted image Nama so jih po 15 min povedali, pa še to nama je blo preveč user posted image . Jaz si sploh ne predstavljam, da bi prišel 12 ur tešč, potem pa še tri ure nič, razen tistga ogabnga cukra. Kr crknem po moje user posted image . Potem sva šla še na predavanja in je res tak kot da ne bi šla. Bile so tri mlade (če so že sploh končale faks user posted image ) sestre (zakaj tri mi ni čisto jasno, zgleda, da si drugač ne upajo user posted image ) in dve nosečnici. Povedale pa itak niso nič pretresljivega. Še najboljš mi je blo, ko so plastične zrezke pa korenje po mizi razporejale user posted image

A veš da sploh ne vem kaj naj si mislim ob vsem tem. user posted image  Vsi bi radi bli pametni pa pametujejo okol tega gest. diab., so ful brihtni, da so nekej novga poštudirali, ampak po drugi strani pa pojma nimajo kaj pol svetovat, tud nikjer nič ne zveš oz. zveš različno ali je to sploh to, pa da ne govorim o tem da ne znajo povedat kaj naj jemo. ....
...je pa res ful nagnusno tisto pit. Glih tolk da sem to sladkano vodo na tešče spravla po grlu. user posted image

Dolenjka, saj po eni strani je boljše da je tvoj ostal na trdnih tleh, pa da veš, da je z njim vse ok, kokr da bi leteli z napol pokvarjenim avionom. Sej bosta vse nadoknadla, ko pride. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
14.11.2007 21:35:49   
Bajsa
sT.iNA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image user posted image !! Želim vam lepih, zdravih, srečnih skupnih 9 mesecev!!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
14.11.2007 21:39:53   
dolenjka
Ja Suzi, sej po eni strani imaš prav, sam zdaj je frka na letališču user posted image
Ne priznajo jim odpovedi, nobene informacije nimajo kdaj bodo lahko leteli, samo njihove tel. št. pobirajo user posted image
Sem mojmu vse pravice potnikov povedala po telefonu in naročila, da naj zahteva črno na belem, da je bil let odpovedan, ker za take stvari so penali 250 EUR!
Na avionu je bil 1,5 leta star otroček, 2 uri jokal, pa ju z mamico niso dol spustil??? user posted image  user posted image  user posted image  Za pobit so!!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
14.11.2007 21:45:15   
Bajsa
O prjatlca ne se jezit! Od jeze namreč rit raste, mi2 mava pa že zdej velkeuser posted image user posted image . Brez zamere, bi te rada sam mal nasmejala. Drgač pa sočustvujem s tabo, jst k sm bl divja bi verjetn celo štalo kr po telefonu nardila. Ti pejd lepo pančkat da bosta z user posted image  spočita za jutr, pa pomir se, sej tvoj najdražji bo pa kmal kmal pri tebi, pa  bosta nadoknadla stiskanje in joto.
Zdej grem pa še na en kos kruha z maslom, al pa paštetko, al pa neki dobrga, pol pa tud mi2 ajat!
Lepe sanje vsem skupaj!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
14.11.2007 21:47:36   
dolenjka
Nič nisem huda nate Bajsa, res ne user posted image  Hvala ker se me trudiš zabavat user posted image

Zdej čakam na linijo, ker kličem direkt na Madžarsko, pa da jim jeb*** vse po spisku, ker se norca delajo iz nas Evropejcev!!!! user posted image  user posted image  user posted image

Fora je v tem, da morva jutri ob 9h prevzeti nov avto, a zdej nej pa spet sama tam okol letam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Pa se ginekologa imam ob 13h user posted image  user posted image  user posted image
Zmešal se mi bo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
14.11.2007 21:53:42   
Bajsa
Se mi zdi da sva si mi2 kr mal podobne, ne sam po kg user posted image user posted image user posted image . Dej si duška! Ti jim kr povej kar jim gre! Po moje tko kt z mano, tud s tabo ni dobr češenj zobat. Jaz znam bit prav user posted image user posted image
Nč dobr oprav jutr! Pa srečno in varno vožnjo z novim avtomobilom! Pa vse dobro na pregledu, pa da naujo pozabl na račun user posted image !
Pa pa

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
14.11.2007 21:55:04   
MetiLu
Dolenjka, ti sam živčke na pašo al se pa mal stuli če pomaga user posted image Za jutri sem pa prepričana, da ti to vse sama zmoreš. Vem kok je hudo ko ti tako lepi plani v vodo padejo, ampak to vse mine.
user posted image user posted image user posted image samo te letalske družbe so pa res za postrelit, tok ene štale znajo narest, da je kej. Sej men bi se tud odtrgaval, če bi bla na tvojem mestu.

Jest že zdele po nepotrebnem pizdim, ker mi na prenosniku spet ne poveže neta user posted image user posted image user posted image , tko da sem zdej spet po teh štengah lezla na zgornji računalnik user posted image user posted image user posted image Tale večer je pa res za ****... Naj že mine, moj je itak že zaspal na sedežni...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
14.11.2007 22:00:59   
Bajsa
Meti pejd dol s compa, pa pejd rajš dragega z joto presenetet. Sej veš prijetno s koristnim: najprej jota, pol pa ideje in zamisli za diplomo!
Pr nas tud dons očitno nau jote! Je tko utrujen od službenga izleta- beri pijančevanja- da ne more sploh!! Tko da spet bo suša! Sej pol se pa na kruh spravlam ob 10 zvečer!Zdej pa res grem!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
14.11.2007 22:04:49   
dolenjka
user posted image  user posted image  user posted image  Sem napiz**** madžarko da je blo joj, pa čeprav vem, da je ona sam v službi user posted image
Baje naj bi (90 %) avion letel jutri 12.30 user posted image  AMpak let pa ni odpovedan, samo zamudo ima in zato ne bojo izplačevali 250 EUR user posted image  Pa kaj še, bojo tako tožbo fasal da bo joj user posted image  user posted image  user posted image  Barabe nesposobne!! Itak sem mojmu naročila, da naj ZAHTEVA  pisno potrdilo o odpovedi leta in jim j*** ve po spisku pa še koga zraven in se jutri ob 11h nalima na Pučniku, vsede na to garo od aviona in če ne bo šlo drugač, nej sam pelje user posted image  Pazi ti to: ni odpovedan let, samo zamudo ima? Od 18.55 do naslednjega dne do 12.30?? Pa kdo se iz koga norca dela??

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
14.11.2007 22:06:30   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Meti pejd dol s compa, pa pejd rajš dragega z joto presenetet. Sej veš prijetno s koristnim: najprej jota, pol pa ideje in zamisli za diplomo!
Pr nas tud dons očitno nau jote! Je tko utrujen od službenga izleta- beri pijančevanja- da ne more sploh!! Tko da spet bo suša! Sej pol se pa na kruh spravlam ob 10 zvečer!Zdej pa res grem!

Jaz sem tut vsa razočarana kruh iz kruhomata sveže pečen ven potegnla, zdej pa ne vem al nej ga napadem al ne? Ker jote več kot očitno ne bo?

Kako bom pa spala danes user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
14.11.2007 22:09:22   
MetiLu
evo, tud karat napolitanke mi ne pomagajo, pa sem jih že pol škatle zmlela, odkar nama je kopalnico poplavilo sem tok togotna (seveda so bili krivi moji lasje), da je zaradi tega moj možek rajši kar zaspal... me kar ena tečnoba napada, sam ga ne bom budila, ker se je dones res nagaral, jutri ima pa celodnevni šiht (12 ur)user posted image

Mi je celo uspel net nazaj dobit, vsaj to... sicer se mi pa zdi, da si bom kej kmal kakšen virus navlekla, pol bom pa sploh lahko pizdila...

A tolk je že ura user posted image , bo treba počas v mižovce user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
14.11.2007 22:14:17   
dolenjka
Meti, pa ne it še spat no, sej maš še pol škatle napolitank user posted image  user posted image  user posted image

Jaz pa ne vem če bom šla sama po avto jutri, ker bo mal too  much zame vse skupi user posted image  Pa še ginkota mam user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
14.11.2007 22:14:28   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Kako bom pa spala danes user posted image

Zobke si boš šla oprat, pa pižamco oblečt pa u pojstlco, me te bomo pa mal user posted image , da te bo prec zmanjkal. Zjutraj pa te pa itak čakajo novi podvigi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
14.11.2007 22:15:48   
dolenjka
Ja, pa muco maco moram še mal sfrizirat, da bo lepa za randu jutr user posted image , pa pedikura tut še ni padla, zdej se mi pa že aml ne da user posted image  Joj, kok sem u k**** user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
14.11.2007 22:16:28   
MetiLu

Meti, pa ne it še spat no, sej maš še pol škatle napolitank user posted image  user posted image  user posted image

ja ni čist tko, jih je te dni do zdej že neki zmanjkal, mam sam še 4 tablice user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
14.11.2007 22:17:39   
dolenjka
Zdej so verjetn sam še 3 ?user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
14.11.2007 22:18:21   
dolenjka
In če si mi kej podobna (pa Bajsi tut), sta zdej samo še 2? user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
14.11.2007 22:19:24   
dolenjka
No, tazadnjo pa lahko user posted image  pustiš, prav? user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
14.11.2007 22:23:07   
MetiLu

Ja, pa muco maco moram še mal sfrizirat, da bo lepa za randu jutr user posted image , pa pedikura tut še ni padla, zdej se mi pa že aml ne da

jaz tud tele zadeve zadnje času urejam tko poredko in to zato, ker se sploh več ne vidim tja dol, pol sem se pa zadnjič lomila s špeglom v eni taki čudni pozi...ah, kok mamo me dela same s sabo. Sam s tistim grmovjem pa tud jest ne zdržim okol hodit user posted image

Upam, da depilacijska krema v nosečnosti ne škoduje, to se pa še nisem pozanimala user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
14.11.2007 22:25:27   
dolenjka
Meti, to je res edina stvar v nosečnosti od kozmetike, ki je toplo odsvetovana!! Brez heca, tudi ginekologi tako pravijo. Takoj nehaj! Vsaj kakor jaz vem. To je baje u iber piz****, kar glej kaj v sekundi z dlakami naredi!
Žiletko, pa gaaas user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?