|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
14.11.2007 15:31:36   
Februarka08
No, mi smo se najedli, sta bla tast pa tašča tud zadovoljnauser posted image . No, vsaj mislim tako...
Zdej bi pa še neki sladkega, pa se bom raj mal vzdržala, ker vem da mi bo kuj slabo. Pride na vrsto popoldne kakšna mandarinca, zvečer mi je pa moj user posted image oblubu pečen kostanj... user posted image
Joj, tale vaša jota... Jest jo tud pogrešam... Jo že ni več kot 2 meseca... Sicer se prekršiva kdaj z tisto brez klobasice (če veste kaj mislimuser posted image ), ampak ni to to. Mu že zdej govorim, da komaj čakam marec, april... Mmmm, spet bo fletno. Sam to je še tolk deeeeeeeeeeeeeeleč...user posted image No ja, za mojega user posted image se splača potrpet...

Zdej pa mal kavč speglat, potem se pa še kaj oglasim... user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
14.11.2007 15:34:01   
itata
dolenjka a sva sameuser posted image  da te neki vprašam: a si ti znaš prav tko predstavljat (no ok vsaj približno) kako boš pol mogla še za eno nebogljeno bitjece skrbet in mu podredit svoje življenje... pa tko pač kako pol to hendlaš k je še dojenček in nista več sama dva, ampak si družina?

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
14.11.2007 15:36:04   
itata
opsi, da ne bo katera mislila, da jo ignoriramuser posted image  vprašanje me tko na splošno zanima... lahk tud mamice iz prakse, ki ne čakate ta prvega user posted image  poveste kako se je to zgodil po porodu pa poštimal...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
14.11.2007 15:38:52   
Februarka08
Ja, ja, mene pa kar ignoriraš, sej sej. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hecam se!
Ja, tud mene zanima kaj takega... Dobro vprašanjeuser posted image .

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
14.11.2007 15:45:11   
anariya

Ej to si pa tko dober napisala, svaka ti častuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
14.11.2007 15:54:50   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: itata

dolenjka a sva sameuser posted image  da te neki vprašam: a si ti znaš prav tko predstavljat (no ok vsaj približno) kako boš pol mogla še za eno nebogljeno bitjece skrbet in mu podredit svoje življenje... pa tko pač kako pol to hendlaš k je še dojenček in nista več sama dva, ampak si družina?

Mislm, da mislm da vem user posted image  user posted image  user posted image  Me bo pa verjetn user posted image  hitr na realna tla spravu. Upam, da ne bo moj user posted image  preveč pametem npr. okrog dojenja in paničen, pa valda bova 2 mandlca enga user posted image  popedenala, al kako?? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
14.11.2007 15:57:36   
itata
ja jaz računam, da ti zadeve nekako "naravno" jasne ratajo, ko se v user posted image  zaljubiš un moment ko se rodi... to si znam predstavljat pa kako te skrbi za nekoga tudi. ampak tko pol življenje, vsakdan pa to... to mi pa niti približno ni jasno,d a se bom pol pa kar z vozičkom okol furala in bom mela skoz družbo pa dve velke učke k me bosta gledaleuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
14.11.2007 15:58:48   
itata
bom mal začela revije pa knjige brat, ker jaz se dejansko ne pripravljam še NIČ psihično na novega člana in na to kako bo skrbela zanj pa me valda skrbi, ker to ti ga dajo žez 3 dni lepo za domov iz porodnišnice pol se pa znajdi!!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
14.11.2007 16:08:17   
dolenjka
Na začetku ga daš vsake tolk časa na joško, pol kmal babca pride, pa ti še kej pove pa pomaga, pol ga kmal ven na 1. sprehod pelješ, pa 2., pol pa valda zalaufa user posted image

Mater sem stručko, a ne? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
14.11.2007 16:20:52   
itata
fuluser posted image
zdej pa tebe in vse ostale zapuščam. grem mal potelovadituser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
14.11.2007 16:28:39   
Bajsa
Ja Dolenjka a ti povem da je moj policist, tko da je srajc maljonuser posted image  Pa mi je enkrat neki pamet solil glede telih user posted image  ovratnikov, pa sm mu hit rekla, da če mu kej ni všeč nej si kr sam pegla. No ampak se je dec znajdu. Mu pegla mami. Vsaj za neki je dobra tale moja taščauser posted image . Tko da men ostane vsake tolk sam kšna srajca, pa kšna tko za privat. Sam zdej k ni več tolk v uniformi, ma tud tistih ta civilnih zmeri več, pa bo treba spet mal zaropotat če nau dal gmah.
Joj dečve jaz se tud sprašujem že počas kako bo men to ratal ko bo enkrat user posted image  zares na svetu.  Me je strah da nam znala, pa me tolažjo vsi, da to itak samo po seb pride. Sam a veste kaj me je najbolj strah. Sej tist previjanje in futranje bomo že zmogl, ampak a bom znala vzgojit človeka, ki bo dober, pošten, delaven, ... a veste kaj mislem?
Po moje so se mi mal možgani že skisal od sadne solate  z veeeliiik smetane. Ja kaj morem, če je bil pa user posted image  spet lačen. Dolenjka kokr kaže maš hudo konkurentko kar se stanja na vagi tiče! Dobr da je človeška koža tko fino elastična, drugač bi naju že razgoniluser posted image user posted image user posted image user posted image . a sm žleht? Ne ne nisem, sam realna user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
14.11.2007 16:34:44   
dolenjka
Bajsika dobro jutro user posted image  user posted image  user posted image
Realna in žleht, sej če ni fovšije, je za vse dost user posted image

Jst sem tut pobasala 1 skledico čokolina tu na šihtu in so še sodelavcu sline dol tekle k me je gledal user posted image , je pa res, da sem se odrekla kosilu, ker sem že dopoldne basala vase vse mogoče pa še mal zraven user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
14.11.2007 16:40:14   
Bajsa
Zdej si me pa zdražla s čokolinotom. Ga bom zvečer pred spanjem eno skledico pomalcala. Ti a ne pride dons tvoj user posted image ? Spet bo potres, pa joto boste mel na jedilniku. Sm ti kr mal fovž! Ti vsaj veš zakaj ne moreš kr na okol, ko se zmisleš. Jaz ga mam pa doma, pa tud stradam. Neki bo treba narest. Načrt za dons: tud Bajsa bo imela joto na jedilniku!!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
14.11.2007 16:46:02   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa
Načrt za dons: tud Bajsa bo imela joto na jedilniku!!

user posted image user posted image user posted image   To, bajsa!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
14.11.2007 16:46:09   
Bajsa
Itata nehi telovadet, sej mamo eno manekenko dostuser posted image user posted image . Za križ nuca masaža, al pa jota. Probej eno in drugo, boš vidla kaj ti bolj paše user posted image user posted image user posted image user posted image .
Dons sm srečala eno user posted image , k ma rok 9.2. in se je če sm jo prav razumela zredila ene 3 al 4 kile do zdej. A si predstavlate pol mojo faco? Sm čelust kr s tal pobirala. Ne morem verjet. Ja nimaš kej, ene bolj rade jemo, a ne Dolenjka!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
14.11.2007 16:55:13   
bamby
Ne samo dolenjka, tud bamby bi jedla ,samo pol mi je pa slabo oz. slabo se počutim user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
14.11.2007 16:56:33   
dolenjka
user posted image  Bajsa, točno to. Najprej hrana pol pa vse ostalo - še dobr da je jota tut hrana user posted image  user posted image  user posted image
Jaz bom danes poslušala mamo bamby in bom joto večerjala, da bo jutr mal bolj prijetn pregled, k bo podmazan user posted image  user posted image  user posted image  Sej so ginkoti itak baje vsega navajeni user posted image  user posted image  user posted image
Moj bo pa verjetn presenečen da bo joj, ker ve, da 1 večer pred pregledom nima kej praskat user posted image  Dans bo mogu pa še delat, ne sam praskat user posted image  user posted image  user posted image
Sam pogoj bo pa ena orto masaža hrbta user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
14.11.2007 16:58:12   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Ne samo dolenjka, tud bamby bi jedla ,samo pol mi je pa slabo oz. slabo se počutim user posted image

POl pa še mal poješ, pa je spet boljš user posted image  Še najboljš če je vse to jota, sam vem, da te glavna sestavina mal j*** user posted image  Povej mu, da nije sapun, da se istroši user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
14.11.2007 17:09:56   
bamby
Bom očitno mogla dat vse od sebe, da bo jota za večerjo. Tako kot bajsa!

Po moje se še zaveda ne, da verjetno celo življenje še mogel ne bo, zdaj ko bi pa lahko, pa noče user posted image . Joj, kolk so dedci butasti user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
14.11.2007 17:10:00   
sayuri
VAm sporočam, da od danes naprej grejem dva user posted image user posted image . Transfer je bil uspešen. user posted image  Od devetih jajčk se jih je 7 oplodilo user posted image . Dva najboljša so mi vstavili, ostale bojo pa zamrznili, če bojo preživeli do petka. user posted image

Jst sem tkooooo vesela in srečna. user posted image user posted image user posted image  Sedaj samo upam, da se mali dve pikici primeta in z menoj preživeta nadaljnih 9 mesecev. Čez 14 dni imam test.

Pobožajte trebuščke, pa se beremo user posted image

Lp sayuri oz. St.Ina

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
14.11.2007 17:12:07   
bamby
doelnjka, ti pa kar navali na joto nocoj. Prov fovš sem ti. Sej imaš verjetn bolj pogosto joto na jedilniku kot me vse druge, ki jo imamo pred nosom user posted image .

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
14.11.2007 17:13:32   
bamby
user posted image user posted image user posted image St,. Ina, to je pa lepa novica. Zdaj pa ti dve pikici lepo čuvaj in naj pridno rasteta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
14.11.2007 17:14:46   
MetiLu
jao  jao babuške, jest sem spet čist bed. Sem šla v štacuno po solato in banane, mandarine so tko za en drek, in se mi je tko začel spet vrtet, da sem komaj dam prišla. Pol pa pride še ena princeska za mano na blagajno, pa kar mim mene, pa prav sej jest mam pa sam tole (neko bonbonjero), pa se nasmeji, sem jo hotla kr treščt nekam, vsa bleda s trebuhom komaj čakam, da bom na vrsti, da se grem lahko u avto usest, una pa kar mim. Sem jo hitr na svoj mest postavla  user posted image user posted image  pol je pa še z očmi  zavijala... mater sem čist popizdila...

Pridno klepetate vidim. Jest bi mogla it zdele za večerjico pripravit, pa tud stat ne morem naravnost, se počutim kot bi ene tri jegre ruklna user posted image user posted image

Itata, res super, da se je situacija umirila in da se imata lepo user posted image user posted image user posted image
Glede prihoda novega člana sem pa zadnjič isto razglabljala. Jest se bom kar z Dolenjko povezala, k sva z istega konca, ona ma tak fajn na izi sistem, da se bom še jest mal tega optimizma nalezla, pa bo user posted image user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
14.11.2007 17:20:27   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

VAm sporočam, da od danes naprej grejem dva user posted image user posted image . Transfer je bil uspešen. user posted image  Od devetih jajčk se jih je 7 oplodilo user posted image . Dva najboljša so mi vstavili, ostale bojo pa zamrznili, če bojo preživeli do petka. user posted image

Jst sem tkooooo vesela in srečna. user posted image user posted image user posted image  Sedaj samo upam, da se mali dve pikici primeta in z menoj preživeta nadaljnih 9 mesecev. Čez 14 dni imam test.

Pobožajte trebuščke, pa se beremo user posted image

Lp sayuri oz. St.Ina

Uf, torej je D dan za test 29. november? Jupi! Takrat bom pa jaz tudi 1 deci vinčka ruknla od veselja user posted image  user posted image  user posted image

Ponosna nate, zdaj pa ju le čuvaj user posted image  user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
14.11.2007 17:21:27   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

jao  jao babuške, jest sem spet čist bed. Sem šla v štacuno po solato in banane, mandarine so tko za en drek, in se mi je tko začel spet vrtet, da sem komaj dam prišla. Pol pa pride še ena princeska za mano na blagajno, pa kar mim mene, pa prav sej jest mam pa sam tole (neko bonbonjero), pa se nasmeji, sem jo hotla kr treščt nekam, vsa bleda s trebuhom komaj čakam, da bom na vrsti, da se grem lahko u avto usest, una pa kar mim. Sem jo hitr na svoj mest postavla  user posted image user posted image  pol je pa še z očmi  zavijala... mater sem čist popizdila...

Pridno klepetate vidim. Jest bi mogla it zdele za večerjico pripravit, pa tud stat ne morem naravnost, se počutim kot bi ene tri jegre ruklna user posted image user posted image

Itata, res super, da se je situacija umirila in da se imata lepo user posted image user posted image user posted image
Glede prihoda novega člana sem pa zadnjič isto razglabljala. Jest se bom kar z Dolenjko povezala, k sva z istega konca, ona ma tak fajn na izi sistem, da se bom še jest mal tega optimizma nalezla, pa bo user posted image user posted image user posted image

Meti ni blema, bova šle z vozički na en kuhan vin, pa nama bo hitr vse na izi user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?