rumba
|
Dan! Da se pofočkam. Midve sva še doma. Julija je za spoznanje boljše. Še vedno je vroča in cela boga, samo vsaj diha veliko lažje, tako da sva ostali doma in greva danes popoldne nazaj na kontrolo. siskamiska, jaz sem volnene hlačke ne samo namočila v lanolinski kopeli, pač pa kar fajn zdrgnila. Šele ko so se malo zbile in pomuckale (po par pranjih), so postale to kar morajo biti. Sedaj zdržijo hektoliktre, če je treba. *maja, pa ne da tebi kdo pametuje.... Ta je pa dobra, no. Sicer pa jaz imam še vedno postavljen kopek v jedilnici in tamala čez dan večkrat spi notri. Ma niti poštudirala nisem, da bi bil nevaren. Kot je napisala GabiW, ne vem če bi se prevrnil, tudi če bi jaz zlezla notri. madejka, ne sekiraj se zaradi obračanja. Eni so bolj hitri, drugi bolj pozni, pa ni nič narobe! Julija se še tudi nič ne obrača, v nobeno smer. Bo že, ko bo hotela. Ma, res se ne sekirati, kaj šele bo, ko bodo eni shodili pri 8 mesecih, drugi pač pri 18. Pa da ne govorim o govoru, pa drugih spretnosti. Seveda je vsak starš ponosen na svojega sončka in z veseljem pove, kaj že zna. Če pa moja tega še ne obvlada, se zaradi tega ne mislim obremenjevati. Tudi zanjo bo prišel čas. Obenem pa sem vesela za vse, ki so hitrejši. Bravo! Pa če smo že glih pri dedcih.... jaz sem seveda spet sama. Pa moram še po ta večja dva v vrtec. Bogo revo naj samo vzamem? Pojma nimam, kaj bom storila. Bom verjetno malo pri sosedih pozvonila, če mi jo kdo malo popazi. Najbolj žalostno pa je to, da če je eden bolan, moramo VSI ostati v stanovanju in sveži luft za vse odpade. Moj pa pride, če pride, šele okoli pol osmih. Večkrat pa tudi šele pozno ponoči. Ma, sva imela že več fajtov zaradi tega... ne, saj vem, da pač mora delat, da ima tako službo.... razpi me samo to glupo prepričanje, da sem jaz pa celi dan doma, kaj sem tej pol utrujena, pa zakaj je stanovenje v takem razsulu, pa v pralnici kup cot, pa.... ni da ni. Jaz pa roke do kolen, kadar jo moram celi dan prenositi, pa seveda ob enem še druga dva kontrolirati. Hja, danes ob šestih moram biti še v ZD z Julijo, še sreča, da bo vskočila moja sestra ( to bo mebnda drugič odkar imam otroke , a sem jo ful milo prosila), da ne bom še druga dva vlekla med tisto gručo bolnih v ZD-ju. Kaj bi dala, da bi imela mamo ali pa tudi taščo kje bližje..... No, zdaj sem pa še jaz pojamrala.... sem utrujena in mi prav paše. Se opravičujem.
< Sporočilo je popravil rumba -- 14.11.2007 14:15:02 >
|