Afnica
|
Evo mene po doooolgem času. Ne morem verjet, da je že mimo leto dni od kar sem izvedela, da sem noseča. (2.11.) Zdej pa imam že taka dva razgrajača. No, vmes smo dali skoz KRST, ki je bil en lep poseben dogodek, čeprav ni bil takšen kot sva si ga z dragim zamislila. Zdej smo imeli samo enega botra (mojega brata). Ko bom uspela, bom dala gor slikce. V ponedeljek smo bili v razvojni ambulanti. Sem videla, da sta Zvesta in Mateya pohvalile zdravnico in sestro v COMR. Ja, res sta fajn. Z malima je vse o.k., vse super in oh in sploh. Tega sem res vesela, sta zaradi nedonošenosti, zastoja rasti (Lana), možganske krvavitve (Lan) visoko rizična. Oba sta bila tako pridna, da sta se ji tam obrnila na trebušček brez problema. In oba sta se tudi pokakala. Včeraj sta bila stara že pol leta. Ne morem verjet. Zdravnica ju opazuje kot 4 mesečna dojenčka. Lan je že tudi malo poplazil,nazaj in tudi naprej. Naslednjo kontrolo imamo komaj čez 5 mesecev. Spodbudne in pohvalne besede so res lepa nagrada za ves trud in čas, ki ga vložim, da bi čim bolj napredovala in se pravilno razvijala. Lan nam že veselo prepotuje posteljo s svojim obračanjem in z nekim čudnim plazenjem v rikverc. Zato ga dajem na tla. Iz igralne podloge mi že 'pobegne'. Glede alergij: krvni testi so pokazali alergijo na beljak in minimalno na kravje mleko. Izpuščaje ima še vedno, čeprav mu strogo dajem allernovo z bio riževo kašico ( na žličko- flaše noče). Hodiva na bioresonančno terapijo. V petek imava drugič. Zdej nama je stestirala še nekaj kremic, ki jih uporabljam in plenice. V petek ji nesem še več različnih, da najdemo nekaj kar mu ustreza. Včeraj sem spakirala vse kar sta že prerasla. Za mojega nečaka ali nečakinjo, ki pride februarja. Komaj čakam!! Naštela sem kar 56 bodijev (velikosti do 62). Ampak so res malo rabljeni. Nekaj sem jih kupla sama, potem sem jih pa ogromno dobila še od obiskov. In vsega smo imeli več kot preveč. Sem vesela, da je nekdo na poti, ki bo lahko stvari bolj ponosil. Pa še to srečo ima, da 'deduje' od fantka in punčke, da ne glede na to kaj bo (še skriva namreč), bo nekaj zanj-o. Ko je dragi gledal kaj vse pakiram, je prvič od kar imava dvojčke rekel, da bomo še mogoče kaj imeli. In da naj se zmenim, da nam prihranijo. Drugače je pa strogo proti. Ponoči še vedno nimamo problemov. Moram potrkat. zaspita nekje med 19- 19:30. Spita do 4-5h. Potem malo jesta. Ponoči jima dam strogo samo stekleničko. Mislim, da gre bolj za žejo. Zato bom danes probala dati samo vodo. No, in potem spimo še do 6-6:30. Čez dan jesta na 4 ure. Trenutno pa spet spita. Pridejo pa trenutki, ko se mi meša zraven. Ko sta oba lačna in noben noče jest. In pol se dereta en čez drugega. Al pa sta zaspana, pa nočeta spat. Najbrž nimata časa. To bi bilo na 'kratko' to. Lepo se imejte in pridno cartajte svoje štručke.