|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
14.11.2007 9:36:35   
tini6
Dobro jutro! Čeprav smo včeraj bili cepljeni, je mala ponoči ful spala. Že zvečer je na zizi tako zaspala, da ko sem jo dala v posteljico še trznila ni. Potem pa dvakrat na 2 uri dojenje, nato pa je spala do 8.15. Super, se je mami malo naspala.
Yudit, jaz bom mogoče dala koledarje delat v DM, imajo ful variant.
Sanek1, jaz sem ji včeraj po cepljenju zmerila vročino, ampak je imela normalno. Imava pa dudo-termometer, ampak je ne mara preveč ker je silikonska (njena je iz lateksa).
maja*, Špela je šla v posteljico pri 2.5 mesecih. Sem opažala da nima toliko miru v najini sobi, potem pa sva jo dala v njeno sobico in v posteljico.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
14.11.2007 9:40:26   
Anonimen

Jaz mam kolegico, kjer njen 8-mesečnik še vedno spi v zibelki. Ma na vsaki strani le centimeter lufta, pa zgoraj in spodaj tudi samo centimeter. Pol se pa čudi, da se ji še ne obrača.
No, saj zdaj ga bodo počasi selili, ker že drugega dojenčka čakajo, pa bodo rabli zibelko.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3152
14.11.2007 9:50:07   
SANEK1
Freycha, zakaj slaba vestuser posted image user posted image user posted image user posted image
To je bla verjetno reakcija na cepjenje, ker je imela tudi okoli pikeca malo rdeče. Sem ji pozabla dat gor kamilični obhladek.user posted image   Pa hvala bogu ni blo Primoža doma, da ni noben paničaro.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
14.11.2007 9:50:45   
GabiW
*maja, mi smo dali Nežo iz košare v posteljico ker ji je bila premajhna. Sicer sem jo težkega srca dala, ker je s tem morala tudi v svojo sobico. Ampak Neži ni bilo problema, jaz pa sem se tudi navadila.
Kaj za vraga pa bi lahko bilo nevarno v zibelki ali košarici?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
14.11.2007 9:52:09   
corfu
Jutro

Rumba, kako ste, kako je z Julijo, sem prav mislila na vaju?
Naša že od začetka spi v posteljici 140x70, tudi meni se ne bi zdel košek več varen, ne vem no...

Zdaj pa kafeuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
14.11.2007 9:57:36   
*maja
IZVIRNO SPOROČILO: GabiW

Kaj za vraga pa bi lahko bilo nevarno v zibelki ali košarici?!

Češ da se lahko prevrne, ker je user posted image  že tako velik in močen.

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
14.11.2007 10:01:33   
GabiW
Hmm, tako košarico k smo mi meli se ne bi mogla prevrnt tudi če bi se jaz notri vlegla. OK, ja nekatere so res lahko nevarne. Sicer pa *maja, sem 100% da ti najbolš veš kdaj boš dala otroka v večjo postlo, saj je Mija ze 4 user posted image . A še vedno ti hočejo drugi pametovat?

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
14.11.2007 10:14:34   
Afnica
Evo mene po doooolgem času.

Ne morem verjet, da je že mimo leto dni od kar sem izvedela, da sem noseča. (2.11.) Zdej pa imam že taka dva razgrajača.

No, vmes smo dali skoz KRST, ki je bil en lep poseben dogodek, čeprav ni bil takšen kot sva si ga z dragim zamislila. Zdej smo imeli samo enega botra (mojega brata). Ko bom uspela, bom dala gor slikce.

V ponedeljek smo bili v razvojni ambulanti. Sem videla, da sta Zvesta in Mateya pohvalile zdravnico in sestro v COMR. Ja, res sta fajn. user posted image  Z malima je vse o.k., vse super in oh in sploh. user posted image  Tega sem res vesela, sta zaradi nedonošenosti, zastoja rasti (Lana), možganske krvavitve (Lan) visoko rizična.  Oba sta bila tako pridna, da sta se ji tam obrnila na trebušček brez problema. In oba sta se tudi pokakala. user posted image

Včeraj sta bila stara že pol leta. Ne morem verjet. user posted image Zdravnica ju opazuje kot 4 mesečna dojenčka. Lan je že tudi malo poplazil,nazaj in tudi naprej. Naslednjo kontrolo imamo komaj čez 5 mesecev. Spodbudne  in pohvalne besede so res lepa nagrada za ves trud in čas, ki ga vložim, da bi čim bolj napredovala in se pravilno razvijala.

Lan nam že veselo prepotuje posteljo s svojim obračanjem in z nekim čudnim plazenjem v rikverc. Zato ga dajem na tla. Iz igralne podloge mi že 'pobegne'.

Glede alergij: krvni testi so pokazali alergijo na beljak in minimalno na kravje mleko. Izpuščaje ima še vedno, čeprav mu strogo dajem allernovo z bio riževo kašico ( na žličko- flaše noče). Hodiva na bioresonančno terapijo. V petek imava drugič. Zdej nama je stestirala še nekaj kremic, ki jih uporabljam in plenice. V petek ji nesem še več različnih, da najdemo nekaj kar mu ustreza.

Včeraj sem spakirala vse kar sta že prerasla. Za mojega nečaka ali nečakinjo, ki pride februarja. user posted image  Komaj čakam!!
Naštela sem kar 56 bodijev (velikosti do 62). Ampak so res malo rabljeni. Nekaj sem jih kupla sama, potem sem jih pa ogromno dobila še od obiskov. In vsega smo imeli več kot preveč. Sem vesela, da je nekdo na poti, ki bo lahko stvari bolj ponosil. Pa še to srečo ima, da 'deduje' od fantka in punčke, da ne glede na to kaj bo (še skriva namreč), bo nekaj zanj-o.
Ko je dragi gledal kaj vse pakiram, je prvič od kar imava dvojčke rekel, da bomo še mogoče kaj imeli. In da naj se zmenim, da nam prihranijo. user posted image  Drugače je pa strogo proti. user posted image  

Ponoči še vedno nimamo problemov. Moram potrkat. zaspita nekje med 19- 19:30. Spita do 4-5h. Potem malo jesta. Ponoči jima dam strogo samo stekleničko. Mislim, da gre bolj za žejo. Zato bom danes probala dati samo vodo. No, in potem spimo še do 6-6:30. user posted image  Čez dan jesta na 4 ure.
Trenutno pa spet spita. Pridejo pa trenutki, ko se mi meša zraven. Ko sta oba lačna in noben noče jest. user posted image  In pol se dereta en čez drugega. Al pa sta zaspana, pa nočeta spat. Najbrž nimata časa. user posted image  

To bi bilo na 'kratko' to. Lepo se imejte in pridno cartajte svoje štručke. user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
14.11.2007 10:16:50   
Anonimen
sneg mamouser posted image user posted image

(odgovor članu Afnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3159
14.11.2007 10:27:33   
tini6
Kaj res???user posted image  Punce kaj boste ko bo velik snega? Bomo plug na voziček montirale?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
14.11.2007 10:34:15   
Freycha
naša ulica bo zagotovo spucana, bom pa v krogu hodila. Če pa bom hotela v štacuno ali kaj takega, pa ne bo spluženo, jo bom pa v rukzak dala pa bova šli na "sprehod". Je pa res, da ni isto v vozičku, kjer bo lahko spala al pa v rukzaku. No, čeprav pomoje tut tam zaspi user posted image

SANEK jah ne vem, ker mogoče Žive ne bi slačila, če ne bi videla, kako imam Dito malo oblečeno user posted image user posted image  pa se ne bi nahladila

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
14.11.2007 10:35:31   
Anonimen
kak se špila ta otroček mojuser posted image
ja tini resuser posted image sicer ga ni veliko, ampak je.....klinc ga gledauser posted image   ma ven bomo isto hodli, ko bo sneg, bojo pa ja splužli....čeprov ti naši komunalci so malo čudni....vedno jih zima presenetiuser posted image ne rečem če bi avgusta vrglo meter snega, da niso pripravljeni, ampak čisto vsako zimo je tko....traja celi dan da jim rata splužit, nikoli ne morem na šiht oni prvi dan ko vrže sneg, ker troti niso bli pripravljeni na touser posted image

aja, včer sem pri previjanju opazla, da se ula na kolena postavljauser posted image ko leži na trbuščku - rit v luft in na kolena.....ta otrok je pravi divjak, mene pa kar skrbi da prehiteva vseuser posted image

(odgovor članu tini6)
  Neposredna povezava do sporočila: 3162
14.11.2007 10:44:44   
Češnca
Jutro!

Mi2 sva pa spala do 9ih, zdaj pa mali počiva (je tuho in dokaj pri miru leži user posted image ). Ponavadi mal zakinka, pa čakam ali bo ali ne.

Anžej že ves čas spi v posteljici, razen pri mojih v košku (čez dan, ko smo na obisku). Na žalost pa ga je že prerasel, dvomim pa da bi ga lahko prevrnil! V postelji itak spi kot avion, ima roke čisto stegnjene (po očku, pač).

Ulla, kar sneg, aaaa... Pri nas ga sicer pridno spucajo, ampak ne vem, kako bo z najinimi potkami?
Sestričnin fantek se je tudi pri 4mesecih na kolena dal in tako tudi spal (kot en racman z ritjo v luftu). user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
14.11.2007 10:54:18   
corfu
Moj Aljaž je tud spal s koleni pod trebuščkom, je bil prov luškanuser posted image . Ulla, kdaj se je tvoj prmigov domov je pivo že spustilo?user posted image  Moj je tud podaljšov rekreacijo, so potem padli v tebato o gradnji, pa vzgoji otrokuser posted image , pa smo kao me trcjalkeuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
14.11.2007 10:54:51   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

(je tuho in dokaj pri miru leži user posted image ). Ponavadi mal zakinka, pa čakam ali bo ali ne.

Sem hotla napisat, da je tiho... user posted image  Pa zdaj že spi! Jest pa po netu iščem ideje za darila za mladega očka.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
14.11.2007 11:01:38   
SANEK1
Eh, Freycha. Kar se oblačenja in slačenja tiče sem jaz ful čudna.  user posted image user posted image user posted image
Tak kot sem ti rekla, ko je toplo, jo jaz debelo oblečem in si rečem, da jutri jo bom bolj tanko. In jo res, pa čeprav je bolj hladen dan. Pol si spet mislim, kaka koza sem, da sem jo tak malo oblekla. Pa spet kontra naredim.user posted image user posted image user posted image
Včeraj je meni blo ful vroče in ko sem vidla kolko plasti sem Živi spet oblekla... user posted image user posted image user posted image Mogoče sem pa res pol malo pretiravala in jo premalo oblekla. Danes pa že kombinezon vun vlačim.user posted image user posted image user posted image
Je že bla mogoče danes kera zunaj? Je fejst mrzlo?

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
14.11.2007 11:06:18   
Freycha
ne morem verjeti, Dito sem po hranjenju dala v stolček in se je malo igrala, sedaj je pa kar sama od sebe zaspala.. pišuka, da ni bolna, ko toliko spi user posted image user posted image

Ulla nič bat, Dita tudi že to počne, samo potem se razburi, ker nima toliko močnih rok, da bi puzala naprej user posted image  potem se pa zmatra, pa obraz tišči v podlogo in se bemti user posted image user posted image  rit ma pa še vedno v luftuuser posted image

pa moram jo pohvaliti zaradi kopanja. Do sedaj nikoli ni bila sigurna, če ji je kopanje všeč al ne, pa sva ji že pred časom kupila neke živalce za v vodo, ampak sem na njih pozabila. Zadnjič jih pa slučajno najdem in včeraj so ji drugič delali družbo v vodi in so ji ratali zanimivi in se je začela z njiim igrat, jih potapljat, pa full se je po banjici gor in dol poganjala z rokami in nogami, čofotala in bila čisto navdušena user posted image user posted image user posted image  očitno ji bo tole kopanje ok ratalo user posted image user posted image user posted image  joj, kok sem tega veselauser posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
14.11.2007 11:06:39   
corfu
Midve danes ne gremo nič ven, je že par dni nahlajena, danes pa je slabše, ima zabasan nos, kašlja, rahlo vnete očke...danes se bova notri crkljaliuser posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
14.11.2007 11:07:46   
tini6
Sem šla mal na atrij preverit, ampak ne vem če je za kombinezon. Je nad nulo.user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
14.11.2007 11:08:48   
Freycha
Ma sem razmišljala, ko si napisala, da je imela vročino, da si jo mogoče res malo preveč slekla in če je bila prej preveč oblečena in je malo zašvicala, potem pa si jo toliko slekla, bi jo res lahko zazeblo. No in če ne bi prišla na obisk, bi Živa enako oblečena ostala in ne bi imela vročine user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
14.11.2007 11:10:08   
tini6
Medve pa greva ven, zdaj še panča, pol pa se podojiva in ven, če le ne bo deževalo.
No, včeraj zvečer sem ji poskusno dala tistih 30ml, ki sem jih napumpala. Najprej ni hotla zagrabit, ko pa je začutla da je mleko je v 5 sek popila. Šele zdaj sem se zavedla kolko mleka je v dojki.

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
14.11.2007 11:15:10   
Freycha
no, verjetno imaš več kot 30ml v joškah, ker sem si jaz enkrat uspela 200ml spumpat iz ene joške.....

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
14.11.2007 11:17:24   
Anonimen
corfu okol 11ih enkrat....čist normaln, nič blo alkota pretiranouser posted image pa kot sem rekla - sam cukeruser posted image samo sem se spat popucala, tko da nisma nič debatirala...

freycha tko nekak ja....se pa obrne okoli osi, ko je na trebuhu....cel krog nardiuser posted image da pride do igračke,,,tko da zdaj je pa res ne smem več same pustit....na hrbtu se pa tudi zrita nekam, najraje čisto do roba previjalne in si zavese potegne pa v usta tlačiuser posted image

spi k top zdaj, jaz grem pa rože presadituser posted image saj je nad nulo a ne....bojo sosedi mislili da sem čisto prižgana - sneg, jaz pa rože presajamuser posted image user posted image user posted image samo mam že cel teden zemljo na balkonu, pa revce so že čisto čudne, pa če jih zdaj ne bom, bo treba do pomladi čakat, do takrat bp pa vse hinuser posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3173
14.11.2007 11:18:41   
SANEK1
Ne ni res!user posted image user posted image user posted image
Če ti nebi prišla, bi še bla 1 ali 2 uri tak oblečena in bi zašvicalako mala user posted image . In bi revica pregorela in bi spet dobila vročino. user posted image user posted image user posted image
Sicer pa po merilih za dojenčke to sploh ni bla vročina ker je bla, vsaj ko smo jo nazadnje merli, pod 38 stopinjami, ampak smo ji vseeno dali preventivno Calpol. Ki res dela čudeže, sicer nam spet kontra. user posted image user posted image user posted image
Sem se spomnila da si rekla, da Dita takoj zaspi ko ji daš Calpol. Živa namreč ni in sem mislila, zakaj pa pri nas spet ne deluje. user posted image user posted image user posted image
Torej kot sem rekla, pri nas deluje kontra, ker Živa še zdaj spi nočnoo spanje. Zbudila se je okoli 6 pojedla in zakomirala nazaj. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
14.11.2007 11:19:59   
Anonimen
tini ziher maš več kot 30 ml....to za pumpanje moreš natrenirat, znat sprostit mleko, prepričat joške da se izcejalni refleks sprožiuser posted image otrok nardi to 1, 2, 3....s črpanjem pa ni tolk simpl....meni rata spumpat samo takrat, ko mam nabite, kot kamen trde joške, ko mleko itak samo špricauser posted image drugač pa ne, še tolk ne da bi bil poden pokrit v flaši....pa izključno dojimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?