|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
14.11.2007 10:28:46   
GoYa
Martinščica, še enkrat čestitke, tokrat dvojne user posted image . Uau, ta napis 1+1=4 mi je pa zelo všeč user posted image . Kje se to kupi? Jaz bi jo tudi imela.Glede tistih majic pridem junija je pa tako, da je pri dvojčkih tako velika verjetnost, da bosta kar maja prišla, zato se mi ne zdijo lih ok. Aha, zdej vidim, da boš sama tiskala. No, meni je ta matematična fora bolj všeč.

Šemalo, raje še ne kupuj testa, ker te bojo prsti preveč zasrbeli. Počakaj, počakaj še  malo.

Sayuri in kajsica, upam, da že grejeta svoje sončke. Sedaj pa še 14 hudičevih dni čakanja. Želim, da vama čimprej minejo.

Sayuri, a nam boš pokazala Filipovo sobico? Mi se spomladi selimo in bom morala spet dve sobici na novo opremljat. Dvojčka bom zaenkrat imela kar skupaj v sobici. No, sej nisem pametna in ne vem čisto točno, kaj je bolje - skupaj ali vsak v svoji.

Arneja, lahko Rešu poveš za prometrium, ker je bolje da si ga prej nabaviš in da ne hodiš dol po punkciji vsa razbolena. Malo si preračunaj. V eni škatlici imaš 15 tablet po 200mg, kar zadostuje za en teden, če si jih vstavljaš 2x na dan (praviloma tako predpiše). Če bo lekarna na meji zaprta ali ne bodo imeli zaloge, se zapelješ naprej še par minutk (5) do naslednje lekarne na Opčinah.  drugače pa na meji ne komplicirajo za recpet. Jaz sem ga nazadnje kupila brez kakega lista ali recepta. Čisto nič nisem imela s sabo.

Jadrnica, user posted image  za lepo število jajčk. Reša ne rabiš nič klicati pred ET, kar tja greš. Kateri dan imaš ET pa je odvinsno od tega, koliko jajčk pridelaš. Pri večjem številu jajčk je večja verjetnost, da se bodo zarodki lepo razvijali do 5. dne. Ker se le boljši razvijajo naprej, ti lahko tako ta boljše vstavijo.

Bilka, tudi tebi user posted image  za pravljično število.

S.D., še malo, še malo. Jaz tudi navijam za december, ker je tako lep pester mesec, pa naj bo s prihodom tvojih user posted image user posted image  še bolj vesel.

Mi smo pa danes tudi videli najina user posted image user posted image , ki pridno rasteta. Spet sta nama pomahala user posted image .

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
14.11.2007 10:40:58   
konina
Da se na hitro javim. Moj UZ je bil zelo uspešen, je rekla G, da imam čudovito stanje notri. user posted image  Jutri imam še UZ, pa najverjetneje stopko, tako, da bo punkcija v soboto. user posted image  Namerila jih je pa vsaj osem tam med 16 in 20, pa šeokoli jih je bilo nekaj. Jupi! Me je bilo malo strah, sedaj sem pa potolažena. Samo še naprej mora iti tako uspešno!

Lp, Nina

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
14.11.2007 11:58:28   
Amelia
konina, super ti gre!

Mene pa zanima, ker bom imela sedaj 1 enoto Dipherelina in 3 enote Menopura, a to pomeni, da si bom morala vsak dan pripraviti 3 inekcije, al kako? Ker kot mi je znano Dipherelina ne smeš mešat z Menopurom, v 1 inekcijo gresta pa samo 2 enoti Menopura, a ne? Aja, razen če mi bo dal 2 vodi za 3 enote Menopura, ja tako bo, a ne?

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
14.11.2007 12:17:41   
maja24
Ja al pa boš mela tri enekcije,jest sm mela tut menopur ampak sam 2.Ej nevem sej ti bo povedu.

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
14.11.2007 12:27:30   
Sulfinija
Lep pozdrav!

Tudi jaz sem se vrnila iz danapnjega UZ.In moje stnaje je takole:kot zdravnika,kot jaz sma ful zadovljni z mojim pridelkom.Tudi sluznica se je od včeraj na danes odebelila za 3mm.
Danes zvečer ob 10.uri pade stopka,jutri zvečer apaurin v petek zjutraj je punkcija.
Zmenila pa sem se tudi za šifro,ki jo dobim na punkciji,da bom lahko poklicala v labolatorij kaj se dogja z najinimi user posted image .

Punce sedaj pa šibam dalje danes je zame še ful naporen in odličen dan.

LPuser posted image user posted image user posted image

P.S:Citrončica in Konina hvala vama za kratek klepet.Lepo je bilo v vajini drubži in konina ter citrončica bravo za dobro opravljeni UZ.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
14.11.2007 13:01:57   
šemalo
PUNCE , NUJNO RABIM NASVET:

danes je peti dan po ET. Se čisto normalno počutim, a v jajčnikih me špika, danes v desnem ful močno.
To sem včeraj omenila svoji OZ, pa je rekla, dokler ni vročine in izcedka, da ni razloga za skrb user posted image  in mi zaključila bolniško.
a je to res?  kakšni so znaki hiperstimulacije?

hvala, iz srca hvala vsem

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
14.11.2007 13:11:46   
maja24
Mene špika pa zvija že od samga pa mi vsi pravjo da je to zarad tega ker se mi matrnica širi in da je to normalno,kakšni so pa znaki hiperstimulacije pa ne bi vedla.Tok da nč ne skrbi in lepo grej user posted image

Pa mislm da ti bo G znal bol pomagat kokr OZ, najbol da G pokličeš pa vprašaš.

< Sporočilo je popravil maja24 -- 14.11.2007 13:12:39 >

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
14.11.2007 13:18:26   
GoYa
Konina, kako ti ne grejo 3 ampule menopurja v eno injekcijo? Lahko 3 praške mešaš z eno vodo. Tako prakticira moj G. Če pa bi vseeno rada z 2 vodama (mislim, da je Reš enkrat eno nadrl, ker je samo z eno mešala), pa pojdi do lekarne naj ti dajo večje injekcije, da bo šlo vse notr. Praviloma bi si morala dajati 2 injekciji. Eno z dipherelinom in eno z menopurjem.
Sulfinija, pa se bliža tudi tvoj dan D user posted image .

Šemalo, cukanje in špikanje spodaj je normalno in celo dober znak. Zna pa bit neprijetno, ko te tako trzne, v bistvu preseneti in zvije. Znaki HS so predvsem napihnjen trebuh in bolečine, ki po moje niso enake temu cukanju. Kar brez skrbi. Vse je v redu user posted image .

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
14.11.2007 13:21:03   
kajsica
Pozdravljene, toliko da se javim!

Od 16 se jih je oplodilo 12, štirje pa menda prav izstopajo po kvaliteti, tako da so mi dva vsadila, dva gresta pa med pingvinčke.

Mi je pa sestra rekla, da po Et dajo na GK še 3 dni bolniške, ampak da mi priporoča, zaradi hiperstimulacije, da jo imam do D day, tako da jaz sem do nadaljnega doma in čuvam svoji 2 pikici. Upam da nam bo uspelo!!!!

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
14.11.2007 13:24:24   
Amelia
Kajsica, kakšen super rezultat, takega si lahko vse samo želimo!!!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
14.11.2007 13:25:26   
maja24
Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image ,si bla pa pridna kokoška kar lepo ju grej.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
14.11.2007 13:26:27   
maja24
Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image , si bla pa pridna kokoška, pa kar lepo ju grej.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
14.11.2007 13:33:48   
Goldy
No, moram povedati, da sem včeraj zvečer dobila rjav izcedek in smo še mislili, da ni hudega, ampak sem danes dobila tudi menstruacijo. Nama tako v prvem postopku žal ni uspelo.user posted image

A mi lahko katera iz prve roke svetuje koga naj sedaj najprej pokličem, da se naročim za naprej?

Lep pozdrav in držim pesti za ostale!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
14.11.2007 13:35:15   
šemalo
maja in goya, hvala res.....sta me potolažili.....vem, kakšno je špikanje, kadar se maternica širi (sem enkrat doživela to veselje, pa pol ni šlo tko vse....user posted image ), tole je drugače. Direkt v jajčnik! Vseeno upam, da je to dober znak..samo, da ni hiperstimulacija
Bom pa poklicala še G, ki bo vedla najbolje....

PUNCE, VSEM DRŽIM PESTI.....uživajte še naprej

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
14.11.2007 13:37:02   
šemalo
goldy, tako mi je žal....

držim ti pesti za naprej....vse smo v istem boju in na isti strani....

Drži se punca, mislim nate....user posted image

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
14.11.2007 14:25:55   
maja24
GoYa jest mam pa že skos napet trebuh,enkrat več enkrat malo manj.Uglavnem bom tko povedala TUT HLAČ NE MOREM ZAPETuser posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
14.11.2007 14:31:32   
maja24
Goldy tudi meni je žal zate .Evo sam zate user posted image user posted image user posted image user posted image
Nč ne skrbi fajn se user posted image  pa bo bolš.Pa boš vidla da se ti bo naslednič pokazal user posted image . Najprej pokliči Drobniča pa mu povej da pač postopek ni uspel,pa se bosta vrjetn že za naslednga zmenla.Saj zdi se mi da je to tko.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
14.11.2007 14:31:54   
Linda25
Pozdravljene punce,

zanima me, ali je bila katera na predavljanih o umenti in če sem kaj pomembnega spustila, namreč zaradi službenih obveznosti se predavanj nisem mogla udeležiti.

Ali na GK LJ predpisujejo prometrium?

lp

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
14.11.2007 14:41:52   
Goldy
Midva sva bila na predavanjih o umetni oploditvi, pa nama je bilo zanimivo.

Na GK v Lj dajejo Utrogestan.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
14.11.2007 14:42:45   
Goldy
Hvala, šemalo in maja 24!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
14.11.2007 14:50:55   
Anonimen
Punce pozdravljene,

no jaz sem danes imela že drugi UZ pa še zdaj nisem dovolj foliklčkov pridelalauser posted image . Na UZ grem ponovno v petek, upam da bo takrat kaj bolje.
Mogoče katera ve, kako je z zanositvijo v takem primeru, da ni dovolj foliklov, verjetno nič, ali v takem primeru sploh postopek gre naprej? Čist sem razočarana na svojimi folikli. user posted image  
Hvala vam in srečno vsem novim nosečkam. user posted image

(odgovor članu Goldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2296
14.11.2007 15:03:44   
šemalo
ma verjetno še nisi odreagirala na zdravila ali pa le-ta niso prava zate!!!

Le zaupaj, malo potrpi pa boš kmalu trepetala za črticami na testu....user posted image user posted image

veliko sreče pri UZ. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
14.11.2007 15:07:58   
Anonimen
Špikam se že od 24.10.
Danes me sicer bolijo jajčniki kot 300 user posted image , mogoče pa kaj proizvajajo user posted image , upam.

Hvala in upam na boljši UZ.

LpT

(odgovor članu šemalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2298
14.11.2007 15:19:35   
Abra
Goldy žal mi je, da moraš tudi ti čez to. user posted image Sej kot vidiš, bolj redko rata že v prvo, zato kar pogumno čimprej v nov boj. Bo pa drugič boljše. Ne vem, kako je na GK, ti bo že katera druga povedala.

bilka tebe je pa punkcija čisto zdelala. Boga. Lepo si odpočij, da boš v nedeljo pripravljen svoje user posted image user posted image zdej se že celice delijo user posted image user posted image

Amelia imava čist isto terapijo. Ne skrbi, vse kar mora bo šlo v inekcijo user posted image Gre pa tako: najprej si vbrizgaš diphereline, potem vržeš stran tamalo iglo, natakneš gor spet tadolgo, vzameš dve enoti vode in tri menopurja, je ravno polna inekcija. Sej ti bo Reš vse pokazal, ne se sekirat vnaprej user posted image boš pa porabla eno inekcijo, eno dolgo iglo (za mešanje) in dve kratki (za vsak špik eno). Ti že preveč veš user posted image user posted image

konina in sulfinija super tale vajin uz

šemalo mogoče se je pa prijelo, čas je že taprav user posted image

Anonimna, če ni foliklov, ni jajčec user posted image najbrž je bolje, če ti postopek prekinejo, tako si ne porabiš postopka s strani ZZZS. Naslednjič ti bojo pa dali drugo (močnejšo) terapijo. Navijam, da bo do petka vseeno še kaj zraslo.

Punce jaz sem pa čist fuč, sem komaj prišla z refleksne masaže stopal, me je po poti že tko začelo špikat, da sem komaj vozila. Mi je blo tko žal, da nimam avtomatika ... To špikanje je kot par dni pred punkcijo, očitno moji jajčniki že delajo tristo na uro. Da ne bom še bolj brzinska, ko zadnjič user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
14.11.2007 15:21:53   
sonček75

Goldy

jaz sem poklicala v ponedeljek,ko sem dobila M, kar na 015226112 in rekla da bi se rada zapisala za 2 IVF,uro pri sestri Blanki imam že 3.12,potem sem poslala še mail v leonišče za dr Zorna,ker rabim napotnico in sem že jutri dobila uro

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.