|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
13.11.2007 17:47:36   
gruška
MATEA1 - ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŠPELKA:Je pa odkar majo naše mamice svojotemo na Dojenček, tuki mal zatišja. Ja, to je tko, če maš rok konec meseca.... Nočem nobene užalit, samo kukr jaz vem, je bla tuki gor na RR navada, da se nosečke enega meseca počakajo do konca meseca tukaj, pol pa skupaj preselijo temo na Dojenčka. Saj bi tudi tukaj lahko mamice pisale o svojih izkušnjah - vsaj kaj bi se me, ki prihajamo za vami, naučile... Pa skupaj bi ostale. Ker se mi zdi, da se po forumu ne klepeta zato, da si pač pod ustreznim naslovom, ampak z ljudmi, ki so v podobni situaciji. Pa ne mi zamerit, pač tako razmišljam...

Špelka, jaz se pa kar strinjam s tabo in se zato javljam tukaj, na temi Dojenček še nisem bila ......
ŽE35, mislim, da si Špelko narobe razumela, da se nič ne javimo. Mislim, da je hotla povedat, da so ostale nosečke (drugih mesecev) pisale na temi Čvekanje v pričakovanju dokler niso vse rodile in so šele potem odprle temo dojenček ....

Lepo se imejte!!!!!!!!!!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
13.11.2007 18:32:27   
Laubica
Gruška -saj vem samo če se je tako obrnilo se je -zato se pa še vedno tudi tukaj javljam ker sem bolj domačauser posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
13.11.2007 18:51:35   
scubadiver
Nayya mi je poslala SMS in spraševala kaj je kaj novega pri nas, da je zdaj sama v sobi in da ji je dolgčas. NO pa sem ji kar odgovorila če jo lahko pokličem (glede na to da je sama v sobi). Tako da sva potem kaj malo poklepetali. Pravi da se ji trga tam in da verjetno gre jutri domov, da če je pa ne bi spustili da bo pa podpisala in šla ven na lastno odgovornost. SE mi prav smili ker si predstavljam kako ji mora biti hudo. Pravi da je Taj ful priden, dojenje jima še ne gre najbolje, tako da mora malo dodajat, ampak bo že zalaufalo. Vse lepo pozdravlja in nam želi vse lepo. Mamicam z malčki nam pa s porodi. Hvala Nayya user posted image . Upam, da bo res jutri že doma s svojim sončkom in sem prepričana, da bo tud pritisk takoj padu. Srečno tudi tebi.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
13.11.2007 18:54:26   
ajtak
Dobro jutro user posted image , sem se prav krasno naspala. Pred kosilom sem sla na sprehod po soncku, potem smo jedli in nato sem sla mal ajat... pa sem kar zaspala in spala 3ure, je full pasal! Bom vsaj loh Housa gledala, drugace bi me tak prej zmanjkal.

marinci upam, da si ok in bos kmalu odresena.

Eno veliko user posted image pa za vas, ki ste ze cez rok in se kar cakate... Upam, da ne bom na vasem mestu.

Nic, grem mal pogledat kaj delata tasca in svak, moj je itak spet na enem sestanku user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
13.11.2007 19:20:15   
nicolina
Jaz tudi držim pesti, da bi šla Nayya in Taj jutr domov. user posted image user posted image
Sem si skuhala riž na mleku, grem zdej malo popapcat...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
13.11.2007 19:32:43   
Oranža
Ojla punce, dons smo pa res vse bolj tako tako. Očitno se bo vreme spremenilo. Jest sem tud ful zaspana ker sem ponoč od 2h naprej sam še ležala pa vse me je bolelo, pa obiski wc.....Držim pesti da bosta Nayya in Taj lohk šla domovuser posted image . Upam da dons katera gre v Rim, mogoče Barika, k si ful želi, pa res je že na vrsti, pa še vse je zrihtala dons.
Nekaj se jih pa dons sploh javilo ni, npr. kanarka????, pa debeluška???? No ja kakorkoli, če bo katera šla upam da bo čimhitreje in čimlažje rodila.

Js bom zdele kr pod tuš skočila, pol se s tamalim pocartava, da gre spat, pol pa upam da bom še hausa dočakala....user posted image

Se beremo............

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
13.11.2007 19:37:00   
rozika12
Končno sem prišla do malinjaka. Sem spila prvo skodelico in lahko noč. Vsem, ki se boste odpravile, pa srečno pot.

Lahko noč.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
13.11.2007 19:46:08   
naraščaj
hojla.

manca in marinci, za obe držim pesti in upam, na najboljše user posted image user posted image

Midva sva skočla v bistrco v trgovino kupt mal sadja, zelenjave in še par stvari. In dobila sem se sodelavko, ki mi je prinesla iz MB lekarn kremice za ritko. Madonca so drage, sam se splača, ker vem da so ful dobre. pol sva šla še k mojim na kavo7kapucino in čvek.

barika, zdaj ko si vse spedenala pa takoj po housu vzami torbo in pejt rodit, jaz pa pridem jutr za tabo user posted image user posted image user posted image  si bova delali družbo.

sem pa celo uspela oprat en stroj cot, zdele pa se že suši pol pa sledi likanje (hladno) kolkr se bo dalo (so zopet srajce vmes user posted image user posted image user posted image )

Žirafa, ja vem kak je ko prideš v nov trgovski center. moj sam oči obrne, ker mu kr slab rata. ja ženske smo pač take, kaj čmo.

Nayya, upam, da ti jutr uspe it domov s tvojim sončkom

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
13.11.2007 21:51:29   
nicolina
Čer, a vse gledate Housa? user posted image
Jaz grem zdej pod tuš, pol počasi spat. Mene danes tolk bolijo hemeroidi, da sploh ne vem več kaj naj naredim. user posted image  Skos se umivam s hladno vodo, pa z olivnim oljem sem poskusila, pa s Tea tree kremo, mi nič ne pomaga. Upam,
da bo jutr kaj boljš, res bi rada, da se mi do poroda to poštima.
Lahko noč vsem.... 

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
13.11.2007 22:02:25   
naraščaj
Joj nicolina, mi je kr hudo ko pišeš o hemeroidih. Jaz sem jih dobla zadnji teden, čist malega pa me ne boli, če ga ne bi zatipala sploh neb vedla da ga mam.
a teatre tut pomaga. Bom jaz tut s tem še probala. Zdaj sem s to otroško pa ni nč pomagal - no še vedno ga mam. A se stanje po porodo (med) poslabša. mislim zarad napenjanja in vsega tega. joj tega me je pa res strah. Sem misla,da pa jaz tega ne bom dobla. user posted image user posted image user posted image

Ja zgleda smo vse housa gledale. Bi ga blo treba po riti. Grem jaz zaj tut pod tuš pa se pol še oglasim.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
13.11.2007 22:27:08   
scubadiver
He he očitno tale House res vse prilima pred TV ekrane user posted image . Ma men je res tko fantastična serija in on je car user posted image .

Jaz imam jutri zjutraj spet pregled. Sem že pripravljena da bom dvakrat delala CTG kot po navadi user posted image . Vam pa zjutraj še skuham kavico da se boste lažje zbudile..
Lahko noč drage dame, lepo spite, kaj lepega sanjajte, naj vam mehurji ne nagajajo preveč. Če pa katera pobegne v Rim pa srečno, hitro in brez bolečin user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
13.11.2007 22:28:23   
kanarka
Čer.
Vanja...nisem še med Rimljankami. Jutri zjutraj pa res grem v P na preiskave in še ne vem, ali ostanem notri ali se vračam domov. V vsakem slučaju jemljem računalnik s sabo, tako da bom z vsem na tekočem. Sicer ga bolj jemljem zaradi dela, ampak ne tekočem bom vseenouser posted image .
Danes mi je sicer ena gospa rekla,...ah ti še pa ne boš rodila, ker še ful visoko nosiš in čisto sveže zgledaš...pa me je prav v slabo voljo spravila. Zdej sem se ulelga na kauč z glavobolom in sem komaj pregledala vse kar ste napisale. Sej sem praktično vse sproti že tudi pozabla.

Držte jutri pesti, da je vse ok in da imam vsaj toliko plodovnice, da se naši punčki godi dobro.

Drugač mamo pa tut mi Dr. Hausa ob torkih, tako da ga tudi jaz spremljam. No, danes mi je ušel.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
13.11.2007 22:42:05   
naraščaj
Scubadiver, držim pesti, da boš jutr samenkrat delala CTG.
Jaz pa tut. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi zate kanarka držim pesti, da najboljše opraviš. Vsekakor pa poročaj kako bo.

Jaz jo bom tut kr mahnala spat, sem res utrujena. Se beremo zjutraj ,

mirno nočko vsem.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
13.11.2007 22:57:13   
Dajica
Pa se ena, ki imam jutri pregled-CTG. Upam, da vse dobro opravimo.

Lahko nocko pa kej lepega sanjajte!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
13.11.2007 23:01:10   
scubadiver
Za jutri pa vidim da nam bo spet zmanjkalo pestk user posted image  

Kanarka, Naraščaj, Dajica držim pesti da jutri vse dobro opravimo user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
14.11.2007 6:52:14   
scubadiver
Dobro jutro,
Kot sem obljubila sem že skuhala kavico. Jaz jo že pijem.
Takole, še za vas, upam da vam bo teknila:
user posted image  Dokončam kavico, grem še pod tuš, potem pa počasi proti G. in na CTG... Ah ja upam da ga bom tokrat delala samo enkrat. POtem pa morm it kupit darilo za brata. Verjetno bo dobil kar bone za HErvis pa naj si potem sam izbere. Ideje nimam, energije za letanje po trgovinah pa tudi ne.. Vse ki imaste danes preglede drćim pesti, če gre katera v RIm seveda tudi, Nayya zate pa, da prideta s Tajem domov. Se javim po pregledu user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
14.11.2007 7:28:21   
DEBELUŠKA30
Dobro jutro, Scubadiver hvala za kavo, pa še ena zate:
user posted image

Nicolina, meni glede hemeroidov takoj pomaga krema MODOLEX plus reklatno mazilo (Lek), dobi se v lekarni!

Mi pa že par dni otekajo noge in sem si jih prejšnji dan namazala z balzamom iz divjega kostanja in rdeče vinske trte, pa nisem mogla verjet, da mi je pomagalo za 90%! Bom pa danes vprašala ginekologa, če si noge žihr mažem s tem balzamom!

Pa še nekaj, sinoči sem imela šest popadkovuser posted image in sicer na petnajst minut, tko da sem šla pol sam ležat, pa se je stanje umirilo! Bomo videli, kaj bo danes pokazal CTG!

Vsem, ki imate preglede oz. CTG pa srečno!

P.S. Matea 1 iskrene čestitke za malo Zojouser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
14.11.2007 8:19:46   
rozika12
Jutro,

debeluška30, kako se reče temu balzamu? Meni so tudi pomalem začele natekati.
Evo namesto kave malinjak. Katera je že rekla, da jo je treba brcnit ... user posted image  No, je pomagalo.
A katera ve, kako je z izpolnjevanjem želja, da si sam v sobi v LJ porodnišnici. Je Naya sama želela biti, ali kako? (upam, da to ni bilo že napisanouser posted image user posted image ) Pa še nekaj, vem, da je bila opisana masaža presredka, pa je ne najdem več. A to katera izvaja (mene so prvič rezali, drugič ne, a dobila 2-3 šiva, in morda bi tale masažica pomagalauser posted image )?

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
14.11.2007 8:42:51   
Oranža
Dobro jutro user posted image  in naši user posted image ,

Mmmmmm tale kavica je pa res dobrauser posted image . Hvala Scubadiver. No vidim da vas je dons kar neki k mate preglede, držim pesti da bo vse ok, pa da katera gre v Rimuser posted image . Jest sem dobro spala, na wc samo 2x - jupi-prebudila pa sem se v lepo jutro prekrito s snegom. user posted image  Ja tko je to pr ns na gorenjskem....
Jest mam pregled pri G jutri dopoldan, pa upam da mi bo vaginalnega naredila, da mal pove, če se že kaj dogaja tam spodaj. Sem pa dobila dons zjutri en hudo gost izcedek, predvidevam da je sam bel tok, ji bom kr omenla jutri.
Oj Debeluška kam se pa tebi s popadki mudi.....sej mava še celih 15 dni pred sabouser posted image , no sej ne da ti ne privoščim sam mal pa še počaki, če pa ne pa good luckuser posted image . No upam da se res pol kej javite kako in kaj in da bo dons kej manj zatišja tule gor, včeri je blo res vse bolj tiho....sej veste mal zasvojen ratašuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aja punce, dejte mi prosim povedat za tiste mrežaste hlačke, a se dobijo samo v lekarni a jih mogoče ma tud DM?
Pa za tiste k še niste plenic kupile sem včeri vidla reklamo v Lidlu da so dvojne pakunge in da stanejo 10€. se mi ne zdi drago, ne poznam več cen teh stvari. Kaj pravte?
No lp pa se beremo kasneje......

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
14.11.2007 9:04:56   
nicolina
Dobro jutro, hvala za kavico scubadiver user posted image .
Vsem, ki imate danes preglede in CTG, držim pestke user posted image , tudi za Nayyo in Taja, da gresta domov.
Jaz sem kar dobro spala, sem ta rit me boli kot user posted image . Debeluška, si bom šla danes še po modolex kremo, a se je sme v nosečnosti uporabljat?

Rozika, za masažo presredka sem si jaz kupila olje v DM od Walede, je prav namenjeno temu. Noter so priložena navodila in je vse lepo razloženo. Jaz sem si ene parkrat masirala, zdej sem pa mal lena ratala, no bom si danes spet.
Vanja, mislim, da se dobijo mrežaste hlačke samo v lekarni ali Sanolaborju. V DM jih nimajo.
Grem se zdej oblečt, pa šibam v trgovino...
Pr nas ni še nič snega...

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
14.11.2007 9:29:05   
sonchek
dobro jutro vsem..in hvala za kavico...jaz se dons kr nekako ne morem prebuditi.....milsim da še tle za računalnikom na pol spim....
..drugače je bila noč odlična..samo en obisk wc-ja....pa mislim da sem se spet zalotla da sem spala na hrbtu,pa mi je blo res čudno, ker že dolgo nisem mogla....

Vsem ki imate danes preglede držim pesti, da čim bolj opravie...Kanarka tebi pa sploh, mogoče boš danes držala svojo pikico že v rokah...to bi bilo fajn...
glede na to da se nobeni nikamor ne mudi...halooooo pa kaj ste vse zaspale in nikamor...al pa polno luno čakamo in bo takrat hudič...
Aja kera je že napisala da čaka 15-ega??? user posted image user posted image user posted image

grem še eno kavico popit, ta mi je očitno premalo...hihiiiii
lep dan...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
14.11.2007 9:37:46   
sonček5
Pozdravljene punce
Včeraj sva po 15 dneh prišla iz P. Najprej naj se vam vsem zahvalim za lepe želje in pozitivne misli za mojega fantka, ki je bil res pravi borec. Sedaj ima še malo težav z mišičnim tonusom ampak se popravlja. Magnetna resonanca ni pokazala nobene specifične spremembe in sem zelo srečna, saj je na začetku kazalo zelo slabo. Morala bova hoditi v razvojno ambulanto na fizioterapije. Drugače pa je Aljaž zelo priden fantek, le trebušni krči ga kar precej matrajo, zato punce mi predlagajte kaj naj uporabim. Ena je pred časom rekla da lahko zrihta kapljice koroških lekarn. Prosim javi se saj je res težko gledati kako ga zvija.

Sonček5

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
14.11.2007 9:51:17   
buba1131
sonček5 če si doma kje zraven avstrije imajo tam v lekarnah ene dobre kapljice Anti flat (ne vem če se tako piše)
jih je moja prijateljica uporabljala  in so zelo vredu!

Drugače pa user posted image user posted image user posted image za Aljaža

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
14.11.2007 9:58:41   
ajtak
Dobro jutro se od mene, sem ravno spila svojo jutranjo dozo malinovega caja in ugotovila, da ni nobenih novih mamic user posted image .

Mrezaste hlacke sem vidla tud v Mullerju oz. vsaj zdi se mi ker ne vem tocno kako to zgleda. Te so bile enak kroj ko navadne spodnjice samo iz nekega bolj papirnatega materiala... Sej vazno da so za enkratno uporabo, ne?

Mene bi tud zanimal ker gel je to za noge mazat... Ceprav mi G. in farmacevtka nista hotli predpisat nic drugega kot lezanje in noge v luft... Itak mi pa nobena krema ne pomaga.

Rozika12, ne mi zamert ampak te moram vprasat zakaj pises z roza?? me kar oci bolijo ko berem tvoje poste user posted image , pa nic osebnega...

Se pridruzujem vsem ki jamrajo zaradi bolecin... Groza kaj mi dela z medenico. Pa se trebuh se mi je koncno spustil in se mi zdi, da me spet hrbtenica in vezi bolijo ker je teza drugace razporejena...

No, drzim pestke za vse ki ste cez rok in se kar cakate... Pa seveda za tiste ki ste tik pred rokom... Pa za vse mamice z malimi soncki... Pa seveda tudi za nas, ki smo proti koncu novembra in smo pocasi tudi ze na vrsti, da se zacne kaj dogajat... Uf, bom cel dan sam pesti drzala in ne bo nic pospravljeno, skuhano, pa se nic ne bom mogla tu napisat user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
14.11.2007 10:10:26   
potepinka
Dober dan!

Samo na hitrco se javim včeraj sva z Markom prišla domov cartamo se 100 na uro,hvala za čestitke.Vsem novim mamica tudi sama čestitam.Brala še nisem nič in kaj drugič več napišem.Dala sem slike v album tako da si lahko pogledate

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?