Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Vam je pri partnerju pomembna... 13.11.2007 19:12:39
|
|
|
|
dadd0
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Ali vam je pri partnerju pomembna izobrazba in poklic, ki ga opravlja. Seveda, da izobrazba ni pomembna, vendar osebno ne pristanem na nic manj kot magisterij. Očitno si se, draga Karin, pri ocenjevanju mene malo uštela. Očitno ne bereš med vrsticami. Ko boš imela otroka in opravljala takšno službo kot jo jaz (tudi 12 ur biti na delovnem mestu, vedno v pripravljenosti) Mogoče ti ne bi bilo treba toliko ostajati v službi, če bi imela večjo izobrazbo. boš videla, da se je zelo težko s partnerjem pogovarjati Pogovor? Kakšen pogovor. "Tišina tamo!"
|
|
|
|
RE: Vam je pri partnerju pomembna... 13.11.2007 19:22:19
|
|
|
|
dadd0
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Hm.. ful cudno. Ker moje izkusnje so pa take, da bolj je izobrazen, vecji tumpez je.. Cist zares! Ne lazem se!!! Očitno nisi spoznala veliko izobraženih moških. Zares izobraženi verjetno niso zainteresirani da tebe spoznajo, tako da imaš izkušnjo le s tumpeži in fijakerskimi konji ...
|
|
|
|
RE: Vam je pri partnerju pomembna... 13.11.2007 19:24:20
|
|
|
|
dadd0
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho takoj si zamenjaj avatar iz opice v sovo Ne bo pomagalo ne njej ne tebi.
|
|
|
|
RE: Vam je pri partnerju pomembna... 13.11.2007 19:36:49
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: dadd0 IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Hm.. ful cudno. Ker moje izkusnje so pa take, da bolj je izobrazen, vecji tumpez je.. Cist zares! Ne lazem se!!! Očitno nisi spoznala veliko izobraženih moških. Zares izobraženi verjetno niso zainteresirani da tebe spoznajo, tako da imaš izkušnjo le s tumpeži in fijakerskimi konji ... A ti je pa res potrebno biti vzvišen? Tud če imaš na papirju še ne vem kako izobrazbo, ko tale post ne govori ravno v prid "oh in sploh" reakcij šolanega človeka na debato. Samo razmišljam, no.
|
|
|
|
RE: Vam je pri partnerju pomembna... 13.11.2007 19:38:21
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: dadd0 IZVIRNO SPOROČILO: Raho takoj si zamenjaj avatar iz opice v sovo Ne bo pomagalo ne njej ne tebi. Tule tudi .... ne vem, no. Misek te poseka v dialogu, pa BaguSka tud.
|
|
|
|
RE: Vam je pri partnerju pomembna... 13.11.2007 19:51:18
|
|
|
|
Anonimen
|
dadd0....dej prosm nehi, k s svojmi posti sam dokazuješ puncam prav, tistim k so mnenja da so izobraženi dedci butasti ....tak da nehi.... k to pol pomen da mam jst narobe Aja pa k si tko glasen, dej povej kakšno šolo maš, me prav zanima če raho potovčeš .....dvomim, dvomim
|
|
|
|
RE: Vam je pri partnerju pomembna... 13.11.2007 20:38:22
|
|
|
|
Raho
|
dadd0 - se moram pohvaliti - ravnokar sem končala Osnovno šolo za odrasle, sedaj bom pa nadaljevala izobraževanje na II. stopnji, in iscer pomočnik kmetovalca. Ja, imaš prav, izobrazba je vseeno pomembna. Je tako prijetni občutek, ko človek ima končano neko šolo. In mimogrede: izobazba se ne veča, ampak viša. Veš, so stopnje in ne centimetri
|
|
|
|
RE: Vam je pri partnerju pomembna... 13.11.2007 20:39:59
|
|
|
|
Anonimen
|
In mimogrede: izobazba se ne veča, ampak viša. Veš, so stopnje in ne centimetri Kaj pa veš, mogoče se pri njemu tud centimetri skladni z izobrazbo
|
|
|
|
RE: Vam je pri partnerju pomembna... 13.11.2007 20:41:25
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 In mimogrede: izobazba se ne veča, ampak viša. Veš, so stopnje in ne centimetri Kaj pa veš, mogoče se pri njemu tud centimetri skladni z izobrazbo Kateri centimetri?
|
|
|
|
RE: Vam je pri partnerju pomembna... 13.11.2007 20:41:34
|
|
|
|
tanikaa
|
Jao, jao.
|
|
RE: Vam je pri partnerju pomembna... 13.11.2007 20:44:21
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Jao, jao. Ooooo... sošolka
|
|
|
|
RE: Vam je pri partnerju pomembna... 13.11.2007 20:55:26
|
|
|
|
tanikaa
|
Kaj bi rada ti neizobražena kur****
|
|
RE: Vam je pri partnerju pomembna... 13.11.2007 21:03:38
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Kaj bi rada ti neizobražena kur**** No, pa ne zdaj vsem tukaj javno razlagati, da nimam izobrazbe. Saj pa sem zdaj končno naredila 9-letko.
|
|
|
|
RE: Vam je pri partnerju pomembna... 13.11.2007 21:18:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Pamet je v razgledanosti, kar pa ne pridobis glih s solo. Pomaga pa, šola :), tudi če ni vse v njej :):
|
|
|
|
RE: Vam je pri partnerju pomembna... 13.11.2007 21:19:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Men je pomembna pamet, ne izobrazba. Kaj pa pomeni pamet? Kako jo vidiš?
|
|
|
|
RE: Vam je pri partnerju pomembna... 13.11.2007 21:22:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Pamet je v razgledanosti, kar pa ne pridobis glih s solo. Pomaga pa, šola :), tudi če ni vse v njej :): agree
|
|
|
|
RE: Vam je pri partnerju pomembna... 13.11.2007 21:24:06
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Kaj bi rada ti neizobražena kur**** No, pa ne zdaj vsem tukaj javno razlagati, da nimam izobrazbe. Saj pa sem zdaj končno naredila 9-letko. Ja, naredila že. Samo nikomur ne povej, koliko let šteješ.
|
|
RE: Vam je pri partnerju pomembna... 13.11.2007 21:24:08
|
|
|
|
dadd0
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy A ti je pa res potrebno biti vzvišen? Tud če imaš na papirju še ne vem kako izobrazbo, ko tale post ne govori ravno v prid "oh in sploh" reakcij šolanega človeka na debato. Samo razmišljam, no. A je stopnja izobrazbe res pomembna? Šolan? Od kod ti to? Jaz imam osnovno šolo, vendar sem razgledan, več kot vsi vi ostali.
|
|
|
|
RE: Vam je pri partnerju pomembna... 13.11.2007 21:25:06
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dadd0 , vendar sem razgledan, več kot vsi vi ostali. Ja, saj to smo že ugotovili.
|
|
RE: Vam je pri partnerju pomembna... 13.11.2007 21:25:20
|
|
|
|
dadd0
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy Tule tudi .... ne vem, no. Misek te poseka v dialogu, pa BaguSka tud. Mogoče so izobražene.
|
|
|
|
RE: Vam je pri partnerju pomembna... 13.11.2007 21:26:27
|
|
|
|
Raho
|
Ne bi rekla, da to o razgledanosti drži, dadd0 - če bi bil razgledan, bi bil bolj in ne več razgledan (razgledanost ni količina).
|
|
|
|
RE: Vam je pri partnerju pomembna... 13.11.2007 21:26:40
|
|
|
|
dadd0
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 dadd0....dej prosm nehi, k s svojmi posti sam dokazuješ puncam prav, tistim k so mnenja da so izobraženi dedci butasti ....tak da nehi.... k to pol pomen da mam jst narobe Aja pa k si tko glasen, dej povej kakšno šolo maš, me prav zanima če raho potovčeš .....dvomim, dvomim Kmalu pa bom konačal osnovno šolo. Ampak sam pa tako razgledan, da ti pamet stane.
|
|
|
|
RE: Vam je pri partnerju pomembna... 13.11.2007 21:27:42
|
|
|
|
dadd0
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho dadd0 - se moram pohvaliti - ravnokar sem končala Osnovno šolo za odrasle, sedaj bom pa nadaljevala izobraževanje na II. stopnji, in iscer pomočnik kmetovalca. Sokmetovalica moja!!!!!!! Sošolka!!!!! Sva ful razgledana, a ne da?
|
|
|
|
RE: Vam je pri partnerju pomembna... 13.11.2007 21:29:01
|
|
|
|
Raho
|
dadd0 - sem te že malo pogrešala. Kje pa je tvoj velecenjeni blog?
|
|
|
|
RE: Vam je pri partnerju pomembna... 13.11.2007 21:30:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Pametni, izobrazeni in/ali razgledani ljudje svojih atributov ne rabijo dokazovati. Slej ko prej se le-ti pokazejo skozi njihovo življenje :).
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?