jadrnica
|
halo, punce, auuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaa, tako je bilo na punkciji, ma res, Reško točist v živo dela, ampak za 10 jajčk se je splačalo , potem smo pa smo kar zaključili, ker me je to res strašansko bolelo. No 10 jajčk pa je nekaj :) kaj pravite kokoške:) se pozna da sem tri dni prej zvečer kokodakala doma no to je zaenkrat to. Resko je rekel aspirin 100 jemat, pa prometruim v nožnico, pa aglurab kar lepo naprej (imam namreč PCO), sem kot ena stara mama s toliko zdravili. Najlepše je pa to, da sem po punkciji bila čist zdelana, sayuri jaz sploh ne vem kako tebi rata to takole mimgrede. jaz sem sla najprej v lekarno po eno škatlo naglesina in sem že dva pojedla. aja, reško mi je dal še inekcijo ketonala v rito, pol sem pa še pol ure tam ležala na postelji z zeleno prevleko moj srček mi je pa noge gor držal :) ET je v nedeljo, upam, da bo vse ok, punce, ali to kar pridemo tja, ali moramo kaj poklicati Reška, če je z našimi potencialnimi otročki vse ok ali kaj? pa zakaj imam jaz čez 5 dni ET ene pa imate pri Reškotu kar že 3 dan???? Poleg tega me zanima, zakaj je meni rekel , da naj si kar takoj dajem prometrium in ET, ostale si ga pa šele po ET-ju? No tole je pa res zadnje vprašanja: jaz sem danes po punkciji tekla v sluzbo :) kako prikladno, pa tak napet trebuh sem imela, da me je bo še sedaj razneslo.Ali Reško o ET-ju kaj obvezne bolniške predpiše, ali kaj? Ali priporočate dopust, če ne bo bolniške? Hvala za odgovore. Pa sayuri hvala za lep seznam, jaz sem samo zvečer lahko na RR, tako da se žal nisem uspela odzvati na vaša vprašanja , pa sem vas šele sedaj vse prebrala. martinščica - bravo, lepo da ste 4 članska družinica dobro, navijam, da bo vse dobro tudi naprej, no lekarna je na fernetičih odprta tu v soboto, ampak saj to ste že izvedele za potne stroške bom pa sedaj tudi jaz šla malo v akcijo, ker se kar dosti na furkam z avtom gor in dol.... glede izcedka za prometrium - jaz ga dam pač bolj notri pa potem bolj počasi teče ... lp,
|