|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
13.11.2007 11:57:50   
Anonimen
italic jaz sem tudi iz ljubljane in imam pdp 12.7., tko da kar z besedo na dan, znam bit velika čvekica;-)

sicer pa sem se danes zjutraj zbudila s slabostjo in mi je bilo cel dopoldan slabouser posted image

Kar se pa tiče rjavega izcedka pa ga trenutno ni več Upam, da bo tako ostalo. jutri pa imam prvi pregled.
boste držale pesti za naju user posted image  in user posted image ??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu najsi)
  Neposredna povezava do sporočila: 376
   [Brisano sporočilo]
13.11.2007 12:11:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 377
13.11.2007 12:21:28   
ilatic
Čao. Smo že tri na 12.07.07. A ni to super. Jaz imam prvi pregled šele 27.11.07. Ne vem zakaj tako pozno. Prvi dan zadnje user posted image sem imela 06.10.. Kaj pa vidve? Jaz sem si PDP izračunala na ringaraja. Meni se je slabost začela že na prvi dan izostanka, vmes je bilo boljše, danes pa mi je spet bilo malo slabo. Imam pa vrtoglavico, za katero pravi moja zdravnica da je noramlna?? Pri prvih dveh nosečnostih nisem imela nikakršnih znakov razen ogromnih prsi. Tale tretja pa je čist nekaj posebega.
Še nekaj me zanima. Moja G je Križajeva (Murgle), ki pa (sem zasledila) da ni posebno zagreta. Kakšen predlog??

Lep pozdrav in veliko klepeta!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 378
13.11.2007 12:35:37   
Anonimen
hojla so PDP-jevkeuser posted image
jaz sem si ga tudi izračunala na RR, zadnjo M. sem imela 29.09., vendar pa imam zelo dolge cikluse, na cca 35 dni.
Zaradi SS in prejšnjih gin.težav me je tako hitro vzela. Upam, da bo vse ok jutri in potihem upam na to, da se bo že srček videl. V 6 tednu naj bi se že videl pravijo.

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 379
13.11.2007 12:38:31   
Anonimen
Moja G je Križajeva (Murgle), ki pa (sem zasledila) da ni posebno zagreta. Kakšen predlog??

ne poznam je. sicer pa je tako, da so z vsemi G. ene zadovoljne druge ne in ponavadi okoli vseh krožijo razna mnenja. tudi okoli mojega ampak mislim, da v teh časih se lahko tudi sam veliko pozanimaš in vztrajaš na določenih pregledih ali pa poiščeš drugo mnenje itd.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 380
   [Brisano sporočilo]
13.11.2007 12:43:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 381
13.11.2007 12:44:25   
lex
Angelina držim pesti za vaju. Mislim, da bi se moral videti srček ker se je Alini takrat že. No jaz začnem jutri letat po dohtarjih okol: Alina ma posvetovalnico, v četrtek mam jaz G drug teden imata pa zobozdravnika
nič morem it ko se že oglaša

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 382
   [Brisano sporočilo]
13.11.2007 12:45:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 383
13.11.2007 12:52:30   
ilatic
Čao punce. Angelina veliko sreče ti želim in upam, da bo jutri vse OK. Rebeka tebi tudi želim vse najboljše. Jaz sem pri prvi nosečnosti začela krvaveti v četrtem mesecu in je bilo vse ok. Normalno nosečnost sem imela do konca.
Želim vama veliko uspehov. Upam, da bo po naših 1.pregledih še vedno PDP 12.07.07. Tudi če ne, upam da bo do julija veselo in da se bomo imele fajn, brez nevšečnosti.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 384
   [Brisano sporočilo]
13.11.2007 12:54:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 385
13.11.2007 12:55:17   
lex
Radij 5 km okoli Vuzenice je: Muta, Gortina, Trbonje, Vuhred,....
dej lahko na zs, ker me bo razneslo od radovednostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 386
   [Brisano sporočilo]
13.11.2007 13:02:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 387
13.11.2007 14:09:38   
nanka
Evo še ena s pdp 12.7. tudi izračunan na RR. Zadnjo m sem imela 02.10., imam pa daljši ciklus. Pravi pdp bo izračunal zdravnik na prvem pregledu 21.11.
Angelina drži se jutri in poročaj kaj boš izvedela.

Neposredna povezava do sporočila: 388
13.11.2007 14:14:54   
Daschi
Vsem čestitke za nosečnostuser posted image

Če katero zanima, zelo ugodno prodajam lepo ohranjena nosečniška oblačila za pomlad-poletje, številka 42 in 44, naj me kontaktira na ZSuser posted image . Pošljem lahko slike oblek.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 389
   [Brisano sporočilo]
13.11.2007 14:41:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Daschi)
  Neposredna povezava do sporočila: 390
13.11.2007 14:49:01   
Tinky
Čestitke in dobrodošla hruška debeluška user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 391
13.11.2007 14:56:50   
Anonimen
Hvala vsem, ki držite pesti. user posted image user posted image user posted image  Se javim takoj ko pridem domov.

A je katera razmišljala, da bi šla v nosečniški tečaj za zgodnjo nosečnost - baje da predavajo za prvo tromesečje.

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 392
13.11.2007 15:05:59   
Tinky
*Angelina*
Meni se zdi še prezgodaj it na nosečniški tečaj. O tem bom razmišljala po prvem trimesečju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 393
13.11.2007 15:19:28   
Anonimen
O Marija! Kako se stvari hitro obračajo tu user posted image

Ja čestitke vsem na novo pridruženim user posted image

Mene tudi še ne mika nosečniški tečaj... V bistvu se sploh ne počutim noseča oz. zaradi kongresov vmes kar pozabim user posted image

Mislim, da bova šla s partnerjem oba na tečaj v drugem tromesečju, ko bom "prava" nosečnica user posted image

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 394
13.11.2007 15:20:33   
Anonimen
hej hej punce user posted image  nova nosečka, hruška debeluška (mimogrede nor nick maš user posted image  ), pozdravljena user posted image user posted image  angelina meni je tudi prehitro za tečaj. še vedno držim pesti zate in za najsi, da se ta grd izcedek ne pojavi več. naj se skrije v eno luknjo, pa tam ostane hudič nemaren. jaz pa nimam kaj novega povedat. edino mišice me matrajo po telesu, predvsem hrbet. nič jasno. zgornji del hrbta med ramami, pa vrat kot bi dvigovala težke uteži, čeprav nisem preveč migala zadnje čase. ne vem ali je povezano z nosečnostjo ali ne, ampak je zoprno. drugače pa nič novega. aja nekaj pa je user posted image  moje jožice so dobile okrog kolobarja še dodatek user posted image  fuuul se mi veča, za centimeter zihr okrog in okrog pa temnejši je, prav smešno zgleda user posted image  se beremo papappaa

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 395
   [Brisano sporočilo]
13.11.2007 15:26:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 396
13.11.2007 16:01:28   
ilatic
Nič jaz grem počas domov iz službe. Doma me čaka tudi delo tako da se slišmo jutri. Jaz sploh ne vem če bom šla na tečaj, Nisem šla niti pri prvih dveh (takrat tega mislim da še ni bilo) in pa itak vedno sama rojevam, ker je moj občutljiv kot otrok. No ja saj so itak vsi moški otroci ampak naš je nekaj posebenga. Pri prvem porodu me je obiskal za dve minuti in koj prišel prvi popadek zbežal iz sobe. Skoraj bi padel v nezavest. Drugače pa je trener borilne veščine. Ha ha. Ne zdrži kaj naj mu. Upam, da bom kakšno od vas srečala v porodni, pol bo šele fejst. Mene zanima če katera ve ali je še vedno v LJ porodnišnici babica Martina. Nikoli jo ne bom pozabila.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 397
13.11.2007 16:59:33   
zarjica
Dobrodošle vse nove nove nosečkice!
Jaz sem na bolniški. Zaradi izcedka. V bistvu sem bolniško mal izsilila, ker mam ful stres v službi in moram bit skoz 100% skoncentrirana, sicer je lahko kriza...tega pa trenutno pač ne morem. Zdaj pa ležim in čakam kaj bo. Vsakih 6 min sem na WC-ju in analiziram ter proučujem izcedek. Vam povem, videti sem totalno bedasta, ampak tiste ki ste v podobni situaciji (z izcedki) me razumete, ane? Joj, res upam, da bo vse dobro. Na pregled pa moram komaj 29. 11.user posted image .
A je lahko kljub vsemu dobro glede na izcedke, čeprav mi G ni dal Dabrastona? Joj, milijon vprašanj me muči...

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 398
13.11.2007 18:07:18   
najsi
Ojla čvekice,
danes je za mano kar malo žalosten dan user posted image
Mela sm drugi pregled pri G, mi je povedala, da je pikec zrastu in da mu srček lepo bije. To je blo pa tud vse kar je blo od lepih novic. Zaradi krvavega izcedka, ki sem ga imela sem na bolniški do naslednje kontrole, ki je šele 19.12., predpisano imam strogo ležanje, prepovedane spolne odnose ( tu bo trpel najbolj moj user posted image  ), pojavlo se je polno če-jev v doktorcinem pogovoru z mano.Po opravljenem ultrazvoku je bil spet izcedek, tak da....ne vem no, ful sm žalostnauser posted image  in res upam, da bo vse dobro.

Spet nisem dobila materinske knjižice - jo baje dobim naslednjič. Sm se počutla, kot da bojo raj počakali, da vidijo al bom splavila al ne.
Sam jst se ne dam, pa moj pikec tud ne, jst vem da je moj user posted image  borec in vem, da bo vse OK.

PDP pa imam po novem 27. junija, sam jst bi kr tu pri vas ostala, če me hočete.

naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 399
13.11.2007 18:08:03   
najsi
No pa še en lep pozdravček novim nosečkam in lepo in mirno nosečnost vam želim user posted image

naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar

(odgovor članu najsi)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?