najsi
|
Ojla babike, jst sem pa ftišno iz bolnišnice in od včeraj naprej na bolniški. Sem v petek zvečer opazla na hlačkah sluz s svežo krvjo in me je taka panika zagrabla,da vam povedat ne morem. Sam jokat sm začela, pa do mojga, da sma se kr spravla v bolnico na urgenco. Še dobr daje tak blizu. No in tam me ginekolog pregleda ( je bil glih dr. Lužnik dežurn), vidi da je res krvava sluz in pol me še ta terc bol prestraši, ko mi tedne narobe zračuna, pa reče da če gin. ni vidla srčka, da mije plod odmru ( je reku da sm 11.tednov noseča, ker je mislu da je že december), ga jst gledam ko tele vnova vrata in mu pravim,da sm noseča šele okol 6 tednov, ker sm zarad mojih dolgih cikov kasnej zanosla, pa me spet gleda,pa pravi, ja mogoč je bla pa gestacijska vrečka prazna in se bom zaj pač sčistla. Mislim jst smbla čist paf In sm mu ful zatežila, da to pa že ne bo držalo, če je men ginegkologinja drgač rekla. Tak dolgo da je pol reku, da gremaše na ultrazvok. No in tam sma vidla, da pa mojmu bejbiju že srček bije (kak je to lep občutek, ko to prvič vidiš) in da je velik 14 mm, ter da sm noseča 6 tednov. Jst vam povem, da je meni kamen od srca padu. Sm pa mogla v bolnici ostat na opazovanju čez vikend, tolk da je izcedek ponehal, zdaj sm pa na bolniški in dabrostonu. Jst pravim, da bom vse potrpela samda bo OK. Je šlo pa najino presenečenje in razmišljanje, da boma povedla za božička po gobe. Je mogu moj svojim že isti večer povedat,kje sm (ker živiva z njimi ) n da bomo zibali. Js smpa mojim tud včeri povedla,da ne bojo tazadni zvedli in od drugih, ker sm mogla na šiht javit, da me ne bo in kolkr sm slišala novica o moji nosečnosti potuje s svetlobno hitrostjo med folkom. In to med takimi ki jih moj privat lajf niti mal ne briga. P.S. upam, da se vam bo dalo telelitanije prebrat
naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar
|