|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
12.11.2007 7:42:18   
najsi
Ojla babike,
jst sem pa ftišno iz bolnišnice in od včeraj naprej na bolniški.
Sem v petek zvečer opazla na hlačkah sluz s svežo krvjo in me je taka panika zagrabla,da vam povedat ne morem. user posted image  Sam jokat sm začela, pa do mojga, da sma se kr spravla v bolnico na urgenco. Še dobr daje tak blizu.
No in tam me ginekolog pregleda ( je bil glih dr. Lužnik dežurn), vidi da je res krvava sluz in pol me še ta terc bol prestraši, ko mi tedne narobe zračuna, pa reče da če gin. ni vidla srčka, da mije plod odmru ( je reku da sm 11.tednov noseča, ker je mislu da je že december), ga jst gledam ko tele vnova vrata in mu pravim,da sm noseča šele okol 6 tednov, ker sm zarad mojih dolgih cikov kasnej zanosla, pa me spet gleda,pa pravi, ja mogoč je bla pa gestacijska vrečka prazna in se bom zaj pač sčistla. Mislim jst smbla čist paf user posted image
In sm mu ful zatežila, da to pa že ne bo držalo, če je men ginegkologinja drgač rekla. Tak dolgo da je pol reku, da gremaše na ultrazvok.
No in tam sma vidla, da pa mojmu bejbiju že srček bije (kak je to lep občutek, ko to prvič vidiš) in da je velik 14 mm, ter da sm noseča 6 tednov.user posted image
Jst vam povem, da je meni kamen od srca padu.

Sm pa mogla v bolnici ostat na opazovanju čez vikend, tolk da je izcedek ponehal, zdaj sm pa na bolniški in dabrostonu.
Jst pravim, da bom vse potrpela samda bo user posted image  OK.

Je šlo pa najino presenečenje in razmišljanje, da boma povedla za božička po gobe.
Je mogu moj svojim že isti večer povedat,kje sm (ker živiva z njimi ) n da bomo zibali.
Js smpa mojim tud včeri povedla,da ne bojo tazadni zvedli in od drugih, ker sm mogla na šiht javit, da me ne bo in kolkr sm slišala novica o moji nosečnosti potuje s svetlobno hitrostjo med folkom. In to med takimi ki jih moj privat lajf niti mal ne briga.

P.S. upam, da se vam bo dalo telelitanije prebrat user posted image

naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 351
12.11.2007 13:39:39   
Anonimen
najsi, pol sva mele pa midve obe prestrašen vikend in tudi obe lepo počivava zdaj.
Saj bo vse uredu boš videla da bo!

(odgovor članu najsi)
  Neposredna povezava do sporočila: 352
   [Brisano sporočilo]
12.11.2007 14:42:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 353
12.11.2007 17:02:55   
Balonchy
Kje ste čveke??? user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 354
   [Brisano sporočilo]
12.11.2007 17:21:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 355
12.11.2007 17:38:26   
Anonimen
Punce, a si je šla katera merit BHcg v krvi? Jaz sem bila danes, moja vrednost je 1000. G. pravi, da normalna za moje tedne. Tiste, ki ste bile, koliko ste imele?

jaz sem imela 905 pred 10 dnevi. Zdaj sem v šestem tednu.
V katerem si ti?

Neposredna povezava do sporočila: 356
   [Brisano sporočilo]
12.11.2007 19:00:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 357
12.11.2007 19:28:16   
Balonchy
Se pridružujem Mojcej - i...

Nimam pojma kaj bi to bilo! user posted image

Še to... A ste vse povedale svojim domačim, da ste srečke user posted image ?
Midva bova ta teden zbobnala vse na kup, potem pa JUHEEEEJJJJ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 358
12.11.2007 20:03:34   
lex
Haj!

Upam, da katere ne bom preveč prestrašila ampak jaz sem TAKO UTRUJENA, da sanjam z odprtimi očmi. Oba že 2 noči spita poleg naju. Prvonoč je Aleks prepozno zaspal popoldan in tako je zvečer šel z nama spat, čez 1 uro je bila pa že gospodičnica z nama. Vse bi blo OK če se ne bi oba sukala, Aleks pa ne bi imel blazine za dojenje za poušteruser posted image . No danes ponoči smo imeli nočno moro, tamala pa govorne vaje in treniranje špukanje cuclja iz ust od 4h do 5h zjutrajuser posted image .

No bila sva pri projektantu in začeli bodo risat najino hišicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
hcg si pa jaz nikoli nisem dala merit. To mi je verjetno naredila, ko me je poslala na krvne preiskave.
tiste ki ste drugič noseče nesite na 1 pregled staro materinsko knjižico, ker vam bo lahko iz te prepisala razne podatke in vam ne bo potrebno toliko krvi jemat.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 359
12.11.2007 20:58:17   
lampica
Ojla vse nosečke!

Najsi,vidim, da si iz koroškega konca, pa bi te rada vprašala katero ginekologinjo imaš?

Me malo zanima, če bi jo iskala v teh koncih!

Hvala za informacijo!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 360
12.11.2007 21:07:06   
maja24
Pozdravljene!

Imam eno vprašanje,sm skorej v 6t nosečnosti in sm dones dobla rjavkast izcedek ,kaj bi lahko to pomenilo,mela sm ga pa že prejšn teden ampak samo dva dni nato je izginil.

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 361
12.11.2007 21:18:08   
kenya
Pozdravljene user posted image . Tudi jaz bi se vam rada pridružila v čveku.
To je moja 2. user posted image . Moj PDP po izračunih na RR je 17.7. 2008, glede na zelo dolg ciklus.
No, bom več zvedla na prvem pregledu, ki je šele konec mesca. Nimam pa nobenih posebnih znakov, razen tega, da sem že ob 8.ih zvečer čist fuč. Bo treba počakat še do osmega tedna, baje se takrat začnejo slabosti. Upam da ne user posted image .

Lep pozdrav vsem.

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 362
12.11.2007 21:39:05   
lex

user posted image

najsi PDP 2.7.08 (1user posted image )
 mis PDP 3.7.08 (2user posted image )
 Katy/o/ PDP 4.7.08 (1user posted image )
Anja PH PDP 4.7.08 (1user posted image )
 lunica 24 PDP 5.7.08 (1user posted image )
lex PDP 7.7.08 (3user posted image )
 KKmts PDP 8.7.08 (1user posted image )
 Tinky PDP 8.7.08 (1user posted image )
Mojcej PDP 8.7.08 (2user posted image )
maja 24 PDP 9.7.08 (1user posted image )
Petra PDP 9.7.07 ali 10.7.08 (2user posted image )
*Angelina* PDP 12.7.08 (1user posted image )
nanka PDP 12.7.08 (4user posted image )
_rebeca_ PDP 12.7.08 (1user posted image )
Motoristka PDP 13.7.08 (1user posted image )
zarjica PDP 15.7.08 (1user posted image )
CIPRESA PDP 15.7.08 (2user posted image )
Balonchy PDP 15.7.08 (1user posted image )
ilatic PDP 17.7.08 (3user posted image )
andras PDP 17.7.08 (1user posted image )
kenya PDP 17.7.08 (2user posted image )
Yasminka PDP 22.7.08 (2user posted image )
anonimna ?
s@nny?

Evo seznam, če kaj manjka, je narobe ali se želite dodati mi javite.

kenya dobrodošlauser posted image

tud jaz sem iz koroškega konca. Moja G je dr. Georgijeva, ki je oji obe nosečnosti lepo vodila do konca. Je pa res, da sem jo kar naprej kaj spraševala........

meni je tud dr. Lužnik malo aut. Ko sem šla rodit Alino je bil dežuren on. Ob 3h je prišel v pripravljalno sobo, me vprašal na kolik imam popadke - kako user posted image  naj bi vedela, če je bila v sobi trda tema luči nisem prižigala, ker sva bili v tej sobi 2. prgledal me je v temi, če sem zatečena ali karkoli drugega in to je bilo vse z mojim bližnjim srečanje z dr. Lužnikomuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 363
   [Brisano sporočilo]
12.11.2007 21:47:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 364
12.11.2007 21:59:46   
Anonimen
Jaz sem imela do 4. meseca rjav izcedek maja24 in imam danes zdravo punčko

Neposredna povezava do sporočila: 365
12.11.2007 23:25:37   
Anonimen
Pozdravljene,
pridružujem se julijkam, včeraj je test pokazal user posted image  user posted image user posted image user posted image .  PDP je tam okoli 20.7, čeprav mi je cikel zelo nihal in bi bil lahko tudi med 13.7. in 21.7., ampak pustimo to...  Od tipičnih znakov sem jaz deležna zaspanosti (ne vem kaj ob tej uri še delam na RR) in zelo bolečega križa.  Stara sem 31, to je moja druga user posted image , ta prvi zakladek bo ta mesec dopolnil 14m in se trenutno uči samostojnih korakov.

Zaenkrat bom še malo anonimnauser posted image , vsaj do pregleda pri G (se moram še naročit) in toliko da sama poveva domačim.

Pa vsem skupaj čim lepšo in čim bolj mirno nosečnost. Saj veste, čarobnih 9 mesecev user posted image .

Anonimna 2user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 366
13.11.2007 8:40:00   
Tinky
Jutro punce

Vidim, da je ogromno Korošic, kaj pa kakšna Primorka, je kje v giru?
Jutri vstopam v 7. teden, slabosti pa še ni in ni.

Veselo novico sem povedala mami, mož pa svoji mami.
Moja je skakala od veselja, njegova je vprašala, kakšno zaščito sva uporabljala user posted image ....kr neki....
Ostalim (domačim) bova povedala takoj po pregledu.

Pozdravček vsem novim user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 367
13.11.2007 8:55:20   
Balonchy
Tinky, tut jaz sem kao primorka.. Kao pa zato, ker nekateri naše kraje "mečejo" drugam. user posted image
No, da slišimo, kakšno zaščito sta uporabljala? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne kliči slabosti, saj verjetno še tko hitr sama pride! user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 368
13.11.2007 9:09:42   
Tinky
Baloncy, ma si iz Krasa doma?

Sej ne kličem slabosti in sem vesela, da sem počutim super....upam, da bo cela nosečnost takšna user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 369
13.11.2007 9:09:52   
ilatic
Lep pozdrav julčice. Mene pa zanima, če je katera nosečka iz LJ oz. okolice in ima PDP okoli 12.07.08. To je moja tretja nosečnost, stara sem 32 let in bi zelo rada imela kakšno, da se pomenjkujem z njo. Pri prvih dveh nosečnostih (10 in 7 let), ni bilo interneta in sem samevala z svojo nosečnostjo, saj sem v primerjavi z svojimi prijateljicami bila takrat zelo prezgodnja z nosečnostjo.
Želim nam veliko klepetanja!
LP

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 370
13.11.2007 9:28:30   
Balonchy
Tinky, imaš ZS... user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 371
13.11.2007 9:31:59   
lex

user posted image

najsi PDP 2.7.08 (1user posted image )
 mis PDP 3.7.08 (2user posted image )
 Katy/o/ PDP 4.7.08 (1user posted image )
Anja PH PDP 4.7.08 (1user posted image )
 lunica 24 PDP 5.7.08 (1user posted image )
lex PDP 7.7.08 (3user posted image )
 KKmts PDP 8.7.08 (1user posted image )
 Tinky PDP 8.7.08 (1user posted image )
Mojcej PDP 8.7.08 (2user posted image )
maja 24 PDP 9.7.08 (1user posted image )
Petra PDP 9.7.07 ali 10.7.08 (2user posted image )
*Angelina* PDP 12.7.08 (1user posted image )
nanka PDP 12.7.08 (4user posted image )
_rebeca_ PDP 12.7.08 (1user posted image )
Motoristka PDP 13.7.08 (1user posted image )
zarjica PDP 15.7.08 (1user posted image )
CIPRESA PDP 15.7.08 (2user posted image )
Balonchy PDP 15.7.08 (1user posted image )
ilatic PDP 17.7.08 (3user posted image )
andras PDP 17.7.08 (1user posted image )
kenya PDP 17.7.08 (2user posted image )
anonimmna PDP 20.7.08 (2user posted image )
Yasminka PDP 22.7.08 (2user posted image )
anonimna ?
s@nny?

Evo seznam, če kaj manjka, je narobe ali se želite dodati mi javite.

anonimna dobrodošlauser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 372
13.11.2007 9:34:53   
Yasminka
Živijo!

No tudi jaz sem bila včeraj pod nujno pri ginekologinji. Čez vikend sem dobila močan beli tok in grozno me je srbelo. Hotela sem it samo po recept za Canasten, ko pa sem sestri povedala za user posted image , sem morala počakat še na pregled. No zdaj imam kombinacijo dveh zdravil (svečke, kremo), ki jih moram "jemat" cel teden, saj sem staknila gljivično okužbo. Terapija naj ne bi škodovala pikici. Naročila pa sem se tudi na 1. pregled, ki ga imam 7.12. Res upam, da bo vse O.K.
Sicer pa sploh ne vem v katerem tednu sem. Zadnjo M sem dobila 15.10. Je to 4. ali 5. teden??
Najsi&Angelina - čimmanj takšnih zastrašujočih tednov. En objemček za vaju (mi noče prilepit smeška)
balonchy - Mi2 sicer še nisva hotele povedat, pa naju je tašča pogruntala. Mi je ponujala vino na martinovo, pa sem odklonila user posted image . Ostalim povemo po nuhalni.
lex - Vidim, da imas doma ze dva soncka, ki bolj malo spita tako kot moja punčka. Me je prav zaskrbelo, kako bom vse skupaj zmogla pri takšnem nespanju moje 2letnice (zbuja se vsaj 2x na noč). Te bom večkrat prosila za kakšen nasvet, pa tudi ostale sevedauser posted image
Ilatic - Jaz sem iz LJ. Sicer je moj PDP okvirno okol 22.7. Tudi jaz sem bila med prvimi user posted image v naši družbi. No zdaj je pa večina kolegic tik pred porodom. Je pa prav hecno, kaj vse me sprašujejo...se prav luštno počutim v vlogi "svetovalke"user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 373
13.11.2007 9:56:26   
ilatic
Čao Yasminka.  Sedaj se počutim že kar staro za mamico, čeprav vem da to še ni taka starost. Vem pa da še imam smisel za novorejenčke. Dva meseca nazaj je prijateljica rodila in ko sem prišla na obisk sem se seveda ponudila za previjanje. Šlo mi je kot pa maslu. Sploh mi ga ni bilo problema previti, prijateljici pa kar ni šlo. Vem pa da je danes že uspešna previjalka.
LP vsem

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 374
13.11.2007 10:14:52   
najsi
Lampica, js hodim k dr. Glušičevi v Velenje pa je res ful dobra ginekologinja.
Drugač, pa ful priporočajo dr. Lužnika

naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?