|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
13.11.2007 7:37:46   
pocka
jutro

naj se pohvalim, spali smo od 19 do 5.20 brez zbujanja (mati si je morala ob 2.30 zize spumpat, ker je bla že kriza), pol sva malo žurale do 6 in je zaspala nazaj do 7. Smo pa preizkusili kovter namesto dekice, in rezultat je pohvalen.
V glavnem Kati  user posted image

In ja, ziza me še boli kot user posted image , ne vem kaj naj naredim. Sem klicala včeraj Z pa je rekla naj še malo počakam in probam sama rešit brez antibiotikov. Saj je kul,ker mi ni za jest antibiotike, ampak se bojim,da če bom predolgo čakala, da bom samo še večje sranje naredila.user posted image

tejčica - user posted image za selitev, še mallloooo...pa boste uživali

tinaaja - vidve sta pa zgodnje

thaiss - a tako jih ti pališ s hempom, ti ti ti, no ja sam,da je žuruser posted image user posted image user posted image

...ajde pridem več ksno...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
13.11.2007 8:08:53   
A-N-J-A
Bom še jaz mal pojamrala o grooozni noči.Mene bo kr konc,saj ni tok grozn kot recmo pri draji,sam sem čist v depri.Naša velika punca odkar nima dude,zvečer noče zaspat,ponoči se zbuja,zjutraj pa se zbudi okol 5-h.Pol pa računite še zbujanje prestolonaslednika in rezultati so tuuser posted image .Sem ji hotla dat nazaj dudo,pa jo nočeuser posted image (otrok bl pameten kot mat).Danes se je zbudila okol 2-h in pol se je drla in ni hotla zaspat,zato sem jo nesla v najino postlo.Okol 4 30 se zbudi Bor ga nesem v dnevno da ga podolji in ko mi zaspi,ravno hotla sem ga nest v postlo,pride ta velik smrku in začne neki naglas razlagatuser posted image .Sem ji rekla naj bo tih da nesem Bora v postlo pa takoj pridem(vmes sem držala Bora za uho),no ko ga položim v posteljo in ga še mal po riti trepljam,pride spet ta vlik smrku in začne petuser posted image .Valda se je Bor zbudu,jaz sem pa čist znorela,sem se drla na njo,na unga k***a k je gnil tm v postl,v glavnem čist sem vn padla.
Joj jaz ne vem kaj naj s Elo naredim,skoz nagaja,nič ne uboga,men se zdi da se cel dan sam joka in izsiljuje.Poleg tega skoz skače po Boru,včasih ga mal brcne(ponesrečuser posted image ),če mal začne jokat ona takoj nisem jaz kriva.
Pa ne mislit da jo kaj zanemarjam.Ful se trudim in jo veliko objemam,pogovarjava se,kuhava skupaj,ampak ko ena pikica ni po njeno jooooook.Zdja bom uvedla taktiko nagrajevanja,bom vidla če bo kaj boljš.
Pa oprostite moji izpovedi,ampak res rabim.

Naše včerajšnje papanje:
Z-Milupina riževa kašica z banano
M-bebevita sliva
K-zelenjavna župa(zmiksano)
V-Humana riževa kašica z vanilijo

Veliki:
cvetačna juha z popečenimi kruhki
sirovi štruklji

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
13.11.2007 8:09:08   
thaiss
Jutro

naša noč user posted image user posted image user posted image  od 2h dalje se je zbujal vsako urouser posted image
evo, danes jaz častim kafe user posted image

Tejčica še malo pa bo vse hudo za tabouser posted image   pridna tvoja Taja!!

Brina enega lubija dobiš ker si tako pridno spala!!user posted image

CV105- user posted image user posted image
Meaa danes pa si malo odpočij če si doma. Res mora bit huda delat, pa samo 3 ure spatuser posted image  Poišči si kej druzga, sej preko študenta se vedno kej najde!!

Pocka tvoja Taja ga je nehla žurat, Martinovo je mimo... zdej ste dobri do 8ga marcauser posted image user posted image

LINA taya- vse naj naj
user posted image

Midva se bova šla počasi odpravit, greva na en sprehod in pol na plavanje!!!

včerajšnji jedilnik:
  • ponoči mleko
  • 9h rižolino na flašo
  • 12 sadje - sliva, jabolka, hruška, biškot
  • 16 zelenjava- ohrovt, bučka, krompir, olivno olje
  • 19.30 rižolino
  • 21 mleko 120ml

taveliki: jota in jabolčni štrudel

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
13.11.2007 9:13:33   
Barči78
Ojla,
No, men ni hudga, pijem kavico, kuham kosilo, Žan spi, Neja je v vrtcu, pa spet nismo jokali user posted image , kolk sem vesela, res. Sam še to upam, da ne bo spet kuj zbolela.

Naša noč danes sploh ni bila tko slaba, kolkr je kazalo zvečer, ko se je 2x zbudil, še predno sem šla spat. Pol je blo pa takole - Se pravi zaspal je ob 19.30, se 2x zbudil do 21h, pol pa okoli 23h spet nekaj jok, ampak je takoj nazaj zaspal, potem je pa še ob 2h jokcal, pa spet takoj zaspal in to skoz v svoji posteljici in je spal dalje do 6.15, ko je popil stekleničko mleka. Mi je pa ravno nazaj zaspal, potem ko je pojedel medolino z 2 dl mleka. Ko se zbudi, bomo šibala na sončka, da se malo sprehodim.

Tejčica - so fajn takele pomočnice, a neuser posted image  - pa kolk mate lep razgled, a mate kakšnega soseda sploh?

A-N-J-A - vidim, da ima Ela kar pošteno krizo. Ml je zoprno, ker se lahko izmenično zbujata, zato smo mi zdej tko naredl, glede na Žanovo zbujanje, Neja in ati spita v dnevni, jaz in Žan pa v sobi, to pa samo zato, da se Neja lahko naspi. Drugače ga je pa naša Neja tud baje srala dons ponoč, ni hotla spat od 2h do 3.30, pa to se pri njej ne dogaja user posted image , zgleda je nekaj v zraku. Samo za nejo je ˝zadolžen˝ očka. Glede dude pa mi niti nimamo težav, zaspi brez problema zvečer. Pa sem tud mislila, da ne bomo več spali. Kako pa Ela funkcionira v vrtcu, ker naša je grozna, če je zaspana. Je pa tko, tud naša Neja včasih kar Žanu na rokco stopi, amapk ponesreči, pravi, zanč je hotla nanga splezat, da ga bo jahala user posted image , grozne ideje ima.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
13.11.2007 9:16:26   
sezam
tejčica - user posted image  Taja. Mami, kolk je teb luštn, ko imaš tako pomočnico. Evo še malo, pa boste uživali.user posted image

meaa - user posted image user posted image drži se. Po moje boš tud morala nekaj drugega poiskat, ker takole ti ne bo dolgo zneslo

Anja - še zate user posted image  Ti kar pojamraj, da ti bo lažje. Te čist razumem, kako je. Se je tok fajn glih takrat dret ali pa kaj razglagat, ko se tamal uspava. Samo pri nas se na srečo to ne dogaja ponoč. Glede Ele pa ne vem kaj ti svetovat. Največ bo na žalost prinesel čas. Opažam, da imajo tile naši taveliki mulčki, kar ena obdobja, potem pa kar naenkrat mine. Upan, da jo kmalu minwe in bo spet lepo spala.

Naša noč je bla tud user posted image user posted image user posted image  Se je Žiga ob 1h začek zbujat, pa ne nazaj zaspat,... pol je le malo zaspal in se zbudil po slabi uri (ob 4 h) in ko ga podojim ugotovim, kaj mu je  - vročina (38,2) user posted image  Tako, da smo spet bolani. Sem mu potem kar dala svečko, da je revček vsaj malo odspal. Jaz sem se pa ob 7 komaj sestavla, da sem odpokola Ano v vrtec. Sedaj pa rabiiiim kavoooooo.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
13.11.2007 9:28:04   
draja
Ojej boge punce!!!!

Najprej Anja - te čist razumem, da si na koncu z živci po taki noči, pa nimam dveh sončkov. Ampak jaz sem tudi čiiiiiist živčna, ko je v igri Živino spanje in uspavanje. takrat sem sposobna s pogledom ubit vsakega, ki bi samo malo bolj na glas zavzdihnil in s tem ogrozil njeno spanje. Ja, moj dragi možiček jih dostikrat sliši od mene na ta račun, čeprav se Živa ne zbudiuser posted image . En velik user posted image  zate, pa da bo Ela bolj pridna punčka. Saj po moje je prej fora v tem, da tem našim prvorojenkam čist preveč pozornosti posvečamo, pol pa ne znajo potrpet, ko kaj ni po njihovo. Meni moj že napoveduje, da bo Živa tud ena velika razvajenka, sam kaj naj,ko je pa tako srčkanauser posted image .
Saj kmalu bo pa Ela že tako velika kot je Taja od Tejčice in bo spucala okna namesto tebeuser posted image .

Meaa ne poslušaj drugih - to nikakor ni služba za mlado mamico z dojenčkom!!!!! Vse se da nadoknaditi, izgubljenih uric z Lanom pa nikoli! Res se preko študenta dobi čuda del, ki zahtevajo pol manj napora in energije - npr. celo kakšno delo od doma. Res ti polagam na srce, da se ne uničuješ tako zelo zaradi službe, ker dolgo takim tempom ne boš zdržala.

Sezam joj, pa ne spet vročinauser posted image . Upam, da se Žiga zbudi brez vročine in se mu ne vrne več!!!

Skačica kako je z Izo? Upam, da ste že zdravi.

Pikca halooooooo? javi se kaj kako je z Jernejem.

Pocka bravo Taji za super noč. Držim pesti, da se izogneš mastitisu.

Thaiss ajoooooj, spet ga je sračkal Matia.Pa niti na Ž se mu ne začne imeuser posted image  - povej mu, da nima izgovora za nočne žurke!

Barči fajn, da le ni bila tako grozna noč, kot se je obetala!

Lina vse najboljše!!!!!!!!!!!

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
13.11.2007 9:36:35   
Žabika
Malo sem vas preskočila, ker nimam energije niti za brat.

Namreč tudi mi smo dočakali, a ne prvega zobka, ampak nočno pavzo daljšo od dojenja. Hana je zvečer lepo zaspala, se ob 1h zbudila z vročino 38, ob 2h pa z vročino 39. Obakrat je malo pojedla in zaspala nazaj, malo pred četrto pa se je zbudila z jamranjem in stokanjem. Pomagalo ni nič drugega kot nošenje v sedečem položaju in stopicljanje sem ter tja. To vse skupaj je trajalo 2 uri, ko je v takem položaju tudi zaspala. Vsak premik v horizontalo jo je zbujal, ko ni po pol ure tega boja bi ali ne bi končno omagala tudi v horizontali. Z velikim veseljem, da mi je le uspelo, sem se ulegla v posteljo in že čisto na začetku prve kitice je bilo veselja konec.
Ker ji vročina kljub Calpolu ne pade pod 38, danes šibava k zdravniku. Hana je čist boga, stoka, odklanja vso hrano, razen kakiju odpre usta. Učke ima čist steklene, drugih simptomov pa ni. Ker tudi zelo zelo malo pije, prosim za nasvet, kako naj to naredim z brizgo. Kako veliko naj kupim in kako naj ji to notri dam. Sej mojega kuža sem znala z brizgalko nafutrat, pri Hani pa sploh ne vem kako naj se lotim. Pomoč prosim!

Trenutno spančka in upam da bo njeno počutje po počitku kaj boljše.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
13.11.2007 9:37:12   
Pikca
Pikca halooooooo? javi se kaj kako je z Jernejem.
evo meuser posted image
Jernejevi učki še niso ok in ponoči ga včasih ful kašelj napadeuser posted image , še dobr, da imamo zdaj inhalator, ker edin to pomaga, da vsaj mal spimo. Jutri imamo posvetovalnico, pa sploh ne vem, al naj grem tja al raje dopoldne v ordinacijouser posted image  Živa je spet v vrtcu, bp (vseen bi šla raje k babici). Jaz pa sem se odločila, da bom zdaj izkoristila vsako prosto minuto in končno do konca uredila magistrsko, tko, da bom nekaj časa malo manj tukaj gor. No, grem delat, dokler tamal spi...

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
13.11.2007 9:38:19   
urla
Anja - enga cmoka zateuser posted image . Pri Tianu je prišla taka faza, ko je bil star malo čez 3 leta in je trajala in trajala vse do 4. Baje je to normalno, vendar čisto izrčpajoče za starše.

Naša mrha pa še spi. Je zaspala ob 19.00, se zbudila ob 08.00, popila 200 ml mleka in sedaj veselo spi. Je pa res tolikooooooo pojedla za večerjo (itak, da so bile zvezdice in juhca).

Dons je pa porodniška.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
13.11.2007 9:40:50   
urla
Žabika - le pojdi k zdravniku, ker tale vročina se pa že predolgo vleče. Pa javi, kaj se dogaja, da nas ne bo skrbelo.user posted image . Glede brizgalke pa probaj dati čisto v ličnico, da takoj steče v grlo in se ne bo davla. Tako smo mi dajali zdravila Tianu, ker ni hotu odpirat ust.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
13.11.2007 9:41:36   
Pikca
Kako veliko naj kupim in kako naj ji to notri dam. Sej mojega kuža sem znala z brizgalko nafutrat, pri Hani pa sploh ne vem kako naj
jaz imam to za skrajni ukrep, sem se raje z žličko mučila. Če se dovolj doji, verjetno dobi dovolj tekočine, vsaj pri naših dveh ne-pivcih je bilo tako.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
13.11.2007 9:52:04   
tinaaja
zabika, jaz bi manjso brizgo, ker jo bos lazje manevrirala s hano v narcju..  itak vec kot par ml na enkrat ne spijejo.. ce je tvoj doma pa si raje skupaj pomagajta pri dajanju, morda da jo en zamoti, drugi stiska po malo. upam, da bosta kmalu bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
13.11.2007 10:25:04   
Žabika
Hvala za nasvete.
Moje želje so se uresničlile. Hana se je zbudila brez vročine. Čist se je spotila, učki niso več tako stekleni, malo še pojokava, ampak je ful bolje. Tudi takoj ko se je zbudila se je priklopila, tako da me ne skrbi več hidracija. Se greva igrat.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
13.11.2007 10:32:26   
urla
Punce POMOČ. Kot veste se je katja že dobre dva tedna nazaj sama odstavila. Sedaj pa že kake 3 dni čutim bolečino samo v levi dojki. Ni nič kaj preveč trda, samo boleča na dotik in to tako, da vidim zvezde. A je možno, da fašem mastitis kljub temu, da sva se pred odstavitvijo dojile samo za vzorc???? Sem probala z mrzlimi obkladki. Zdej pa ne vem, al naj si mal spumpam, ravno toliko, da boležina popusti ali kaj. Dejte mi povedat, kaj mi je storiti revi, ne bi pa rinla k zdravniku (mam enega starega deca, ki je pred penzijo).

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
13.11.2007 11:13:45   
skačica
dan!

Mi smo zaenkrat ok, sicer Iza še vedno smrka, ampak je brez vročine in ok razpoložena. Malo se sicer muči, ko se dojiva, ker ima nosek zamašem, ampak kar gre.
Jaz nisem danes ravno dobre volje, zjutraj me je v slabo voljo spravila tehtnica in zdej samo razmišljam kam bom šla na telovadbo, da se znebim teh user posted image  kg in ohlapnega trebuhauser posted image .. Pa še 2 uri na zobarjevem stolu me danes čakata pa še z možem sva se mal zjutraj počila. Ehhhhhhhh, ku.. pa tak dan. Jutri pa spet sestanek z mentorjem, zdaj bo zares....user posted image

meaa- dala sem ji skuto s podloženim sadjem od LM, saj po moje že lahko ali ne?

urla- jaz ti nima kaj svetovati, ker res ne vem. 2x sem tega user posted image  fasala in vsakič sem dobila 8 dnevno antibiotično kuro.

žabika- super, da Hana nima vročine in upam, da se ne ponovi. Pa kaj te naše male pikce tko napada zdele?user posted image

danes jemo:
malica :kuhana hruška in slivova kašica
kosilo: krompir in špinačka +Kiri sirček
malica: kakšna kašica ali skutka
večerja: mlečna kašica

odrasli(jaz, ker mojega ni cel danuser posted image ): voda, luft, luft, voda, voda, luftuser posted image

Mater, sem negativno nastrojena, se moram zluftat, da ne bo kak nedolžen nastradal.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
13.11.2007 11:23:25   
Dajadada
voda, luft, luft, voda, voda, luft

Si pa zares tole hujšanje vzelauser posted image . Dej vsak kakšno žličko Izine kašice pojej, če ti bo kej pustila.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
13.11.2007 11:48:53   
Dajadada
Meaa, teb se bo strgal, če boš nadaljevala v takem tempu in poslušala tvoje.

Žabika, super da je hana boljše. Lepo se igrajta.

Urla, obkladki, pumpa, masiranje. Sprobaj vse, če ne bo boljš pa k zdravniku, pa čeprav je str dec.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
13.11.2007 12:01:37   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: skačica
Pa še 2 uri na zobarjevem stolu me danes čakata pa še z možem sva se mal zjutraj počila.

Jaz pa upam, da ne bom toliko časa na stolu user posted image  Drži se sotrpinka user posted image

PA še eno vprašanje - koliko tega kiri sirčka, daste za eno porcijo. Cel je verjetno malo preveč, al kako user posted image

Pri nas je pa še kar vročina user posted image  Sedaj je odspal 1,5 uro, drugače je pa kar tečka user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
13.11.2007 12:49:12   
skačica
joj, sezam saj res. Ti revica si danes na istemuser posted image , no bova zvečer povedale kako je bilo.
Jaz dam polovico enega sirčka v kašico, se mi zdi dovolj.
Pa kaj pa je tvojemu polhku? Res je veliko otročkov bolanih. Moja se zaenkrat dobro drži, se igra pred ogledalom. Samo iz noska se čisti.

hujšanje- bolj za hec je bil tist jedilnik zgoraj, ampak res moram nekaj ukrent.
Za začetek si grem kosilo skuhatuser posted image  in ne ne bo luft

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
13.11.2007 13:08:43   
pocka
na hitro ker nimam cajta, imam mastitis, dobila antibiotik user posted image

urla - pumpaj, masiraj, dajaj obkladke, ampak samo z mlačno vodo (če je vroča,se vnetje razširi), če opaziš,da je zadeva nekoliko trša in je na bolečem mestu koža bolj vroča in rahlo bolj rdeča je to žal mastitis,aja pa tudi povišana vročina se pojavi. Raje pejdi pokazat, ker lahko rata ful sranje iz tega. Verjemi, ker ga imam že tretjič user posted image .

se bom pol kaj javila, grem zdaj kuhat...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
13.11.2007 13:32:28   
malička
dan, da se še mi malo javimo....
zobek lepo raste, se mi zdi da bo kar drugi zadaj prišel, ker je sitka še vedno.
Zadnjič sem vam pisala da še prevelikokrat zahteva flaško na vsake tri ure...in vam povem kaj se je zgodilo zdaj?????? Mala gospodičnica sploh noče več flaše odkar ji je zrasel zobek, zanimivo n, flaško sprejme le zjutraj čez dan pa sploh ne takoj jko jo vidi se začne jokat in tako lepo papa drugo hrano, mater sem srečna sem misla da bo skoz na tej flaši samo, predvidevam pa da je zato kriv zobek in morda ko je ne bo bolelo več bo na vrsti spet flaška, prav prijetno mi je ko me kdo vpraša kaj pa papata že vidve pa lahko rečem vseuser posted image user posted image user posted image Drugače pa je kar pridna malo (zeloooooo) razcartana z aatijeve strani iz klečečega položaja se že dvigne na nogice, blebeta sto na uro...tako da mi ni dolgčas niti pet minut na dan....vsem bolančkom pikepoke, slavljenčkom čestitke.....

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
13.11.2007 13:33:53   
malička
Jojjjjjjjjj se opravičujem hemp pozabila sem te pozdravitiuser posted image user posted image

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
13.11.2007 14:10:06   
cv105
CV105 - ufff mate pa veliko skrinjo.. jaz sem v mojo komaj zbasala 7kg kozlicka
ZA susenje mehurckov prodajajo v lekarni od avene (se mi zdi) eno dobro tekocino.. meni je kar pomagalo.. ce te zanima grem pogledat tocno, kaj je ta zadeva.

tinaaja: no, če se ti da, pa poglej prosim, kaj za eno zdravilo si imela ... jaz imam sedaj tekoči puder v belobazi ... pa bomo videli ...

sicer gremo pa ob treh k P ... Maksa morajo nekaj ušeska matrat ... nos ima totalno zabit ... pa saj vem, da smo to že 1000x prežvečile ... kateri čistilec nosu priporočate ? ... pumpica na roke je za en k...user posted image  ...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
13.11.2007 14:21:17   
pocka
uuu šit sem hempa zgrešila user posted image user posted image

Sem ostala sama doma z vročino, moja mami in moj dragi sta šla pa s Tajo v Portorož.

malička - lepo se sliši,da že vse jeste,pa da se je flaše odvadila, upam,da tako ostane

sezam, skačica - držta se, pa še pikepoke za vajine sončke,da bodo čimprej zdravi

sibil - kako je kaj s tvojim zdravjem?  Upam,da si rojstni dan kar se da lepo praznovala.user posted image

Hana - še zate pikepoke, da ne bo več vročine

meaa - dobra si, da sploh sfolgaš tak tempo. Ampak,res bi bilo mogoče boljše,če si poskusiš najti kaj bolj primernega, da boš bolj spočita...držim pesti, da se uredi to s službo.

pikca - ma bogi Jernejček s temi učki, user posted image user posted image user posted image naj se to že enkrat pozdravi.

draja - pa kaj če bo Živa razvajenka, sej zato jih pa imamo, da jih razvajamo user posted image user posted image user posted image

naša GH danes:
M - jabolčna čežana z vanilijo (ni šlo kaj dosti po grlu, jo bom pa jaz z veseljem pojedla popoldne user posted image )
K - riž s koromačem (popraženo na poru, pa dodala sem malo preteršilja), to ji je teknilo
V - alnatura prosena kašica z mlekom

ta veliki smo jedli krvavice, kislo repo in krompir v kosih

Mi je tako čudno, ko sem sama doma, ne vem kaj bi počela, saj za naredit je dosti, pa ne vem kje se lotit oz. najprej rabim malo volje...user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
13.11.2007 14:22:37   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: cv105
... kateri čistilec nosu priporočate ? ... pumpica na roke je za en k...user posted image  ...

mi imamo Narhinel in smo zadovoljni (kupujemo ga pa v IT, tako,da ne vem, če se ga da pri nas dobit)

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.