Barči78
|
Ojla, No, men ni hudga, pijem kavico, kuham kosilo, Žan spi, Neja je v vrtcu, pa spet nismo jokali , kolk sem vesela, res. Sam še to upam, da ne bo spet kuj zbolela. Naša noč danes sploh ni bila tko slaba, kolkr je kazalo zvečer, ko se je 2x zbudil, še predno sem šla spat. Pol je blo pa takole - Se pravi zaspal je ob 19.30, se 2x zbudil do 21h, pol pa okoli 23h spet nekaj jok, ampak je takoj nazaj zaspal, potem je pa še ob 2h jokcal, pa spet takoj zaspal in to skoz v svoji posteljici in je spal dalje do 6.15, ko je popil stekleničko mleka. Mi je pa ravno nazaj zaspal, potem ko je pojedel medolino z 2 dl mleka. Ko se zbudi, bomo šibala na sončka, da se malo sprehodim. Tejčica - so fajn takele pomočnice, a ne - pa kolk mate lep razgled, a mate kakšnega soseda sploh? A-N-J-A - vidim, da ima Ela kar pošteno krizo. Ml je zoprno, ker se lahko izmenično zbujata, zato smo mi zdej tko naredl, glede na Žanovo zbujanje, Neja in ati spita v dnevni, jaz in Žan pa v sobi, to pa samo zato, da se Neja lahko naspi. Drugače ga je pa naša Neja tud baje srala dons ponoč, ni hotla spat od 2h do 3.30, pa to se pri njej ne dogaja , zgleda je nekaj v zraku. Samo za nejo je ˝zadolžen˝ očka. Glede dude pa mi niti nimamo težav, zaspi brez problema zvečer. Pa sem tud mislila, da ne bomo več spali. Kako pa Ela funkcionira v vrtcu, ker naša je grozna, če je zaspana. Je pa tko, tud naša Neja včasih kar Žanu na rokco stopi, amapk ponesreči, pravi, zanč je hotla nanga splezat, da ga bo jahala , grozne ideje ima.