sonchek
|
Dobro jutro .... no pa ste se spet razpisale...sem vas končno prebrala do konca... Mi smo imeli včeraj pregled in CTG...vse ok...aja razen tega da sem dobila canesten svečke zaradi izcedka...no upam, da bo kaj pomagal....ker ga je res obupno veliko...pol pa ne vem a je plodovnica a je izcedek... Naš je že čisto spuščen, posteljica je dozorela..tako da smo popolnoma pripravljeni na novega člana..ko se bo seveda hotel prikazati..hihiiiii Aja pregled je spet čez en teden, potem je pa rekla, da bi me kar poslala v Porodnišnico na nadaljne preglede...no bomo videli kaj bo...upam, da bo že kej prej se začelo odvijati...hihihiiii Pa še z našo mami sem govorila, pa je rekla da je oba rodila par dni po roku...a mislite da ma to kej veze z mano???? no, pa poglejmo še odgovore na vaša vprašanja.... IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v Obrat je uspel, dr. Pušenjak je res car, mi je zasuknil otroka, pol pa pogleda na UZ in pravi; no poglej ga, še zbudil se ni, sploh ne ve kaj ga je doletelo. Tko da mam očitno enega zaspančka, ker mi je tud na CTG-ju lepo spal. Čestitke vanja za posrečen obrat...no me veseli da je uspel!!!! IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver A ima katera slučajno na zalogi kako idejo kaj kupit bratu za 35 RD? Nimam nobene ideje, da bi pa tavala po trgovinah dokler ne dobim ideje mi pa tudi ni več... Sem spraševala tudi njegovo ženo pa še zase nima ideje, kaj šele kakšno odvečno. Ajajaj.. ima pa polno rit vsega, nobenih posebnih hobijev... ..sicer tudi jaz nisem neki stručko za kupovanje daril, sam sem se glih spomnila, da sem nazadnje kolegu kupila eno električno zobno ščetko..tako obično, ampak je ful fajn k jo imam tud sama...pa zraven še ščetko za WC pucat, če bi mu bila una premajhna...tko ena ideja pa je... Aja pa še eno sem se spomnila...da sem zdele dala bratu karte za špas teater, take darilne vstopnice se dobijo...seveda če je tak tip da bi šel v gledališče... mamathea...čestitke za uspešen pregled!!! IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Punce, lepo prosim ne se mi smejat (no, lahko potiho) ampak rabim pomoč... Jaz sem namreč zelo zelo slaba kuharca. Nimam ne idej ne znanja in se kuhanja učim šele odkar nisem več v službi. Imam svinsjke zrezke in tri bučke. Kako bi iz bučk naredila omako za k zrezkom? ...tle te pa jaz verjetno prekašam...sicer se pa tolažim s tem, da imam doma moža kuharja....ampak izučeni kuharji so tOooooook pametni, da men pol itak ni nič treba...pa še taščo ki rada kuha... IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj Punce kaj menite glede rabljenega avtosedeža (za naprej Je od 0-18kg)). Men ga sestra ponuja od tamale, ful ohranjen, nič poškodovanm, nobene prometne. Vem kaj bi dobila. Itak bova rabla kasenj dva, za vsak avto enga, pa bi verjetn kr tega vzela, ko bom šla pa še jaz nazaj v službo pa še nega. Kaj menite. pomoje da če točno veš kaj boš dobila ni nobene panike...jaz na tvojem mestu bi ga kr uzela...se važn je da ni bil udeležen v nobeni prometni nesreči...drgač pa ni panike... IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj Ej punce, decembrke nas že prehitevajo. Kaj se bomo kaj zbunle???? Njaprej me pol one ne vem kaj ene čakate...dejmo no... Nayya...ah to pa je hudič !!!!...jaz držim pesti, da se ti pritisk čim prej umiri, in da greš jutri domov..da gresta!!!! drži se in ne obupaj...pa svojga princa pobožaj... IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Sporočam vam veselo novico, da je vaša matea1 danes zjutraj povila 3770g težko punčko Zojo. ja končno spet ena novembrka...sem tako vesela, da se je spet malo obrnilo...men se zdi da smo kr "zakočile" tle na tem forumu...hihiiii ISKRENE ČESTITKE matea1!!!!!in fullll lepo ime sta izbrala za vajino princesko!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea . Popoldne greva z mojim kupit že vlažilce zraka za na radiator, saj imava v stanovanju "samo" 30% vlage, ka pa naj bi bilo za premalo. Kako ste vi to rešile, imate kakšne posebne vlažilce? mamathea...mislim da sem že pred kratkim govorila o teh vlažilcih...pa sej ne vem katera je to spraševala...mi uglavnem imamo te: http://www.airmag.si/ No punce lep dan vam želim...se beremo kasneje...papa