|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
13.11.2007 8:49:29   
mama11
Dobro jutro so-user posted image , hvala za toplo dobrodošlico. Na včerajšnjem pregledu sem bila že petič na CTG-ju - vse OK, samo popadkov od nikoder. Tokrat me ni pregledala vaginalno, mi je pa po dveh mesecih končno spet naredila UZ, ampak je user posted image  tako velika, da sploh nisem vedela, kaj gledam. G mi je rekla, da je plodovnice še dovolj in naj se v četrtek zjutraj, ko bom teden čez rok, zglasim v porodnišnici. Predvidevam torej, da bom končno spoznala pupo v četrtek, če dotlej ne bo nič. Mimogrede, v materinsko mi je vpisala, da je posteljica I-II in AFI 16.5 cm - ali katera ve, kaj to pomeni?

Hvala za vse recepte, ki jih obešate, si jih pridno spravljam in jih bom preizkusila, takoj ko bo pri nama kuhinja fertik.

Mi je žal za Nayyo, meni tudi misel na to, da bom nekaj dni v bolnici (tudi če je porodnišnica), ni najbolj prijetna. Bom držala pesti, da jo čim prej spustijo domov.

Nič, grem likat, da user posted image  malo olajšam naslednjih 14 dni, kobo sam za vse...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
13.11.2007 9:00:15   
Oranža
Dobro jutro user posted image  in naši user posted image , če so že vstali seveda.
Hvala za kavico, jest sem si dons privoščila kar mleko in pehtranovo potico za zajtrk, zdej pa komi diham.
Sem šla včeri ful zgodi spat pol sem se pa ob 2h zbudila in je blo konec spanja, lulanje, bolečine v križu, pa L bok me je bolel ko hudič, na desnem pa ležat ne morem. Joj, punce tolk jamramo, da če binas kdo bral pa ne bi vedel da smo user posted image  bi mislil da se 100 letne babnice pogovarjajouser posted image . No ja pa sej bo bolje....
Upam da bo Naya res lohk šla domov, sej si doma tud lohk kontrolira pritisk, pa gre k svojmu zdravniku da ji da na pregled še kri, če je mogoče kaka ščitnica. Tiste k jo poznate dejte ji mal omenit tole s ščitnico, ker po porodu se velikokrat zgodi da je povečana, baje da je tud povezano s previsokim pritiskom. Nisem pa 100%, tko pravjo, zarad hormonov.

No tistim k mate kake preglede, držim pesti, da bo vse ok, pa upam da jo katera popiha v Rimuser posted image user posted image user posted image
Se beremo....

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
13.11.2007 9:13:07   
naraščaj
Sem se tok najedla, da me vse tišči user posted image user posted image user posted image

Zdaj si bom počas šla lase oprat, pa mal nohte postrič, pa namazat. Delat se mi itak nič ne ljubi. Še dobr, da uspem kosilo skup spacat.
Danes še mojih staršev ni doma, da bi šla na kavo. Bom vidla, če bom se vsaj do Konjic zapeljala, da kupim nekaj stvari, predvsem pa sadje - sem spet vsega pojedla user posted image user posted image

Ja vanja, če nas kdo bere si res more mislit kok smo zjamrane. Sam pol jim pa dajmo naše trebuhe in vse težave povezane z user posted image  in našo neučakanost do rojstva user posted image , pa bojo kr razumel. user posted image user posted image

Držim pestke za vse, ki mate preglede in če ste slučajn na poti tja kamor bi tut jaz že rada šla. Brez prehitevanja prosim user posted image user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
13.11.2007 9:20:21   
Anonimen
Dobro jutro novemberke!

Sporočam vam veselo novico, da je vaša matea1 danes zjutraj povila 3770g težko punčko Zojo.

Čestitke srečni družinici!

(odgovor članu naraščaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 2054
13.11.2007 9:20:30   
Mamathea
Dobro jutro

Tudi moja noč je bila pestra in zanimiva. Sem šla kakih 4x najmanj lulat in res je bil trebuh skoz trd kot kamen, o obliki pa itak ne zgubljam več besed, sej je bil podoben izvenzemeljskemu bitjuuser posted image user posted image user posted image .
No zdj spet lepo pridno zajtrkujem ob malinovem čaju in vam povem, da sem se prav navadila tega okusa, mogoče nisem čist "normalna", ampak postaja mi zanimiv okus, al pa sem se v glavi tolk uspela prepričat, kk je dober, da mi je še res fajni postal. No na drugi strani imam šalčko kakava, da poplaknemuser posted image user posted image user posted image .
Danes se grem spet mal pokazat v službo, saj so me lepo prosili, če bi lahk še nekaj malega uštimala in ker mi je doma takaltak dolgčas grem res tja do pisrane, ki pa je 3 min. z avtom oddaljena od mojga doma, pa še tam imam tud kavč, kjer se lahk spočijem, tk da ni panike.
Upam, da mi bo uspelo it tud kaj na sprehod, sj vidim, da se zunaj lepo prikazuje sonček. Popoldne greva z mojim kupit že vlažilce zraka za na radiator, saj imava v stanovanju "samo" 30% vlage, ka pa naj bi bilo za user posted image premalo. Kako ste vi to rešile, imate kakšne posebne vlažilce? Pa kupit morava še pečko (kalorifer), da se bo koplanica na hitrco segrela, ko bomo previjali... Skratka spet shoping. Lep dan želim vsem, pa itak se še kaj oglasim, da prečekiram, če je katera že v Rimu.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
13.11.2007 9:21:59   
Mamathea
Matea1 iskrene četitke za hčerkico Zojo. Krasno se imejte, čestitke tudi vsej odtali družinici. Joj kako lepa novička, da mi kr solzice v oči pridejo. Komaj čakam, da tudi sami sporočimo podobne novičke.
Lep pozdrav

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
13.11.2007 9:38:55   
scubadiver
Matea1 kako lepa novička. Končno se v Rimu spet nekaj dogaja. Matea1 tebi, očku in Zoji iz srca čestitam user posted image  lepo se cartajte in uživajte.

user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
13.11.2007 9:39:39   
nicolina
Dobro jutro,
spala zelo dobro, sicer sem šla spat komaj opolnoči, ampak dobro. user posted image
Matea1 čestitke za hčerkico Zojo user posted image user posted image
Mammathea tudi jaz sem včeraj kar spila malinov čaj, čeprav mi je od začetka grozno smrdel, proti koncu je pa kar šlo. user posted image   Midva imava na radiatorjih kar tiste posodice, se nalije voda noter, pa so fajn, kupla sva jih v Merkurju.
Mama11, tudi jaz ti izrekam dobrodošlico. user posted image
Nayya, močno upam, da greš jutri domov, držim pestke. user posted image

Pri nas je tudi lep sonček, tako da bom šla na kak sprehod, jutr je baje sneg napovedan, a ste zamenjale gume? user posted image

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
13.11.2007 9:49:22   
Špelka
Dobro jutro, drage souser posted image !

Najprej ISKRENE ČESTITKE MATEI1 TA ROJSTVO HČERKICE ZOJE - vidiš, matea, pa si tudi ti dočakala to srečo! user posted image

user posted image

Kje ste vse ostale?? A še vse spite? user posted image  No, vam je streba mogoče samo skuhat eno kavico . izvolite:

user posted image

Če pa tud kavica ne bo pomagala, pol ste pa v Rimu! user posted image user posted image user posted image  In vam držim pesti!

Je pa odkar majo naše mamice svojotemo na Dojenček, tuki mal zatišja. Ja, to je tko, če maš rok konec meseca.... user posted image  Nočem nobene užalit, samo kukr jaz vem, je bla tuki gor na RR navada, da se nosečke enega meseca počakajo do konca meseca tukaj, pol pa skupaj preselijo temo na Dojenčka. Saj bi tudi tukaj lahko mamice pisale o svojih izkušnjah - vsaj kaj bi se me, ki prihajamo za vami, naučile... user posted image  Pa skupaj bi ostale. Ker se mi zdi, da se po forumu ne klepeta zato, da si pač pod ustreznim naslovom, ampak z ljudmi, ki so v podobni situaciji. user posted image  Pa ne mi zamerit, pač tako razmišljam... user posted image

Drugač pa glede počutja - zdaj, proti koncu je pa res že težko biti user posted image . Jaz že komaj čakam, da bom zadihala brez trebuha, pa da bom spet tko mobilna, gibljiva, itd. user posted image  Ker se mi zdi, da sem zadnjih 10 dni sama sebi odveč. Ampak okej - telih par dni bomo že preživeli. user posted image

Nč - novemberke - upam, da vas bo kavica zbudila in da se kej javite... user posted image  

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
13.11.2007 9:54:06   
Špelka
Ja, sem vedla, da sem neki pozabla:

DRAGA NAYYA - UPAM, DA TE ČIM PREJ SPUSTIJO DOMOV... Daj, Scuba, prenesi ji naše pozdrave (no ,sej to ji tako ali tako). user posted image  Meni se je revica kr zasmilila...

Nayya - zate pa ene dišeče rožice, da se malo razvedriš:

user posted image

Mama11 - DOBRODOŠLA! user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
13.11.2007 9:58:13   
Oranža
user posted image user posted image user posted image  Matea1, Zoja in očka čestitke. Uživajte maximalnouser posted image user posted image user posted image
Mamathea tud jest mam na radiatorjih kar tiste posodice, čeprav če maš tolk mal vlage v stanovanju bi blo mogoče bolje če kupiš res pravi vlažilec zraka. Jest mam vlage od 60-70, kolk je pa idealno pa nimam pojma.

Tale malinov čaj si moram it pa kupit, da vidim če res pomaga. Je pa tole s kakavom prav iznajdljivo, sej pol pa res okus ni več tolk slab najbrž:))
Men se tud nič ne da dons, sem eno rundo že zlikala (hladno likanje), pa posodo sem dala prat, mal bi mogla še kopalnico potegnit, pa mal sesalc zalaufat, pa se mi tolk ne da......

Ej kaj boste pa kej kuhale dons? Jest sem čist brez ideje.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
13.11.2007 10:01:03   
sonchek
Dobro jutro user posted image ....
no pa ste se spet razpisale...sem vas končno prebrala do konca...
Mi smo imeli včeraj pregled in CTG...vse ok...aja razen tega da sem dobila canesten svečke zaradi izcedka...no upam, da bo kaj pomagal....ker ga je res obupno veliko...pol pa ne vem a je plodovnica a je izcedek...
Naš user posted image  je že čisto spuščen, posteljica je dozorela..tako da smo popolnoma pripravljeni na novega člana..ko se bo seveda hotel prikazati..hihiiiii
Aja pregled je spet čez en teden, potem je pa rekla, da bi me kar poslala v Porodnišnico na nadaljne preglede...no bomo videli kaj bo...upam, da bo že kej prej se začelo odvijati...hihihiiii
Pa še z našo mami sem govorila, pa je rekla da je oba rodila par dni po roku...a mislite da ma to kej veze z mano????

no, pa poglejmo še odgovore na vaša vprašanja....user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v
Obrat je uspel, dr. Pušenjak je res car, mi je zasuknil otroka, pol pa pogleda na UZ in pravi; no poglej ga, še zbudil se ni, sploh ne ve kaj ga je doletelo. Tko da mam očitno enega zaspančka, ker mi je tud na CTG-ju lepo spal.

Čestitke vanja za posrečen obrat...no me veseli da je uspel!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

A ima katera slučajno na zalogi kako idejo kaj kupit bratu za 35 RD? Nimam nobene ideje, da bi pa tavala po trgovinah dokler ne dobim ideje mi pa tudi ni več... Sem spraševala tudi njegovo ženo pa še zase nima ideje, kaj šele kakšno odvečno. Ajajaj.. ima pa polno rit vsega, nobenih posebnih hobijev...

..sicer tudi jaz nisem neki stručko za kupovanje daril, sam sem se glih spomnila, da sem nazadnje kolegu kupila eno električno zobno ščetko..tako obično, ampak je ful fajn k jo imam tud sama...pa zraven še ščetko za WC pucat, če bi mu bila una premajhna...tko ena ideja pa je...user posted image user posted image
Aja pa še eno sem se spomnila...da sem zdele dala bratu karte za špas teater, take darilne vstopnice se dobijo...seveda če je tak tip da bi šel v gledališče...

mamathea...čestitke za uspešen pregled!!!

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Punce, lepo prosim ne se mi smejat (no, lahko potiho) ampak rabim pomoč...
Jaz sem namreč zelo zelo slaba kuharca. Nimam ne idej ne znanja in se kuhanja učim šele odkar nisem več v službi.
Imam svinsjke zrezke in tri bučke. Kako bi iz bučk naredila omako za k zrezkom?

user posted image user posted image user posted image ...tle te pa jaz verjetno prekašam...sicer se pa tolažim s tem, da imam doma moža kuharja....ampak izučeni kuharji so tOooooook pametni, da men pol itak ni nič treba...pa še taščo ki rada kuha...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj
Punce kaj menite glede rabljenega avtosedeža (za naprej Je od 0-18kg)). Men ga sestra ponuja od tamale, ful ohranjen, nič poškodovanm, nobene prometne. Vem kaj bi dobila.
Itak bova rabla kasenj dva, za vsak avto enga, pa bi verjetn kr tega vzela, ko bom šla pa še jaz nazaj v službo pa še nega. Kaj menite.

pomoje da če točno veš kaj boš dobila ni nobene panike...jaz na tvojem mestu bi ga kr uzela...se važn je da ni bil udeležen v nobeni prometni nesreči...drgač pa ni panike...

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Ej punce, decembrke nas že prehitevajo. Kaj se bomo kaj zbunle????
Njaprej me pol one user posted image user posted image

ne vem kaj ene čakate...dejmo no...user posted image user posted image

Nayya...ah to pa je hudič user posted image !!!!...jaz držim pesti, da se ti pritisk čim prej umiri, in da greš jutri domov..da gresta!!!!
drži se in ne obupaj...pa svojga princa pobožaj...

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Sporočam vam veselo novico, da je vaša matea1 danes zjutraj povila 3770g težko punčko Zojo.

ja končno spet ena novembrka...sem tako vesela, da se je spet malo obrnilo...men se zdi da smo kr "zakočile" tle na tem forumu...hihiiii user posted image

ISKRENE ČESTITKE matea1!!!!!in fullll lepo ime sta izbrala za vajino princesko!!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea

. Popoldne greva z mojim kupit že vlažilce zraka za na radiator, saj imava v stanovanju "samo" 30% vlage, ka pa naj bi bilo za user posted image premalo. Kako ste vi to rešile, imate kakšne posebne vlažilce?

mamathea...mislim da sem že pred kratkim govorila o teh vlažilcih...pa sej ne vem katera je to spraševala...mi uglavnem imamo te:
http://www.airmag.si/

No punce lep dan vam želim...se beremo kasneje...papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
13.11.2007 10:04:25   
sonchek
Aja še to...
Jaz sem včeraj kupila un pekač za peko kruha...
Punce a ma kašna kakšen dober recept za to...zdej k sem še doma, bom mal experimentirala...hahahahaa
aja pa katera moka je najboljša....

no zdej pa res grem..papaaa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
13.11.2007 10:12:01   
Oranža
Oj sonchek, jest mam pekač za peko kruha že ene 2 leti. Zraven k si dobila priložena navodila maš tud recepte, pa niso slabi. Moram pa priznat da pr nas najbnolj laufa bel in polnozrnat kruh. Polnozrnato moko kupujem v mlinu, belo pa kar v Hofru, je čist ok. Pa v Hofru majo tud +že različne mešanice narejene, k je že vse notri, sam v vodo streseš pa priklopiš pekač in maš recimo kruh z bučnimi semeni. Pa ful so dobre te mešanice. Mislim da jih je ene 5 sort. Se splača probat.

Aja pa testo za kako pizzo se tud ful fajn notri naredi.
Aja pa še to, ne vem kakšne izkušnje majo druge, jest uporabljam suhi kvas in sicer DIGO KVASAC, ker se mi iz tistega od dr. oetkarja, kruh ni nikol lepo dvignil.
Mogoče sem ga sama kej posračkala al pa je bil kvas zanič'''

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
13.11.2007 10:19:32   
barika
Dobro jutro!!
jaz sem pa danes za spremembo spala ko user posted image . user posted image  če odštejem 1x wc za lulanje in 1x wc, ker me j ful zašravfalo in sem komaj priletela do wc-ja, pol se je pa kr izteklo iz meneuser posted image .

Ajtak, ja pri naši G. je tak, da je prvi CTG na PDP, pa takrat te ornk pregleda, če ne boš šla še v naslednjem tednu po PDP rodit imaš še en CTG pa hitri pregled, ala kok si, je vse ok, otročka vredu čutite... pa napotnica za naslednji pregled, ki je v porodnišnici (kar me po vsej verjetnosti čaka jutri - si je mogel moj dopust vzet, ker se mi ne da sama it, pa mam občutk da bom not ostalauser posted image )

Včeraj sma pa šla na obisk k taščiuser posted image user posted image user posted image , 16x me je vprašala kok sem, pa zakaj še nisem šla rodit, pa tast je rekel da imam lenuha v trebuhu... men je kr zakuhal (sem verjetno dobila vročino nazaj), tak da sma šla po hitrem postopku domov, ker se mi jih res ni dal poslušat... Ko sem pa mojmu povedala, kok se mi zdi takele bedarije poslušat, je pa bil užaljen in je rekel..ja če sta pa že stara (ja user posted image  moja stara mama pa dedi sta tudi njunih let pa ne govorita takih kretenizmovuser posted image user posted image user posted image )...sem se mogla mal tule izpovedat, drugače se nimam komu,...

Matea1 čestitke za hčerkico Zojo user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
13.11.2007 10:23:35   
barika
Sonček, jaz imam tudi aparat za peko kruha, in ne jema drugega kruha kot tega...je veliko ceneje,kot pa trgovinski, kvaliteta je pa tudi primerljiva, brez konzervansov.
jaz sem do zdej uporabljala suhi kvas, pa mi je edno fajn uspel, zdej sem pa dala 2x tega navadnjega in je tak lepo kipnil...not pa luknjauser posted image user posted image
drugače pa jaz tudi uporabljam hoferjevo moko, + ono  s semeni, sam ga včasih mešam (malo navadne moke + polnozrnata), včasih dam še kakšen jogurt zraven al pa žlico medu...
pa testo za pice vedno delam tam not.... tak da je to kr dobra investicija (pa še po stanovanju diši,ko se pečeuser posted image user posted image )

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
13.11.2007 10:32:49   
naraščaj
Matea1, iskrene čestitke ob rojstvu Zoje
   user posted image

No, punce se je le začelo premikat v pravo smer. Debeluška zgleda, da bomo počas ujele on tvoj bus, ki pelje proti Rimu user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem si lepo prvošla lepotenje. Lase oprala in posušila in po nevem kakek času sem zalaufala moj epilator in si noge, bikini ( no tam ne vem kak je kaj rtatal, ker nič ne vidim, bo moj popravo) sam ob robu in celo pod pazduho vse zdepilirala. Sicer bom mogla zvečer mal z žiletko  popravt, ker so ble mičken kratke. Skratka ne morm verjet, ampak me ful ni tak bolel kot običajno user posted image user posted image user posted image

Jaz bom danes kuhala (pekla) rižev narastek in kompot. Njami. Mam ful rada.

mamathea jaz te kr občudujem s tem malinovim čajem, Jaz sem obupala, ker če ne lahk grem kr na školko.
No tok za enkrat se še javim, grem mal kavč povalat user posted image user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
13.11.2007 10:58:42   
ajtak
Hojla drage user posted image , vidim da ni vec taka frekvenca tule...

no, jaz sem s pregleda, vse ok!! Je pa sedaj opazila da res precej zatekam pa je rekla da naj cimvec pocivam in noge v luft drzim... Kul bom loh mal lenarla user posted image .

Malinov caj je men tud cist fajnega okusa sam kaj ko se ne spomnem ga narest, namest 3× na dan ga pijem 3× na teden user posted image . Me pa full moti, ko se mi tist na vrhu nardi (une usedline)... Bi mogla met tist brina filter pa ga nekak ne morva nabavt... Se ne spravva zraven.

Mamathea- vlazilec morva tud midva nabavt!! Bova pa kr elektricnega (verjetno matrix v Mercatorju za 20€), ker kurmo na drva in mam ob 22h ze hladne radiatorje in pol tista voda v posodicah nic ne hlapi...

Matea 1 iskrene cestitke ob rojstvu vajine hcerkice!!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
13.11.2007 11:30:30   
Oranža
no je pa res zatišje tuki gor. Po moje že mal težko sedimo za računalnikomuser posted image  Neki jih je pa na pregledih, mogoče pa kakšna tud v Rimuuser posted image .
Jest sem mal po netu brskala in sem se odločla da mbom kr musako za kosilo spackala, čeprav mi je tud rižev narastek ful dobra ideja, sam pol se pa ful bašem s tisim narastkomuser posted image Mam prevelike pekače, si moram omislit kaj manjšegauser posted image .
No se še kaj beremo, grem mal na kavč knjigo brat.

Ajtak tud jest zatekam ko user posted image , pa nič slanega ne jem, že 2 meseca, pa sem vseen ful zatekla. Pa ne sam noge, tud roke pa obraz....skratka komi čakam da počim. Sem v prvo mela tud ful h20.
No ja sej bo boljš. Sam da je drugače vse ok s tabo. A ti je kej ctg delala al pa vaginalni pregled, zdej bi pa že bil čas ane.

Sonchek jest misli da to kdaj bomo me rodile nima veze s tem kako so oz. kdaj so naši starši rodili. Če bi blo to res bi jest že mogla zdavni rodit, mene je mami rodila na rok, brata en mesec prej, tašča pa moža kar 2 meseca prej. No jest sem pa v prvo rodila 4 dni čez rok, kako bo pa sedaj pa ne vem, Upam da kaj prejuser posted image

< Sporočilo je popravil vanja.v -- 13.11.2007 11:38:52 >

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
13.11.2007 11:34:58   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Mamathea- vlazilec morva tud midva nabavt!! Bova pa kr elektricnega (verjetno matrix v Mercatorju za 20€), ker kurmo na drva in mam ob 22h ze hladne radiatorje in pol tista voda v posodicah nic ne hlapi...

No to bova pa midva tut mogla nabavt, mislim električnga, ker mi tut med 22 in 5 zjutri ne kurimo razen izjemoma, ko je ful mrzlo. nekak ni potrebe. Bomo vidli kako bo z letošnjo zimo.

Ajtak zaj pa le počivaj, da ne boš brotove punce prevč oedenala, naj ona začne tebe user posted image user posted image

Barika kok si ti zaj že čez rok??? Se pravi po roku začneš hodit na kontrole v P al še maš kakega najprej pri svoji. Jaz mam namreč jutr komtrolo pri G in sem ravno na PDP. Mi je pa tut rekla prejšnji teden, da mi bo zaj naredla UZ (zmerla otročka) in me pogledala vaginalano (po 10t) ter CTG (no ta pa je drugič, sem ga mela prejšnji teden prvič) in voda v lab.

Tok majo različne pristope tile G.

Vidim, da ful hvalite tele aparate za kruh peč. Jaz tut razmišljam, da bi ga nabavla. Kok časa pa kaj počaka tak kruh, ker midva nisva ravno velika jedca kruha (ponavadi zajtr, pa še to ne vsak dan) in rabim tazga, ki mi par dni zdrži (da se ne drobi preveč) kok velkega pa dobiš al si lahk regoliraš količino. npr sam pol kile al  manj/več

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
13.11.2007 11:45:11   
rozika12
Vau, sem se naspala, sem vas prebrala in upam da tudi veliko zapomnila:

Matea1 ČESTITKE ZA  Zojo user posted image user posted image user posted image

Pekač, tudi jaz ga že ene dve leti uporabljam, s tem da ga imam bolj za mešalca kot za pekač, ker mi ni všeč oblika kruha.
Jaz dam not moko (črno, al belo, al rženo, al .. al - kar mi  zapaše), delam po čist navadnih receptih, le da ne rabim sama mešat, pa vzhajat.
Ko je testo gotovo, včasih (večinoma), ga že kar čez pol ure ven stresem, oblikujem po moji želji, zmočim skorjico z vlažno roko, in pustm še počivati. Dam za 60 min na 180 stopinj (ventilatorska varianta). Uspe vedno. Tudi ta recept za čas peke je našega barbe s Korčule. Tip je fantastičen kuhar.

Kosilo, kislo zelje, beli žganci in pečenica.

Oh jaz sem se celo navijat začela. Me doma kar čudno gledajouser posted image . Meni pa prav paše.
Depilacija: uf, to je bilo težko, se ne grem več sama tega. Kar neki sem drgnila, nič vidla, pa to je ubijalsko.
Barika, sploh se ne pusti zmajat. Malo tu potoži, sicer pa res ni vredno. Ne reče se zastonj; skozi eno uho not, pa skoz drugo ven user posted image

Lep dan.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
13.11.2007 11:46:17   
Mamathea
Pozdravček

No js veselo pospravljam svojo pisrano, da ne bojo moji sodelavci rekli, kako svinjarijo sem za sabo pustila. Res se je nabralo cel kup papirjev, starih revij... in zdaj sem tik pred tem, da se bo vse kmalu svetilo in lesketalo. Imama pa trenutno napad po slakem in sem si privoščla mal rozin, ker se mi zdi vseen bolje, kot pa, da bi se basala s čokolado.
Hvala vsem za ideje glede vlažilcev zraka, vidim, da bo popoldan zelo pester, saj bova iskala nekaj, kar bo najprimernejše za najine radiatorje. Airmagovi vlažilci so mi ful všeč, vseen bova pogledala tudi te električne, ki jih omenjaš ajtak.
Glede hudega zatekanja sem pa sedaj pogruntala, da če hrane ne solim skorj nič, oz. res zelo, zelo malo, da se tudi otekline malo izboljšajo, sicer ni tako okusno, ampak je pa vseeno bolje to, kot pa otečene noge in roke. Pa zdaj si striktno pod noe polagam pručko, da imam pri sedenju zmerak dvignjene noge in kr mal pomaga, sicer pa prsti so še vedno kot čevapčiči, ampak se zaradi tega ne sekiram več.
Joj naraščaj kakšne lušte si ti meni zdaj nardila z riževim narastkom, to tud js obožujem, ampak ne vem, če mi ga bo danes uspelo nardit, saj ima moj user posted image vmes med šihtom eno ura za malico in v tem času mi ga ne bo supelo spacat skupaj. Bomo videli, nekaj bom že pripravila. Uživajte, js pa grm še po metlo, da si pisarno še po tleh zglancam.user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
13.11.2007 11:47:22   
Oranža
Naraščaj tud mi nismo hudi jedci kruha, zdej ga gre mogoče mal več k sem jest doma pa je vsak dan zajtrk (jest papcam), pa za kosilo kej za na žlico.... S količino je pa tko, iz pol kilce moke dobiš cca. 70 dag. kruha. Men ostane kar ene 3 dni tak da je ok. Lohk ga pa polovico daš zamrznit. Jest ga v trgovini sploh ne kupim več, razen včasih kake žemljice, čeprav sem jih tud v aparatu že delala. Men ni blo  žal k sem ga kupila, mi dobro služiuser posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
13.11.2007 12:02:07   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

user posted image user posted image user posted image ...tle te pa jaz verjetno prekašam...sicer se pa tolažim s tem, da imam doma moža kuharja....ampak izučeni kuharji so tOooooook pametni, da men pol itak ni nič treba...pa še taščo ki rada kuha...user posted image

To da me prekašaš skor ne morem verjeti. Se mi zdi da je kar nemogoče user posted image
Pri meni je tud "problem" da mi nikoli ni bilo treba kuhat, veselja pa nisem imela. Najprej me je mami razvajala ker je ful rada kuhala, moj dragi pa je tud gostinec po izobrazbi in tudi doma imajo hotel in je vedno kaj pomagal tako da obvlada in tudi obožuje kuhanje. Zakaj bi se potem jaz silila? user posted image  Zdej ko pa nisem več v službi pa seveda ne morem čakat da pride domov in da on meni skuha koslio. Bi me po mojem brcnil v rit, tko da se sedaj trudim kuhat. Pa sej ko mi nekdo točno naroči kako naj neki naredim še kej spackam skupaj in je blo do sedaj še vse užitno, vmes je kaj celo zelo dobro user posted image  Pri nas pač moje mamice ni več, tašča je na gorenjskem, tko da sva sama in se ne morva povabit na kosilo.

Kako pa ste ugotovile kok imaste vlažnosti v zraku? Ker meni se tud sanja ne a rabim vlažilec al ne. NImam pojma kok je pri nas vlage. Sam verjetno glede na to, da je centralna premalo?

Joj tole s pekačem kruha ste pa tud meni naredile lušte. Sam se bojim, da bi potem še več kruha pojedla in bi šle kile še bolj gor. to bo pa treba pazit.
sem včeraj ugotovila da se mi je naredila strija na trebuhu in sem bla prav v "depresiji". Pa pravi moj: pomiri se, sej komu se pa misliš kazat? sem rekla, ja tebi a ne, komu pa?? PA pravi, no vidiš, mene pa ne moti. In moj odgovor: ja no ok, sam seksi pa vseeno ni. Pa pravi on: ne sekiraj se, sej z leti boš itak vedno manj seksi user posted image . Nisem vedla a nej se smejim al ne ga počim za tako dvigovanje morale user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
13.11.2007 12:04:46   
nicolina
Ojla,
tudi jaz imam pekač kruha in uporbaljam kar Hoferjeve moko oz. mešanice, men je super in delam različne kruhe, ponozrnatega, belega s semeni, samo belega, ržnega, kerega se nam pač zalušta. user posted image  Ko sem poskusila po tistih  receptih v priloženih navodilih mi ni noben ratal, sem ga lahko samo vrgla. user posted image
Ta moka je pa super, midva ga imava približno 3 dni, se mi zdi da kar ostane svež, včasih ga tudi že prej pojeva, odvisno od dneva.

Pri nas bo danes za kosilo zrezki v omaki z gobicami, kruhovi cmoki in rdeča pesa. user posted image  Čeprav se tudi riževega narastka ne bi branila. user posted image  

Barika, nič se preveč ne sekiraj, čez eno uho not, čez drugo ven. Brezveze se je obremenjevat.

Sem bla že ful pridna, zlikala vso perilo user posted image , spucla koplanico, zdej grem še posesat in za danes sem konec s pospravljanjem. Popoldan kakšen sprehod in počivanje. user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?