Mamathea
|
Dober večer Uboga Nayya, dejmo fejst pestke stisnit zanjo, da ji bo čimprej bolje in bosta s Tajem lahko šla domov. Revica uboga, se zaradi tega, ker ne more domov najbrž še bolj sekira in od tega tudi visok pritisk... Pa še te presnete bele halje... Držimo pesti zate Nayya, da bosta jutri lahko šla domov, kjer se bo vse umirilo in boste super zaživeli. Gruška prav lepo te je bilo prebrati, stokrat hura za Tajo, da je tako pridna, joj kako ti je fino, ko imaš doma toliko otročkov in je skoz pestro okoli tebe. Jaz komaj čakam svoje detece. Scubadiver velja, se vidiva 14.11 v porodnišnici, pa opravima to nalogo kot se spodobi in bo super. Kdaj se srečava, dopoldne, ali popoldne, no glede na to, da imaš ti rok pred mano ti preuščam dopolnde, jaz pa se ti pridružim popoldne, velja?? Sam, če boma čaj tako pridno pili, kot ga zadnja dva dni bo mogoče res kaj pomagalo, evo si ga grem spet skuhat, danes že tretjič. Kar se pa tiče nošenja otoročkov po roku, pa upam, da ne drži to, da je pri nas lahko enako kot je bilo pri naših starših in moževih starših, saj je mene mama nosila še 14 dničez rok, mojga pa kr 19 dni čez rok. Oh jej, jej, sej pol me bojo pa ja še skor vse decemberke prehitele. No ja, nekak že bo. Dejmo si mislit, da bo čimprej in čimlažje pa bomo že s pozitivnimi mislimi veliko naredile. Grem zdj mal pred tv, pa se še kasnej kaj oglasim. Uživajte v večeru in prijetno spančkajte, če kater gre v Rim pa sej veste, vso srečo.