|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
12.11.2007 18:14:55   
rozika12
Živjo,

še jaz malo razložim današnji dan. Trombociti padajo. Drug teden spet pregled pa bo. Z današnjim dnem (začetek 38. tedna) sem pa tudi ušla, da bi bilo dete nedonošenček. user posted image  Si kar malo olajšaš.

Bučkina omaka: na Korčuli smo pri fantastičnem barbi, ki dobro in enostavno kuha. On jo tako naredi: nariba bučko - na solzice. Najprej prepraži čebulo, doda bučko, strt česen, praži, potem pokrije in malo poduši (cca7min). Posoliš, popopraš, dodaš sladko smetano, mešaš da zavre. In to je to. Če ti je preveč vodeno daš noter eno celo jajce in mešaš. Parmezan po želji.
Fantastična omaka za meso ali testenine.

Sem pa nekam utrujena. Tako da se kar poslavljam.

Adijo punce, pa eno rožco user posted image  za nas.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
12.11.2007 18:27:46   
naraščaj
Hojla, hvala vam za vaše mnenje glede sedeža. Ga bova kr vzela sva se odločla z mojim. Tak kot ste rekle, še vedno ga lahk zamenjam in ja sestra je bla z njim ful zadovoljna. Itak sem večino stvari dobla od nje,tak da bom še to.

Drugač pa sem ko ena crka. se prestavlam iz enga konca sedežne na druzga. Pa sem vmes gledala Rexa, zdaj pa Svet.
Ugotavljam, pa da sploh ne morem dolg ležat na D boku, me začne ful pod rebrei bolet (tak pekoča bolečina - spet).

Tile rescepti za bučkine omake so pa superca, si jih moram shrant, Sicer jaz tut podobno nartdim razen tale zadnja od Rozije je nekaj posebnga. Bom še to probala, sliši se zanimivo.

Kanarka, ne me strašit z zamujanjem, mi je kr slabo ko pomislim na to. Je pa res,da je tašča pri vseh treh zamujala (19, 8 in pri zadnjem pa ne vem kok dni). Moja mami pa sam z mano ni zamujala. Tako da, če to kaj vpliva, pol bom jaz tu visela do konc meseca user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
12.11.2007 18:30:22   
Dajica
kanarka-ja, tudi "tvoj" link sem ze videla oz. sem ze slisala tega gospoda peti, res lepo poje. Amapk se mi pa se vseeno zdi tista deklica boljsa. user posted image Tko prikupna.

ajtak-kar se CTg-ja tice, se res nic ne sekiraj, ker sploh ni nic takega. Jaz sem se full veselila, kaj bo to pokazalo in oh in sploh, pol pa je bil se na pol pokvarjen, ni popadkov risal na list, le otrokov srcni utrip, G je samo rekla, da je vse ok. Bo bolj v postev prislo, ko se bo blizal PDP, takrat, ko je tudi tebi obljubila CTG.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
12.11.2007 18:48:18   
naraščaj
Ej punce, decembrke nas že prehitevajo. Kaj se bomo kaj zbunle????
Njaprej me pol one user posted image user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
12.11.2007 18:50:48   
kanarka
Dajica,..men je bil ta gospod tako poseben zato, ker smo vsi mislili, da bo fušal pa nič spravil od sebe, pa še žirija se je mal križala. Pol pa tako presenečenje.
Seveda se pa strinjam, da so otroci nekaj posebnega in ta punčka je res odpela vrhunsko. Definitivno bi lahko z lahkoto tudi ona zasedla prvo mesto.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
12.11.2007 18:52:18   
kanarka
Naraščaj, absolutno. Že pišem protestni panouser posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
12.11.2007 19:00:14   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Ej punce, decembrke nas že prehitevajo. Kaj se bomo kaj zbunle????
Njaprej me pol one user posted image user posted image

Jaz sem se že pritožila in na "rodili smo" in prav na decembrkah da naj se postavijo v vrsto in naj ne prehitevajo user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
12.11.2007 19:07:00   
Dajica
kanarka-sj kokr un izgleda, bi vsak mislu, da bo kr neki zapel, pa full zafusu, pol je pa tko lepo zapel. Men so vsec operete, sam ne direkt operete, ampak kokr na primer pojejo Il divo. Sm bla na njihovem koncertu v LJ in so tko lepo peli, da je se moj user posted image potocil solzice. Ko pridejo naslednjic, greva spet, al pa mogoce ze v troje. user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
12.11.2007 19:23:13   
gruška
Ojla punce,

da ne boste mislile, da sem pozabila na vas ....... Še vedno mislim na vas in vas še vedno berem (oz. poskušam kolikor lahko), ampak ker imam kartico za internet samo zvečer, je ponavadi premalo časa, da bi vas prebrala in odpisala ...... že dva dni se mučim odpret nov album s fotkam, skoz mi napako javlja ....... bom še probala ...... če mi uspe fotke mojih treh škratkov prilimat, je geslo moj nick name .........

Vidim, da vas že decembrke prehitevajo ...... no, saj jaz sem pa oktobrke user posted image  ...

Mi smo drugače super, Taja je pravi sonček, pridna je, kot da je ni ..... je, spi, je, kaka, spi ...... pa skoraj nič ne joka .... včasih mislim, da spi, pa pogledam v njen košek, pa je budna in mirno gleda in čaka, da jo vzamem...... res je cukrček...... "Tavelkadva" sta pa tud nora nanjo .......

Čestitke vsem mamicam, vsem nosečkam pa čimbolj sproščene zadnje dni in čimlažji porod ..... pa upam, da se čimprej dobimo na kakšnem sprehodu ...

Uživajte!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
12.11.2007 19:30:16   
Oranža
Ojla pozdravljene,

da se še mal javim, pol bom itak šla kr pod tuš pa počas spat ker sem čist uničena. Sm zgodi dons vstala ( ob 5.15), pol pa tamalga v vrtec, pa v Lj, pa pol še štacuna, pa kosilo, pol sva pa z user posted image  šla še enih 5 km peš, pa pol po tamalga na televadbo in sem zdele čist crknjena.

Ja Scubadiver, ni vse res kar ti rečejo, al pa kar lohk na internetu preberemo. Res me ni nič bolelo razen ko on pritiska z rokami pa tud to ni bogve kakšna bolečina. Bil je pa sam dr. Pušenjak. So kar strokovnjaki tile naši zdravniki.

A zdej so nas pa decemberke začele prehitevat, to pa ni fer.

Dons k sem bla v porodnišnici so eno pripeljali z rešilcem, ji je lih voda odtekla pa popadke je mela na 1 min.....sem si mislila, pa je ja katera od našihuser posted image ....no pa očitno ni bilauser posted image

Sej bomo, še malo pa malo pamalo.........user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
12.11.2007 19:37:07   
nicolina
Ja, to res ni fer, da so nas že decembrke začele prehitevat, lahko bi se malo pobunle.user posted image
Gruška, lepo pozdravljena, joj kolk je to lepo slišat, da je Taja pridna,se je prav, vi se kar lepo cartajte.user posted image
Sem prejle pila malinov čaj, pa je res groznega okusa, sem si dala meda in limone, pa je blo malo boljše.
Grem mal pred TV,se še tipkamo....

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
12.11.2007 20:04:52   
scubadiver
Gruška kako te je spet lepo videt po dolgem času, še bolj pa me veseli da je Taja tak priden sonček user posted image

Nayya28 je poslala SMS ki me je spravil skoraj v solze:

Oj. Ful sem zalostna ker bi lahko sla jutri domov, pa imam tak pritisk, zraven pa me filajo z apaurini. Otrocicek je cisto zdrav, jaz ga pa serjem. Ves kok si eim  domov, se mi kar mesa, res. Vse mi je dol padlo in sem cist obupana.. samo Taj me tolazi, tok je priden. LP Nayya

Boga Nayya. Jaz ti držim pestke da te čimprej spustijo domov in ti pošiljam eno pikapoko da ti bo pomagala

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
12.11.2007 20:13:29   
Dajica
Nayya-resnicno upam, da bos kmalu dobra in da te bodo koncno spustili domov!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2038
12.11.2007 20:15:24   
Laubica
Ojej uboga -Naja-daj potolaži jo prosim še v mojem imenu,ker sem bila na njenem mestu pa vem kako ji je hudouser posted image user posted image user posted image reči da sem se tudi jaz tolažila z svojim Timonom-ker če ti je otrok zdrav največ pomeni,samo kaj ko si takooo zeloo želiš it domov-ja vem kaj prestaja revica-midva sva zaradi mene bila 7 dni noteruser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

Neposredna povezava do sporočila: 2039
12.11.2007 20:36:07   
naraščaj
nayya, želim, da čimprej porihtaš svoj pritisk, pomembno je, da je taj zdrav in da lepo napreduje. Saj bo nič obupat. verjamem pa, da si želiš domov.

Sem pa prej šla mal ven do trgovine, ker mi je zmankal kruha in sadja. pa v tem mekatorju je tako grdo sadje, da nisem nič kupla. zgleda, da bom jutr res mogla v kojice. Sem se res navadla, da vsak dan pojem mandarine in jabolka. Mi ful paše.

Sem pa kupla pečjakove navihančke z gozdnimi sadeži, njami. jih bom jutr spekla (pol pa tak vse sama pojem user posted image user posted image )

Naše novembrske mamice sem šla prej mal pozdravt, pa sem vidla, da so debatirale o plenicah (poljske/nemške) in so povedale da polske ful premočijo.user posted image user posted image  Šment, jaz pa sem jih eno rundo kuplo v sparu, ko je bla akcja. mullerja itak nimam blizu. Pa še takrat, ko sem bla v velenjskem, je bil izropan, da nisem mela kaj v rok vzet. Mah to bomo ponucal kar sem nabavla pol bomo pa vidl kak dalje.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
12.11.2007 20:43:35   
Laubica
Naraščaj-najej se zdaj sadja-ker če boš dojila ti bo odklenkalo-meni so tudi samo jabolka in mandarine zadnji mesec pasale njamiiii -kaj bi dala za eno mandarino-pa ne smem-je Timon na 1. mestuuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
12.11.2007 20:45:35   
Mamathea
Dober večer
Uboga Nayya, dejmo fejst pestke stisnit zanjo, da ji bo čimprej bolje in bosta s Tajem lahko šla domov. Revica uboga, se zaradi tega, ker ne more domov najbrž še bolj sekira in od tega tudi visok pritisk... Pa še te presnete bele halje... Držimo pesti zate Nayya, da bosta jutri lahko šla domov, kjer se bo vse umirilo in boste super zaživeli.
Gruška prav lepo te je bilo prebrati, stokrat hura za Tajo, da je tako pridna, joj kako ti je fino, ko imaš doma toliko otročkov in je skoz pestro okoli tebe. Jaz komaj čakam svoje detece.
Scubadiver velja, se vidiva 14.11 v porodnišnici, pa opravima to nalogo kot se spodobi in bo super. Kdaj se srečava, dopoldne, ali popoldne, no glede na to, da imaš ti rok pred mano ti preuščam dopolnde, jaz pa se ti pridružim popoldne, velja?? Sam, če boma čaj tako pridno pili, kot ga zadnja dva dni bo mogoče res kaj pomagalo, evo si ga grem spet skuhat, danes že tretjič.
Kar se pa tiče nošenja otoročkov po roku, pa upam, da ne drži to, da je pri nas lahko enako kot je bilo pri naših starših in moževih starših, saj je mene mama nosila še 14 dničez rok, mojga user posted image pa kr 19 dni čez rok. Oh jej, jej, sej pol me bojo pa ja še skor vse decemberke prehitele. No ja, nekak že bo. Dejmo si mislit, da bo čimprej in čimlažje pa bomo že s pozitivnimi mislimi veliko naredile.
Grem zdj mal pred tv, pa se še kasnej kaj oglasim.
Uživajte v večeru in prijetno spančkajte, če kater gre v Rim pa sej veste, vso srečo.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
12.11.2007 21:02:07   
ajtak
Hej, jaz se kar otrdevam in me vse boli tako da grem kar v horizontalo itak bo pa zdaj zdaj Betty na sporedu pol pa gospodinje...

Vsem zelim eno lepo in cimlazjo noc. Ve pa drzite pesti ker mam jutri pregled.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
12.11.2007 21:06:51   
DEBELUŠKA30
user posted image  Mene je pa kar moj user posted image  poslal za računalnik, da naj grem pogledat, če je katera že rodilauser posted image , očitno je bolj nestrpen kot jaz!
Nayya, držimo pesti, da čim prej odideš domov.

Punce lahko noč:
user posted image

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
12.11.2007 21:24:30   
nicolina
O, boga Naya, držim pestke, da bosta šla čimprej domov user posted image user posted image user posted image  zate.
Jaz sem si pa ravno zdejle naredila vročo čokolado,se mi je ful zaluštalo neki sladkega.user posted image
Bi šla tudi gledat grdo Betty, pa moj user posted image  gleda nek film na RTL-u, jaz pa mal tle visim...

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
12.11.2007 21:38:57   
rozika12
No preden grem spat, vas še pozdravim.

Tudi jaz želim Nayi čimprejšnje okrevanje.user posted image user posted image user posted image

Nicolina, kako pa delaš vročo čokolado? Jaz si vedno hočem kupit te praške, al kaj že, pa ne vem katere so dobre?

Oh, zeham. Do jutri,
Lahko noč.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
12.11.2007 21:58:32   
naraščaj
Nicolina katero kupuješ vročo čokladso. Jaz mam najraj belo, sam sem jo sam enkrat kupla, pa mi ni bla najbolj dobra. Se ne spomnim sploh kje sem jo kupla. Men bi tut zele pasala ena.user posted image

Zdele sem postrigla user posted image  pol se grem pa še jaz stuširat in tut počas spat. Sploh mi ni TV za gledat. Sem gledal socer grdo račko, mah navlčana sem že vsega. Sploh ne vem kaj bi sama s sabo.  Vse mi je odveč.

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
12.11.2007 22:47:42   
nicolina
Rozika in naraščaj, jaz kupjem od Dr. Oetkerja, je v modrih vrečkicah, jo lahko posamezno kupiš. Men je ful dobra, taka gosta pride. user posted image  
Jaz bi tudi probala belo, ker imam rada belo čokolado, pa je nisem še nikjer zasledila. Sem si jo pa danes naredila kar v mikrovalovni, pa je bla ful dobra, drgač je pa še boljša, če jo segrevaš počasi in mešaš na štedilniku. mmm
Škoda kaj nista bližje, bi vam jo takoj postregla..user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
13.11.2007 8:09:19   
scubadiver
Dobro jutro punce, najprej ena kavica user posted image

Kako smo? Kakšna na poti v Rim? Za vse ki imaste preglede in tiste v Rimu držim pesti user posted image  

SEm pa zdele prav jezna. Sem se zbudila že zdavnaj, pa nisem niti gledala na uro, ker bo itak mojemu zvonila ob sedmih in bom takrat vedela kolk je.. In čakam, gledam v luft, zaspat pa nisem mogla več. Čez sploh ne vem kok časa pa le pogledam na uro in vidim da je pol osmih in da je moj dragi zaspal. Očitno je pozabil naštimat uro. Sem ga seveda takoj vrgla iz postelje. Ampak bogec ni mogel niti kave spit. Če bi jest prej pogledala na uro, bi ga pa lahko pravočasno zbudila user posted image . Jah kaj čmo...

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
13.11.2007 8:41:27   
naraščaj
Hojla, dobro jutro vsem.

Hvala za kavico, si jo(kakav) grem kr narest user posted image

Spala sem danes ful slabo, na 2uri sem hodla na WC, vsakič pa je bit trebuh trd ko kamen, pol me še zvija mal zraven. Mah saj bo. Bo treba čez dan mal zalegnt.

Nayya je poslaal SMS: "OJLA, JUTR GREM PO VSEJ VERJETNOSTI DOMOV. SEM FUL VESELA. MALO ŽE POGREŠAM ČVEKE NA RR. DRŠTE PESTI ZAME. POZDRAVČEK VSEM PUNCM"

V imenu vseh nas čvek, sem ji prenesla pozdrave in sporočila, da še naprej držimo pestke. Bravo Nayyauser posted image user posted image
Nč šibam jest pa se pol oglasim.

Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?