|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
12.11.2007 20:30:30   
*ANA*
Ja KT tvoja Alina je neverjetna, jaz bi tudi bila vesela če bi eno uro v kosu spal, pa saj on v bistvu spi eno uro v kosu ampak se začne jokat, ga pirmem poujčkam in on dalje spi- danes sem ga trikrat v eni uri nosila da je gospodič eno uro odspal user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
12.11.2007 20:44:14   
mentos
nikicaI brez besed sem ostala, kapo dol, ti si pa pravi mojster, BRAVO in vse pohvale, pa še tale tvoj Jakec je pravi cukrček, takole lepo sedi v banjci, brez pomoči in seveda pravi ljubitelj knjig.

Naša pa rabi toliko pozornosti, skoz se moramo vrteti okoli nje. Midva sva prav njena zabavljača, prava klovna, ona pa se nama smeje. Zvečer sva kot cunji, samo še umit in spat. ona pa se kar smeji in želi da jo nosimo, se ji smejemo, plešemo, vriskamo...
Ravnokar ji naš govori:A si zmatrana miška, ona pa vriska in se smeji. Nato oči spet:Umiri se, spat bo treba...No ji mora že pet: Hani bomo pomagali hišico zgraditi... ČUču....

Evo jest vam želim kar LAHKO NOČ, grem pikico previt, v pižamco obleč in nato uspavat.

Ja moram pa še povedat, da nam tamala zjutraj prav štrajka, ko je treba jest. Sploh ji ne paše, komaj kaj popije, tako da je šele ob 13, malo več pa še to ne preveč. Popoldne pa raje papca. Mogoče jo pa matrajo zobki, ker so rokice naše in njene skoz v ustih, s prsti si drgne po  dlesnih, vse kar dobi je v rokah, slina pa kar teče, tako da se slinčki obračajo.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
12.11.2007 21:02:44   
januška78

IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Za popestritev:
TEČAJ ZA MOŠKE
******** Modul 2:
3. premagati sindrom daljinca (550 ur)

user posted image  moj user posted image  bi največ ur rabil za zgoraj navedeno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
12.11.2007 21:05:14   
melaverde
Ciao punce,

kar sem obljubila...sem se tudi mantrala brat za nazaj...ma sem dobra par mesecev, pa sploh vsega nisem štekala user posted image .

V glavnem, midva sva v soboto pričela z uvajanjem GH in sicer z jabolkom - surovo nam ne gre, čežana pa fulll.
Mi poveste na kratko, a že vse uvajate GH (tiste ki dojite mislim )???? Meni je rekla pediatrinja pri dopolnjenem 6. mesecu (to pomeni sedaj v 5. )???? teh mesecev sploh ne štekam kako jih štejejo.....

Nikical, bravo za posteljnino user posted image user posted image . jaz to samo kupit v trgovini....

ja, sem rekla da bom slikico od Vala pripopala...

user posted image
P nas heca kdo bo koga nosil...

user posted image
Sem pravi primorec...

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
12.11.2007 21:28:13   
N _ B
Čer.

melaverde: pozdravljena nazaj. Pravi cukrček je tvoj Val.

mentos: kako je z mami?

spanje: Jaka zadnje dni lepo spančka. Ne bi imela nič proti, če bi še zjutraj malo potegnil, ampak ok, smo se že navadili. Spat gre med 19.00 in 19.30. Potem se zbudi za jest okoli 2.00, no danes se je šele ob 4.00, se naje in zaspi nazaj. Običajno se sedaj zbuja okoli 5.30. Dopoldan okoli 8-ih, 8.30 zaspi za slabo uro. Glavni dnevni spanec odspi v spalnici  s spuščenimi roletami. Spat gre okoli 12.00 in mi zadnje dni spi po 2,5 ure user posted image . Nato gre še pozno popoldna za slabe pol ure. No, danes ni šel nič. Vstal je ob 15.00 in je bil buden do 19.00. Če ima spanje v spalnici (opoldan in zvečer) ga ne nosim. Danes, ko sem ga nesla v spalnico se mi je še na glas smejal, nato je norel v posteljici, sem mu zapela eno pesmico, dala ljubčka, pobožala po glavi in šla ven. Čez 15 min sem ga šla pogledat in je že spal kot user posted image . Tiste vmesne počitke pa kakor kdaj. Včasih kar zaspi, včasih pa nerga in ga nosim, da začne kinkat in ga nato odložim.

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
12.11.2007 21:31:34   
ŠpelaP
Melaverde - Zdaj je v šestem mesecu, dopolnjen mesec je pa na koncu.
Jaz še ne uvajam GH, kar nekaj punc tu gor pa že uvaja. Mi bomo še malo počakali. Sicer pa imamo v sredo posvetovalnico in bom videla, kaj nam bo tam rekla zdravnica.

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
12.11.2007 21:32:57   
N _ B
KT: dobra je Alina, da ni nič lačna. Jaka, čez dan sedaj je kar na 2,5 ure. Tri je že maximum.

ANA: Jaz imam tud danes rezervirano za likanje. No, glavnino sem že. Še par majic in plenic imam.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
12.11.2007 22:00:36   
Kati81
N&B še k men prid zlikat, mam 4 stroje, pa zdaj si že lepo utečena, k skoz Niko preoblačiš tko da ti bo šlo hitro. Jaz bom pa vsa vesela k bo zrihtano.

Midva sva spet vsak za svojim računalnikom, k se n mormo siskat k ma mami user posted image .
Upam, da bo danes naša princeska bolj mirno spala.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
12.11.2007 22:06:53   
Drnula
melaverde - pozdravljena ! ! !
Velik zgleda ta primorc! Mi tudi še ne uvajamo GH, vsaj ne resno. Imamo en teden čez 5m, bomo počakali še ene tri tedne. No, dobila je kako malenkost za pokusti, malo korenčka, banane, kruha, jabolko za obliznit ... malo tko zraven, ko je ravno kdo jedel. Sicer nima še obrokov GH.

Ko omenjate likanje, se morem pohvalt, da je moj včeri zlikal cel kup perila user posted image ne bom pa komentirala kako je zložil user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
12.11.2007 22:08:04   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

N&B še k men prid zlikat, mam 4 stroje, pa zdaj si že lepo utečena, k skoz Niko preoblačiš tko da ti bo šlo hitro. Jaz bom pa vsa vesela k bo zrihtano.

Za jutri imam spet za dva stroja cunj za prat. user posted image

Sva bili danes pri P. Ima relativno malo pikic, vendar so precej močne. Nastajale bodo še kak dan ali dva, potem se bodo začele sušit. Dokler ne začnejo odpadat (predvidoma konec tedna) naj bi bili noter. V vrtec gre pa lahko "najprej" en teden po zadnjih nastalih pikicah. Rekel je naj bo vsaj do naslednje srede doma. Verjetno jo bom imela kar cel teden. Bom videla, kolk bo težila za vrtec. Že zdaj je začela spraševat.
Sem bil pa prav pozitivno presenečena pri P. Od 1. 10. naročajo za pregled. Uro sva imeli ob 16:30 in sva bili ob 16:40 že gotovi. Včasih si se pa valjal po tisti čakalnici, kot bi te kdo pozabil. Počakat sva morali pa v izolirnici.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
12.11.2007 22:09:47   
Anonimen
Ko omenjate likanje, se morem pohvalt, da je moj včeri zlikal cel kup perila ne bom pa komentirala kako je zložil

user posted image user posted image user posted image bravo tvojmu za voljo. Moj zna perilo le razkopat, likanje pa je za njega deveta vas. Ga bo treba v un tečaj vpisat user posted image

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 3711
12.11.2007 22:12:27   
Anonimen
Sem bil pa prav pozitivno presenečena pri P. Od 1. 10. naročajo za pregled. Uro sva imeli ob 16:30 in sva bili ob 16:40 že gotovi. Včasih si se pa valjal po tisti čakalnici, kot bi te kdo pozabil. Počakat sva morali pa v izolirnici.

No to imajo pa v našem ZD zrihtano že ene dve leti in si res ful hitro na vrsti. Zadnjič ko sem bila pa pri svoji dohtarci, pa se nisem naročila, ker se nisem mogla (zbolela čez vikend) pa sem čakala kot nora, ker imajo valda naročeni prednost. Zato je res fajn ta sistem. user posted image

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 3712
12.11.2007 22:18:20   
Anonimen
OJLA
No zdaj pa še malo o nas. Sem začela uvajat GH. Neverjetno kako je. Danes mi je pojedla cel frutek korenčka user posted image v dveh delih. Ful rada ima Milupino kašico iz banane, pa sadno Hippovo. Ampak če ji ne dam te kašice vsaj 70 je jok. Kati, KT a je to preveč za začetek? Ni pa nič jokala, da bi jo npr želodček bolel, pa vseeno.

Ma kje je tista stran ko si ti N&B limala linke o hrani? Ne najdem. prosim pomoč.

No poleg vse te hrane še ful je pri meni. Res nenormalno. VSAKO URO user posted image . Ma jaz ne morem nikamor it, ker se dere kot sraka ko je lačna. To je zdajle že dva dni. Ponoči da ne govorim. Vsako uro in pol me dvigne gor, pa še vmes kdaj hoče dudo. Pa ja ne more bit lačna ko pa toliko je.
A niste omenjale eno nočno formulo al kaj? Ma takrat se nisem s tem ubadala, zdaj pa prosim za ponovitev, res nič ne najdem.

Grem še malo prečekirat.

mela kalk je luštkan tvoj VAL. Pravi primorec user posted image . Pa koliko las.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3713
12.11.2007 22:20:41   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Ma kje je tista stran ko si ti N&B limala linke o hrani? Ne najdem. prosim pomoč.

http://med.over.net/forum5/read.php?94,1978731,1978738#msg-1978738

http://www.aljosajerovsek.com/Kozmetika/Dojencek.html

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
12.11.2007 22:38:55   
Anonimen
N&B tisočkrat hvala user posted image . Bom imela jutri veliko dela da tole preberem. user posted image Aja buhteljne bom pa šele jutri naredila, ker sem si v soboto že vse pripravla, nato pa ugotovila da nimam kvasa user posted image . Danes sva pa "športale" s Taro.

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 3715
13.11.2007 7:29:47   
nky 23
jutro!!!!!!!!!!!

mentos tudi pri nas je zelo podobno s hrano, zjutraj skoraj doktorate zraven delava da mi kaj poje, popoldan pa ni nekega problema. Tudi vse je v ustih, ponoči ne je več kljub zbujanjuuser posted image  Malo bolj je siten, vsaj včeraj je bil dopoldan za pop....user posted image

si grem na hitrco kavico skuhat da mi spet kakega štroma ne vzamejo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
13.11.2007 7:32:56   
FLASK_A
Ojla! Sm malo vas pozdravim.. Kati, ful mi je žal za včeraj- oba z Jako se naju nekej loteva pa nisva šla pol nič na mrazuser posted image  On kašlja pa kiha, jaz pa komaj požiram.. Sej bo boljš. Bova vidla dons kako bo, če ne bo pihalo bova šla res en krog.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
13.11.2007 7:36:39   
neja24062007
user posted image

Kako smo danes spali???
Pri nas zelo vredu... naša princeska se je ob 06.30 najedla in sedaj spi dalje. Jaz pa namesto da bi šla spat z njo tule gor malo prebiram za nazaj... a se mi katera pridruži pri user posted image ???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
13.11.2007 7:37:26   
nky 23
kavica je kuhana še preden so mi ga vzeliuser posted image user posted image

ana kako je svit? kaj vama je rekla P?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
13.11.2007 7:38:50   
nky 23
ja jaz so ravnolar pijem neja. nazdravje
user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
13.11.2007 7:41:24   
nky 23
ku ku

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
13.11.2007 7:44:02   
neja24062007
IZVIRNO SPOROČILO: nikical

Punce, kolk kamiličnega čaja date svojim pikecom, da se pokakajo Se gre to v parih žlicah al parih decilitrih

na 30 ml vode daš 2 veliki žlici sladkorja in zavreš, nato pa samo malo (za kakšno minuto minuto in pol) pomočiš noter kamilice.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
13.11.2007 7:44:42   
*ANA*
dobro jutro

včeraj mi je uspelo zlikati 5 strojev cunjuser posted image , sicer pa sem likala do enajste ure ampak se je izplačalouser posted image .Zdaj imamo vsaj kaj zabolečuser posted image

Melaverde Val je pa res pravi primorec user posted image user posted image

Doza user posted image je že popita, zdaj pa s Svitom v nmaročju tle gor   user posted image .

včeraj sva bila pri P in je rekla da antibiotika in pumpic ne rabimo več user posted image , da je OK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
13.11.2007 7:44:43   
neja24062007
mentos: kako kaj mami?

ZRAK: nisi nam nič poročala kako ste kaj opravil na avdiološki kliniki? Je bilo vse OK?

ANA: user posted image Svitu, naj že ta bronhitis odleti stran... kako je kaj Svit in Pia???

nikical: user posted image -kapo dol, kakšen cukr je Jaka

Kam dostavim za user posted image ? Se katera javi...

melaverde: cukr ni kej-da dol padeš user posted image

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
13.11.2007 7:47:11   
neja24062007
user posted image

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?