|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
12.11.2007 18:47:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

imam 5 zvezdicuser posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Sandra, jaz tudi ne vidim tvojega avatarja (od kdaj si član, število postov itd).

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1851
12.11.2007 18:49:16   
lemavrica
Sandra jest tudi ne vidim avtarja, vidim samo tisto kar se pokaže če greš z miško čez tvoj nick ( ticker in sliko )

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
12.11.2007 18:51:38   
sonce78
lemavrica  lep, lep Jaka user posted image user posted image user posted image

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
12.11.2007 19:06:42   
jst86
duskamb ne M še nisem dobila.me pa zdej tko šraufa kot da jo bom pa še vložke mam spetuser posted image .no ampak to je normalno nekaj časa po vstavitvi.midva bova tud imela 3 otroke,če bo le sreča dalauser posted image .moj sicer pravi da 2,ampak glede na to da se mu toook mudi z naslednjim mislim da ga bom komot prepričalauser posted image

kakšne laske ima jaka!naš Leon je čist plešast.

kok sm vesela zdej-skor vse zbrisane slikce sem dobila nazaj s pomočjo programa.je že vse na cdju če se slučajno še kdaj mojmu "računalničarju" ponesreči kaka zadeva. mogoče bo keri kdaj prov prišlo-če zbrišete karkoli se menda da vse dobit nazaj sam ne smete restartat računalnika!

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
12.11.2007 19:26:33   
sonce78
sandra zelo dobra je špinačna musaka user posted image , spet me je moj user posted image zelo hvalil ........... jaz pa vse preplonkam user posted image . Zraven sem skuhala hrenavke.

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
12.11.2007 19:37:06   
Anonimen
Dober večer vsem!

Evo pa je tudi meni uspelo nardit avatar s pomočjo mojega dragega, ki se bolj spozna na urejanje slik. Odkar imam Evo itak več nimam časa študirat o računalniku, tak, da sem že čist ven padla. Edino kar mi še hodi po glavi je previjanje pa dojenjeuser posted image .
Naša mala princeska pa ima take krčke spet zadnja dva dni, včasih mi sploh noče zize prijet tak se zraven dere, ker jo tako zelo zvija in je boga revica vsa rdeča. Upam res, da bo to minilo do konca tega meseca. Kapljice sicer pomagajo ampak ji jih ne upam preveč dajat, ker so le zdravilo.
No lepo se imejte..ja naša mala user posted image  pa ima ful dolge temne lase. Že ob rojstvu je imela dolge eno tri cm zdaj pa ji samo še rastejo.
Lep večer vsem!

(odgovor članu sonce78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1856
12.11.2007 19:37:21   
nana 27
Kakšni cukri user posted image  Duska, imata Žana in Jure tvoje oči ali po atiju? Miha ima takšne poteze okrog oči kot jaz - jupi! Sandra, še en prispevek spesnim pa bom imela 5 zvezdic user posted image

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
12.11.2007 19:40:45   
Anonimen
Nana, verjetno si že bila pri Merlotu na prvem pregledu po porodu, kajne? Kaj pa ti "dela"? Jaz ga imam ta teden.

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1858
12.11.2007 19:41:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: _mala_

Naša mala princeska pa ima take krčke spet zadnja dva dni, včasih mi sploh noče zize prijet tak se zraven dere, ker jo tako zelo zvija in je boga revica vsa rdeča. Upam res, da bo to minilo do konca tega meseca. Kapljice sicer pomagajo ampak ji jih ne upam preveč dajat, ker so le zdravilo.

Kakšne kapljice pa ji daješ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1859
12.11.2007 19:44:54   
jst86
eno vprašanje imam:se mogoče še kateremu user posted image  rokice potijo?a je to kej narobe?Leon ma skoz hladne in potne.mislim da je nemogoče da bi mu blo vroče ker mamo 22°C,oblečen je pa v majčko,bodi in hlačke.je možno da je to od antibiotikov?medicinke,kje ste...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
12.11.2007 19:45:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Kakšni cukri user posted image  Duska, imata Žana in Jure tvoje oči ali po atiju? Miha ima takšne poteze okrog oči kot jaz - jupi! Sandra, še en prispevek spesnim pa bom imela 5 zvezdic user posted image

Pravzaprav je Jure edini otrok, ki je podoben meni - tudi očke. Žana in Matija pa sta atiju.

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1861
12.11.2007 19:45:36   
nena80
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Končno mi je v album uspelo pripet slikice mojih treh otrok. Geslo je - sreča

Sem pa ugotovila, da od 102 slikic nisem jaz na nobeni, ati pa na eni. Se vidi, da jaz fotografiram. MIslim, da me morajo čim prej slikat z mojim najmlajšim.

iiiii...user posted image  Luškani otročki

Sva se z mojim pogovarjala, da bi imela tudi 3 sončkeuser posted image , ampak je še časa, ker sva še oba mlada, pa še CR sem imela, pa morava imeti 2letno pavzouser posted image  oz. je G tako priporočaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
12.11.2007 19:48:15   
nena80
Ja pa na slikah sem tudi jaz zelo malouser posted image , najin mišek ali pa on z očkom,...RAZEN NA DVEH IZ PORODNIŠNICE, PA ŠE TAM SEM KOT EN ZOMBIuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
12.11.2007 19:51:28   
nena80
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

duska lepi otroci user posted image

Sem dodala nove slike v album Jaka.

še enkrat iiiiiiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1864
12.11.2007 19:57:04   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Sandra - glej, da naju vse povabita na gostijo.

user posted image user posted image user posted image itak!
to bi bilo res lepo, da bi še imele kontakt (magari tu na RR) čez 20 in več let

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
12.11.2007 19:59:15   
Anonimen
Kapljice Lefaxin iz Avstrije, te edine pomagajo.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1866
12.11.2007 20:02:43   
sandra85
ma ufa...user posted image moram pogledat.....ma nekatere so rekle, da vidijo normalno moj avatar.....bom spremenila slikco kasneje pa boste povedale, če vidite...ker nastavitve imam vse prav naštimane

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
12.11.2007 20:03:18   
sandra85
lepi, lepi otročkiuser posted image

lemavrica, kaj tvoj jakec ima rdečkaste laske?user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
12.11.2007 20:05:01   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: sonce78

sandra zelo dobra je špinačna musaka user posted image , spet me je moj user posted image zelo hvalil ........... jaz pa vse preplonkam user posted image . Zraven sem skuhala hrenavke.

njam njam nja.....vrjamem, da te je dragi pohvalil-ti pa plonkašuser posted image user posted image user posted image
sej js bom tudi jutri plonkalauser posted image
komaj čakam!!!!!! user posted image

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
12.11.2007 20:06:49   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27
Sandra
, še en prispevek spesnim pa bom imela 5 zvezdic user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čakamo...........................................

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
12.11.2007 20:09:33   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

lepi, lepi otročkiuser posted image

lemavrica, kaj tvoj jakec ima rdečkaste laske?user posted image

hvala za vse komplimente user posted image

Ja mal mu pa res na rdečkasto vlečejo, midva še ugotavljava po komu ima to.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
12.11.2007 20:15:41   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

hvala za vse komplimente user posted image

Ja mal mu pa res na rdečkasto vlečejo, midva še ugotavljava po komu ima to.

kake lase imata vidva?

Neposredna povezava do sporočila: 1872
12.11.2007 20:16:00   
sandra85
zaj vidite moj avatar?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
12.11.2007 20:27:40   
Anonimen
NE VIDIMO

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1874
12.11.2007 20:30:50   
sandra85
ma ufa......user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.