|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
12.11.2007 6:12:35   
LINA31
Mi smo že budni. Žan bi se igral. JOJuser posted image user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
12.11.2007 7:19:06   
helenav
mi smo tudi ob 6. bili pokonci..se igrali itd.......noč kot ponavadi na tri ure in proti koncu, od 4h naprej se zbudi na uro..ob 6h pa se nam ne da več:-))))

SREČNE TISTE KI SPITE ŽE CELO NOČ.........gre pa naša vedno ob 9h spat.

Glede diete in kilogramov.
Ker jem preveč sladkega, so se kile ustavile....ta teden ne bom več jedla sladko in pojedla samo dva koščka kruha..javim, čez en teden če je šlo kaj dol

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
12.11.2007 7:22:37   
Naty 76
Jutro. Za nami je čudovita noč. Žan je že drugič prespal celo noč (od 22 ih do 6.45). Tia pa še kar spiuser posted image .
Bravo moja sončka. Že vesta kdaj morata mamico pocrkljat, ker jo čaka pester ponedeljek.
Danes se gremo spet malo razgibavat na NFT, potem po bratca vrtec, skuhat kosilo, mogoče nam bo uspel še kratek sprehod, potem fanta peljat na plesne ... ja potem bomo šli pa že skoraj spat. Čaka nas zanimiv dan.

Tudi vam želimo lep začetek dneva.

Pa pa

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
12.11.2007 8:14:25   
Anonimen
Jutro!

Danes je pri nas maraton....spi od 9h zvečer, vmes pa je samo enkrat čisto malo povlekla. Meni bo pa joške vsak čas razgnalo. Pojma nimam, kaj ji je, da tako spi.
Včeraj pa se je na uro zbujala in tri ure ponoči bedela......jaz sem samo 4 ure spanja skupaj spravila. Danes pa sem naspana in spočita.

Kilogrami....no o tem pa nimam kaj dobrega za povedat.....edinole to, da sem odkrila eno super strjenko, ki se jo da priredit. Naredila sem jogurtovo, jabolčno, cimetovo, čez par dni pa bom še kapučino probala. Notri pa vtaknem nekaj v sok namočenih savojardov.....in pride božanska sladica.
Recept:

Namočiš eno vrečko želatine, ko nabrekne jo postaviš v toplo kopel, da se utekočini.
Med tem pripraviš:  1 lonček jogurta (kateregakoli, odvisno kakšen okus želite narediti), nekaj sladkorja (npr 2 veliki žlici), vanilijev sladkor in 1 dl soka (jabolko, pomaranča, kava, pač kar želiš.....jaz kar v mikrovalovki pogrejem sok in ga vlijem v jogurt...mora pa biti malo mlačno, da želatina ne zakrkne). Dodaš utekočinjeno želatino, dobro pomešaš (kar z žlico) in vse skupaj zliješ v stepeno sladko smetano (ampak ko vliješ v smetano ne sme biti preveč toplo).
Potem vse vliješ v modelčke, ali pa kar v veliko posodo za solato. Najbolje pa je posodo obleči s folijo za živila. Notri natlačiš v sok namočene savojarde (to so tisti bebi keksi).
Postaviš za dve uri v hladilnik. Če želiš lahko zvrneš na krožnik ali pa kar z žlico ven jemlješ. In to je to.
Lahka, nič kaj mastna sladica, ki je gotova v 10 minutah.

(odgovor članu Naty 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1804
12.11.2007 9:01:16   
guppy
Nas so danes spet krčki zbudili ob 5h. Se ne morem preveč pritoževat, ker sta spala 7 ur, lezjutraj je bilo malo preveč tuljenja in prdenja. Čist sta boga. Zdaj spet spančkata in grem jaz tud z njima, ZzzZZzZzzz...
PBJ spi 10 ur??? wooooowwwww user posted image user posted image

nefretiti jaoooooooo :)). Kr srce me boli :)))

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
12.11.2007 9:22:16   
Anonimen
Dobro jutro vsem!

Moram danes našo malo pikico pohvalit. Je zaspala ob desetih, brez dretja celo, spala do 3:15 hitro najedla in dalje spala do sedmihuser posted image . Smo včeraj lahko po dolgem času (enem tednu) spet user posted image user posted image . Zdaj komaj vidim kolko časa ti otrok vzame. Mu res moraš bit na voljo 24 ur na dan in je na prvem mestu.
Včeraj sem pa bla čist panična. Mala ni in ni hotla zagrabit joške, sem ji jo tiščala v usta in ona se je zraven drla ko zmešana. No na koncu sem spoznala, da sploh ni lačna.
Evo pa se spet dere, je spala glih 5 minut skupaj. No, lepo se imejte, moram it.

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1806
12.11.2007 9:23:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Kilogrami....no o tem pa nimam kaj dobrega za povedat.....

Kaj se sploh katera tehta..????user posted image
Jaz sem se nazadnje, ko smo dale mere za seznamček, ki pa je čudežno poniknil..user posted image user posted image user posted image

PBJ - pridna punca, kaj potrebujete kakšnega ženina? Mi imamo kar dva!!

Je pa naš Matija tudi spal do 04,30 kaj tudi ni tako slabo, malo povlekel mamo in do 08,00. Zdaj pa spet spi. Sem se kar razvadila in se zvečer ne spravim v posteljo, ker vem, da bo potegnil.
Ampakga bom morala zbudit, ker greva na davčno. Nisva še dobila davčne številke, moram pa jo odnest za otroški dodatek skupaj z rojstnim listom.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1807
12.11.2007 9:52:08   
PBJ

Ja, lahko se kaj  zmenimo, samo to je sedaj, kako pridna pa bo v prihodnje, pa ne morem nič garantiratuser posted image user posted image user posted image user posted image

A, kdo od vašihuser posted image  prstek vleče, ko je lačen? Ko se Ana zbudi za dojenje se ne joka, ampak tako prst vleče, da se od tega prebudim.
Drugače,  ga pusti pri miru, ko pa postane lačna, ga pa takoj vtakne v usta.
Dudo je čisto odklonila, včasih jo je še malo povlekla, ko je bila npr. v avtu ali v voziču, sedaj pa nič več.
Zaenkrat me zaradi prsta še ne skrbi, ampak bojim se, da ga bo začela vlečti tudi takrat, ko ne bo lačnauser posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
12.11.2007 9:57:42   
PBJ
Zdaj pa greva ven. Jure je že z atijem zunaj - kako je fino, da dela popoldne.
Z naslednjim tednom in skoraj cel december pa bo delal od 7h-7huser posted image ... uboga jaz...

Za kosilo sem pripravila rižoto, samo v pečico jo še dam, pa krompirjeva in zelena solata bo zraven.
Kaj ostale kuhate? Dobim kakšno idejo za naslednje dni...kuharija mi pije živceuser posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
12.11.2007 10:05:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

Ja, lahko se kaj  zmenimo, samo to je sedaj, kako pridna pa bo v prihodnje, pa ne morem nič garantiratuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi moji so zaenkrat še pridni, upam, da bodo ostali.

Matija cuca pest in ko opazim mu takoj v usta potisnem dudo. Od naših znancev sin je vlekel prst in so imeli prav težave. Niso ga mogli odvadit (bil je tik pred šolo), pa so mu roke mazali z vsem živim, palec pa je imel ves čas v ranah (od cucanja) tega me je malo strah. Upam, da bo ob dudi pozabil.

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1810
12.11.2007 10:05:06   
nena80
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

Glede diete in kilogramov.
Ker jem preveč sladkega, so se kile ustavile....ta teden ne bom več jedla sladko in pojedla samo dva koščka kruha..javim, čez en teden če je šlo kaj dol

Jaz tudi jem preveč sladkegauser posted image  in kg tudi ne gredo nikamoruser posted image , rečem pa vsako nedeljo "od jutri naprej pa nič sladkarij" pa imam drug dan že škatlo piškotov pred sabo. Trenutno imam skodelico čokolinauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
12.11.2007 10:15:24   
nena80
PBJ, Duskamb tudi naš cuza celo rokico ali pa prstek in mu rinem dudo v usta, ki jo on vztrajno ven pljuva, jaz pa nazaj, ker sem mnenja, da mu dudo lahko še vedno vzameš, prstka pa ne in to dela tudi ko ni lačenuser posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
12.11.2007 10:22:33   
lemavrica
Ojla,

danes ima pa moj sonček 2 meseca.

Pa spali smo od 23. ure do 6.30 brez prekinitve, pol je pa pojedel in zaspal še do 9.30 jaz pa z njim. Sem se kar ustrašla ker je tako dolgo spal, ker je to naredil prvič in nisem vedla kaj je.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
12.11.2007 10:29:36   
sonce78
Dobro jutro!

Dieta in kilogrami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image KATASTROFA!!!!! No, saj sem sama kriva, ker sem predvčerajšnjim spekla, ne eno, ampak dve pecivi; in to dva zelo velika pladnja user posted image

PBJ poskusi za kosilo tole: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=4517   Jaz sem včeraj naredila in je fenomenalno! Le origana nisem dala, ker mi od nosečnosti dalje smrdi. Danes bom pa naredila tole in hrenavke zraven: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=8275

Moj sonček je pa tako pridno bitje! Joka, ko je lačen in ko mu je dolgčas. Sem mu kupila igralni center in je čisto navdušen. Z zanimanjem opazuje igračke, se smeji in maha z rokicami in nogicami ......... jaz se ga ne morem nagledati. Joj, kako sem srečna!!!!!!!!! Zavestno pa še ničesar ne prime.

Pred tremi dnevi sem mu dala prvič AD3 kapljice in da je dva dni malo matralo, včeraj pa čisto nič user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image Moj sonček preden zaspi z obrazom dela zmeraj enake poteza: najprej hitro z očkami gleda gor in dol, nato se nezavestno zasmeji in nato še parkrat očke obrača levo in desno, potem zaspi. To počne že od rojstva dalje. A je to kaj narobe? Včasih pa z napol odprtimi očkami spančka, kot ati, da včasih ne vem ali spi ali neuser posted image

user posted image Čestitke vsem user posted image za mesečnice user posted image

In HURAAA za Ribodermin, ki nam je vse pozdravil!!!!  Mandljevo olje in hladlno mazilo ni čisto nič pomagalo; sem bila že čisto obupana. Na obrazu ima zopet kožo kot dojenček user posted image user posted image user posted image Sandra in duskamb HVALA!

< Sporočilo je popravil sonce78 -- 12.11.2007 10:32:00 >

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
12.11.2007 10:39:09   
Zoya27
dobro jutro,
tudi mi smo danes precej spali od 0:00 do 6:00, pol smo jedli, zaspali še za tri urce, spet jedli in zdaj spet spi.user posted image

kar se tiče rokice v ustih, jo da Ema ponavadi, ko je lačna, včasih pa tudi ko ni. dude pa noče niti slučajno, kar je meni celo všeč, samo da ne bo potem kje palca cucala.

čestitke lemavrica!user posted image

danes gremo malo po nakupih, tako da bo dan minil hitro. lepo se imejte in uživajte

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
12.11.2007 11:06:12   
nana 27
Dobro jutro! user posted image user posted image user posted image  kje se vpisuje vrsta za ženine in neveste? user posted image  Ali katera ve, kako gre skupaj dojenje in rentgen? No, naša Maja postavlja Guinessov rekord v nespanju user posted image  Včeraj od 7h zjutraj do današnje tretje ure zjutraj ni spala. Sva z možem mislila, da je nekaj narobe z njo, ker se je ves večer jokala in sva jo dala na previjalno. Ob treh zjutraj nama je frise pokala na previjalni in nama kazala jezička, tako da ne vem, če se bo našel kakšen bodoči ženin - no, preveč zaspan ne sme biti, da bosta lahko skupaj žurala user posted image  Potem je zaspala do pol osmih zjutraj, ko sem jo nahranila, skopala, zmasirala in uspavala ob 10h. Končno!Ugotovitev včerajšnjega dne...naša bejba je definitivno scrkljano dete. Čez dan ji je še odpuščeno, ampak ponoči je pa čas za spanje. Sonce, meni se ne zdi nič narobe...samo, da je mir user posted image  Se hecam, ampak če je tudi tvoj mož tak pri spanju, bo verjetno to imel po njem.Leamavrica, končno spanje, a ne. Bravo, Jaka user posted image ... no vidiš, da se bo vse samo od sebe uredilo user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
12.11.2007 11:08:29   
nana 27
Prstki v ustih. Maja zjutraj, ko se zbudi cuza celo pest. Če jo kaj črviči, in jo imam s trebuškom navzdol obrnjeno, da glavico naslanja na mojo roko, pa je ob hudi lakoti dobra tudi moja roka.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
12.11.2007 11:19:46   
123a
Čao punce!

Danes je spet en lep sončen dan...hito se nahranima in grema na potep...

user posted image Kaj menite o tem aspiratorju???
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173188

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
12.11.2007 11:24:15   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: sonce78

user posted image user posted image user posted image Moj sonček preden zaspi z obrazom dela zmeraj enake poteza: najprej hitro z očkami gleda gor in dol, nato se nezavestno zasmeji in nato še parkrat očke obrača levo in desno, potem zaspi. To počne že od rojstva dalje. A je to kaj narobe? Včasih pa z napol odprtimi očkami spančka, kot ati, da včasih ne vem ali spi ali neuser posted image

kot da pišeš o mojem eneju-čisto isto dela že od rojstva, pa tako sladek je ko se z napol odprtimi učkami smejeuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
12.11.2007 11:27:05   
PBJ
Hvala, Sonce, ta musaka bi kar bila. Prvi link pa mi ne odpreuser posted image

Saj zaenkrat me še prstek ne skrbi toliko, ker ga cuza, ko je lačna, ampak to tak obvlada, da samo gledamuser posted image user posted image user posted image ... dudo pa tudi samo ven poriva in se grdo drži...
Jure tudi ni imel dude in na srečo tudi palčka ni sesal. Samo to še ni garancija, da ga Ana ne bo. Baje sem ga jaz vlekla že od malega in se še spomnim, torej sem ga vlekla krepko čez tri leta... Težko se ga je odvadit.
Jaz sem že danes dobila obvestilo za porodniško, izplačilo pa bo že jutriuser posted image - tako na listu piše.

Midve sva nazaj s sprehoda,
ker je gospodična postala hudo lačna, duda tak ne pal več,
pa še ful je začelo pihat.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
12.11.2007 11:30:14   
PBJ
Ali katera ve, kako gre skupaj dojenje in rentgen?

Ne bi smel biti kak zadržek. Jaz sem bila na rentgenu zobovja (ortopan)- prejšnji mesec. Sem tam rekla, da dojim.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
12.11.2007 11:37:21   
jst86
ojla
mi smo tudi lepo spali.Leon se že kakšen teden zbuja samo 1x na noč.user posted image
dons mi je G vstavla mireno.CUKERČEK kok časa te je bolelo po vsavitvi?

zdejle bom šla še po slike ki sem jih nesla razvit.celo nosečnost sem si pridno slikala trebuščka,pol je pa moj po nesreči zbrisal vse slike iz računalnika.pa tudi od poroda.vse.sem ga skor fentala.zdej je en program naložu ki je nekaj slik vrnil ampak ne vseh.nekaj jih je od poroda pa par posnetkov,mojga trebuška pa niti na eni sliki ni.user posted image user posted image user posted image  pa iz kože bi ga naraj dalauser posted image ! še dobro da sem nakaj slik spravla na CD da jih nesem razvit.

Leon tud velikrat spi z malo odprtimi učki.user posted image

čestitke Jaku za 2.mesec!user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
12.11.2007 11:42:08   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

Hvala, Sonce, ta musaka bi kar bila. Prvi link pa mi ne odpreuser posted image

meni ga tut noče odpret, pa me zanima kaj se skriva dobregauser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
12.11.2007 11:46:28   
sandra85
lemavrica (JAKA)

čestitke za 2 meseca
user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
12.11.2007 12:00:52   
sandra85
sonce ta špinačna musaka izgleda res finauser posted image
sem si že napisala na listek, katere sestavine moram jutri zjutraj kupit, da jo bom naredila za kosilouser posted image user posted image user posted image
pa seveda še sladico-verjetno bom naredila to:

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6359

sem nora na kokos, tako da bom sigurno naredila neki iz kokosa, mogoče celo rafaello krogljice

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.