|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
12.11.2007 12:15:59   
lemavrica
user posted image  V kaj imate oblečene vaše user posted image  na sprehodih? A jih že oblečete v zimske kombinezone ( une k so primerni tudi za sneg)?

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
12.11.2007 12:18:42   
sandra85
lemavrica glih prav si zastavila to vprašanje, ker gremo ta vikend na štajersko, pa me res zanima, saj je gor bolj mrzlouser posted image

sicer pa sva mu kupila tut en kombinezonček ki je fulllll debel in topel-ni bundica...ga bom verjetno kar v tem imela

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
12.11.2007 12:20:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

Ali katera ve, kako gre skupaj dojenje in rentgen?

Ne bi smel biti kak zadržek. Jaz sem bila na rentgenu zobovja (ortopan)- prejšnji mesec. Sem tam rekla, da dojim.

ko sem si zvila nogo in padla po štengah, sem imela rendgen gležnja in medenice (medenice 4x ker so bile slike nejasne), pa sem prej rekla da dojim in če je to ok. So rekli da ni blema. Problem je samo nosečnost.

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1828
12.11.2007 12:26:10   
Anonimen
punce nehajte z recepti!!!! Resno!!!!

jaz sem očitno edina, ki ji kljub dojenju kile ne grejo dol, ampak GOR!!!!

apetit pa za vola požret. Je naš mali tudi v tej fazi, vleče ko utrgan...

ampak on naj se redi in raste, jaz bi pa se malo zmanjšala.....user posted image user posted image user posted image

a je Montignac primeren za dojilje? v knjigi pravi da ja....

nekaj moram narest

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1829
12.11.2007 12:42:35   
Anonimen
misska....nisi edina user posted image user posted image user posted image jaz  imam 7 kg več kot pred N. Apetit pa.....joj mene....vse bi požrla. Potem pa se pogledam v ogledalo in vidim ta trebuh.....si obljubim, da ne bom več jedla sladkarij.....in se potolažim še z zadnjim piškotom. 10000 tazadnjih je že bilo.
Pa steper mi nič kaj ne pomaga. 20 minut vsak dan....pa nič ne gre dol, če pa moram toliko sladkarij pojest.
Ampak mi prav cuker pade.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1830
12.11.2007 12:46:25   
sandra85
punce!!!!!! optimistično naprej!!! zaj je najbolj pomembno, da je z našimi user posted image vse vredu, za manekensko postavo pa bomo skrbele kasneje (pred poletjemuser posted imageuser posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
12.11.2007 13:01:39   
helenav
sandra ti jo imaš že zdejuser posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
12.11.2007 13:05:56   
lemavrica
JA kile bodo pa tud men kmalu začele rasti če ne bom nehala sladkega jest,pa pizzo 3x na teden. Jest bi se pa res zasekirala, ker sem imela po porodu res srečo s postavo in kg.
S steperjem in kolesm se trenutno samo spogledujem ampak če bo šlo tako naprej ju bom kmalu napdlauser posted image , pa še en bon za MojFit imam za iskoristit, tako da bom kar začela s telovadbo.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
12.11.2007 13:06:20   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

sandra ti jo imaš že zdejuser posted image user posted image

neee helena.....trebušček mi še mal visi, celulit mi ni povsem izginil, joške imam že povešene,.......se še kej najdeuser posted image
do moje idealne teže (ki sem jo imela pred 2 leti preden sem nehala po 7 letih kadituser posted image user posted image user posted image ) je še 5 kguser posted image in mal telovadbe za očvrstitev trebuščka

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
12.11.2007 13:09:01   
sandra85
ma kaki cukrček user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/photo.asp?v=&photoid=93564&asortType=9&apage=1

onadva bi pasala skupi, a ne? user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/photo.asp?v=&photoid=93311&asortType=9&apage=1

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
12.11.2007 13:52:36   
helenav
Sandra..lepo ga nauči, da jo bo razvajal ko bo večja.....-)))) ona se pomami rada crklja:-))) he he

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
12.11.2007 14:16:06   
Anonimen
Jaz sem šla samo čez vikend na štajersko in bom ostala še cel teden tako je fajn. Mož je šel včeraj domov, ker mora delat in cel teden ima popoldan obveznosti in za vikend seminar in sva z Žanom kar pri moji mami ostala na cartanju in pride mož po naju v nedeljo, ko imava tudi prvo obletnico poroke in je rekel da mi bo pfinesel presenečenjeuser posted image .
V soboto pa smo imeli sprejem za Žana še na štajerskem in so ga zasuli z darili in denarjem. Pa seveda ga je vsak hotel po rokah vlačit, tak da smo ga zvečer komaj spravli spat. Še dobro da je to samo en dan in da so prišli vsi naenkrat, ker če ne bi ga razvadli do konca.

Sandra, tukaj je sicer precej hladneje kot pri nas na Obali, ni pa še hud mraz. Jaz imam s sabo debelo plišasto jaknico ali debel plišast kombinizonček in kapo na glavi. Pa dekico in vrečo zimsko in je topel ko pridemo iz sprehoda nazaj. Pa obvezno ga namažen s kremico po obrazku, ker ima nosek kar rdeč od mraza.

Z mojim mlekom je tako, da ga res več nič ni, niti za izčrpavanje, 2x na dan se še malo pocarta pri meni in to je to. In zato seveda spet bomba od mene z vprašanji......
user posted image Ali lahko mešam Amtamil1 in Aptamil prematil? Če ja, v kakem razmerju?
Ali pa naj dajem Aptamil prematil recimo popoldan in zvečer ko ima več krčev in Aptamil 1 drugače?
Tiste ki ste iz MB in dodajate? Kdo vam napiše recept za mleko, ki ga plača občina? Pediater? Ker moji starši dva zelo dobro poznajo in me zanima kako se do tega pride, da bi si še jaz zrihtala, ker je mleko res velik strošekuser posted image .

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 1837
12.11.2007 14:47:41   
sonce78

Evo še enkrat njami, njami recept za kosilo: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=4517

Sem pa spekla to pecivo in je tudi fenomenalno: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3081

O kilah pa drugič user posted image user posted image user posted image

Sandra jaz bom danes naredila špinačno musako, ti poročam!

Punce, ste me potolažile glede obračanja učk pred spanjem, sem že mislila, da je kaj narobe. Hvala user posted image Glede spanja z odprtimi očkami, pa ima verjetno res po atiju. Je pa včasih prav grozno videt.

Na sprehod ga oblečem v žabice, body, hlače, majčko, termoflis vrečo in pokrijem ga s kovtrčkom, včasih še dekico, pa kapico obvezno. Je pa bilo tu pri nas kar fajn mraz danes.

< Sporočilo je popravil sonce78 -- 12.11.2007 14:52:37 >

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
12.11.2007 14:52:45   
nana 27
Srček, lahko ju mešaš. Katerega daješ več? Previdna bodi le pri odmerjanju prahu in vode. Drugače pa - UŽIVAJ !!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
12.11.2007 14:55:06   
nana 27
Hvala za odgovore glede rentgena!  

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
12.11.2007 15:02:09   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

Sandra..lepo ga nauči, da jo bo razvajal ko bo večja.....-)))) ona se pomami rada crklja:-))) he he

on se tut rad crklja user posted image se bota skupi crkljalauser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
12.11.2007 15:06:23   
sandra85
sej po moje bom spet vzela tolko cunjic sabo od Eneja kakor prejšnjič-je imel več oblekic kot js pa moj skupajuser posted image pa itak ni imel vsega oblečenga.....na sprehod itak ne bomo imeli čas it, ker gremo na rojstni dan, drugi dan pa v lj na šoping in h guppy & Co. na obiskuser posted image pol pa domov

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
12.11.2007 15:38:32   
LINA31
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: 123a

Čao punce!

Danes je spet en lep sončen dan...hito se nahranima in grema na potep...

user posted image Kaj menite o tem aspiratorju???
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173188

Jaz imam drugega,labliving in je super.

nana27...včeraj je bilo nekaj v zraku, ker je tdi moj rogovilil. Je pa sigurno full razvajen, samo na mojem trebuhu bi spal. Po novem se tako tudi uspavamo.user posted image

lemavrica...najprej čestitke. Žan je oblečen v body, hlačke ali pajacka ter plišasto trenirko ali tak plišat kombinezon. Pokrijem ga z plišasto dekico in ga dam v košaro.

se mi je zdel nekaj dni nazaj, da imam malo manj mleka, pa sem v knjigi prebrala, da na pojenjanje mleka vpliva tudi strogi red dojenja, torej sem ga ponovno večkrat pristavljala v različnih časovnih obdobjih in ga imam danes spet full.user posted image user posted image

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
12.11.2007 17:48:03   
sandra85
kje ste vse??? že 2 dni imam občutek kot da sem sama na RR...moj mišek je priden in meni je dolgcajt user posted image

imam 5 zvezdicuser posted image user posted image user posted image

nana 27, še 2 posta ti manjkata, pa dobiš tudi ti 5. zvezdicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
12.11.2007 17:56:46   
jst86
srček lahko mešaš(npr. en obrok Aptamil 1,drug Aptamil prematil),le ne smeš jih dobesedno skupaj zmešati.morata biti ločena.to je meni P rekla pa tudi farmacevtka.to pa verjetno vešuser posted image

drugače mamo pa mi dons po dolgem času dan krčkov.zdej upam da bo za dalj časa zaspal,ker je v bistvu od 7.30 spal le 2x 45min.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
12.11.2007 18:14:20   
Anonimen
Pozdravljene!

Končno mi je v album uspelo pripet slikice mojih treh otrok. Geslo je - sreča

Sem pa ugotovila, da od 102 slikic nisem jaz na nobeni, ati pa na eni. Se vidi, da jaz fotografiram. MIslim, da me morajo čim prej slikat z mojim najmlajšim.

Sandra - glej, da naju vse povabita na gostijo.

IZVIRNO SPOROČILO: jst86
dons mi je G vstavla mireno.CUKERČEK kok časa te je bolelo po vsavitvi?

Jaz grem v sredo. Ti si že dobila M? Jaz je še nimam, pa je vseeno rekla, da mi jo bo vstavila.

V uporabo smo dali Orbitrek - končno nam je uspelo. Otvoritev je imela Žana, mogoče bom jaz danes.

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 1846
12.11.2007 18:33:42   
helenav
zeloo lepega fantka imaš!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
12.11.2007 18:37:12   
sonce78
duska res je lep Matija, kako lepe očke ima,  bo lomil srca po štajerski user posted image . Pa tudi Žana in Jure sta luštna in se vidi, da so prave face ..... po mami user posted image

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
12.11.2007 18:38:50   
lemavrica
duska lepi otroci user posted image

Sem dodala nove slike v album Jaka.

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
12.11.2007 18:45:46   
Anonimen
Duška & Lemavrica, user posted image user posted image user posted image  lepi otroci!!!

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.