|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
12.11.2007 13:44:38   
sayuri
spelka12 to se tud jst sprašujem user posted image . Pa kolk nas je takšnih, ki jim je uspelo zagledat plusek, pa potem ni bilo ok. user posted image  Uf. Tale post mandarine me je v žalostno voljo spravil. user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
12.11.2007 13:49:54   
Skye
Mandarinca  zelo mi je žal zate user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
12.11.2007 13:52:10   
Sulfinija
Mandarinca,user posted image user posted image user posted image user posted image sem kar čutila da nekaj ne dobrega iz tga,ker se nam nisi nič javila.Izjoči svojo bolečino,žaluj potem pa pogumno v novi boj.

Evo punce pa sem javila v MB,da so me črtali iz čakalne liste za iVF.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
12.11.2007 14:43:58   
Crnitulipan
Mandarinca user posted image user posted image user posted image tudi meni je zelo hudo, da si to doživela.

Pa to ni res; pluski, potem pa razočaranja... to res ni fer od narave!!!

Sama sem ravno v fazi strahov in v času negotovosti...

Drži se!!!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
12.11.2007 14:51:07   
Skye
Čarna joj kar zmrazi me ob misli, kaj vse moraš prestajati. No moj začetek tud ni bil idealen...bila oba user posted image user posted image  mal premajhna...gestacijska vrečka od B-jeka ni bila nepravilne oblike. Tko da na začetku sem tud jaz v strahu. Pa se je kasneje vse dobro izteklo in zdaj pridno rasteta...nadoknadila manjkajoče  milimetreuser posted image

Močno držim pesti zate, da mi boš sledila in se kmalu začela veseliti te nosečnostiuser posted image

< Sporočilo je popravil Skye -- 12.11.2007 15:04:25 >

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
12.11.2007 15:41:53   
taraji
IZVIRNO SPOROČILO: Crnitulipan

MLBK
- a se kaj ve zakaj imaš tako  nihajoče  vrednosti FSH - a je možno, da gre za prezgodnjo menopauzo? Verjetno še nimaš 40.. po 40 letu lahko začnejo te vrednosti nihat. Meni so ravno zaradi tega naredili klomifenski test - ta je predpisan za ženske po 38 letu, da se vidi jajčna rezerva. Na 3.dan ciklusa ti izmerijo FSH in potem na 10 dan po jemanju klomifena, ki vzpodbudi jajčnike. Jaz sem imela vrednosti 3,5 in 4,7, tako da je bila takrat Ribičeva prav presenečena nad vrednostmi in mojimi leti (40). A so ti mogoče ta test že naredili? Saj ne vem, če ga delajo, če te vrednosti tako nihajo, a je vseeno pokazatelj rezerve.
Na sosednjem forumu 'neplodnost' sem zasledila nekaj o zanostivi z visokim FSHjem (17 se mi zdi, da ga je ena imela) in to po uživanju hormofita? Se mi zdi, da pri visokem FSHju priporočajo pogosto merjenje in potem pri ugodnem FSH-ju uvedejo IVF.

Čarna - najlepša hvala za pojasnilo. No, že včeraj sem rekla, da še dobro , da imamo ta in podobne forume - tukaj človek zve marsikaj, česar ti zdravniki ne povedo.
No,na žalost mi niti Reš niti moja osebna G. nista znala odgovoriti na vprašanje, zakaj mi FSH tako niha, pa tudi ne zakaj je moj FSH tako visok. Nihče mi ni rekel, da gre za prezgodnjo menopavzo (stara sem 35), menstruacijo imam redno.Odgovor je bil, da se to včasih pač zgodi in da tu ni kaj pomagati.  Ko sem začela hoditi k Rešu me je že na začetku poslal na hormonske preiskave in ob prvem izvidu je bil moj FSH 29 in Reš je rekel - ja, saj vi ste pa že na pol v men. Seveda sem vsa naivna in nepoučena mislila, ja saj bom dobila kakšna " zdravila" in se bo to porihtal, ampak me je že takoj na začetku postavil na realna tla in mi povedal, da tukaj se ne da prav nič narediti - da je tako kot pač je. nakar mi je predpisal klomifem (6 ciklusov), in rekel naj poskusim naravno zanosit, med tem pa naj grem še kdaj dati kri in preverit FSH - 2-4 dan ciklusa (klomifem naj začnem s petim dnem), nikdar pa mi ni rekel, naj grem dati kri še 10 dan, se pravi da bi mi naredil test jajčne rezerve. Zakaj ne, me pa ne vprašat.No, jaz sem potem prinesla še štiri izvide in ker sta bila dva pod 12 se je odločil, da me da na IVF - se pravi, da mojega FSH ni spremljal vsak mesec in se ob ugodnem rezultatu odločil za IVF, ampak se je odločil glede na dva izvida, ki sta bila v redu.
Ga pa pri naslednjem obisku definitivno vprašam, kako in kaj je s testom jajčne rezerve in ali bi bil ta test pri meni v kakšno korist.

Lep pozdrav.

La vita e bella

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
12.11.2007 15:50:59   
sonček75
tudi jaz sem danes dobila user posted image ,tako da je tudi pri meni konec.
Razočaranje ni preveliko ker nisem imela nobenega user posted image znaka.

Mandarinca zelo  mi je hudo, ker vem kaj prestajaš.
Tudi za mano so že tri abrazije, zato vem kako se počutišuser posted image

(odgovor članu mandarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
12.11.2007 15:52:15   
sayuri
sonček75 user posted image user posted image user posted image  PA kaj je to danes en zamorjen dan user posted image . Jst grem kar dol s foruma, ker me čist preveč te novičke spravijo iz tira. user posted image

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
   [Brisano sporočilo]
12.11.2007 16:19:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2134
12.11.2007 16:23:37   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1548090

user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2135
   [Brisano sporočilo]
12.11.2007 16:25:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2136
12.11.2007 16:27:49   
sonček75
rebeka,jaz pa sem dobila to razpredelnico
3 - 4 / 9 - 130
4 -5 / 75 - 2600
5 - 6 / 850 - 20,800
6 - 7 / 4,000 - 100,200
7 - 12 / 11,500 - 289,000
12 - 16 / 18,300 - 137,000
16 - 29 / 1,400 - 53,000
29 - 41 / 940 - 60,000

nad 1000 naj bi se tudi na UZ že videlo v maternici

Neposredna povezava do sporočila: 2137
   [Brisano sporočilo]
12.11.2007 16:33:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sonček75)
  Neposredna povezava do sporočila: 2138
12.11.2007 16:35:15   
taraji

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Punce, lahko pripopam vaša leta k imenu na seznamu user posted image  user posted image user posted image user posted image

Imaš tudi moje dovoljenje - 35, lahko pa me daš na seznam za januar - takrat grem zopet v nove boje, datum ti sporočim naknadno

La vita e bella

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
12.11.2007 16:41:19   
sonček75
verjetno se pri taki vrednosti vidi le GV,ne pa še utripov,zato je bolje da počakaš do 22.11.,da ne boš razočarana

Neposredna povezava do sporočila: 2140
12.11.2007 16:42:01   
taraji
Mandarinca, sonček 75user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje je kot nočno nebo: nikdar ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde.

La vita e bella

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
12.11.2007 16:42:14   
spelka12
sonček75 user posted image  joj pa ne tudi ti user posted image . Sej sem že rekla, da je letošnje leto malo čudno.

Ampak naslednje leto bo sigurno boljše zato GREMO NAPREJ.
_rebeca_ toooooooooooooooo. Hm bi rekla da to pomeni, da user posted image user posted image  ali user posted image  pridno jejo, pijejo in rastejo. Pridna mamica, lepo jih crkljaj.

No da vam dam še malo za mislit. A grem lahko na krvodajalsko po vsemu temu dodajanju hormonov? Me ima da bi šla, ampak se bojim, da me bodo samo čudno pogledal.

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
12.11.2007 16:43:17   
taraji
 m.rudovic

Lepo grej svoji pikici, 26 pa sporoči lepo novicouser posted image user posted image user posted image

La vita e bella

(odgovor članu m.rudovic)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
12.11.2007 16:59:13   
Abra
Pa kaj se dogaja zadnje čase, no??? Joj, mandarinca user posted image user posted image tko mi je hudo, ko berem take novice user posted image
sonček75 tudi zate user posted image vidim, da se dobro držiš. Bo naslednjič user posted image , kajne?

Rebeka, tvoj user posted image si bo pa najbrž oddahnil. Glede na rezultate betaHCG najbrž nista dva. Se mi zdi, da so vse punce imele čez dva tisoč že na dan testa. Za enega imaš pa čisto fajn vrednost user posted image Pa ne prehitevaj z uz, če se slučajno ne bo še nič vidlo, se boš pa sekirala. Reš ne naroča kar tko dva tedna po testu.

M.L.B.K. malo pobrskaj na monu, se mi zdi, da je pred časom pisala ena, ki si je fuuul znižala fsh s homeopatskim zdravilom hormofit in je potem zanosila. Se ne spomnim več al z ivf, ali ji je celo ratalo spontano.

Jaz se pa slabim novicam ne bom pustila. Sem bila danes pri Rešu, me je že špiknil z diphereline, jutri pa začnem še z menopurjem. Imam kar isto terapijo kot zadnjič, ker sem zelo dobro reagirala. Uz imam v ponedeljek, če bom še reagirala tko hitro, kot zadnjič, bo punkcija že nasl. četrtek. No, sej bom še vidla, kako se bo odvijalo. Je pa ta postopek tudi na koncesijo. Aja, pa ni me naredil uz user posted image user posted image je bil kar malo razočaran, da sem danes dobila menstruacijo user posted image user posted image Se mi je pa danes zdelo, da je točno vedel, kdo sva, ma sej ni čudno, kolkokrat sva bla v teh treh mescih pri njemu user posted image

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
12.11.2007 17:00:58   
sayuri
Abra, evo pa si drogerašica user posted image . Se mi je kar zdelo, da ti ne bo delal UZja, ker si dobila M. Vidim pa, da boš zelo brzinska user posted image . Mirno roko pri špikanju ti želim user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
   [Brisano sporočilo]
12.11.2007 17:11:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2146
12.11.2007 17:11:08   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Abra, evo pa si drogerašica user posted image .

Ja, mam polno torbo igel user posted image user posted image sva šla pol z user posted image na kosilo in sem morala prav pazit, da mi niso ven padale, ko sem denarnico ven vlekla user posted image user posted image

Sayuri, ti ki si naša športnica, kaj misliš, ije dobro zdaj delat trebušnjake? Vsaj na začetku? Zdej moram malo bolj športat, ker moram vsaj dva kg dol spravit (kar sem pridobila v preteklem mesecu). Mal sprehodov v hrib, pa orbitrek, to zdaj počnem. Me je Reš vprašu, če sem še na istem s kg in sem mu pojamrala, da ne in da se trudim dol spravit ... pa še rojstni dnevi so se pri nas začeli ...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
   [Brisano sporočilo]
12.11.2007 17:16:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 2148
12.11.2007 17:30:39   
MARTINŠČICA
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_
Punce, tiste ki se bolj spoznate na to: danes sem šla delat bhcg (še dobro da poznam dr., takoj sem bila na vrsti in takoj dobila rezultat) izmeril mi je bHcg 1000. V sredo ga imam ponovno, da vidimo če pridno raste.
Tiste, ki se spoznate na to, kaj pomeni ta vrednost? Mislim, men je reku, da je nosečnost že čez 40, ampak mene vseeno zanima če obstaja kje kakšna tabela bHCG-ja, da vidim če je to ok za moje tedne. Torej za 4 - 5 t. Če katera ve, bom ji hvaležna za razlago. MARTINŠČICA ti sigurno veš.  user posted image

Nimam pojma. Jaz sem imela bHcg 5476. Na testu sem bila v 5. tednu. Ko sem sestro vprašala, če to kaj nakazuje ali je eden ali sta dva, je pa samo zmajala z glavo, češ da tega pa ona ne more vedeti. Tako da ti jutri sporočim, kolk jih imam pri sebi.

200% MAMI

Neposredna povezava do sporočila: 2149
12.11.2007 17:51:05   
Skye
Martinščica jaz bi stavila na user posted image user posted image ...jaz sem imela 14 dan po transferju bHcg 1862 pa imam dva...tko da punca pripravi se na dvojno srečouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.