|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
11.11.2007 15:09:09   
maja24
Lep sončen pozdrav vsem skupi!

Sayuri čestitam za punkcijouser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
11.11.2007 15:23:54   
sayuri
user posted image AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 12.11.
m.rudovic - ET
tassi1 - UZ

Torek, 13.11.
bilka - punkcija
Sulfinija - UZ

Sreda, 14.11.
konina - UZ
citrončica - UZ
sonček75 - TEST
kajsica - ET
sayuri - ET
tita13 - TEST

Četrtek, 15.11.
Anonimnauser posted image  - TEST

Petek, 16.11.
ANA_P - UZ
barbarela77 - UZ

Sobota, 17.11.

Nedelja, 18.11.
mavrica72 - TEST
user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

sonček75 greje user posted imageTEST 14.11.
tita13 greje user posted image aliuser posted image user posted image ? - TEST 14.11.
Anonimna user posted image  greje user posted image  TEST 15.11.
mavrica72 greje user posted image user posted image - TEST 18.11.
Goldy greje user posted image user posted image  - TEST 19.11.
šemalo greje user posted image user posted image  - TEST 26.11

user posted image KOSTANJ (PO)user posted image
user posted image cukica (LJ)user posted image
user posted image reni70 (PO)user posted image
user posted image pikica26 (PO)user posted image
user posted image GITA14 (LJ)user posted image
user posted image dajamaja (PO)user posted image
user posted image  spelka12 (PO) user posted image
user posted image Abra (PO)user posted image
user posted image M.B.L.K (PO)user posted image

user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image
  • sayuri (2.ICSI;PO, dr.Reš) 4.10. razgovor,23.10. Diphereline,31.10. začetek Puregon, 11.11. punkcija, ET 14.11.
  • Anonimna user posted image  (PO,dr.Reš) zamrznjenček ET 1.11.
  • PAMELA
  • Amelia (2.ICSI;PO,dr.Reš), 13.11. začetek špikanja
  • Macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 16.10.
  • Goldy (1 IVF;LJ,dr.Drobnič) 3.10. razgovor in začetek Suprefact, GonalF, punkcija 31.10., ET 5.11.
  • šemalo (1.IVF;Lj,dr.Drobnič) 8.10. začetek Suprefact, od 24.10. Menopur,ET 10.11.
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal)
  • mami26 (2.IVF), razgovor 4.10., začetek Suprefact 29.10.
  • tassi1 (5.IVF, MB) kratek postopek, Merional
  • Anonimna (Praga)
  • barbarela77 (1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8 razgovor, začetek oktobra femodeni,26.10 začetek Diphereline, 9.11. Gonal
  • Sulfinija (3.IVF;LJ, dr. Zorn), kratki postopek, 5.11. začetek GonalF
  • mlinčka (1IVF;LJ, dr.Drobnič), pokliče 1.dan nov.M
  • konina (2.IVF;LJ) začetek Suprefact 22.10., 5.11. začetek GonalF,
  • pikovit (IVF,ICSI?;PO,dr.Reš) 19.11. UZ
  • sonček500 (1IVF;LJ, dr. Tomaževič), začetek 18.10.
  • citrončica (3.IVF;LJ, dr.Drobnič) 24.9. razgovor, 15.10. začetek Diphereline, 5.11. začetek GonalF, UZ 14.11.
  • kajsica (1.IVF;LJ, dr. Tomaževič) 19.10. pregled, kratek postopek, GonalF,9.11. punkcija, ET 14.11.
  • sonček75 (LJ), začetek Gonal 22.10. ET 31.10.
  • DaisyE (3.ICSI) začetek konec novembra
  • maja24 (ICSI;PO, dr.Reš) ET 23.10.
  • m.rudovic (1.ICSI; PO,dr.Reš) 18.10. začetek Diphereline, nato Menopur, 9.11. punkcija, ET 12.11.
  • jadrnica (1.ICSI;PO,dr.Reš) 29.10. začetek Dipheeline
  • mavrica72 (IVF;PO, dr. Merlo,dr.Reš) Diphereline, Menopur, punkcija 1.11. , ET 4.11.
  • Linda25 (IVF) začetek špikanja 20.11., GonalF
  • babylove (IVF;Francija)
  • Ana_P (1.IVF/ICSI?; MB, ?) 26.10. začetek Diphereline,9.11. začetek GonalF, 21.11. predvidena punkcija
  • arneja (1.ICSI,PO,dr.Reš) 15.11.začetek Diphereline
  • Abra (2.ICSI;PO, dr. Reš) takoj v nove boje
  • sonček33 (IVF;LJ,?) Pokliče prvi dan nov. M
  • bilka (2.IVF/ICSI?,?,?) 13.11. punkcija
  • tita13 (3.ICSI;PO,dr.Reš), ET 31.10

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor
  • blanč decembra v nove boje
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
  • kikaa (2.IVF,LJ) - začetek jan/feb
  • cukica (LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (MB) zamrznjenčki
  • Pija76 (LJ) zamrznjenčki v januarju
  • spelka12 (PO,dr.Reš) ponovno v boj januarja
  • pika74(LJ) zamrznjenčki
  • gold fish (LJ) ponovno v boj

• user posted image
    pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, user posted image Bety upa, mozart, _rebeca_, anadejka, Amelia, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisy, poopsie, upajoča, zvezdica26, andreja07, lejla007, user posted image dolenjka, mihi78. *ajetam*, user posted image micka zaloska, gold fish, M.L.B.K
    user posted image  

user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image

GOYA (PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE (MB) user posted image user posted image
    MANDARINCA (MB)user posted image user posted image CRNITULIPAN (PO)user posted image , BETY UPA, žani4 (LJ),

user posted image user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image user posted image

user posted image MARTINŠČICA (LJ) pregled 13.11.
    user posted image _rebeca_ (PO) pregled  22.11.
    user posted image maja24 (PO) pregeld 20.11.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu sayuri)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2052
    11.11.2007 15:32:53   
    Goldy
    Pozdravljena dekleta! Kaj praznujete Martinovo? Jaz sem v redu, trenutno brez kakršnih koli znakov. Se je vam tudi to dogajalo oz. se vam dogaja? Da imate znake oz.  kakšen dan znakov sploh ni?

Lep dan še naprej!

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 2053
    11.11.2007 15:46:32   
    bilka
    no, vidim da sem na seznamu, imam dolgi postopek v Ljubljani ostalo je pravilno,jemala sem superfakt in gonal f inekcije,hvala!

< Sporočilo je popravil bilka -- 11.11.2007 15:47:27 >

(odgovor članu Goldy)
    Neposredna povezava do sporočila: 2054
    11.11.2007 15:54:40   
    maja24
    Ja tut men se je dogajalo pa sm mislna da je kej narobe pa niblo tok da brez skrbi

(odgovor članu Goldy)
    Neposredna povezava do sporočila: 2055
    11.11.2007 16:52:21   
    arneja
    Hojla, punce!

Upam, da ste izkoristile tako lepo nedeljo. Človek kar ne more verjeti, da je že november user posted image .

Uf, Sulfinija, si dobra, da ti uspe samo na UZ iz MS v LJ skočit. Jaz sem šla samo enkrat do MS in v istem dnevu nazaj in sem skoraj umrla. Ampak za deteca vse, ne user posted image ?

Pikovit, Reš naj bi, ko sem zastopila, delal do praznikov, se pravi, do božiča.

Super, Sayuri, da si dobila devet celic po devetih pikih komarjev user posted image . Upam, da bom tudi jaz mislila, da me je komar pičil user posted image . A za Prometrium ti reče šele na punkciji, da ga moraš iti nabavit? To reče vsaki punci?

M. rudovic, jutri se dobro obleči, da ne bo tvojih pikic zeblo, ko ju/jih boš domov odnesla user posted image .

Tita, naj se optimizem kar hitro vrne, ker ti bo uspelo, boš videla user posted image .

Sulfinija, pri tebi pa bo foliklov user posted image .

Abra, si bila na sprehodu? Je bil res lep dan za sprehode. Kdaj naj bi pa začele z masažo pri Karmen? Prvi dan M?

Uf, Bilka, ti imaš šele jajčec. Koliko piva si pa popila user posted image ?

Zdaj pa še par vprašanj: kdaj naj začnem piti krvomočnico in kdaj pivo? Je še kakšna punca tu, ki ne mara mesa? Jaz sem se danes po kakšnih 20 letih prisilila in pojedla košček piščanca user posted image . Je bila kriza, ampak za user posted image  vse. Tudi to.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu maja24)
    Neposredna povezava do sporočila: 2056
    11.11.2007 17:10:39   
    Crnitulipan
    Sayuri - blagor tebi kako si preživela punkcijo!!! In seveda čestitke user posted image user posted image user posted image za lepo število celic.

Kot vidim boš imela transfer na 3 dan - morda pa avtomatično naredijo LA.-hatching? Pri meni ga je v spontanem ciklusu, ko je bila le ena celica. Sicer pa sem v člankih zasledila, da uvedejo LA-hatching pri ženskah ki so starejše od 37 ali 38 ali 39 let (odvisno od centra), da se zarodek lažje reši zone pelucide - pri starejših ženskah naj bi imel manj energije za to. Tako v zono naredijo lasersko majhno luknjico, da lažje pride do hatchinga. Ponekod svetujejo LA-hatching takrat, ko je imela ženska že več IVF postopkov, kvalitetne zarodke (blastociste), pa kljub temu ni zanosila. Kultivirani zarodki, gojeni v različnih gojiščih lahko razvijejo močnejšo zono pelucido in je zato zarodek težko prebije. Pri meni ni bilo uspeha takrat, sem pa brala, da je enim večkrat uspelo s tem postopkom.
    Držim pesti za čim  več lepih zarodkov!!!user posted image user posted image user posted image

Hvala vam vsem za mnenje o  Rešu. Se mi je kar zdelo, da on ne bi okleval in povedal slabe novice. Kljub temu je dobro slišati več mnenj. Sicer pa nimam kaj - počakati bom morala na četrtek in v tem času misliti samo na utrip male pikice. Ja. Sayuri, teh želja po posebni hrani je čedalje več... dogaja se mi tudi, da trernutku postanem grozno lačna, vsa se tresem kot, da bi mi sladkor totalno padel..kaj takega še nisem doživela. Upam, da je le eden od nosečniških znakov...
    Arneja srčno upam,da se bo imel mali pikec tako fajn pri meni, da bo kar ostal. Zaenkrat njegove želje (nenavadne želje po hrani - zadnjič zmazala pol banjice sladoleda...)   z veseljem izpolnjujem.

MLBK
    - a se kaj ve zakaj imaš tako  nihajoče  vrednosti FSH - a je možno, da gre za prezgodnjo menopauzo? Verjetno še nimaš 40.. po 40 letu lahko začnejo te vrednosti nihat. Meni so ravno zaradi tega naredili klomifenski test - ta je predpisan za ženske po 38 letu, da se vidi jajčna rezerva. Na 3.dan ciklusa ti izmerijo FSH in potem na 10 dan po jemanju klomifena, ki vzpodbudi jajčnike. Jaz sem imela vrednosti 3,5 in 4,7, tako da je bila takrat Ribičeva prav presenečena nad vrednostmi in mojimi leti (40). A so ti mogoče ta test že naredili? Saj ne vem, če ga delajo, če te vrednosti tako nihajo, a je vseeno pokazatelj rezerve.
    Na sosednjem forumu 'neplodnost' sem zasledila nekaj o zanostivi z visokim FSHjem (17 se mi zdi, da ga je ena imela) in to po uživanju hormofita? Se mi zdi, da pri visokem FSHju priporočajo pogosto merjenje in potem pri ugodnem FSH-ju uvedejo IVF.

Dobrodošli Bilka in Tita13!!!

Zdaj pa študirat, lep preostanek nedelje vam želim,
    čarna

(odgovor članu maja24)
    Neposredna povezava do sporočila: 2057
    11.11.2007 17:19:31   
    jadrnica
    hoj, ja sem še tu, vsa napihnjena, ker imamo hiperstimulacijo: je Reško reku, da sem kar preveč odreagirala na zdravilain špikarijo.

No, kdor še ne ve: sem v prvem ICSI postpku pri reškotu, dal mi je dipherline (1x) in dve enoti menopurja za 5 dni. ko sem prišla na prvi UZ, ga je čist panika, kaj se dogaja, da je notri taka gužva, da me je čez dva dni spet naročil na UZ (tam sem bila včeraj, v soboto) in je kar odredil (1.11. sem imela menstruacijo), da je danes v nedeljo stopka ob 21.00. v torek ob 8.00 pa že punkcija. user posted image user posted image user posted image Tako je stanje pri meni, napihnjana sem kot balon , komaj se prepogibam, ampak mi je Reško rekel, da imam pač hiperstimul. že pri majhni dozi inekcij. Včeraj se imela že vodilna folikla velika na eni strani 16mm na drugi pa že 18m. upam, da je to OK. Sem ga pa vprašala glede protibolečinskih tablet za punkcijo, pa je izrecno rekel, da naj nič ne vzamem, da ne bomo foliklov dodatno giftali.
    Špikanja je bilo pa cel projetk. Je zadevo prevzel moj user posted image , je pravi car. Me se boljš špikne kot Reško. No toliko za sedaj. Upam, da bo vse ok, pa poročam o punkciji. Se bolj malo javim, ker je v sluzbi parava gonija, sploh ne vem kaj jim bom natvezila, da me ni, izgovor za zobarje in viroze sem ze pokurila user posted image user posted image user posted image

Pa seveda sem sedaj 2 uri rabla, da sem vas prebrala, tako da je še moj user posted image zacel z mano brat in vas vse lepo pozdravlja in tud vase boljše poloviceuser posted image user posted image user posted image .

Novim čvekarcam vesela dobrodoščica,
    Abra - user posted image user posted image user posted image pa tudi za druge, glavo pokonci, novim zmagam naproti.

Sayuri, pridna kokoška user posted image

vsem skupaj en lep martinov pozdrav. jaz sem sedaj kar dobre volje, ker je z jajčki vse ok, vsaj zaenkrta, sedaj pa upam, da bodo plavalci najboljši.

cauuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
    Neposredna povezava do sporočila: 2058
    11.11.2007 17:23:27   
    m.rudovic
    Andreja a veš da se bom oblekla jih sigurno ne bo zeblo.Rada bi vas vprašala nekje sem zasledila da po ETnaj bi jedle grozdje in lignje a to drži za kaj je to dobro.zanima me še glede ASPIRINA100 meni dr. Reš nič ni omenil da naj ga jemljem a mislite da ga jutri vprašam.HVALA ?user posted image

(odgovor članu Crnitulipan)
    Neposredna povezava do sporočila: 2059
    11.11.2007 17:42:02   
    citrončica
    Bilka in tita 13
    DOBRODOŠLI!!

Sayuriuser posted image ,
    lep rezultat, in se strinjam, vseeno malo počivaj, škodilo ti ne bo!!
    Aja, pa na seznamu, suprefact imam jaz-sicer nima veze, a sem spet pregledala malo, kje smo..pa sem opazila, in spetuser posted image za ta seznam, res si dobra!user posted image

Sulfinija,
    user posted image no vidiš, da je bil strah odveč, vse je , kot mora biti....zdaj pa veselo naprej, douser posted image  ...user posted image ...user posted image !!

(odgovor članu m.rudovic)
    Neposredna povezava do sporočila: 2060
    11.11.2007 17:46:34   
    Goldy
    maja24 - prej si verjetno odgovorila meni. Hvala ti, ker sem vsa zmedena. user posted image Saj nočem preveč mislit na to, pa ti misli uidejo...

Lep pozdrav vsem kokoškam, pa špikarcam in trepetalkam, nosečkam, navijačicam...!

(odgovor članu m.rudovic)
    Neposredna povezava do sporočila: 2061
    11.11.2007 18:14:17   
    Amelia
    Sayuri čestitke, super se je vse skupaj začelo, držim pesti za čim več zarodkov!!!

Jaz grem v torek končno k Rešu, da se začnem špikat v drugo.

Sem mislila, da sem na nove nosečnice že čist imuna, pa sva danes spet za en par zvedela, da je noseča, se mi je spet kar malo zataknilo, saj ne, da jim ne privoščim, ampak ni lahko ko smo v teh letih, ko so že skoraj vsi najini prijatelji noseči, midva sva prva začela delati na temu, ko sploh nobeden v družbi še ni razmišljal o temu, sedaj imajo pa vsi že otroke, razen naju user posted image . Dobr da imam vas punce, ker tud tistih par, ki sem jim zaupala, da hodiva na te postopke me ne razumejo, jim z navdušejem povem, da grem sedaj v drugi postopek in da komaj čakam, in dobim nazaj reakcijo: Ja kolk si pa ti boga....Mislim, ful mi pa to pomaga, da se vsem smilim, HALO!!! 

Vsem ostalim soborkam pošiljam en user posted image  za srečo!

(odgovor članu Goldy)
    Neposredna povezava do sporočila: 2062
    11.11.2007 18:38:45   
    Abra
    Jadrnica, tebi se pa dogaja. Mal user posted image user posted image user posted image da hiperstimulacija ne bo prehuda. Kar pa se hitrosti tiče, ni panike. Jaz sem imela punkcijo na 11. dan, ti imaš pa šele sopko. Naj ti jo user posted image fino špikne, ta bo le drgač user posted image

Amelia, midve se bova pa zgleda skupaj spodbujali. Jaz začnem jutri z drugim postopkom.
    Moje user posted image še ni, očitno po estrofemu rabi mal več časa. Bom vidla, kaj bo jutri Reš rekel.

(odgovor članu Amelia)
    Neposredna povezava do sporočila: 2063
    11.11.2007 18:44:26   
    jadrnica
    Ameli,
    ja te čist štekam, user posted image user posted image po mojih izkušnjah sploh noben ne razume kaj se z nami dogaja. Midva raje kr nobenmu ne govoriva. Doma sva povedala, da imava težave, pa je to to, čeprav čutim, da sva jim nakakšno razočarajna, ampak to je njihov problem. Povedala sva pa enemu paru, ki sta na istem kot midva, pa se potem malo bolj podpiramo. Je pa čist tako kot si ti napisala, tudi ko jaz zvem za kakšno novo nosečko, me kar stisne pri srcu, ampka saj nam bo tudi enkrat uspelao, vsaj upam tako...user posted image user posted image
    lp,

(odgovor članu Amelia)
    Neposredna povezava do sporočila: 2064
    11.11.2007 19:04:51   
    Goldy
    mavrica72 - kje si da malo podebatirava glede zankov in podobno

(odgovor članu jadrnica)
    Neposredna povezava do sporočila: 2065
    11.11.2007 19:40:06   
    spelka12
    Evo me. Končno prišla do računalnika.
    Pa saj ne morem verjet. Pri teh letih, resni službi, pa ne morem na rač., ker moj user posted image  igra igrico, pa se nekej strelja in tuli v ekran. In potem seveda moje logično vprašanje, zakaj za boga to dela; odgovor - ja fantje pač na drugačen način sproščamo svojo žalost (mislil je na neuspešen IVF). Sem se tolko začela smejat, da bi mi skorej ušlo. Teli dedci.
    sayuri, starost te zanima. Hmmm imam mladih 25 letuser posted image . Čestitam za punkcijouser posted image user posted image  9 celic pa ni kar tako. Odlično. Sedaj pa držimo pesti, da se jih čimveč oplodi.
    arneja verjemi, čeprav še nisem 30 se nisem prehitro odločila. Preden tole uspe bom 26 al pa 45. Drugače so meni postopek predlagali že pri 22 ampak takrat nisem imela fanta, za tole stvar sta pa potrebna 2. 
    maja24 jaz sem Gorenjkauser posted image
    bilka dobrodošla, zdajle pa pade stopka a ne?user posted image
    tita13 še 3 dnevi do testa. Veliiiko sreče. Jaz sem v službi rekla, da sem imela zelo zahtevno operacijo. Pa niso nič naprej spraševali. Ko se bo pa poznalo, jim boš pa tko al tko mogla povedat.
    konina lepo slikco si pripopalauser posted image
    šemalo čestitke user posted image user posted image  za user posted image user posted image . Zdaj pa pridno počivaj pa ne misli na Martina, zate je alko nonouser posted image .
    sulfinija če si že v 3 postopku pa stara si praviš 29 a sta potem vidva tudi kmalu začela? Me veseli, da je bilo na ekranu toliko črnih pikic.
    jadrnica pa kaj jaz to berem, ti si pa res expresna. A si kako novo pivo odkrila? Še 1 uro in pol potem pa hlače dol, pikico v krajec pa si skoraj že na koncu.
    amelia vse smo na temu. V naši družbi sem najstarejša, otročka delava že 2 leti in pol, vmes jih je že par rodilo, par zanosilo in sva zdaj tazadnja. Da ne omenjam vseh vprašanj in pritiskov kaj misliva in kaj še čakava. GRRRRRRRRR. Za znoret.

Pa sem se prebila skozi vse poste. Martinovanje je uspelo, sva šla na martinovo večerjo pa potem še nekam plesat. Sem pa jaz lani eni prijateljici točno na martinovo rekla: grem domov okupirat lubija in če uspe obljubim , da mu dam ime Martinuser posted image .

vsem želim veliko sreče.

joj _rebeca_ moja skoraj bi te pozabila. Kako si mi? Trebušček raste, a si vredu, a si kaj lačnauser posted image , ti je kaj slabo, a si izcedek poslala tja kamor sodi?

(odgovor članu Sulfinija)
    Neposredna povezava do sporočila: 2066
    11.11.2007 20:51:02   
    Pija76
    Abra srečno v novem postopku!

Sayuri čestitke za celice.

Novinke dobrodošle!

Ostale pozdravček!!

(odgovor članu spelka12)
    Neposredna povezava do sporočila: 2067
    11.11.2007 23:16:41   
    gold fish
    Sayuri - user posted image bravo za 9 celic....

Arneja - nisem ponočevala, vidiš ob takih urah jaz tu gor visimuser posted image , takrat ko si pa zjutraj o meni pisala, sem pa res ravno iz spalnice prilezla...user posted image

Cukica - jaz imam št. 512 pa je sestra na GK rekla, da pokličem pri naslednji M, to je enkrat konec meseca in se pol zmenimo za naprej.... -  kdaj pa jo ti pričakuješ?   Jaz sem imela sedaj spontani postopek in sem brez stimulacije od poletja, mogoče lahko zato še letos pridem (vsaj po zdravila) ali pa me je nekaj nafopala po telefonu, da se me je rešla.... Kako št. imaš ti?

Tita13- jaz imam izgovore za vsak dan,  ko grem v LJ .... Najprej (poleti) po punkciji sem bila doma do testa in sem hotela potem vsaj ta glavni  povedati kako in kaj, pa sem se hvala bogu zadnji trenutek premislila, ker sem videla, da niso vredni, da jim govorim o tem ..... sploh pa če ne veš kako se bo izteklo....
    Ko bom šla naslednjič v akcijo bom samo napovedala, da lahko pričakujejo, da me nekaj časa ne bo ..... , potem pa tako kot je ena napisala, mislim, da Goya - pač se je viroza prelevila v user posted image ...

Punce, ki imate akcijo 14.11 (beri teste, ET,...) - to je en tak lepi datum, da jaz že voham same lepe novičke.... Zakaj lepi datum? .... moj pikec ima user posted image .

Kaj naša Pika74 je že nazaj iz Afrike? 

Malo se javite tiste, ki ste kaj v akciji na GK ali se pripravljate nanjo....
    Kaj na GK tudi lahko rečeš za La-Hatching?

Držite se in se kaj beremo jutri....,  sicer ob uri, ko ste že vse pod  odejouser posted image ....

Pozdrav,

(odgovor članu Pija76)
    Neposredna povezava do sporočila: 2068
    12.11.2007 7:00:09   
    Crnitulipan
    Dobro jutro,

na GK LJ ne delajo LA-hatchinga.

Pozdravček vsem
    Čarna

(odgovor članu gold fish)
    Neposredna povezava do sporočila: 2069
    12.11.2007 7:11:44   
    arneja
    Čarna, ti tudi ne moreš spati user posted image ? Pol banjice sladoleda na ukaz pikice - pismo, ga/jo boš ti razvadila user posted image . Zlata ribica pa ravno obratno, pa zaspati ne more user posted image .

Jaz že odštevam dneve. Še trikrat grem spat pa prvo injekcijo fašem user posted image .

V službi mora biti pa res tečno izmišljevati si izgovore.

M. rudovic čimvec pikic prinesi domov.

Sayuri, upam, da si brez bolečin.

Amelia in Jadrnica, tudi midva sva čisto na istem. Edina dva še, ki nimava otrok. In potem vse blazno zanima, kdaj jih bova pa midva imela in zakaj jih še nimava. Da ne omenjam zateženih sorodnikov. Pa tudi mene zaboli vsakič, ko zvem za novo znano user posted image , ne morem pomagati, čustva so čustva. Vedno pomislil, le zakaj midva ne user posted image ?? Ah, enkrat bo že user posted image user posted image , ne user posted image ?

Zdaj pa šibam. Naj bo ponedeljek čimmanj naporen.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Crnitulipan)
    Neposredna povezava do sporočila: 2070
    12.11.2007 7:24:34   
    tita13
    Punce dobro jutro.

Midva sva danes (12. dan od ET delala test) in je pokazal +. Že odkar sem v postopkih sem si predstavljala, da bo to moj najlepši dan, pa vam moram povedat, da sploh nič ne čutim. Sem popolnoma otopela. Ne vem, mogoče še ne dojemam. V četrtek, ko imam uradni dan za test bom ponovila, da bom res sigurna preden poličem Reša.

Amelia - te popolnoma razumem in mislim, da te prav vse, ki smo tu gor, pa še mnogo drugih, ki se srečujejo z enakimi težavami. Meni se je zadnje čase dogajalo, da enostavno nisem več prenesla, da sem zvedela za novo nosečnico, pa ne glede ali je bila to sorodnica, prijateljica,... poleg tega pa sem vedno ob tej novici začutila vprašanje '' kaj pa vidva čakata'' .

Jadrnica - midva sva pred tem 3. postopkom doma povedala, prej pa ne. Mislim, da je laže, ker nisi čisto sam. Prijateljem nisva povedala in mislim, da je bolje tako.

Gold fish - si spraševala za LA - hatching. Ne vem kako je v LJ. Jaz sem v tem postopku vprašala Reša o tem in mi je odgovoril, da se embriolog sam odloči ali bo to delal ali ne. Če je ovojnica debela in bi težko počila potem to avtomatično naredijo, drugače pa ne, ker raje pustijo, da je vse čim bolj naravno. Meni ga ni delal.

Pa še nekaj me zanima, ali ste tiste, ki ste noseče, doma ali hodite v službo (meni je to, kot sem že napisala, problem in ne vem kako naj se odločim). Danes moram poklicat in povedat ali jutri pridem, pa še vedno ne vem, kaj naj naredim. Pa še Martinščica je zadnič pisala, da ji je komisija napisala, da mora biti med bolniško samo doma in ne sme ven. A ni to malo mimo? A imate vse, ki ste na bolniški tako napisano? Kakšen sprehod namreč...

Bodite fajn.

(odgovor članu gold fish)
    Neposredna povezava do sporočila: 2071
    12.11.2007 7:48:42   
    sayuri
    Tita3 ČESTITKE user posted image user posted image user posted image  (neuradne). Čepravs em 100%, da ti je uspelo. user posted image  URadno ti bom čestitala v četrtek.user posted image

(odgovor članu tita13)
    Neposredna povezava do sporočila: 2072
    12.11.2007 7:54:51   
    bilka
    Punce dobro jutro od panike ne morem niti spati, učeraj je padla stopka in jutri punkcija, me je tako strah, čeprav dajo vse da te ne boli sem eno grozno panično bitje, uf, po eni strani pa komaj čakam da se vse konča..

aja, hvala še ostalim za dobrodošlico in vsem srečno!

(odgovor članu tita13)
    Neposredna povezava do sporočila: 2073
    12.11.2007 8:09:34   
    tita13
    Sayuri hvala. Upam, da se tudi danes tako dobro počutiš kot včeraj. Jaz te namreč težko razumem, ker meni so punkcije zelo boleče. Imam vedno veliko celic (v drugem postopku 22, v tretjem 17) in me verjetno zato boli...ali pa nisem korenina...

Želim ti vse dobro v sredo.

P.s. Pa še za statistiko: Mi smo vstavili dva, zdaj pa počakajmo...

Punce držite se.

(odgovor članu bilka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2074
    12.11.2007 8:10:27   
    sayuri
    Sem prej cel roman napisala, pa nekaj narobe pritisnila in mi je vse zbrisalo user posted image
    Zdaj pa od začetka....

NAjprej dobro jutro user posted image
    Zdaj, ko sem doma bom zihr kar naprej tlele visela user posted image , tko da me ne smete osamljeno pustit. user posted image
    Moje počutje je kar ok, včeraj zvečer se je spodaj vseeno malce razbolelo, tako da sem šla kar po hitrem postopku lepo spat. Zdajle sicer tudi čutim špikanje, pa hodim kot račka user posted image . Popoldne grem do svoje zdravnice, da mi odpre bolniško.
    Uf, tkole ko berem glede izgovorov v službi - jaz sem šefu povedala tako, kot je user posted image . Me razume in podpira. Tudi v prvem postopku je bilo tako in je bil zelo žalosten, ko sem morala na abrazijo. Res sem mu hvaležna za njegove spodbudne besede. Ostale sodelavke pa mislijo, da sem zbolela. user posted image  Je pa tole pri Rešu res fajn, ker vse UZje zrihtaš zjutraj pred službo.
    Tudi tole krizo z nosečnicami in trebuščki, dojenčki, vozički sem imela pred leti. Uf, koliko sem user posted image  včasih user posted image . Drugače je, ko imaš enega otroka, tega se pošteno zavedam in verjetno se zato sedaj veselim čisto vsake nove nosečke in vsakega novega dojenčka. user posted image  Ravno konec meseca čakamo na novo nečakinjo ali nečaka user posted image .

m.rudovic tvoji otročki te že nestrpno pričakujejo. user posted image  Komaj čakajo, da pridejo na toplo. Čez kako urico boš že vesela nosečka in ta občutek je tko nebeški user posted image Meni je reš včeraj po punkciji predlagal Aspirin100. Tko da ne vem, kako se zdaj on to odloči - eni ja, e ni neuser posted image
    jadrnica,ti si pa res orng user posted image . Upam, da je šla stopka lepo u mišico in da boš jutri imela čimmanj bolečo punkcijo user posted image
    bilka tudi tebi želim na jutrišnji punkciji veliko jajčk in da bo čimmanj boleče.user posted image
    Crnitulipan ja 3 dan imam ET, čeprav se embriolog kar ni mogel odločit ali tretji ali peti dan. No, na koncu se je odločil za 3. Tudi prvič je bilo tako in upam, da bo tudi tokrat uspešno. Komaj čakam tvoje lepe novičke v četrtek. user posted image  Imaš zjutraj UZ al popoldne?
    arneja še malo, pa boš tudi ti postala drogerašica user posted image Ja, za Prometrium mi je pa rekel včeraj po punkciji. Ker je bila nedelja, je itak vse zaprto, tko da bova šla v sredo še na Fernetiče. Imam pa za nekaj dni tega Prometriuma od prejšnjega postopka.
    Amelia in Abra, jutri se začne tudi za vaju vse skupaj odvijat user posted image  Ko si enkrat na igli, gre vse tko brzinsko naprej. Želim vama dober postopek, mirno roko in dobro voljo. user posted image  Rezultat pa itak vemo, kakšen bo. user posted image

spelka12,lepo da se oglasiš. te je lepo brat user posted image

Mislim, da je pika74 že iz Afrike. Sem se mi zdi eno slikco v njenem albumu zasledila. Verjetno nas bo prišla kaj pocukat za rokav user posted image

Jst pa še zmeraj pogrešam zalazoyo user posted image .

Ker bom zdaj doma, bom zihr visela tlele gor user posted image . Tko da me ne pustit v osami user posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 2075
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
    Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
    Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
    пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.