|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo novembra!!
12.11.2007 12:18:53   
tinkamiška
Čestitke novimuser posted image user posted image user posted image !user posted image user posted image user posted image

In žal mi je za vse, ki vas je obiskala Franca...mogoče pa bo december kej bolj radodaren...

Pestke za vse!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
12.11.2007 12:23:16   
ajat
Da tudio  jaz poročam moje stanje.
Kot veste bi M naj dobila 7.11., ker ni redna sem ji dala čas do 10.11. vmes sem opravila test bc mini in je bil -.
Tako, da grem tudi jaz v nove boje, ampak moje hudičevke še zmeraj ni. Danes smo pa 12.11. torej?
Ful, ampak res ful me bolijo joški, in danes zjutraj me je prebudila neka čudna slabost. Ker dvomim, da bi bila noseča, test pa tega ne bi zaznal, bom test ponovila konc tega tedna, do takrat pa čakammmmmmmmmmmmm user posted image

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
12.11.2007 13:16:41   
mojcej77
V torbi mam CB user posted image

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
12.11.2007 13:48:38   
afnica mala
Pozdravljene!

Vidim, da november ni prav radodaren z novimi srečkami user posted image . Ampak čutim na vodi, da še bo!!!user posted image user posted image Upam, da ni vnetje, user posted image user posted image
Odločila sva se, da spet poskusiva.  Eni izvidi so že prišli- hegativni -jupi- druge še čakava.
In prav zdaj so dnevi za user posted image user posted image user posted image , zato je ne pričakujem 29.11.

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
12.11.2007 14:07:39   
cleopatra
jst grem dans po službi CB kupit, ker ne morm več čakat;
pa tut na jutri zjutraj ne mislim čakat, ker če je, mora vsaj blago črtico pokazat

srce mi pa razbija in v trebuhu me tišči od samega pričakovanja

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
12.11.2007 14:09:12   
spelka12
mojcej77 KONČNOuser posted image , pa da ne bo zdaj tolk dolgo trajalo. Če ga imaš v torbi ti nič ne pove. Hitro lulat.
cleopatra isto velja za tebe. Hitro ven iz službe in lulat.

(odgovor članu cleopatra)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
12.11.2007 14:13:36   
Zvezdica
Pozdravljene prijateljice,

kot ajat bom še sama sporočila svoje stanje - NIČ.
M naj ne bi dobila 14., namenoma sem si dala en dan lufta tako da sem na seznamu zapisana na 15..

Nič, zdaj sem delala BC in seveda samo ena črtica. Mater, pa ta mesec sem res verjela da bo. Skoraj prepričana sem bila saj cel mesec ni bilo nobenih znakov. Ponavadi ima vse od slabosti, bolečih prsi, za 50 nosečnic hkrati. Sicer user posted image   še ni ampak kaj ko me vse špika tko kot takrat ko se ta gospa napove.

Danes nisem žalostna ampak jezna. Zarad sebe, ker sem toliko upala. Vem, da se ene trudite dooolgooo časa in vse kar vam lohka povem, da ste neverjetno pogumne in posebne punce. Kot si želim zase, da bi ratalo, toliko si želim za vas. In vam pošiljam šopek user posted image user posted image user posted image user posted image . Za pogum in voljo.

Tako, zdaj oddelam do konca, danes bom očitno cel dan v službi...

LP in objem za vse
Zvezdica

i belive i can fly....

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
12.11.2007 14:15:08   
silvya
Pozdravljene!

Najprej ena popoldanska kavica user posted image user posted image user posted image , pa da ne boste rekle da sem "šuht" (skopa) še posladek
user posted image   user posted image

Tiste s testerji v torbicah, pa hitro teste delat. Do takrat, ko se vrnem nazaj pričakujem novičke. Roza user posted image novičke. Dajmo punce user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
12.11.2007 14:45:04   
Teni_
Mojcej - in zdaj mučiš naš firbec!

Hitro lulat.

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
12.11.2007 14:47:06   
mojcej77
Jutr zjutri, če je še ne bo! user posted image

(tko sm napihnjena...ampak verjetn od fržola...)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
12.11.2007 14:49:53   
bumbum
IZVIRNO SPOROČILO: zorica

Bumbum sedaj pa si me spravila v čisti obup.
8-10 mesecev se čaka na umetno.Pa še da mi potem delajo pregled prehodnost jajcevodov pomeni, da se za eno leto lahko poslovim od sanjenja o user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem če bo moje zdravje zdržalo tako dolgo brez zdravil, saj se ne upam tudi ne smem zdraviti, ker so zdravila premočna in se telo rabi pucati.Tako da se sedaj mučim in probam zdržati brez zdravil in hvala bogu multipla skleroza sedaj počiva.Ampak kako dolgo ?Če se mi jutri stanje poslabša, moram v bolnico na infuzije, ki so ful močne in moram čakati tri mesece da se telo spuca.

Mar mi res ni sojena user posted image

Zorica, zdaj mi je pa hudo, da sem ti sploh kaj napisala. Niti slučajno ni bil moj namen spravljati te v obup. Glej, pojma nimam kakšno je tvoje zdravstveno stanje in pojma nimam zakaj te ne dajo na HSG....oni pa, verjemi, vedo! In gotovo bodo vedeli tudi to, da če imaš zdravstvene težave, da ne morš čakat eno leto na umetno. Glavo pokonci, ker BOŠ MAMI! In to čudovita! Želim ti, da čim prej!

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
12.11.2007 15:04:05   
sonček33
mojcej77 - če je samo v torbi je remalo - hitro skoči na stranišče in sproči. Stiskam pestke.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
   [Brisano sporočilo]
12.11.2007 15:41:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojcej77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1113
12.11.2007 15:46:55   
cleopatra
CB pokazal -
zdaj tiste, ki ste bolj izkušene s tem testerjem vprašam, ker sama sem ga uporabila zdaj komaj drugič.
ali je možno, da je negativen, ker sem 3 uri preden sem ga zdaj nardila spila 2 litra tekočine, tako, da je bila moja voda čist prozorna, sklepam, da tut, če bi bla, ne bi mogu pokazat, ker sem čist sprala mehur user posted image

pa tut to mi je sumljiv k me neki tam spodi vsake toliko časa boli, niti ne vem kaj, ker načeloma sploh ne vem kaj so to bolečine pred ob in po menstruaciji.
pa tudi danes dopoldan sem že misla, da prihajauser posted image , pa je bilo samo malo kot da se začenja, pol pa nič več, ker ponavadi ko pride, je že takoj do fulla in ni nobenga pripravljalnega dneva.

men je vse sumljiv, folno kislino bom pa vseen jedla...upanje umre zadnje

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
   [Brisano sporočilo]
12.11.2007 15:52:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1115
12.11.2007 16:05:29   
cleopatra
se mi je tamala usedla na tipkovnico in tiščala enter, zato takšna praznina na zgornjem postu,
se opravičujem,
mora svoj mali nos povsod zraven tiščatuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
12.11.2007 16:13:15   
pepa6
Jaz sem naredila test clearblue in v navodilih piše da če je v velikem krogu +, si noseči. Men se sicer vidi tista vodoravna črta, v bistvu je tako na testu, da če ga dam vodoravno sta obe črtici navpično in v večjem krogu je še ena vodoravno-tako da izgleda kot križec. Sem noseča ali ne?

Neposredna povezava do sporočila: 1117
12.11.2007 16:16:24   
Serendipity
Mislim da si ... ampak jaz se ne razumem v te teste, ker še nikoli nisem nobenega delala ... user posted image  
ITAQ da si!

user posted image

Še tu čestitam!

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
12.11.2007 16:16:59   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: cleopatra

se mi je tamala usedla na tipkovnico in tiščala enter, zato takšna praznina na zgornjem postu,
se opravičujem,
mora svoj mali nos povsod zraven tiščatuser posted image

Kok je sladka tvoja mala... Pravi cukrček! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1119
12.11.2007 16:17:30   
pepa6
Tukaj je razlaga. Jaz imam rezultat testa tako kot je tisti prvi primer

http://www.krka.si/si/otc/izdelki/clearblue/

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
12.11.2007 16:19:19   
Serendipity
No, potem je to to. Edino, če nam pofotkaš pa daš slikco v album, da še bolj potrdimo!

Ali pa kar - - Face it! NOSEČKA SI! user posted image

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
   [Brisano sporočilo]
12.11.2007 16:21:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pepa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1122
   [Brisano sporočilo]
12.11.2007 16:22:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1123
12.11.2007 16:22:24   
pepa6
v dmu sem ga kupila

Neposredna povezava do sporočila: 1124
12.11.2007 16:25:11   
Oaza
Pozdravljene!

Pri meni je vse po starem. M ni, testa pa nisem delala (šeuser posted image ). Imam pa težave z mehurjem, pa sem bila danes pri svoji zdravnici, ki je rekla, da imam blag uroinfekt in mi ni dala nobenih tablet, ker me je vprašala, če obstaja možnost nosečnosti. In pravi, da lahko tablete škodujejo bebici. Poznam pa eno punco, ki je pravtako imela uroinfekt v zgodnji nosečnosti in je dobila antibiotike in ni bilo nič narobe. Je res to takšno tveganje s temi tabletami- ima katera podobne izkušnje??
Jutri grem še na druge preiskave z urinom, potem bomo pa videli.

pepa6: čestitke, čestitke, čestitke.... BRAVO!!!!user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?