Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 12.11.2007 12:18:53
|
|
|
|
tinkamiška
|
Čestitke novim ! In žal mi je za vse, ki vas je obiskala Franca...mogoče pa bo december kej bolj radodaren... Pestke za vse! Tinka
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 12.11.2007 12:23:16
|
|
|
|
ajat
|
Da tudio jaz poročam moje stanje. Kot veste bi M naj dobila 7.11., ker ni redna sem ji dala čas do 10.11. vmes sem opravila test bc mini in je bil -. Tako, da grem tudi jaz v nove boje, ampak moje hudičevke še zmeraj ni. Danes smo pa 12.11. torej? Ful, ampak res ful me bolijo joški, in danes zjutraj me je prebudila neka čudna slabost. Ker dvomim, da bi bila noseča, test pa tega ne bi zaznal, bom test ponovila konc tega tedna, do takrat pa čakammmmmmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 12.11.2007 13:16:41
|
|
|
|
mojcej77
|
V torbi mam CB
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 12.11.2007 13:48:38
|
|
|
|
afnica mala
|
Pozdravljene! Vidim, da november ni prav radodaren z novimi srečkami . Ampak čutim na vodi, da še bo!!! Upam, da ni vnetje, Odločila sva se, da spet poskusiva. Eni izvidi so že prišli- hegativni -jupi- druge še čakava. In prav zdaj so dnevi za , zato je ne pričakujem 29.11.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 12.11.2007 14:07:39
|
|
|
|
cleopatra
|
jst grem dans po službi CB kupit, ker ne morm več čakat; pa tut na jutri zjutraj ne mislim čakat, ker če je, mora vsaj blago črtico pokazat srce mi pa razbija in v trebuhu me tišči od samega pričakovanja
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 12.11.2007 14:09:12
|
|
|
|
spelka12
|
mojcej77 KONČNO , pa da ne bo zdaj tolk dolgo trajalo. Če ga imaš v torbi ti nič ne pove. Hitro lulat. cleopatra isto velja za tebe. Hitro ven iz službe in lulat.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 12.11.2007 14:13:36
|
|
|
|
Zvezdica
|
Pozdravljene prijateljice, kot ajat bom še sama sporočila svoje stanje - NIČ. M naj ne bi dobila 14., namenoma sem si dala en dan lufta tako da sem na seznamu zapisana na 15.. Nič, zdaj sem delala BC in seveda samo ena črtica. Mater, pa ta mesec sem res verjela da bo. Skoraj prepričana sem bila saj cel mesec ni bilo nobenih znakov. Ponavadi ima vse od slabosti, bolečih prsi, za 50 nosečnic hkrati. Sicer še ni ampak kaj ko me vse špika tko kot takrat ko se ta gospa napove. Danes nisem žalostna ampak jezna. Zarad sebe, ker sem toliko upala. Vem, da se ene trudite dooolgooo časa in vse kar vam lohka povem, da ste neverjetno pogumne in posebne punce. Kot si želim zase, da bi ratalo, toliko si želim za vas. In vam pošiljam šopek . Za pogum in voljo. Tako, zdaj oddelam do konca, danes bom očitno cel dan v službi... LP in objem za vse Zvezdica
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 12.11.2007 14:15:08
|
|
|
|
silvya
|
Pozdravljene! Najprej ena popoldanska kavica , pa da ne boste rekle da sem "šuht" (skopa) še posladek Tiste s testerji v torbicah, pa hitro teste delat. Do takrat, ko se vrnem nazaj pričakujem novičke. Roza novičke. Dajmo punce .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 12.11.2007 14:45:04
|
|
|
|
Teni_
|
Mojcej - in zdaj mučiš naš firbec! Hitro lulat.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 12.11.2007 14:47:06
|
|
|
|
mojcej77
|
Jutr zjutri, če je še ne bo! (tko sm napihnjena...ampak verjetn od fržola...)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 12.11.2007 14:49:53
|
|
|
|
bumbum
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica Bumbum sedaj pa si me spravila v čisti obup. 8-10 mesecev se čaka na umetno.Pa še da mi potem delajo pregled prehodnost jajcevodov pomeni, da se za eno leto lahko poslovim od sanjenja o Ne vem če bo moje zdravje zdržalo tako dolgo brez zdravil, saj se ne upam tudi ne smem zdraviti, ker so zdravila premočna in se telo rabi pucati.Tako da se sedaj mučim in probam zdržati brez zdravil in hvala bogu multipla skleroza sedaj počiva.Ampak kako dolgo ?Če se mi jutri stanje poslabša, moram v bolnico na infuzije, ki so ful močne in moram čakati tri mesece da se telo spuca. Mar mi res ni sojena Zorica, zdaj mi je pa hudo, da sem ti sploh kaj napisala. Niti slučajno ni bil moj namen spravljati te v obup. Glej, pojma nimam kakšno je tvoje zdravstveno stanje in pojma nimam zakaj te ne dajo na HSG....oni pa, verjemi, vedo! In gotovo bodo vedeli tudi to, da če imaš zdravstvene težave, da ne morš čakat eno leto na umetno. Glavo pokonci, ker BOŠ MAMI! In to čudovita! Želim ti, da čim prej!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 12.11.2007 15:04:05
|
|
|
|
sonček33
|
mojcej77 - če je samo v torbi je remalo - hitro skoči na stranišče in sproči. Stiskam pestke.
|
|
[Brisano sporočilo] 12.11.2007 15:41:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 12.11.2007 15:46:55
|
|
|
|
cleopatra
|
CB pokazal - zdaj tiste, ki ste bolj izkušene s tem testerjem vprašam, ker sama sem ga uporabila zdaj komaj drugič. ali je možno, da je negativen, ker sem 3 uri preden sem ga zdaj nardila spila 2 litra tekočine, tako, da je bila moja voda čist prozorna, sklepam, da tut, če bi bla, ne bi mogu pokazat, ker sem čist sprala mehur pa tut to mi je sumljiv k me neki tam spodi vsake toliko časa boli, niti ne vem kaj, ker načeloma sploh ne vem kaj so to bolečine pred ob in po menstruaciji. pa tudi danes dopoldan sem že misla, da prihaja , pa je bilo samo malo kot da se začenja, pol pa nič več, ker ponavadi ko pride, je že takoj do fulla in ni nobenga pripravljalnega dneva. men je vse sumljiv, folno kislino bom pa vseen jedla...upanje umre zadnje
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.11.2007 15:52:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 12.11.2007 16:05:29
|
|
|
|
cleopatra
|
se mi je tamala usedla na tipkovnico in tiščala enter, zato takšna praznina na zgornjem postu, se opravičujem, mora svoj mali nos povsod zraven tiščat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 12.11.2007 16:13:15
|
|
|
|
pepa6
|
Jaz sem naredila test clearblue in v navodilih piše da če je v velikem krogu +, si noseči. Men se sicer vidi tista vodoravna črta, v bistvu je tako na testu, da če ga dam vodoravno sta obe črtici navpično in v večjem krogu je še ena vodoravno-tako da izgleda kot križec. Sem noseča ali ne?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 12.11.2007 16:16:24
|
|
|
|
Serendipity
|
Mislim da si ... ampak jaz se ne razumem v te teste, ker še nikoli nisem nobenega delala ... ITAQ da si! Še tu čestitam!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 12.11.2007 16:16:59
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: cleopatra se mi je tamala usedla na tipkovnico in tiščala enter, zato takšna praznina na zgornjem postu, se opravičujem, mora svoj mali nos povsod zraven tiščat Kok je sladka tvoja mala... Pravi cukrček!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 12.11.2007 16:19:19
|
|
|
|
Serendipity
|
No, potem je to to. Edino, če nam pofotkaš pa daš slikco v album, da še bolj potrdimo! Ali pa kar - - Face it! NOSEČKA SI!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.11.2007 16:21:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.11.2007 16:22:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 12.11.2007 16:22:24
|
|
|
|
pepa6
|
v dmu sem ga kupila
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 12.11.2007 16:25:11
|
|
|
|
Oaza
|
Pozdravljene! Pri meni je vse po starem. M ni, testa pa nisem delala (še ). Imam pa težave z mehurjem, pa sem bila danes pri svoji zdravnici, ki je rekla, da imam blag uroinfekt in mi ni dala nobenih tablet, ker me je vprašala, če obstaja možnost nosečnosti. In pravi, da lahko tablete škodujejo bebici. Poznam pa eno punco, ki je pravtako imela uroinfekt v zgodnji nosečnosti in je dobila antibiotike in ni bilo nič narobe. Je res to takšno tveganje s temi tabletami- ima katera podobne izkušnje?? Jutri grem še na druge preiskave z urinom, potem bomo pa videli. pepa6: čestitke, čestitke, čestitke.... BRAVO!!!!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?