|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
12.11.2007 9:40:28   
lucalu
Dobro jutro punce!
Kaj bo dobrega? Mi smo danes sorazmerno dobro spali, čeprav naše detece vedno bolj brca... Prav  veselo je v tem trebuščku zgleda... včasih se mi zdi, da ima družbo notri! user posted image
Špela100 itak, da bo jutri vse vredu... javi se z rezultati! Ostale pa uživajte in pišite kaj!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
12.11.2007 10:06:06   
Dinki
Živjo user posted image ,
evo kolk lep ponedeljek se je naredil, ene mormo pa čepet v pisarnah user posted image ...pa ne bomo se pritoževal, čas gre tko hitr naprej, da bomo že kmal vse na porodniški user posted image .
Drugače sem pa danes prav dobre volje. Včeraj zvečer ko sva šla z mojim user posted image  spat, je bil tudi on 1. deležen brcik našega malega sončka user posted image  in trenutki so bili več kot čustveno nabiti. Men so kar solze tekle (hormoni pa to user posted image )....je bilo pa res fajn, tko njemu kot meni....moram pa priznat, da so te brcike pri meni še zmeraj težko pričakovane kar pomeni, da jih ni še nekaj zlo veliko, pa tudi močne še niso.
Pa ve, ste OK?

Špela100 srečno danes na morfologiji, pa javi kako je bilo.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
12.11.2007 10:47:31   
*BellaLuna*
Punce hvala za nasvete. sicer mi je tudi G svetovala kalcij in magnezij in ju jemljem, se pa krči še vedno pojavljajo. Se pa počutim kot stara mama, ker imam ful tablet za jemat. 3x na dan proti krčem, 2x na dan pa železo, kalcij in magnezij, s tem da teh ne smem skupaj jemat. Priznam, da kakšen dan kaj kar pozabim vzet, ker je toliko tega. Mi je pa čudno, da bi mi primanjkovalo kalcija, ker sem ful ljubiteljica mlečnih izdelkov. Tako da 1 jogurt in 1 liter mleka na dan je pri meni povsem normalno. Očitno bebica zahteva več user posted image

Sem pa tudi G vprašala glede otrdevanja trebuha in zakaj se mi to tako pogosto dogaja, pa je rekla, da imamo ene ženske bolj reaktivne maternice, ki nam reagirajo prav na vsak gib. Očitno imam srečo user posted image   Je pa ful neprijetno ko ti tako otrdi trebuh, da ne moreš nič in lahko samo čakaš, da bo minilo. Ta vikend smo šli vsak dan na uro in pol dolg sprehod in sem vsakič komaj prišla nazaj do doma, ker sem hodila kot en vojak z oklepom. Je bil moj kar hud, da nisem prej rekla, da gremo nazaj in zdaj mi je prepovedal sprehode daljše od pol ure. user posted image Pa saj tudi sama vidim, da tako ne bo več šlo.

Uživajte v sončku in novem tednu.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
12.11.2007 10:48:41   
san
špela100 držimo pestiuser posted image

jaz sem tale vikend prav lepo preživela, smo bili večino časa kar zunaj in mi je prav pasalo. je prav greh biti notri, ko je zunaj tako lepo vreme.
naš pikec veselo brca in ga čutim že večkrat čez dan, ampak vem, da tisto pravo brcanje šele pride. trebuh mi pa tko raste, da ne vem več, če je to sploh možno - mam že 96 cm obsega, kaj šele bouser posted image . sej me je kar mal strah, ko pomislim, da sem šele dobr na polovici.
ena je pisala, da ima vnetja, pa ne vem, a je bila katy. mah, mene tudi skoz najedajo. sploh jih ni konec, skoz mam neke vaginalete, pa kremceuser posted image , pol me pa skrbi, da ne bo kaj narobe zarad tega. pa nos imam tdi skoz poln, že od tistega prehlada naprej, kar noče bit dobr.

no, upam da ste ostale ok.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
12.11.2007 10:51:43   
san
Včeraj zvečer ko sva šla z mojim  spat, je bil tudi on 1. deležen brcik našega malega sončka  in trenutki so bili več kot čustveno nabiti. Men so kar solze tekle (hormoni pa to )....je bilo pa res fajn, tko njemu kot meni....

user posted image user posted image user posted image to je pa res lepo

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
12.11.2007 10:54:18   
san
sem hodila kot en vojak z oklepom.

user posted image user posted image user posted image zdele sem se pa prav nasmejala, sem si te v živo predstavljala.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
12.11.2007 10:56:38   
Nasy
Pozdravljene bejbike! Jst sem preživela ta glukozni test in še eno jemanje krvi. Zdej pa držite pesti, da me jutri ne pokličejo iz laboratorija, ker to pomeni, da je moj cukr ok!Zdej grem pa kr malo počivat, ker sem zelo slabo in malo spala pa še jemanje krvi, me kr dol vleče
user posted image
Uživajte v tem lepem dnevu, tak lep sonček je, upam, da mi uspe it popoldan na kratek sprehod.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
12.11.2007 11:04:48   
Dinki
San, hvala.
Res je bilo lepo user posted image ...morš razumet, da je nama to obema vse prvič in sva čist adijo. Sem pa videla, da je blo tud njemu ganljivo...si ni znal predstavljati, da te brcike zgledajo tako user posted image ....
Bella Luna....ejej...to je pa res zoprna zadeva....si ne znam predstavljat, ker zaenkrat res nimam tovrstnih težav, ampak sej bo....kmalu bo mamica in takrat pridejo pa nove težave user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
12.11.2007 11:28:55   
meryy
nasy- prosim te razloži mi kam si to šla na test če ti ni teško da ne bom iskala preveč

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
12.11.2007 11:29:52   
Pingvinčica

Ojla moje drage souser posted image . Sem vam še poročilo od četrtka dolžna. Z user posted image je vse ok imamo že 450g, vidni so bili vsi organi. G je bila čist navdušena kako se lepo vidi, malo manj pa je bila navdušena nad mojim kg. Sem jih pridelala +6 od začetka nosečnosti. user posted image je sesala prst in se na eni slikci prav fajn vidi ustka, nost, prstek. user posted image Sva bila oba z user posted image čist raznežena. Tia pa je vprašala zdravnico kdaj bo prišel user posted image ven.user posted image user posted image user posted image Naslednji pregled imam v 27t, takrat pa baje ni UZ. 

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
12.11.2007 11:30:50   
Pingvinčica
Špela 100 držim pesti da bo vse ok. Nasy enako velja tudi za tebe.

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
12.11.2007 12:06:06   
lucalu
Pingvinčica user posted image user posted image user posted image  čestitke za uspešno opravljeno morfologijo!!!
Nasy zate pa držim pesti, da bo vse vredu!

Neposredna povezava do sporočila: 2112
12.11.2007 12:48:57   
Nasy
Pingvinčicauser posted image user posted image user posted image
Maryy, jaz sem dobila pri svoji G napotnico, hodim k dr. Strah v Domžale. To je spodaj v laboratoriju, naprej od navadnega laboratorija, samo naravnist greš, piše na vratih.
Hvala, da držite pesti!

Neposredna povezava do sporočila: 2113
12.11.2007 12:59:01   
eva78
Pozdravljene punce!

Čestitke vsem za dobre rezultate! 

Mene pa zanima - če imate fejst povečan izcedek iz nožnice?!  Meni se vsake toliko - sploh danes, ker sem bolj na nogah,  kar vlije iz nožnice, da me je kar strah,da ni slučajno kaka plodovnica!!!user posted image  Nosim te dnevne vložke, pa ji kar menjavam.  A je še ktera taka?

Hvala za odgovor!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
12.11.2007 13:03:41   
Nasy
Jst sicer nimam izcedka, se mi pa zdi, da je malce močnejši vonj. Kak dan je pa tudi malo izcedka, ampak to redko in ne toliko, kot praviš, da bi se kr ulilo. Včasih se mal polulam, ko kihnem ali zakašljam, pa se za to trudim spomnit in delat keglove vaje.

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
12.11.2007 13:12:11   
lucalu
eva78 jaz takšnih težav nimam... imam sicer kar dosti belega toka, ampak moja G pravi, da bo to tako do konca. Če imaš pa tako močen izcedek, da imaš celo občutek, da bi lahko bila plodovnica, ti pa svetujem, da greš h G!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
12.11.2007 14:15:59   
Dinki
Pingvinčica user posted image  za uspešno morfologijo.

Eva78, tud jaz imam skoz beli tok od kar sem user posted image , pa je to pač del tega....ga pa nimam v taki količini kot opisuješ ti user posted image ....prav tako je zlo pomembno, da smo pozorne, da nima vonja, ker to lahko pomeni vnetje. Ne uporabljam pa dnevnih vložkov ker sem proti njim (če se le da).

Nasy, tudi jaz držim pesti za dobre rezultate user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
12.11.2007 14:32:41   
san
morš razumet, da je nama to obema vse prvič in sva čist adijo.

ja, sej razumem, ker je men tretjič, pa sem tut čist adijouser posted image

dinki, držim pesti, da bo ok. ampak jaz sem pa tukaj v lj. takoj dobila rezultate (in sicer pred 4 leti, ko sem bila drugičuser posted image ), mi je delala test za 50 mg in sicer eno uro, pa je bilo ok in sem lahko šla domov. a to je sedaj kaj po novem treba čakat?

pingvinčica čestitkeuser posted image user posted image user posted image

ma jaz imam izcedke, ampak pri meni gre prav za vnetja. pa včasih je kar taka sluz, mal zelen obarvana. komaj čakam, da bo tega konec!
eva jaz bi tud G mal vprašala, kaj je s temi močnejšimim izcedki.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
12.11.2007 14:50:28   
Pingvinčica
Eva jaz imam tudi izcedke včasih je gost bel, včasih je pa bolj prozoren in manj gost. Je pa tega včasih tolk da mam mokre spodnje hlače. Če te res skrbi se raje vseeno obrni na G.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
12.11.2007 14:55:47   
eva78
Punce, hvala za delitev vaših mnenj. Se bom vseeno naročila h ginekologinji, da me malo pogleda, kaj je s tem. Tudi sama imam pogosto vnetja, no če ni vnetje, je pa tega toka toliko,da me kar plaši. Sem že pred 14 dnevi zaradi tega zagnala paniko, pa je bilo mnenje dežurnega na urgenci,da ni nič narobe -  na srečo. user posted image  

No zdaj pa spet.user posted image  Pa mi je nerodno,da bi paniko vzganjala, po drugi strani pa..... saj me verjetno vse razumete.

Neposredna povezava do sporočila: 2120
12.11.2007 15:03:13   
san
boljš paniko zganjat, pa ni nič, kot obratno, tko da ti kar pejt lepo do G, boš vsaj bolj mirna.

a ima katera težave s hemeroidi?

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
12.11.2007 15:16:48   
Dinki
Joj hemeroidi, to je tud ena od stvari za katero UPAM, da je ne pokasiram. Jih ima moja "tašča" in sem jo že videla tako trpet da joj! Si jih je pa dala po več kot 20. letih kirurško odstraniti. Sej tist jo je pa pol še bolj bolel, je pa zdej veliko boljš.
Jaz jih torej nimam. Tiste, ki jih imate, ste jih dobile pri porodih?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
12.11.2007 15:19:55   
Dinki
dinki, držim pesti, da bo ok. ampak jaz sem pa tukaj v lj. takoj dobila rezultate (in sicer pred 4 leti, ko sem bila drugič ), mi je delala test za 50 mg in sicer eno uro, pa je bilo ok in sem lahko šla domov. a to je sedaj kaj po novem treba čakat?

San, tole je verjetno letelo na Nasy user posted image .

Jaz moram it tud še kri dat enkrat konec tega meseca, ker je rekla, da je v 20. tednu user posted image  (ko sem imela morfologijo) še mal prezgodi za 2. odvzem. Nisem pa nič gledala al mi bodo tud za cukr jemal....A to jemlejo vsem user posted image ?

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
12.11.2007 15:21:07   
lucalu
Jaz tudi nimam težav s hemeroidi, sem pa slišala, da se to v nosečnosti rado zgodi... user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
12.11.2007 15:22:55   
lucalu
Za sladkor pa mislim, da ne jemljejo vsem... no ja, meni je zaenkrat niso, pa tudi v 25. tednu, ko imam pregled, mi je ne bojo... Lahko pa, da mi jo bojo kasneje... bom vprašala.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......