Pikaču
|
Dober večer! Violinski, sej tiste solzice so ble bolj za hec, k ne, ampak vseeno hvala za , me je potolažil. Mah, danes sem mela tko pestro v službi, da sem bla čisto na dnu, stranke so ble tečne k , en zaposlen je dubu odpoved, v glavnem, bolj je šlo vse narobe kot pa dobro. Zato sem si tud želela, da bi katera kej napisala, da bi malo čvekala. Sem vesela, da sem vam sobica dopade, moram pa povedati, da sem vse tri barve kupila v trgovini Mak v NM, so zmešane , Jupol Gold, konkretno zelena barva je številka 4612, iz barvne palete, ki mi jo je prodajalec pokazal in sem si sama izbrala vzorce. Pol ti pa sami tam naredijo, čeprav jih je mogu tast doma še malo razredčit z belo jupolovo barvo, k so ble full goste. Petri85, pa res vsi pravjo, da je Ema po men , ko je pa bila čisto majcena, so pa vsi govorili, da je po možu. A ti se pa po porodniški zdaj vračaš v službo? Želim ti, da bi se čimprej navadila na vse novosti, ki ste jih uvedli in pridno delaj! Kaže, da se še ne bomo kmalu videle, ker imamo tko natrpane urnike in svoje druge obveznosti. Jaz se vam bom prilagodila, nikoli pa se res ne ve, če kaj vmes pride. Sem pa za srečanje v LJ in Tiamo prepuščam izbiro gostišča, še dobro, da je tko pridna, da ima voljo, da bi srečanje spravila pod streho. Veliko pri izbiri pa ne morem pomagati, ker ne poznam veliko gostišč v LJ, še posebno ne takih, ki bi bili primerni za igro naših sončkov. Jessy, pa je res pomagalo? Sicer, moja Ema tud čedalje bolj uveljavlja svojo voljo in ima napade trme, ki jih poskušam ignorirati in jo takoj preusmeriti na nekaj drugega, povečini mi še ratuje, toda koliko časa še? Če bo potrebno, se bom poslužila tvoje metode. Lepo martinuj. Tudi mi gremo jutri na kosilo za rd, pa v nedeljo tud na kosilo za rd, pol morm pa še do očeta it, k ma tud rd, sama bom pa tud en glažek popila in nazdravila za martinovo.
|