|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
8.11.2007 13:39:11   
Jessy
Ohoho...malo sem bila odsotna, pa ste se že za zabavo zmenile! Pridne punce! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi ZA srečanje. Mojega vprašam zvečer, ko se vrne, tak da zaenkrat sva samo midve z Nejo. Drgač pa mislim, da sicer z nama bo šel (če bo srečanje popoldne, saj dopoldne ima službo), ampak bo najbrž po svojih opravkih letel, ko bomo me čvekale. Bom vprašala!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
8.11.2007 13:58:49   
Tiamo
Se pravi, se lahko začnem zanimat za prostor??? a sobota bo uredu? a bi plošče naročile? bo prostor uredu, če je v lj?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
8.11.2007 14:02:28   
violinski
Jaz ti rečem, da smo mi sigurno vsi štirje za, če le sprejmete tudi Lano, moža vem, da boste user posted image , sicer pa za njiju ni nujno, da prideta.

Jaz povem samo da 17.11. ne moremo, ker imamo zabavo za Lanin RD. To je pa tudi edina planirana sobota v novembru. No, razen te, ki pride pojutrišnjem. Pa 1.12. skoraj sigurno ne morem dopoldne, ker bom v službi, popoldne pa ni problema.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
8.11.2007 16:00:35   
Jessy
No, jaz pa to soboto ne morem, ker gremo na martinovanje.
Moj pravi, da bi prišel z mano, ne more pa v soboto čez 14 dni, in nato še vsako drugo soboto, ker hodi v Tolmin. Tia, če boš to kaj upoštevala, je vredu, če pa ne boš je pa tudi vredu. Ti zrihtaj tako, da bo tebi prav.

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
8.11.2007 22:18:24   
petri85
No, da se še jaz pofočkam za srečanje. Mi bi tud kar vsi 4je prišli (moj se sicer punta hodit na take stvari, ampak sem mu omenila, da zna tudi od Violinski mož priti, pa se je takoj omehčaluser posted image ) Načeloma smo novembrske sobote fraj.

Bi bilo pa fajn obvestiti tudi tiste, ki so zelo redko na RR, da se nam pridružijo!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
9.11.2007 9:09:50   
Tiamo
petri te uvrsim na seznam,...violinski tebe pa prosim če še druge obvestiš o srečanju, jaz nimam e-naslov.

mam gužvo...volitve...

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
9.11.2007 9:36:13   
violinski
Prav imaš, bom to naredila, lahko kar na novem skupnem naslovu, ane?

Dobro jutro.

A vidite, da je dež? Ampak je vseeno bolje kot ko je bil nazadnje dež. Mogoče zato, ker sem po ideji od Tiamo začela pisati urok da se pozdravim sovražnosti do dežja user posted image .

Jessy, vidim, da smo ravno obratno - jaz sem zasedena obratne sobote, kot tvoj mož user posted image . No, ampak saj sem napisala, če se zmenimo za 1.12. potem lahko popoldne oz. od cca. 12 ure dalje kadarkoli. A kateri morda ustreza bolj petek popoldne? Saj samo vprašam, no.

Petri, bom rekla mojemu, da tudi tvoj pride, pol pa bo tudi zanju fajn. Hihi, zdaj je problem samo še v datumu user posted image . Tiamo, najbolje da določiš, mi se pa prilagajamo.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
9.11.2007 9:36:37   
Pikaču
Poslala sem vam zs-je, pa si poglejte, kako nastaja Emina sobica. Za zdej so same stene pobarvane, kmalu pa bo tudi vsebina notri. Upam, da do novega leta že.

Prosim mnenja!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
9.11.2007 11:07:50   
Tiamo
Punce žal je tale prostor zaseden, vse sobote in petke do novega leta user posted image

Kaj čmo zdaj narediti?

jaz tudi 24.11 ne morem

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
9.11.2007 11:28:24   
violinski
Po mojem skromnem mnenju bomo na podoben odgovor naleteli v vseh krajih, pripravnih za zimsko srečanje.

Kaj pa če se dogovorimo za drugi vikend v januarju, naprimer? (petek je 11.1., sobota je 12.1. ... razen če bomo Jessy, jankobananko in jaz ravno tisti vikend praznovale RD user posted image )

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
9.11.2007 12:54:30   
Pikaču
Kje pa ste zdaj vse? A ni še nobena pogledala mojega albuma?  user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3711
9.11.2007 14:13:40   
violinski
Ja luba duša, saj ni treba prav jokat. Na, enega user posted image , da se potolažiš.

Evo, jaz sem pogledala in tvoja oz. Emina sobica je tko cart, da sem čisto brez besed. Te barve so odlične in mislim, da se bo malčica v sobi odlično počutila user posted image .

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
9.11.2007 14:58:43   
Jessy
Violinski, saj jaz upam tudi brez možička priti, tako da v tem sploh ni ovire. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  In, prav imaš glede drugega vikenda v januarju - jaz bom zagotovo razvajala in gostila svoje domače v soboto in nedeljo, kot ženekaj let do zdaj.
Lahko pa naslednje vikende, čeprav to je še takoooo daleč, da do takrat lahko še kaj vmes pride.
So pa prostori res že zasedeni in to prav povsod.

Ema, sobica je tudi meni všeč. Zelo se mi dopade odtenek zelene barve. A ste to kake posebne barve kupovali al so to ta običajne Dipo variante? Mi bomo spomladi tudi pobarvali Nejino sobo, ker je trenutna že pošteno dolgočasna. Pa verjetno bomo takrat še posteljo naročili, tako da bi se že spodoblo, da ima tudi stene pobarvane.

Grem južnat!

Neposredna povezava do sporočila: 3713
9.11.2007 15:16:20   
petri85
No, jaz sem tudi zdajle 2 ure preživela v službi, da smo šli še zadnje malenkosti skozi, pa še zadnje papirje uredili...čez dobra 2 tedna pa začnemo zares user posted image Po eni strani me je kar malo strah, ker je vse drugo- kot bi šla kam drugam delat: nov direktor, novi prostori, nov program s katerim se dela...po drugi strani so mi pa vse te novosti zelo všeč, saj bo tako ful hitro minil delavnik in res ne bo časa za razmišlanje o drugih stvareh.

Tako, da za januar pa jaz še ne morem nič obljubiti, ker bo kakšna sobota gotovo delovna, en vikend bomo pa moj RD praznovali!

Ema, zelo lepe barve je sobica, pa luštno kombinacijo ste izbraliuser posted image user posted image user posted image Tudi mene zanima, kje ste barve kupili? A so to že v originalu take, a so namešane?
Sem hotela reči, da je Ema čist tebi podobna! Ste prav fletna družinica!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
9.11.2007 22:25:08   
Jessy
Spet sem tukaj!
Sem se spomnila, da nisem nič povedala, kako sem uredila z Nejino nemogočo trmo. Ker mi je bilo že čist prehudo, da se mi je metala po tleh in se ni pustila preoblečt iz pižame, pri čemer nobene metode niso zalegle, sem jo predvčerajšnjim oblila s približno 3 dcl vode. Sem jo kar v skledo natočila in jo pljusknila v njo. Bil je šok, vendar učinkovit. Od tistega trenutka dalje se mi ne meče več in se komot oblečeva in greva ven.
Vem, da je krut način, ampak v tistem trenutku nemoči, sem posegla tudi po tem.

V bistvu je zdaj spet pravi angelček. user posted image

Se pa pozna, da bo mlaj, ker ob teh dnevih vedno zelooo dolgo bedi. Spat je šla že ob 21h, pa še zdaj ne spi. PRavkar sem jo nesla na školjko lulat. Obup! Upam, da bo zaradi tega vsaj kaj dlje spala.

Jutri gremo pa martinovati. Letos za spremembo ne gremo na osmico, ampak na en bližnji kmečki turizem. Gremo s kombijem, da bomo lahko tudi kak deci popili. user posted image

Zdaj pa grem še malce po RR pogledat, kaj se dogaja, pol pa spat, ker me že pol dneva boli glava.
nočko

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
9.11.2007 23:02:04   
Pikaču
Dober večer!

Violinski, sej tiste solzice so ble bolj za hec, k ne, ampak vseeno hvala za user posted image , me je potolažil. Mah, danes sem mela tko pestro v službi, da sem bla čisto na dnu, stranke so ble tečne k user posted image , en zaposlen je dubu odpoved, v glavnem, bolj je šlo vse narobe kot pa dobro. Zato sem si tud želela, da bi katera kej napisala, da bi malo čvekala.

Sem vesela, da sem vam sobica dopade, moram pa povedati, da sem vse tri barve kupila v trgovini Mak v NM, so zmešane user posted image , Jupol Gold, konkretno zelena barva je številka 4612, iz barvne palete, ki mi jo je prodajalec pokazal in sem si sama izbrala vzorce. Pol ti pa sami tam naredijo, čeprav jih je mogu tast doma še malo razredčit z belo jupolovo barvo, k so ble full goste.
Petri85, pa res vsi pravjo, da je Ema po men user posted image , ko je pa bila čisto majcena, so pa vsi govorili, da je po možu. A ti se pa po porodniški zdaj vračaš v službo? Želim ti, da bi se čimprej navadila na vse novosti, ki ste jih uvedli in pridno delaj!

Kaže, da se še ne bomo kmalu videle, ker imamo tko natrpane urnike in svoje druge obveznosti. Jaz se vam bom prilagodila, nikoli pa se res ne ve, če kaj vmes pride. Sem pa za srečanje v LJ in Tiamo prepuščam izbiro gostišča, še dobro, da je tko pridna, da ima voljo, da bi srečanje spravila pod streho. Veliko pri izbiri pa ne morem pomagati, ker ne poznam veliko gostišč v LJ, še posebno ne takih, ki bi bili primerni za igro naših sončkov.

Jessy, pa je res pomagalo? Sicer, moja Ema tud čedalje bolj uveljavlja svojo voljo in ima napade trme, ki jih poskušam ignorirati in jo takoj preusmeriti na nekaj drugega, povečini mi še ratuje, toda koliko časa še? Če bo potrebno, se bom poslužila tvoje metode.
Lepo martinuj. Tudi mi gremo jutri na kosilo za rd, pa v nedeljo tud na kosilo za rd, pol morm pa še do očeta it, k ma tud rd, sama bom pa tud en glažek popila in nazdravila za martinovo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
10.11.2007 5:15:07   
tina104
Že od pol štirih ne morem spat in sem se odločila, da vstanem in grem malo na RR, ker tako že cel teden nisem bila nič kaj tu. Imamo tako pestro dogajanje, da enostavno ni časa.

Ponoči ta teden veliko bolje spimo. Zadnje 3 dni je Aljaž prespal noč, kar ne morem verjet, ne vem, če se je že to kdaj prej zgodilo, da je 3 dni skupaj dobro spal. Zjutraj imamo zdaj vstajanje okoli pol šestih. Potem pa priprave za vrtec, malo igre, Aljaža odpeljem v vrtec, pridem domov, malo počistim, skuham, še kaj za šolo pripravim in že letim. Ta teden sem 1x tudi naomeščala sodelavko dopoldne, pa en dan konferenca popoldne, pa en dan zobozdravnik dopoldne. Potem se še trudim, da malo telovadim. Sem začela s pilatesom. Skoraj vsak dan delam par minut in se mi zdi, da se zdaj v 3 tednih že kar precej pozna na moji zmogljivosti. Zaradi vseh opravkov kar zmanjka časa za RR.
Zvečer pa sem vsak dan že ob osmih zaspala.

Vidim, da se pogovarjate, da bi se dobile. Ko boste določile datum, bom povedala, če lahko. Sicer mi je Ljubljana malo daleč, ampak če bi bila kaka sobota (ali nedelja), bi to lahko združili s kakih izletom. No, če bi prišli, bi prišli torej vsi trije.

Ema, vse najboljše za god!user posted image  Pa barve v sobici so tudi meni všeč. Načeloma nimam rada zelene, ampak ta odtenek je pa čisto fajn. Imam pa neko pripombo tu - če je tast barvi dodal malo bele, potem to zdaj ni več ista številka in če boste hoteli spet kasneje popolnoma enak odtenek, verjetno ne boste zadeli.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
10.11.2007 5:25:06   
tina104
Sem se spomnila, da vam moram še par stvari povedat.
Pisala sem že, da je moj na bolniški, ker si je poškodoval roko. V glavnem, zdaj pa namerava menjat službo. Dobil je drugje ponudbo, sicer delo, za katerega se bo moral ogromno izobraževat, ker je praktično začetnik na tem področju, ampak to ga ne moti. Že dolgo si žli menjat službo. V novi službi so mu ponudili čisto malo višjo plačo, pomembno pa je, da mu ne bo treba delat v dveh izmenah in da je služba samo dober km stran od našega doma. Delal bi naj od 9. do 17.00, kar pomeni, da se bosta z Aljažem zjutraj videla in popoldne - vsak dan. V prejšnji službi je en teden delal popoldne in se z Aljažem nista veliko videla tisti teden. Malo me skrbijo edino občasni tereni. Pa bomo že videli. V stari službi so ga ful prepričevali, naj ne gre, ker je res bil zelo dober na tem področju in so mu zdaj celo obljubili enoizmensko delo in višjo plačo, ampak je rekel, da se je dokončno odločil. Upam, da pravilno.

Mi bomo pa barvali kuhinjo. V bistvu je moj že hotel barvat, pa zaradi roke še ne gre. Bo v kratkem. Bo pa oranžne barve, taka živa, po moji izbiri. Treba pa bi bilo prebarvat tudi druge prostore.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
10.11.2007 10:03:52   
Jessy
Dobro jutro!

Jaz sem se zbudila ob 9.45 in sem mogla Nejo prav zbuditi. Ker je tako pozno vstala, verjetno popoldne ne bo šla spat, bo pa zvečer raje šla.

Tina, jaz menim, da se je tvoj dobro odločil. Včasih je treba reskirati in upati, da bo drugje res bolje, pa še za dušo je to dobrodošlo! Zagotovo bo tudi tam uspešen, ker ima toliko volje! user posted image  Za Aljaža bo pa v vsakem primeru bolje, ko bo v drugi službi!
Praviš, da Aljaž že tretjo noč prespi! To je res enkratno! Naj tako tudi ostane. Mi se pa še vedno sem pa tja prebujamo. Današnjo noč sem vstala ob 5h in je najprej želela na WC lulat, potem pa še mleko. Ampak ni panike, ker vse skup traja slabih 10 min, potem pa spi naprej.

Ema, tudi meni se je zdela tvoja malčica izredno podobna tebi! user posted image
Hvala za posredovane informacije o barvah! Ko bomo pleskali, te bom verjetno še enkrat žugala za podatke o barvah, ker so mi res lepe. Ima pa Tina prav, da ko ste dodali malo bele, niso več iste barve in so zagotovo svetlejše. Sam to ni problem, saj so zelo lepe!
Tisto z vodo je res pomagalo. Takoj naslednji dan, ko sem ji to naredila, se je spet lotila, da bo trmarila, pa sem samo rekla, da če grem po vodo, pa je rekla, da NE in sva se lahko napravili. Potem pa ni bilo več potrebno groziti.
Je bila pa ta trma res obupna. Več kot 1 uro smo rabili, da se je preoblekla iz pižame, kar je daleč od normalnega. Zaradi tega tudi na telovadbo nisva šli v torek, ker sva enostavno zamudili. Tako res ne gre, sploh pa da bi se nama kam mudilo.
Upam, da je to res trajno razrešeno, drugače bom pa zagotovo stvar še ponovila, če bo potrebno.

Takole...malce sem se razgovorila, zdaj je pa čas, da se spravim iz pižame in lotim kuhanja, da bova potem z Nejo še na sonček lahko šli, ker tako lepo sije!

žijo

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
10.11.2007 16:23:14   
nanka
  Dan,
grozno kakšen mraz je zunaj, sva kar pobrgnile noter, vse prezeble. Prav nič ne maram tega mraza.

Na brzino sem pospravila, pa je še daleč od pospravljenega. Pa me nič ne gane, za danes sem zaključila čiščenje.

Včeraj smo se imele še kar. Joj da bi ve videle naše potovanje. Srečanje je bilo v Radencih. Iz LJ smo krenile ob 9.30, pri Sl. Bistrici smo zapustile avtocesto in do Ptuja je šlo odlično. Tam se je pa zapletlo in smo napačno zavile in pristale 3 km pred Hrvaško mejo. Ene pol ure smo se vozile v napačno smer iz Ptuja namesto gor smo zavile dol. No on 13.30 smo se uspele pripelati v Radence. Dež je padal celo pot, nasmejale smo se pa do solz.

Sem pa zopet ugotovila, da moram družinico nujno peljati na izlet in to čez Ptuj do Murske Sobote. Enkrat sem se peljala po tej ravnici in občudovala vasice ob cesti in se mi je zdelo fantastično. Sicer ne vem čisto ali je prlekija ali prekmurje, dejstvo je da mi je ves konec krasen. Da ne govorim o fantastični hrani. Drugače sem pri hrani precej izbirčna, ker ogromno stvari ne maram, ampak ta hrana mi pa paše. Domač ržen kruh z mesom iz tunke, mnjami, ni bolšega, pa krompirjeva juha in še in še.

Ok dovolj o mojem potovanju, kaj pa če se dobimo en popldne v kakšni pizzeriji?

Ema sem si ogledala slikice in je kar zanimiva izbira barv, samo kakšno boš pa otroško kupila? Zoja ima bele stene, ima pa zato  pohištvo pisano. Evo grem še jaz takoj slikati sobico, ker jo tudi obljubljam že nekaj časa.

< Sporočilo je popravil nanka -- 10.11.2007 16:31:01 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
10.11.2007 17:07:57   
nanka
Tako pa mi je uspelo poslikati Zojino sobico in narediti album. Geslo je zsoba, tako da mi smo  naredili ravno obratno kot Ema. Stene so bele, pohištvo pa barvasto.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
10.11.2007 20:16:11   
Pikaču
Nanka, geslo ni tapravo, mi ne odpre tvojega albuma. Otroška sobica, postelja bo v češnjevi barvi, elementi bodo pa tud barvani, vendar še ne vem, kakšno barvno bom dala, se še odločam. Zagotovo pa bom kupila Alplesovo pohištvo. Boksi bodo tud najbrž v češnjevi barvi. Sem nekje brala, da mora biti otrokova soba polna enih barv. Bom še enkrat preverla, pa vam napišem, kje sem to prebrala. Najbrž imate prov glede zelene barve, vendar jo je res moral zmešati, ker je bla čist gosta.user posted image  Vsaj tko je reku.

Danes smo bili pri moji mami in smo imeli odlično kosilo, Ema je bla full dobre volje, čeprav danes ni šla popoldne nič spat, zato pa zdej že spi, k je bla že čisto fertik in je sama rekla, da gre spat. Pa sem jo preoblekla v pižamo, dve knjigici smo prebrale in zdej že dobre pol ure spi.user posted image  Sama pa sem že obesila en stroj perila, imam cunje za zložit, pa jih ne grem zdej zlagat. Rajši se bom malo pred tv vsedla in kaj pogledala. Možeka tud ni doma še, so šli na volilno komisijo pripravljati za jutri. Pa neko predsednico majo, k je full pecajzlasta, pa mormo it vse trikrat čez. No, sej vem, bolje spriječiti nego liječiti (al neki tazga)user posted image .

Dans sem bla na faksu, pa moram projektno nalogo popravljati. Grrrr, to mam spet enga dela čez teden. Izpit pa bomo imeli pri odprti knjigi, k je profesor take sorte, da smo morali vsi študenti kupiti njegovo knjigo, ki jo je izdal pred kratkim, zato nam dovoli imeti original knjigo (bognedaj kopijo) na mizi. Vprašanja bodo pa itak desetkrat zamotana in obrnjena, da na konc novš vedu, kva sploh hoče od tebe. Tko da ti knjiga nov velik pomagala.

Ema je dons full norela z sestričnami, s tamalo najboljš -3 leta, k une tavelke- 8,10 let so gledale risanke, itak da ne smejo nobene zamudit. Pa filma tud ne, k pol je treba vse v šoli povedat.user posted image  Luštne so ble full. Kmalu se nam bo pridružil še nečak ali nečakinja, sestra bo rodila v januarju, že zdaj pa neki prav, da jo špika, tko da je že na bolniški, v decembru gre na porodniško. Sam da bo do konca donosila dete in da bo zdravo, veselo, ...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
10.11.2007 20:46:47   
nanka
urejeno in popravljeno, zdaj bi pa moralo delovati.

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
11.11.2007 14:21:14   
Jessy
En lep popoldanski pozdrav!

Kako ste kaj danes? Jaz sem kar vredu, le spanca mi manjka. Sem šla spat ob 5h, vstala pa nekaj čez 9. user posted image  Sicer je Nejo prišel ob 10h iskat tast in jo peljal k njima, da sem lahko jaz še malce zadremala. K sreči sem do časa razmišljala glede kosila in sem juho že včeraj skuhala, pa preden smo včeraj šli od doma, sem v pekač naštimala svinjsko meso v kosu (namesto krače) in krompir ter naštimala timer na pečici, da se je samo peklo. Tako sem res lahko mirne vesti zaspala.
Po kosilu smo šli še na volišče, zdaj pa se valjata po kavču (jaz se bom pa kmalu pridružila) in čakamo, da bo ura 15, ko bosta Nejo peljala tast in tašča na sprehod po mestu in na pokopališče in bova spet lahko spala vsaj 2 uri.
Smo se pa včeraj imali fuuuul vredu. Šlo nas je 9, tako da smo se v kombiju zadaj kar 4 punce stiskale. Ta kmetija je bila napolnjena do zadnjega sedeža. Mi smo imeli posebno sobo, kar nam je zelo odgovarjalo. Nasmejali smo se za vse za nazaj. Smo pa dobili na obisk ene profesionalne glasbenike ljudskih pesmi, ki so nam kar nekaj ur prostovoljno igrali in peli. So se ravno vračali in državnega srečanja teh umetnikov. Res so bili prava paša za ušesa. Res je bilo fajn!
Jutri pa spet delat!

Nanka, sem pogledala slikce Zojine sobe. Izredno, izredno lepa sobica!! user posted image user posted image  Tisti stolčki tako dobro zgledajo, ker imajo take noge! user posted image  Res odlična sobica! Kje ste pa to kupovali? A posteljico ste sami prebarvali al  ste tako že kupili?

Ema, to res ni prijetno, ko moraš kake zadeve popravljati, sam nimaš kaj. Če je treba je pač treba! Pa ne obupat pri tem!

Grem zdaj še jaz na kavč!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
11.11.2007 16:12:24   
Pikaču
Vsem Martinam vse najboljše za god! Na zdravje!

Pri nas praznujemo taščin rojstni dan pa moj god. Ema trenutno spi, pol pa spet v akcijo, se je full razživela. Skuz laufa gor pa dol, pa se ji full dobr zdi, k je tulk ljudi naenkrat pri nas. Pa itak da mora vse pokazat. Od druge babice pa smo praznovali včeraj, je blo tud super, pa pri atetu smo bile danes z Emo, smo vsem zapeli pesmico vse najboljše.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?