|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
10.11.2007 20:42:05   
*bubi*
Eh.... prevelike številke user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
10.11.2007 20:42:26   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

ampak vam ta trenutek še ne morem povedat, zakaj user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  to late...sem prej vprašalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
10.11.2007 20:43:09   
ada2
evo, glih iz službe, deca spijo, mi2 pa greva na Gibonijauser posted image  (po pravici povedano - nimam pojma kdo je touser posted image user posted image user posted image )

vas preberem jutri

edino to še:

Max vse najboljše!user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
10.11.2007 20:44:06   
*bubi*
res ne morem..... ker uradno še nič ne vem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
10.11.2007 20:45:10   
petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image  to pa zato, ker si se preveč zagrebla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
10.11.2007 20:47:06   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image  to pa zato, ker si se preveč zagrebla user posted image user posted image user posted image user posted image

sem že popravila user posted image

sicer pa bi se kaj hitro zgodilo, da bi nama Ada načrte pokvarila user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
10.11.2007 20:51:15   
petarda
mi2 pa greva na Gibonija (po pravici povedano - nimam pojma kdo je to )

user posted image user posted image user posted image  Ziher ti bo všeč user posted image user posted image user posted image ...Pa ziher ponaš vsaj tri njegove hiteuser posted image

Zlatne godine, Mirakul, Oprosti, Ozdravi mi ti, Nek se djete zove kao ja....Meni je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
10.11.2007 20:54:11   
petarda
sem že popravila

te so še lepšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
10.11.2007 20:55:15   
petarda

res ne morem..... ker uradno še nič ne vem user posted image user posted image user posted image

zdaj....al boš teta....al pa pričauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
10.11.2007 20:56:45   
petarda
Drgač pa imam v namenu danes delat teranov likeruser posted image ...sam moram prej za recept pobrskat....se mi zdi, da sem ga zadnjič videla na kuhajmouser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
10.11.2007 21:01:14   
*bubi*

zdaj....al boš teta....al pa pričauser posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, ko bi bila oboje user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
10.11.2007 21:02:03   
petarda
Evo...če kateri še prav pride...

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2029027

jaz ga bom postregla ob prihodu gostov na petarditov RD.user posted image

Sem pa pozabila pomaranče kupituser posted image ....z mandarinami sem pa malo prej petardita nafilalauser posted image ...sam ena mi je ostalauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
10.11.2007 21:03:47   
petarda
grem petardita dat spat...čeprav še vedno poje....

la, la, la...je vesela maškara user posted image user posted image user posted image user posted image  spet nekaj iz vrtcauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
10.11.2007 21:05:37   
*bubi*
jaz ga bom postregla ob prihodu gostov na petarditov RD.

Zdaj sta 2 možnosti:

1. da bo petardito imel samo odrasle goste

2. da se bojiš, da bi ti otroci hišo razturili in jih boš že v štartu malo umirila..... pa bodo lepo pančkali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
10.11.2007 21:06:04   
*bubi*

la, la, la...je vesela maškara user posted image user posted image user posted image user posted image  spet nekaj iz vrtcauser posted image user posted image user posted image user posted image

a v vrtcu zdaj o maškarah pojejo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
10.11.2007 21:10:26   
petarda

a v vrtcu zdaj o maškarah pojejo user posted image

....meni je bilo tudi čudnouser posted image ....ampak mi doma ziher neuser posted image user posted image user posted image ...tak, da sam še ta varianta ostajauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
10.11.2007 21:13:51   
*bubi*
hmm.... misliš, da so zdaj za Halloween kaj peli? saj to so ameriške maškare user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
10.11.2007 21:37:15   
Minka Pobalinka
Čer vsem skupaj. In vsem, ki so te dni praznovali 2 RD pa

user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
10.11.2007 21:45:37   
Minka Pobalinka
Mark že nekaj časa spi... jaz pa pijem kavico in se psihično pripravljam na 3 nočno. Še dobro, da imam jutri zadnjo, ker se mi že počasi meša..user posted image

Potem sem doma dva dni, v torek bom šla malo po nakupih.. po darilo za Marka. Pa še ne vem kaj naj mu sploh kupim. Blazno mu je všeč nek motor na akumulator..pa nisem prepričana.. se mi zdi tako brezvezna stvar.. Ali imajo vaši mulčki kaj takega in koliko časa je ta reč sploh aktualna? Piše sicer od 2 do 5 leta, ampak malo dvomim user posted image

Petarda: hvala za info.. user posted image   a da si mislila, da sem Marija? Ta je pa močna user posted image
Po čem si pa to sklepala?

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
10.11.2007 21:54:16   
*bubi*
prevoznih sredstev na akumulator pa jaz ne dovolim user posted image  Spomladi bo dobil traktor na pedala.

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
10.11.2007 22:11:47   
petarda
Ali imajo vaši mulčki kaj takega in koliko časa je ta reč sploh aktualna? Piše sicer od 2 do 5 leta, ampak malo dvomim

Petardito ga je lani dobil od moje mami...pa mu je všečuser posted image ...sam lani je bil še premali in ga je bolj kot ne rinil...letos pa se lepo vozi...mu bomo že kmal moral kak poligon narestuser posted image ....

kolo na pedala pa tudi ima...in potem se skoz seli iz enega na drugega.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
10.11.2007 22:13:35   
petarda
a da si mislila, da sem Marija? Ta je pa močna
Po čem si pa to sklepala?

Moja sodelavka je recimo tudi Marija, pa jo vsi že od malega kličejo Minkauser posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
10.11.2007 22:14:52   
*bubi*
petarda je še tu.... sem mislila, da te je skupaj s petarditom zmanjkalo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
10.11.2007 22:15:24   
petarda

hmm.... misliš, da so zdaj za Halloween kaj peli? saj to so ameriške maškare user posted image

Ne...jo poje že več kot mesec dni...mogoče se učijo, da bodo potem znali februarja peti in da se ne bodo bali maškaruser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
10.11.2007 22:15:32   
*bubi*
kaj na gmail še tudi kaj skočiš? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

anoreksija
ziuka

Ali poznaš bolezen anoreksija?

Da (97%)

Ne (3%)

Število vseh glasov: 106

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!