Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 11.11.2007 19:13:29
|
|
|
|
ada2
|
še nič nisem spala še vedno sem pod vtisom Deja VU in pevke Lucije
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 11.11.2007 19:43:51
|
|
|
|
*bubi*
|
Sporočilo od naše paštetke: Z Maxom se vsem rr-ovkam zahvaljujeva za čestitke ob rojstnem dnevu, ter tudi vsem ostalim novemberčkom čestitava za njihovo 2. pomlad življenja. Naj bodo vsi zdravi, nagajivi, prebrisani in SREČNI malčki. V mojem albumu pa je še nekaj fotk. Kasneje jih bom še sem prilimala, zdaj grem dat bubija spat. KRASNA TORTA!!!!! Pa slavljenec in Mašika .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 11.11.2007 20:54:13
|
|
|
|
ada2
|
tako, deca spijo, končno , jaz sem pa tudi z eno nogo že v postelji. samo to vam še povem, od petka imam novo "nečakinjo" - psičko Princess Leio. so namreč moja sestra, njen mož in oba otroka (Matjaž in Špela (Josipa)) šli v petek po njo na Češko. 420 km v eno stran ampak mala je srček da dol padeš, mehka kot puh,.... pasme je pa aljaški malamut. jutri jo pospremim prvič k veterinarju, potem jo pa dobim na čuvanje in prilepim kako slikico. lahko noč!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 11.11.2007 21:04:05
|
|
|
|
petarda
|
Ojla! Urša a te lahko prosim, da mi pošlješ dve knjigici, ker bi rada eno podarila petarditu za rojstni dan, eno pa še enemu posebnemu dečku ...Pa prosim napiši številko TRR na ZS, da ti lahko nakažem denar v sredo, ko bom v službi. Amy...se slišiva jutri, če bom imela kaj časa...na urniku mi sicer piše, da imamo seminar od 9.ure-17. ...tak, da malo dvomim, da bom imela kaj časa .... Tako...grem se še spakirat, lepo se imejte in se tipkamo v torek zvečer
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 11.11.2007 21:05:12
|
|
|
|
Urša
|
Bubi, namig za geslo...tvoje mi ne prime... Mi smo imeli danes super fešto! Res sem zadovoljna, je prišla žlahta in so čisto navdušeni nad krajem in stanovanjem...pa tako so vsi govorili kam to gremo... Jaka je noro užival pri pihanju svečk in se smejal-ga še nisem videla boljše volje. Smo pa dobili 3 nove komplete legic in so ZAKON, sploh traktor in tovornjak!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 11.11.2007 21:05:37
|
|
|
|
petarda
|
Deja VU in pevke Lucije evo...za te pa jaz prvič slišim ajde...noooočkaaa
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 11.11.2007 21:07:53
|
|
|
|
petarda
|
Bubi, namig za geslo...tvoje mi ne prime... saj ti bo NEKDO drug povedal
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 11.11.2007 21:09:16
|
|
|
|
petarda
|
saj ti bo NEKDO drug povedal aja...pa velikost črk v stavku je obratna ...pa jezik ni tisti, ki ga ti poučuješ
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 11.11.2007 21:09:25
|
|
|
|
Urša
|
OK, Petarda, ni problema, pošlji mi naslov na ZS.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 11.11.2007 21:13:04
|
|
|
|
Urša
|
Sej sem vtipkala to, pa mi ni odprlo. No, zdaj mi je. Res lepa tortica!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 11.11.2007 21:15:27
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Deja VU in pevke Lucije evo...za te pa jaz prvič slišim no, saj jaz sem pa včeraj, oz. danes ob pol 1 prvič čula za njih, in bi že skoraj domov zavila, pa me je prijatelj ustavil in sva malo počvekala in potem so začeli igrati.....in me je kar odneslo na plesišče, kjer sem se v 2 urah ustavila samo toliko, da sem jakno odložila na prvo mizo da pa je pevka Lucija sem pa tudi čisto slučajno čula, ker jo je kitarist predstavil, da pa glas in stas je pa pri njih Lucija.....in punca je zakon (tako po glasu, kot po stasu )
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 11.11.2007 21:34:08
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša OK, Petarda, ni problema, pošlji mi naslov na ZS. Sem Lahko noč vsem in lepe sanje
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 11.11.2007 21:43:43
|
|
|
|
amy26
|
petarda, se vseeno jutri slišimo po sms-u ker sigurno boš imela čas vsaj pol ure, saj ne boste 8 ur neprestano sedeli, sej vas bodo vmes spustili da tudi kaj pojeste
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 12.11.2007 5:44:55
|
|
|
|
sharpy
|
malo z zamudo Vse najboljše NIKA
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 12.11.2007 8:58:15
|
|
|
|
*ANA*
|
Vse najboljše vsem ki ste imeli 2. rojstni dan
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 12.11.2007 9:21:50
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Včeraj je dal bubi mene spat Pa sem kljub temu danes kot zombi. Sovražim ponedeljke
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 12.11.2007 9:22:41
|
|
|
|
*bubi*
|
Ema, vse najboljše!!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 12.11.2007 9:25:31
|
|
|
|
*bubi*
|
Kaj pa sem zdaj naredila Če zgoraj kliknete, pridete direkt v album. Brez gesla
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 12.11.2007 12:39:43
|
|
|
|
Naty_ka
|
Daaaaaaaaaaaaan Najprej da ne pozabim: vse najboljše slavljencem, ki so ta vikend praznovali. Se opravičujem, a čez vikend ni bilo kaj dosti časa da bi visela na RR... Prav tako vse najboljše Emi od Še ene T, ki danes praznuje. Bubi . Pa si ziher? Sicer pa, če bo naš ati delal, potem bova midva sama šla.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 12.11.2007 12:44:11
|
|
|
|
Naty_ka
|
zdaj sem žaluzijo potegnila gor in ker tak fajn sonček sije, sem vidla med drugim tudi kako umazana so okna Grem jih na brzino malo ščistim.
< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 12.11.2007 12:47:38 >
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 12.11.2007 13:13:34
|
|
|
|
Naty_ka
|
Aja, še to: vse najboljše še enemu slavljencu, ki je včeraj prav tako dopolnil dve leti: Aleks Aleksej (od Alesnik)
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 12.11.2007 13:14:50
|
|
|
|
Naty_ka
|
Da nebo slučajno katera mislila, da sem že šibe spucala. Še vedno sem tu. No, sem pa medtem napisala dve prošnji, ki ju moram še danes oddat .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 12.11.2007 13:15:26
|
|
|
|
Naty_ka
|
In glede na vse skup...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 12.11.2007 13:16:16
|
|
|
|
Naty_ka
|
Mi drugega ne preostane, da še trenutek posedim pri računalniku in...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.