|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
9.11.2007 22:45:15   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Mislim sem res čist zasvojena tako kot moj pravi.

A sta z mojim kaj u žlahti? Sam čakam, da mi bo odpeljal računalnik. Sam problem je v tem, da nima razloga, ker je ostalo narejen. Zdaj ga imam do srede doma. Bodo spet komentarji padal, da nisem normalna. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
9.11.2007 22:46:13   
N _ B
Hudo. Čez 1000 sporočil imam in že štiri zvezdice....user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
9.11.2007 22:46:36   
Anonimen
Mal pomislite, da je pol porodniške za nami .

Ne spominjaj. Jaz moram še diplomo spisat in to do marca user posted image

A nikica je šal spat a ne? A ve katera katero smer arhitekture študira?

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 3603
9.11.2007 22:48:58   
KT

Vidim da je Kati gor.
KATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!

Ja ampak ne more tako hitro brat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
9.11.2007 22:49:06   
Anonimen
A sta z mojim kaj u žlahti? Sam čakam, da mi bo odpeljal računalnik. Sam problem je v tem, da nima razloga, ker je ostalo narejen. Zdaj ga imam do srede doma. Bodo spet komentarji padal, da nisem normalna.

Men zdele par dni ne teži, ker sem bla bolna, pa še malo sem se zgovorila, ker sem nekaj brskala za diplomo.
Ja mogoče sta res kej u žlahti, ker drgač je pr nas enako.user posted image

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 3605
9.11.2007 22:49:39   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Hudo. Čez 1000 sporočil imam in že štiri zvezdice....user posted image

Bravo N & B - pa si dobila naziv mojstrica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
9.11.2007 22:50:01   
Kati81
Sam na koncert grem in komaj se prebijem skoz k ste take čveke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
9.11.2007 22:50:47   
KT
Evo sem že v pižamci - grem Alini družbo delat, se mi zdi, da ji je malo dolgčas - tak dolgčas pa najrajš preganjam user posted image

Nočko!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
9.11.2007 22:52:13   
N _ B
KT: a Alina ima dve imeni?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
9.11.2007 22:53:12   
Kati81
Na koncertu je blo full lepo, sam ćr bi še točno pršla, ker valda moj pravi da je ob osmih in da morva nujno še prej na bajto in pol prideva tja 10 do osmih in koncert se je začel že ob 7 sem mislila da ga iz kože dam, je mel tako pridigo, da me bo mogu še enkrat peljat marca, pa še pol o doma jih je poslušal tko da si drug vikend sploh ne upa službeno it za par dni na nek sestanek, sem ga tko spucala se mi kar mal smili revče.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
9.11.2007 22:53:34   
ŠpelaP
Mene je danes Timova vzgojiteljica vprašala, do kdaj sem še na porodniški. Ko sem ji povedala, mi je pa rekla, a tako malo je še do konca. Sem se potem zgrozila, ko sem pomislila, da je čisto res. Kot bi rekel keks, pa bo tu maj! user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
9.11.2007 22:54:11   
KT

KT: a Alina ima dve imeni?

Ja - še Pia je zraven, ampak jo kličemo samo Alina.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
9.11.2007 22:56:20   
Kati81
N&B Nika ima tko luštno frizuro tista a lanska, drugič naj pride taka na srečanje.

Kar se noric tiče jih jaz tud nisem imela in so me pred nosečnostjo testirali ali imam proitelesa in jih imam trikrat več kot je potrebno ,pa če jih nebi imela bi me cepili, ker baje se to da.

Je pa full hudo če zboli odrasel, moj kolega je imel mehurje premera 1cm in 14 dni bolnišnice.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
9.11.2007 22:57:35   
N _ B
KT: dobra kombinacija imen. Mi je všeč. Kar se pižame tiče, sem jaz že od osmih user posted image . Se samo še preselim v sosednji prostor. Moji so tko že vsi pod kovtri. A ima tvoj moški večer?

Kati: na kakšen koncert sta pa šla?

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
9.11.2007 22:59:17   
KT

KT: dobra kombinacija imen. Mi je všeč. Kar se pižame tiče, sem jaz že od osmih user posted image . Se samo še preselim v sosednji prostor. Moji so tko že vsi pod kovtri. A ima tvoj moški večer? Ko sem ga začela zasliševat o piškotih ga je kar odkatapultiralo ven - verjetno si zdej ne upa domov  - ja ziher, pa svizca je tud srečal med potjo.

Kati: na kakšen koncert sta pa šla?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
9.11.2007 22:59:33   
Kati81
Dalmatinska klapa Subrenum, full hudo ti gredo kar kocine pokonci k pojejo. Greva vsako leto k moj pozna organizatorja.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
9.11.2007 23:00:12   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Kar se noric tiče jih jaz tud nisem imela in so me pred nosečnostjo testirali ali imam proitelesa in jih imam trikrat več kot je potrebno ,pa če jih nebi imela bi me cepili, ker baje se to da.

Testirajo, če je to zdr. opravičeno in cepijo tudi (starejše, nosečnice in tiste, ki bi jim ta bolezen močno poslabšala zdr. stanje v primeru kroničnih bolezni). Sem se že pozanimala takrat, ko smo se bali, da jih bosta dobila, ko sem bila v porodnišnici. Ampak je bilo k sreči ok, tako da bomo tele že prebolel. Iz ta hudega smo ven. Tudi, če jih Jaki dobi, upam, da ne bo tako hudo.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
9.11.2007 23:01:00   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: KT

KT: dobra kombinacija imen. Mi je všeč. Kar se pižame tiče, sem jaz že od osmih user posted image . Se samo še preselim v sosednji prostor. Moji so tko že vsi pod kovtri. A ima tvoj moški večer? Ko sem ga začela zasliševat o piškotih ga je kar odkatapultiralo ven - verjetno si zdej ne upa domov  - ja ziher, pa svizca je tud srečal med potjo. 
Ti pa tud ne razumeš. Zate piškote išče.

/quote]

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
9.11.2007 23:01:47   
Anonimen
Jaz sem pa Tari dala kašico ko sva prišle domov. Je tako jedla, ma ziher bi celo pojedla, če je ne bi ustavla.
Včeraj in danes pa se v spanju zbuja in ful naglas zajoka in nato zaspi nazaj ali pa joka dokler ne dobi dude. Kaj je to user posted image
Kar se pa uvajanja GH tiče bo pa pri nas še pestro. jaz sem se namreč šele zdaj začela zanimat kako in kaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 3619
9.11.2007 23:02:49   
Kati81
Evo zdej sem spila še čaj ki ga je Kaja danes pustila, ta druga runda čaja. Ona lepo spi že uro pa pol. Zdej bom pa še jaz šla, dans bo moj ponoč dežural če bo potreba. Sam saj vem danes bo spala k top do zjutri.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
9.11.2007 23:03:10   
N _ B

Včeraj in danes pa se v spanju zbuja in ful naglas zajoka in nato zaspi nazaj ali pa joka dokler ne dobi dude. Kaj je to user posted image

Pri nas enako. Mislim, da pri tej starosti začne otrok sanjati oz. bolj podoživljati dogodke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
9.11.2007 23:04:48   
Kati81
 ogica po moje ma hude sanje, k našo je tud to nekaj noči dajalo zdej je pa nazaj ok. Kaj si pa delala z njo a? Ji ne daš dost jest pol pa ponoč sanja da je lačna! Mal se hecam.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
9.11.2007 23:05:08   
Anonimen
Zdej bom pa še jaz šla, dans bo moj ponoč dežural če bo potreba. Sam saj vem danes bo spala k top do zjutri.
O to mata pa fajn uštimano. Se bom probala še jaz tako organizirat.

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3623
9.11.2007 23:07:18   
Anonimen
Kaj si pa delala z njo a? Ji ne daš dost jest pol pa ponoč sanja da je lačna! Mal se hecam.

Ja najbrž sanja da je lačna, ko ko je zares lačna ponoči me hoče kar pojest ko jo iz zibke ven dajem. Saj sem rekla, da ni mogla počakat, da ji naštimam center za prikolp hrane (bradavica), me je kar zraven vlekla, da sem vsa črna user posted image

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3624
9.11.2007 23:10:01   
Kati81
Punce, mojga je po moje začela dajati poporodan depresija, k zdej gledam kaj brska po internetu, midva se menva da bova kupila enoprostorca on pa gleda dvosede športne in pol pravim če ga mogoče kuha vročina in reče: Veš saj zate in za KAjo je dost placa, pa še vsi te bodo gledli k se boš z otrokom v takem avtu prpeljala. Hallo?

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

TV
Evica22

Koliko časa na dan gledajo vaši malčki TV?

manj kot pol ure (34%)

več kot pol ure (21%)

več kot eno uro (25%)

več kot dve uri (6%)

kolikor sam hoče (14%)

Število vseh glasov: 131

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!