|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
9.11.2007 16:32:58   
abc100
poopsie -  ne misli na to, pa bo najbolje. Globoko vase poglej, pa boš sama pri sebi videla da je vse v redu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
9.11.2007 16:59:08   
Anonimen
Moram pa rečt,da se zdaj,ko imam otroke,veliko bolj bojim za svoj zdravje.Mislim bojim............bolj pazim nase,čeprav moram potrkat,da odkar sem pred tremi leti rodila nimam problemov.

Ko so me v porodni rihtali za porod,sem bila vsa objokana,ko sem na mobitelu gledala slikco Maške.Sem kar premišljevala kaj bo z Maško če pri porodu umremuser posted image No sej to je trajalo samo ene pol ure,pol je bilo pa dobrouser posted image

Poopsie sej bo vse dobrouser posted image

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 3802
9.11.2007 17:24:49   
pajac
Ok zdaj pa eno resno vprašanje: do kdaj se prekuava voda za dojenčke??? 

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
9.11.2007 17:26:08   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Za kaj jo pa prekuhavaš?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
9.11.2007 17:38:51   
Talika19

V bistvu ne vem, nisem nikjer zasledila.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
9.11.2007 17:39:17   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Za kaj jo pa prekuhavaš?

za kapljice

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
9.11.2007 17:41:02   
Talika19
Jaz imam tudi eno vprašanje. Kako je z uživanjem agrumov (pomaranče, mandarine ...)? Jaz sem slišala da teh ne priporočajo, ker naj bi dojenčki po njih dobili rdečo ritko. Pa kaki?
A katera kaj ve o tem? A jih uživate?
Jaz jih drugače obožujem in jih že zelo pogrešam, sedaj pa bo itak sezona mandarin.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
9.11.2007 17:42:59   
Talika19

Za kaj jo pa prekuhavaš?

za kapljice

Jaz jo tudi še prekuhavam, sicer samo pustim, da zavre in ne vre 5 minut.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
9.11.2007 17:55:25   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Jaz imam tudi eno vprašanje. Kako je z uživanjem agrumov (pomaranče, mandarine ...)? Jaz sem slišala da teh ne priporočajo, ker naj bi dojenčki po njih dobili rdečo ritko. Pa kaki?
A katera kaj ve o tem? A jih uživate?
Jaz jih drugače obožujem in jih že zelo pogrešam, sedaj pa bo itak sezona mandarin.

Prvič slišim za to, pa jih že več kot en teden jem, pa nima sprememb na ritki.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
9.11.2007 18:08:36   
Anonimen
 hvala vam punceuser posted image .sej sem že bolje ampak me je moj tolk razkuril, pa kaj za vraga je to danesuser posted image user posted image user posted image user posted image .
me je ob 4h klical, da gredo še samo nekaj pojest in evo ura 6 in njega od nikoder..mene pa zvija v sp. delu trbuha, verjetno zarad odščipa, Tjaška sitnaka, mucek mijavka, jst pa samauser posted image user posted image , vrat mu bom zavila

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 3810
9.11.2007 18:13:52   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

hvala vam punceuser posted image .sej sem že bolje ampak me je moj tolk razkuril, pa kaj za vraga je to danesuser posted image user posted image user posted image user posted image .
me je ob 4h klical, da gredo še samo nekaj pojest in evo ura 6 in njega od nikoder..mene pa zvija v sp. delu trbuha, verjetno zarad odščipa, Tjaška sitnaka, mucek mijavka, jst pa samauser posted image user posted image , vrat mu bom zavila

Po mojem je dones res kriva polna luna. Saj bo, ne se preveč jezit, ker to itak škodi samo tebi, njemu ne.

Glede bolečin je pa to normalno, jaz sem od G komaj domov prišla tako me je bolelo, pa še opozorila me ni. Pa krvavela boš tudi še.

Pa še ena fora: mi je dala noter en "tampon", tako se je namreč izrazila. Jest sem si potem to predstavljala kot tisti običajni tamponi za menstruacijo. No in ko sem potem to hotela dati ven, se vlekla, pa vlekla in še kaj vlekla ven. Je bil vsaj en meter dolg trak, ki je bil očitno zložen kot tampon. Sem mislila, da bom dol padla od smeha.

Drži se. user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
9.11.2007 18:16:59   
abc100

Za kaj jo pa prekuhavaš?

za kapljice

Dones sem mu prvič dala kapljice D3, pa sem mu dala 1 kapljico kar na dudo. Pa dones je bil cel dopoldne bl jokica, pa nč ni spal. A je možno da zato, ker je dobil prvič kapljice, pa nisem mu jih dala z vodo?

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
9.11.2007 18:17:39   
Anonimen

Po mojem je dones res kriva polna luna. Saj bo, ne se preveč jezit, ker to itak škodi samo tebi, njemu ne.

Glede bolečin je pa to normalno, jaz sem od G komaj domov prišla tako me je bolelo, pa še opozorila me ni. Pa krvavela boš tudi še.

Pa še ena fora: mi je dala noter en "tampon", tako se je namreč izrazila. Jest sem si potem to predstavljala kot tisti običajni tamponi za menstruacijo. No in ko sem potem to hotela dati ven, se vlekla, pa vlekla in še kaj vlekla ven. Je bil vsaj en meter dolg trak, ki je bil očitno zložen kot tampon. Sem mislila, da bom dol padla od smeha.

Drži se. user posted image user posted image

user posted image user posted image talika pr men isto, mi reče tampon in potem grem jst na stranišče in vlečem ven in kr ni koncauser posted image , kam je to spravu, svaka čast.

ma danes je res neki v luftu...so ti deci komot ej, svaka jim čast

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 3813
9.11.2007 18:19:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Moram pa rečt,da se zdaj,ko imam otroke,veliko bolj bojim za svoj zdravje.Mislim bojim............bolj pazim nase,čeprav moram potrkat,da odkar sem pred tremi leti rodila nimam problemov.

Ko so me v porodni rihtali za porod,sem bila vsa objokana,ko sem na mobitelu gledala slikco Maške.Sem kar premišljevala kaj bo z Maško če pri porodu umremuser posted image No sej to je trajalo samo ene pol ure,pol je bilo pa dobrouser posted image

Poopsie sej bo vse dobrouser posted image

ja ****, mene tud včasih kaj takega popade..brr...amapk, ko imaš enkrat otroka se res veliko bolj bojiš zase in pa seveda za otročka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3814
9.11.2007 18:20:31   
Jumpy
Punce, res, res hvala za tolažbo!!! user posted image  user posted image  user posted image  Zdaj sem že bolje.

Sem vas na hitrico zdele prebrala, pa se ne spomnim več o čem ste se pogovarjale. user posted image  

Edino tole: Jaz sem prekuhavala vodo (za čaj, adaptirano mleko) do uvajanja goste hrane. In sicer 10 minut. Vem za druge, da tega nikoli niso počele, jaz pa ne morem iz svoje kože. Saj mleko, ki ga dobijo pri materi je tudi sterilno - dobijo le nekaj klic, ki so na kolobarju in bradavici in to je to. Rokice, ki jih tlačijo v usta pa so tudi čiste, saj z njimi še ne počnejo nič kaj takega, da bi se resnično umazali.

A, ja, pa še to sem se spomnila: Saskija, v veččlanskih družinah je vedno tako, da moramo mamice okrevati kar se da hitro. Najbolje v eni ali dveh urah (to je tudi pri nas maksimum). user posted image  Po eni strani je bolje tako, saj vsaj nimaš časa, da bi se smilila sama sebi, zna pa biti problem, ker se nikoli ne pozdraviš do konca. Mah, saj sem vedela v kaj se spuščam, ko sem se odločila še za enega otroka, samo včasih mi pa res malo prekuri.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
9.11.2007 18:21:38   
Anonimen

Za kaj jo pa prekuhavaš?

za kapljice

Dones sem mu prvič dala kapljice D3, pa sem mu dala 1 kapljico kar na dudo. Pa dones je bil cel dopoldne bl jokica, pa nč ni spal. A je možno da zato, ker je dobil prvič kapljice, pa nisem mu jih dala z vodo?

jst sem pa naši hotla dat AD3 pa je prijateljica dala isti dan svojemu tamalemu AD3 in je jokal cel dan tko, da me je minilo in sem še zmeraj na Oleovit

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 3816
9.11.2007 18:22:20   
Talika19

Jaz mu že 1,5 meseca dajem te kapljice, vendar si med dojenjem na žličko iztisnem malo svojega mleka in dodam kapljice pa to poje. Po mojem, da ga jok ni od tega. Jaz sem testirala in mu jih 2 dni nisem dala pa ni bilo nič drugače. Pa po teh D3 naj ne bi imeli krčev. So pa menda bolj grenke in je bolje, da daš z mlekom.
Mislim, da je bolj kriva POLNA LUNA. Dones kot vidim imamo ful problemov.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
9.11.2007 18:26:06   
Jumpy
Poopsie, drži se, vse bo o.k., ker drugače ne more biti!!!!user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
9.11.2007 18:26:57   
Anonimen

Jaz mu že 1,5 meseca dajem te kapljice, vendar si med dojenjem na žličko iztisnem malo svojega mleka in dodam kapljice pa to poje. Po mojem, da ga jok ni od tega. Jaz sem testirala in mu jih 2 dni nisem dala pa ni bilo nič drugače. Pa po teh D3 naj ne bi imeli krčev. So pa menda bolj grenke in je bolje, da daš z mlekom.
Mislim, da je bolj kriva POLNA LUNA. Dones kot vidim imamo ful problemov.

ja, danes je pa res za nič dan....jst sem tolk jezna resuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 3819
9.11.2007 18:27:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Poopsie, drži se, vse bo o.k., ker drugače ne more biti!!!!user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

jumpy hvala... sej je že bolje, zahvaljujoč vsem vam puncam, ker ste zlate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3820
9.11.2007 18:30:25   
LadyB
Ja res ta POLNA LUNA, ma kaj je tem tipom. Madonca sm tok jezna. Sm bla pr straših in me moj kliče da pridm dam da greva v leclerka neki kupt, pa jaz hitr v avto skočm še Tina sm zbudila, ja in pridm dam, njega pa NI user posted image user posted image user posted image . Še oglasil se mi ni, pa me je prej nazaj klical da pride takoj, ja ja, že pol ure je od takrat. Uuu sm jezna. Zdj pa ni šans da kam grem.

Glede kaplic, jaz mu dajem že 4 kapljic AD3 čist brez vsega. Pa nima nč krčkov, sm mu jih pa začela postopoma dajat, tko da se mu je mogoče želodček navadil

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
9.11.2007 18:33:32   
Jumpy
Pa še to: Mojega dragega tudi še ni iz službe. Pa je še ob 12.00 rekel, da bo šel on po ta srednjega v vrtec. Če bi ga čakala, bi našega mulčka morala domov pripeljat kar vzgojiteljica. Še dobro, da sem predvidevala zamudo.

Sicer je pa naš oči tudi tak kot tvoj, Birdy (pa še od katere). Reče: "Imam samo slabo urco dela na hiši.", potem ga pa celo dopoldne ni, brez, da bi kaj rekel, pa še brez mobitela je ponavadi.

Danes polna luna ne počiva, očitno. user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
9.11.2007 18:35:50   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

Ja res ta POLNA LUNA, ma kaj je tem tipom. Madonca sm tok jezna. Sm bla pr straših in me moj kliče da pridm dam da greva v leclerka neki kupt, pa jaz hitr v avto skočm še Tina sm zbudila, ja in pridm dam, njega pa NI user posted image user posted image user posted image . Še oglasil se mi ni, pa me je prej nazaj klical da pride takoj, ja ja, že pol ure je od takrat. Uuu sm jezna. Zdj pa ni šans da kam grem.

Glede kaplic, jaz mu dajem že 4 kapljic AD3 čist brez vsega. Pa nima nč krčkov, sm mu jih pa začela postopoma dajat, tko da se mu je mogoče želodček navadil

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ha, ha, ha,... izgleda, da so se ga skupaj nekje zapili teli naši deci. user posted image

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
9.11.2007 18:37:58   
Anonimen
pa resno, kaj je s temi tipiuser posted image user posted image

mene je zdjle klicu, da so šli iz velenja, se pravi, da ga še dobro uro ne bo domov...itak mi je pa že zjutaj rekel, da današnji sestanek ne bo dolgo, ne,ne,ne, itak noben sestanek ne bo dolgo, potem ga pa itak cleo večnost ni...potem me kliče ob 4 da čez eno urco grejo samo še neki gredo pojest, no in me kliče ob pol sedmi, da pride sper čez eno uro....

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3824
9.11.2007 19:11:13   
Jumpy

pa resno, kaj je s temi tipiuser posted image user posted image

mene je zdjle klicu, da so šli iz velenja, se pravi, da ga še dobro uro ne bo domov...itak mi je pa že zjutaj rekel, da današnji sestanek ne bo dolgo, ne,ne,ne, itak noben sestanek ne bo dolgo, potem ga pa itak cleo večnost ni...potem me kliče ob 4 da čez eno urco grejo samo še neki gredo pojest, no in me kliče ob pol sedmi, da pride sper čez eno uro....

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  ej, čist isto je men dons govoril. ...Ne bo dolgo trajalo ... še eno urco ... še mal pojest ...user posted image  Je pa ravno zdele prišel. Sestanek reeees ni bil dolg, samo 11 ur. user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?