|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
9.11.2007 10:26:18   
dolenjka
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Zdej pa imam. Sama sem kriva ko skoz neki žrem. Ja, ugotovile ste. Spet nič WCja. Ta teden samo 2x user posted image  user posted image  user posted image
Da ne govorim o mojih današnjih vetrovih. Sodelavca bom zadušila tu v pisarni user posted image  Sej hodim na WC, sam kakšen pa udide user posted image
Nič mi ne pomaga. Ne kivi, ne vlakna, niiiičččč. Pa res ful pijem in rezultat je samo lulanje user posted image
Zato tudi na vago nisem stopila zjutraj, ker bi me lahko kap user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 501
9.11.2007 10:29:51   
nuka
Dolenjka a si probala s kakšnim mal daljšim sprehodom. Meni to zelo pomaga. Moraš hodit minimalno 10 minut. Da se črevesje razmiga. Potlej tudi lažje prebavlja. 

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 502
9.11.2007 10:33:32   
ŽogiMarogi
dolenjka meni pomaga če železov sirup pijem, takrat kar sčisti. Sem ga mogla prav malo prekinit, ker je bilo že hudo na WC hodit.

Zdej pa moram najprej mal prebrat kaj ste čvekale, te strani se kar povečujejo, sploh ne utegnem. Ma vidim, da nam hrana ne uide, vedno več je je.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 503
9.11.2007 10:33:37   
pina-1
katka, dolenjka, nuka dobro jutro... ampak ste pa dolgo rable danes da ste se primajale do RR.

Dolenjka, sem s prebavo kot ti...grem sem pa tam kakšen krat. kaj dosti pa ni od mene

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 504
9.11.2007 10:34:10   
vrtnica76
anandrej pa kaj ga lomiš zdej sem pa tkoleuser posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 505
9.11.2007 10:37:25   
vrtnica76
Dolenjka,a si poskusla že spit vodo v kateri pustič namočene suhe slive?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 506
9.11.2007 10:38:04   
Janey
Pol ure me ni, pa pol ure berem pa ko preberem lahko spet pou ure berem...čveke čvekaste.

Ma sej vam pravim, da ni tolko cotik..za tamalega je 5 bodijev pa 3 pajaci pa kaka majčka pa kake hlače...vse ostalo je za večje...ampak kupit nimam namena več čisto nobene cotike, ker nimam kam dat...pa še so mi najavli škatle cotik. Veliko sem dobila.

Joj...včeraj sma mislila it v leclerc, ko se je na novo odrprl...ufff...kaka kooolonaaa...sma se kar obrnila...

pol sma šla pa tašči po kaaktuusssss...taki veliki (skor en meter je v višno)...no če ma kera kaki smešn verz za abraham..user posted image

zaspančice...kak ste dolgo ajale...prav fouš sem vam.

Nuka vi mate pa veselo domauser posted image user posted image  hvala bogu, da ni blo tak hudo...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 507
9.11.2007 10:40:11   
Februarka08
Ne, saj pri meni še ni nobenih stranskih učinkov - po dveh dneh ne verjamem da bi že bili... Če pa bojo, se pa sigurno takoj odpravim.
Torcica, ti pa le pojdi po nove!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 508
9.11.2007 10:46:20   
Februarka08
Dolenjka in njej podobne, tudi jaz imam iste probleme z wc-jem.user posted image Jem laneno seme, pijem, jem Aktivio, kompot mam iz suhih sliv, ma vse vse. Daj probajte še zjutraj kakšne pol ure pred zajtrkom (ali manj) pojest žlico medu posuto z cimetom. Jest sem to že parkrat probala - kdaj pomaga, kdaj ne. Lahko vam pa pošljem še recept za ene piškote ki vsebujejo veliko lanenega sema in podobno in so dobri za prebavo. Je pa res, da je treba pol velik pit.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 509
9.11.2007 10:47:02   
bamby
janey, poglej na ta link, če boš kaj primernega našla

http://www.naj-verzi.com/direktorij/verzi/prilo%c5%benosti-in-dogodki/abraham/

Neposredna povezava do sporočila: 510
9.11.2007 10:51:11   
vrtnica76
O ti,ti zaspanke.Kar privoščite si, če je možnost.Meni je to ful grozno, ker sem doma in mora ob 6-ih ustajatuser posted image , da pol našo šolarko spravim v šolo, ko pa pridem domov, mi ni pa več do spanja-grem rajš na RR

Neposredna povezava do sporočila: 511
9.11.2007 10:55:35   
nuka
Pina sej vstal smo že ob 6-ih. Sam preden mularijo uštimam traja. Jutranja kavica je prišla na vrsto šele ob 10-ih.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 512
9.11.2007 11:02:50   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Zdej pa imam. Sama sem kriva ko skoz neki žrem. Ja, ugotovile ste. Spet nič WCja. Ta teden samo 2x user posted image  user posted image  user posted image
Da ne govorim o mojih današnjih vetrovih. Sodelavca bom zadušila tu v pisarni user posted image  Sej hodim na WC, sam kakšen pa udide user posted image
Nič mi ne pomaga. Ne kivi, ne vlakna, niiiičččč. Pa res ful pijem in rezultat je samo lulanje user posted image
Zato tudi na vago nisem stopila zjutraj, ker bi me lahko kap user posted image  user posted image  user posted image
user posted image o,ti ubožica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 513
9.11.2007 11:06:43   
MetiLu
Dolenjka, men vedno pomaga malo močnejša sladka kava, včasih je še do konca ne spijem ko že moram letet na WC user posted image

Sicer pa tudi jaz pijem železov tonik in nimam nobenih težav s prebavo in slabostmi. Grem vsak dan user posted image

A se mi samo zdi al je dones res tok nizek pritisk, men kar glavo naokol suče user posted image

Še zmeri mi nobena ni povedala, če je bila RR včeraj zvečer ful počasna?

Joj, kok sem lačna, dones je pica v planu za malco, me je sodelavka premamila user posted image user posted image user posted image  še eno urco in papica user posted image user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 514
9.11.2007 11:10:17   
Februarka08
Meni ni včeraj zvečer RR nič kaj počasneje delaluser posted image , lahko pa da si šla ti kaj kasneje gor ali pa prej...
Tistle železov tonik ali kakor koli že, a pa ga lahko pijem kljub temu, da že tablete jem za železo? Verjetno ne?user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 515
9.11.2007 11:16:44   
MetiLu
Februarka ne vem, meni G ni dal tablet, je rekel naj kar s tem tonikom nadaljujem in sem bila ful vesela, ker tablet res ne maram.

Na RR sem bila po deveti zvečer, še kakšna kakšno info?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 516
9.11.2007 11:25:09   
Sandra*
Pozdravljene!

Midva sva danes spala do pol desetih, je tolk pasal, da bol že ne bi mogl. Za našga user posted image mam naštrikane že dvoje copate, ampak če bo punčka pridejo sam rumene v poštev, bom prlimala kakšno slikco.

Drugače pa tut mene ful napena, sedaj sem ugotovila da me najbol mandarine, pa tok mi pašejo. Sj če pa kšn uide, pa rečem da je biu Markuser posted image user posted image user posted image .

Na bolniški sem še vedno. S križem je tko tko, me kakšen dan ful fejst bol, potem pa je že čist dobro in spet, tako da ne vem kaj bo, če bo kot pri Marku, bo boljše ko rodim, bomo vidl. Mi pa bolniško podaljšujejo za 1,5 tedna, tako da sem vsak tedn pr dohtarju, pa še neki mam z naslovom narobe in nobene pošte ne dobim domov, tako da morem zdravnico kar naprej klicat kaj je z bolniško.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 517
9.11.2007 11:30:18   
bamby
dolenjka, jota tudi pomaga, tista s kislim zeljem, ali pa kar tenstano kislo zelje. Kisla repa prav tako, enako pripravljena.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 518
9.11.2007 11:30:35   
misar
punce... tole obvezno preberte, jaz sem skor od smeha pod mizo padla...pa oba sodelavca sta se men režala, ker sem se jaz tako režala....

TEČAJ ZA MOŠKE
Tečaj se bo izvajal le v primeru zadostnega števila udeležencev.
Popust se prizna vsem, ki se bojo odločili za vsa predavanja.
Pedagoški cilj tečaja je; informacijski tečaj, ki bo usposobil moškim tisti del možganov, za katerega sploh ne vejo, da obstaja.

Modul 1: obvezni tečaj

1.
Naučiti se živeti brez mame. (2000 ur)
2.
Moja ženska NI moja mama. (350 ur)
3.
razumeti, da je nogomet samo šport. (500 ur)

Modul 2: življenje v dvoje

1.
Imeti otroke brez ljubosumnosti. (50 ur)
2.
Nehati govoriti bedarije, kadar ima moja žena obiske. (500 ur)
3.
Premagati sindrom daljinca. (550 ur)
1. Ne uriniram mimo školjke. (100 ur + praktični del)
2. Razumeti, da čevlji ne morejo sami v omarico za čevlje. (800 ur)
3. Kako priti do koša za perilo, ne da bi se izgubil. (500 ur)
4. Kako preživeti lažji prehlad brez dramatiziranja. (100 ur)

Modul 3: prosti čas
5. Zlikati srajco v manj kot dveh urah. (praktični del)
6. Prebavljati brez riganja, medtem ko ona pere krožnike. (praktični del)

Modul 4 : tečaj kuhinje
7. stopnja (začetniki): gospodinjski aparati. (prikaz z diapozitivi)
ON....vklop
OFF....izklop
2. stopnja (napredni): moja prva Maggi juha, brez da zažgem lonec. (praktični del)

POGLOBLJENE TEME
Glede na kompleksnost in težavnost tem, se lahko vpiše največ osem kandidatov.

TEMA 1:
likalnik; od pralnega stroja do omare...ta misteriozni proces (vodeni ogledi)
TEMA 2: nevarnost pri polnjenju posodice za led (demonstracija in diapozitivi)
TEMA 3: ti in elektrika: ekonomske prednosti pri klicanju mojstra za popravila
TEMA 4: zadnja znanstvena odkritja: kuhanje in odnašanje smeti NE povzroča impotence
TEMA 5: čeprav si poročen z njo, ji lahko še vedno kupiš rože (pogovor s psihiatrom)
TEMA 6: rolica toaletnega papirja: Ali raste papir v škatli za toaletni papir?
TEMA 7: kako spustiti pokrov školjke- korak za korakom (video konferenca s Harvarda)
TEMA 8: detergenti: doziranje, uporaba (praktični del se izvaja zunaj)
TEMA 9: osnovna razlika med košem za umazano perilo in tlemi (laboratorijski preizkus)
TEMA 10: moški kot sopotnik- ali je genetsko možno da ne opozarja, ko ona parkira?
TEMA 11: nadpovprečna komunikacija: mentalne vaje za razumevanje, da je nekaj v predalu, ne da bi vprašal...."v katerem predalu in v kateri omari
je predal"

TEMA 12: Ali skodelica kave lahko leti sama do lijaka? (praktični del vodi David Copperfield)

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 519
9.11.2007 11:33:27   
Februarka08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 520
9.11.2007 11:43:03   
Janey
ahahahahahahahahaha....letim lulat...mi je skor všlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 521
9.11.2007 11:48:23   
vrtnica76
user posted image user posted image user posted image user posted image prva liga

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 522
9.11.2007 11:57:57   
Sandra*
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 523
9.11.2007 12:06:42   
pina-1
MISAR user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no kje je stari da malo pokomentirauser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 524
9.11.2007 12:14:23   
katka37
Misar, sem ugotovila, da moj pa definitivno potrebuje vsaj dve tretjini tega tečajauser posted image .   user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?