|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
9.11.2007 8:54:06   
katka37
Dobro jutro, sotrpinke!

V tem deževnem jutru pa je res zaspano. Sem danes vstopila v 28.teden in piše, da se pri kar polovici pojavi  pomanjkanje železa, zaradi tega pa smo utrujene, brezvoljne... Evo, spet imamo izgovor za sitnarjenje.user posted image  In s čim se najbolj potolažimo?
[link=http://www.najdi.si/redirect/multimedia.jsp?redirect=http%3A%2F%2Fwww.rolan.si%2FSlike_artikli%2F14885_0_a.jpg&resulturl=http%3A%2F%2Fwww.rolan.si%2FSlike_artikli%2F14885_0_a.jpg&refurl=http%3A%2F%2Fwww.rolan.si%2Fkatalog%2F14885%2FCokolada&q=%C4%8Dokolada&contenttype=image%2Fjpeg][/link]

Janey, res finta cotike. Pa hvala za obilen zajtrk. Brišem sline. Sem  ravno gledala, kake fine kavbojke imaš. Jaz sem si jih kupila v Benetonu, številko s, pa mi tako lezejo dol, da je groza. Očitno se moram še bolj zrediti.user posted image  Sicer pa sem ravno stala na vagi- sem na +7,4 KG. Naši bebiji se redijo, le jejmo.

Pina, vse super na pregledu potem. Boš poročala.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 476
9.11.2007 8:54:41   
katka37
Zakaj se pa meni ne vidi, ko prilepim sliko????

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 477
9.11.2007 9:03:48   
MetiLu
jutro punce, dones sem spala kot user posted image  

Sem pa že spila eno kavico, ker se mi tko v glavi vrti, da komaj gledam user posted image  A mogoče katera ve, če je včeraj zvečer RR ful počas delala? sem skoraj diplomirala v nastavljanju interneta včeri user posted image user posted image  pa mi je vse strani odpiralo 100/h, samo RR ne user posted image user posted image

Petek jeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

Šibam na sestanek, bomo pol kakšno pametno rekle user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 478
9.11.2007 9:05:29   
polonca78
dobro jutro čveke! uf, sej bi se prej oglasila,pa sem skoraj eno uro brala kaj vse ste načvekale včeraj! nore steeee!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image pri meni se tako ni nič pametnega zgodilo včeraj, ker sem bila cel dan praktično v službi. sem pa se odločila, da začnem spet malo bolj pazit pri prehrani. se mi zadnje čase dogaja, da redno po kosilo še čokolado ali kaj drugega sladkega pojem in pa manj slano bi rada jedla, da ne bi bila slučajno otečena.

kar ne morem verjet, da je samo še dobrih 12 tednov do konca!!! uf, gre hitro čas.

janey,  kolk lepih cotk za malega imaš!!! samo meni pa še manjka malo do take kolekcije! ja, ja! se že veselim, da bova ta vikend šla malo dokupit stvari! za otročičke je pa res zabavno kupovati! vse mi je neznansko všeč. upam, da nam tale turobni petek čimprej mine in se gremo domov stiskat!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 479
9.11.2007 9:15:58   
listek1
jutro čvekice

no da se še jaz malo javim, čeprav vas berem vsak dan. ful ste face, vedno se ful smejim na  glas, ko vas berem in me sodelavci že prav čudno gledajo. No, samo še en mesec, potem pa dopust in porodniška. KOmaj čakam. Midva bova pa končno začela nakupovat za najinega sončka. V ponedeljek greva po voziček, ...... Upam, da še kaj drugega. Sem pa prilimala še slikice v album, čeprav sem jih naredila že prejšnji teden. Sem si pa pogledala tudi vaš bušije in ste vse tok lušne user posted image  A je vam tudi začel trebuh otrdevat? Moj je bil včeraj zjutraj kot skala in potem mi je čez dan še parkrat otrdel. Baje je to normalno. Upam.

Lepo se imejte

NO, da se boste lahko po kosilu še malo posladkale user posted image  Upam, da je prilimal slikco zraven

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 480
9.11.2007 9:17:48   
listek1
no pa jo ni prilima  user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 481
9.11.2007 9:19:14   
torcica
Dobro jutro vsem skupaj,

Moje jutro je danes bolj tako tako. Boli me v zgornjem delu trebuha in v križu, spala sem slabo, pa še vročino imam 37,2.

A mislite, da je možno, da se slabo počutim od tablet Retafer (železove tablete, 100 mg)? Mislim bolečine v trebuhu in slabost? Ima katera izkušnje?

Pa še nekaj, dostikrat na dan mi otrdeva trebuh, tudi po 15-krat. Sicer hitro popusti, ampak me vseeno malo skrbi. Ponavadi je takrat tudi otrok bolj živahen. Je možno, da me zaradi brcanja boli tudi v križu?

Joj, danes pa samo jokam, ja je že takšen dan, tukaj na obali je prav žalostno, oblačno, deževno...

Kako ste pa ve, upam da boljše kot jaz. No, želim vam lep in uspešen dan.

Aja, imate kakšne predloge za kosilo?

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 482
9.11.2007 9:21:56   
torcica
Aja, še glede oblekic. Sem se bala, da bomo morali kupiti vse novo, glede na to, da imamo od prej punčko, pa sem zadnjič pospravljala in sortirala oblekice in sem ugotovila, da imam v bistvu za prvih par mesecev zelo veliko oblekic, ki so primerne tudi za fantka. Super user posted image

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 483
9.11.2007 9:31:21   
anandrej
Seznam glede na datum pregleda:

09.11. zoya24
09.11. mlavla
09.11. Suzi*
09.11. pina-1

12.11. gerilum (M)
13.11. bamby
13.11. mala_pikica
13.11. ella79
14.11. misar
14.11. nuka
14.11. Bajsa
15.11. Meti7707
15.11. listek1
15.11. dolenjka
16.11. brina2006
16.11. nejč008
19.11. Marusah
19.11. katka37
20.11. Janey
20.11. anandrej
20.11. polonca78
20.11. tani22
21.11. lillchy123 (3D)
21.11. anariya
22.11. nizy
22.11. maja80
26.11. vrtnica76
26.11. ŽogiMarogi
27.11. p@tricij@
27.11. srečka nosečka
27.11. Februarka08
28.11. pina-1 (3D)
28.11. torcica
29.11. ŽogiMarogi
10.12. itata
18.12. Meti7707

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 484
9.11.2007 9:36:46   
anandrej
Rubrika: ideje za obroke, predlog: shujševalna tortica: user posted image

user posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 485
9.11.2007 9:38:49   
misar
anandrej...sem se kar zgrozila ob sliki...ti si nor!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 486
9.11.2007 9:41:21   
polonca78
torcica, danes je res zamorjen dan, tako da te popolnoma razumem, pa še hormončki nam malo nagajajo. user posted image poskusi se kako razveselit. meni ponavadi pomaga, ko zagledam otročičkove oblekce ali pa po netu malo pobrskaj za kako otroško stvarjo. naredi seznam kaj vse morate še dokupiti. kaj pa kaka dobra knjiga? taka na easy kriminalka, romantika? kako dobro musko si daj na glas in prepevaj zraven. ali pa enostavno malo visi na RR, sej se te nore babnce vedno česa zabavnega domislijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 487
9.11.2007 9:41:31   
Janey
torcica upam da se čimprej pozdraviš. Če je zaradi tablet jaz nebi vedla, ker jih nikoli nisem rabla jemat, ampak znajo pa povzročit kakšne stranske učinke.

Jaz sem pa zdaj mela najbolj stresno uro v mojem življenju...lubek je šel nekam in sma bla zmenjena da ko prispe da me pokliče. Pa vem, da rabi pol ure do tja. In čakam, in čakam, in čakam in mine ena ura in čakam in mine ura in pol in kličem...že stotič in še kar nič...nakar še na radiju rečejo, da je bila tam v smeri njegove vožnje prometna..in pol sem poklicala kolega s katerim je bil tam zmenjen...in je bil že tam..telefon pa je doma pozabiluser posted image ..jaz pa že na robu joka eno uro. Še zdaj se vsa tresem...sem si zajtrk naredla(ciabato s sirom in jogurt) pa nisem mogla niti jest, sem šele zdaj pojedla ko sem ga slišala. Umrla bi če bi se mu kaj zgodilo...ampak zdaj je vse okuser posted image user posted image user posted image  srečnauser posted image user posted image user posted image

Danes grem pa k mamici na kosilo...zlata mamiuser posted image

Kako vreme je grozno..upam da čimprej mine ta blesav petek da se spokam domov k mami in da se načvekama...se nisma že cel tedn vidleuser posted image . Pol se pa zakopljem v knjige pa me ni do petka iz njih..no ja v ponedeljek in torek sem še v službi, ampak knjige doma čakajo.

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 488
9.11.2007 9:48:12   
Janey
anandrej ...kaj ti veš da smo na tem forumu NOSEČNICE, ki po večeni nimamo ravno dobrega želodca...pacek ti grdiuser posted image
user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 489
9.11.2007 9:49:45   
pina-1
evo mene nazaj..mater polure me ni pa ste načvekale da sem komaj prebrala...pa albumov nisem še pogledala. bom zdej.

torcica tu pri nas je res ur nebes...tako lije da je grdo videt.Upam da se spada do poldne. Pregled imam pa ob 12:40, tako da prisim vse coprnije na plano okoli enih da se thtnica ustavi pod 80 kg. Častim VELIKO čokolado z lešniki in EN velik lonec joteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 490
9.11.2007 9:51:04   
lillchy123
Jutro! Sicer dežek, ampak me mamo tko svoje sončke! user posted image
Pri nas v službi je blo včeri samo vpitje, še v MŠ nisem mogla, dons za dobro jutro pa spet vpitje. Ampak dons pa grem v šolo, pa če se šefi razpočjo!
Material smo včeraj še neki pospravil, dones še eno ključavnico namontiramo in ostalo pospravimo, da ne bodo spet koga prstki srbeli. Moj dragi ma skoz neki posl. sestanke in srečanja, je pršu dons ob 6h zjutri domov, ob osmih pa v službo. Dons ma pa večerjo pol pa martinovanje po službeni dolžnosti. Jst pa v šolo, domov, spakiram (še prej pojem njamaste miške, ki sem jih včeraj spekla user posted image ) pa letim k mamici. Kuža je pri njej na počitnicah, ker pri nas delamo, pa se čudno obnaša. In ker je pred parimi tedni veter pri nas podr streho, ga peljem na rentgen. Tko da morva bit jutri že ob 9h v ljubljani na kliniki. Upam samo, da ne bo hudga.
Še dobr da mam vas, da me mal v dobro voljo spravte!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 491
9.11.2007 9:53:43   
pina-1
a lahko malo pokomentiram: listek, februarka, kaki lepi mini bauhiji..Jaz skoraj mojega nebi pokazala, je najmanj 2-kratnik vajinegauser posted image
janey tvoj bauhi je pa blizu mojga...ampak cotik maš pa ti res uuuu za dva otroka...No sej če maš različne velikosti si pol priskrbljena za nekaj časa..Kupiš samo kako stvar za dušo in je...

Evo sem ravnokar pojedla banano. Mi nenormalno paše banana, prej mi je pa velike probleme delala...

A še to: za malico mam pa domači BUREK. Hvala mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 492
9.11.2007 9:54:45   
Februarka08
Ojla, čvekice. Danes sem pa malo potegnila s spanjem in me je kar iz postelje odneslo, ko sem na uro pogledalauser posted image . Sm ustala šele ob 8.30... To se mi tud še ni naredl. Dons ponoč zih nam spalauser posted image .
Anandrej z lepo tortico si nam postregel, ni kaj... Sm hotla že kar na wcuser posted image . user posted image Zdej grem pa končno na zaslužen zajtrk, me že user posted image opominja da je čas...
P.S. Lepe albume imate vse!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 493
9.11.2007 9:54:54   
katka37
anandrej, kriza fotka, bljak.user posted image

Torčica, malo počvekaj, naredi kaj samo za sebe, pa bo boljše v tem deževnem dnevu. Kar se tiče tablet, se mi zdi, da so to stranski učinki. Jaz raje pijem še vedno Hipp natal sok, ki mi je v 12 dneh dvignil hemoglobin iz 104 na 131. Poskusi še s tem. Pomanjkanje železa tudi povzroča brezvoljnost in utrujenost, kot sem že napisala danes, da sem brala. Drži se.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 494
9.11.2007 9:59:14   
anandrej
Ups, se opravičujem, če je pregrda slika. Sej pol ko se nareže je ko ena roladica user posted image

user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 495
9.11.2007 10:15:31   
torcica
Hvala vam vsem za nasvete punce, sej nisem mislila dobesedno jokam, ampak jamram, da me vse boli. Sem šla pogledat in ima Retafer res stranske učinke, kot so slabost, bruhanje, zaprtost, driska, temno zeleno blato in bolečine v trebuhuuser posted image . Tako da če se bo to nadaljevalo, bom prosila, če mi lahko zamenja tablete.

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 496
9.11.2007 10:21:29   
Februarka08
Ja, tudi meni je kolegica rekla, da ni mogla prenašat enih tablet za železo (Hematokrit) in so ji jih zamenjali. Tako da če se bo nadaljevalo, je res kar treba it do zdravnika. Jest jih jem šele 2 dni, bomo videli kaj bo. Če bo moje počutje kaj drugače, grem tudi po zamenjavo... 

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 497
9.11.2007 10:21:44   
bamby
Ja, anandrej, ta zadnja veliko lepše izgleda, kot tista prej. Sploh sem pa jaz vedela, da je to torta enega posebnega umetnika (ki nima pojma o estetiki user posted image )

Janey, tvoj zajtrk me je pa res pritegnil. Dobra izbira user posted image . Mi je prišel zaprav, ker sem do sedaj samo 3 dcl čaja spila. Ni bilo časa user posted image . In ti imaš goro cotik za user posted image . Po moje ne boš nič več drugega rabila, razen kakšne malenkosti za dušo. Pa takoj boš lahko še enega  user posted image  naštimala, toliko jih je user posted image .

Pri nas je tudi deževno vreme. Prav zato sem najbrž nocoj spala kot top in to dobrih 11 ur user posted image . Meni to ni normalno user posted image . Sinoči sem vsaj pol ure že spala na kavču, preden je mož prišel  iz službe in potem še 1 uro do 11h, nakar sem se samo preselila v spalnico in spala do 9h zjutraj. Ampak zdaj sem kot prerojena user posted image .

Za kosilo bom pa danes naredila skutne štruklje in joto. Sem mislila, da bi pekla burek, pa sem si premislila. Bo pa drugič!
Vsem 4-im nosečkam pa želim danes uspešen pregled!!!

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 498
9.11.2007 10:22:35   
nuka
O Janey najina user posted image bosta pa skor enak napravlena user posted image .

Sam ste pa čist zbezlale včerej. Sem vas komaj prebrala. Včeraj sem bila cel dan zunej na vrtu. Sem mogla igrače pospravt pa vrt uštimat ker spomlad ne bo nič z mano.  Po večerji sta imela pa tamale2 borbo in smo pristali pri zdravniku. Nejc je Niki prebil arkado z baterijo. Na srečo ni blo treba šivat, so ji samo zalepli skupaj.

No sej danes imam pa dan zase. Zdele čakam frizerko pol pa še pedikerko. Mam vse naračunan s tole uro da bom do 14-ih uštimana.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 499
9.11.2007 10:23:20   
bamby
torčica, februarka, ne čakajta, da bo boljše. Raje se takoj odpravita v ambulanto in zamenjajta zdravila takoj!!!
Se ne splača matrati in čakati na boljše čase user posted image !

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?