|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
8.11.2007 17:12:39   
vrtnica76
Zakaj noče slikce dat?????user posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 451
8.11.2007 17:19:09   
vrtnica76
user posted image

Evo ratal mi je.

Neposredna povezava do sporočila: 452
8.11.2007 18:25:01   
Suzi*
babe, ste me s tistim pečenim krompirčkom tolk sprovocirale, da si zdele pečem krompirček v ponvi in zraven bo ogromno kuhane zelenjave na maslu. user posted image user posted image  

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 453
8.11.2007 19:50:01   
Februarka08
Joj, Suzi ti si pa zdej men lušte nardila... user posted image Mmmm, pečen krompirček zdele - a se lohk povabmuser posted image ? Čeprav je mal pozna ura za tak obrok, ampak vseeno...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 454
8.11.2007 19:55:57   
dolenjka
AHa, spet ste pri hrani user posted image

No, jaz sem se zdele nabasala tortelinov s špinačo, potresenih s parmezanom in malo domačega olivnega olja, zdej grem pa miljonarja gledat in si bom še mal radiča v solati s krompirčkom privoščila.

Ja, jutr bom pa težila da ful mal jem, pa vseen vzhajam, JA INNNN????? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 455
8.11.2007 20:00:33   
Janey
Bravo jazuser posted image user posted image user posted image user posted image slikce nalimala v album... trebušek je star 3 tedne...če mi uspe še danes priflikam noveuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 456
8.11.2007 20:03:29   
vrtnica76
user posted image
si bom privoščla še mal sladkega

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 457
8.11.2007 20:06:02   
vrtnica76
Janey mislm pa kolk cotk-noro,ampak so pa ful lepe.A si že ves keš zapravlauser posted image ?

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 458
8.11.2007 20:15:32   
Janey
Vrtnica ful dosti sem dobila..pa veliko je že večjih...sem mela vse zunaj pa sem slikala...1/3 jih je za 2+ letiuser posted image
tak sem dala še nov buhi...pač ni tak lepi, ker sem sama svoj fotograf, ampak je pa...

ko bo meu lubek čas se boma poslikala, pa bom takrat dala slikce goruser posted image

lepo pančajte

papa

Neposredna povezava do sporočila: 459
8.11.2007 20:35:22   
vrtnica76
zdej pauser posted image pol pa pančkat!To že ene pol ure user posted image , pa me mula sploh ne šmerhla-sm že totaluser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 460
8.11.2007 21:17:39   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

user posted image
si bom privoščla še mal sladkega

Hvala, prjatlca bivša user posted image  Zdej grem pa še jaz na user posted image  . A se nama katera pridruži?

user posted image  user posted image  Meti je pa konkurentko s cotkami dobila user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 461
8.11.2007 21:58:41   
MetiLu
ojla, pa mi je le uspelo zrihtat vsaj net, outlooka še ne morem nastavit, ker še nimam uporabniškega imena in gesla...

sem ko majhen otrok, fajn tale zadevca (prenosnik) user posted image user posted image user posted image

Samo ena težava, po novem imava 8mb hitrost neta, pa mi RR dela dvakrat počasnej zdele user posted image  a je kej narobe z njihovo povezavo, a vam tud počas dela zdele? ker ostale strani mi letijo sto na uro user posted image

ko ste že glih pri hrani, men user posted image  glihkar palačinke peče, mali je lačeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnn user posted image user posted image

Janey, grem pogledat slikce, če mi jih bo še dones odprlo, da vidim to konurenco user posted image user posted image user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 462
8.11.2007 22:27:13   
vrtnica76
Meti,dober tek pol pa lepo pančkejta,nočko.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 463
8.11.2007 22:27:49   
MetiLu
no tko, palačinke so na varnemuser posted image , še en jabuček čez stisnem, pol grem pa počas spat.

Janey,user posted image   lepe cotike, ma Dolenjka prav, me definitivno prekašaš, jih nimam pol toliko user posted image  pa lep bauhi, če si tiste kavbojke (slikca 24 t)kupila v H&M-u, imava enake user posted image user posted image

ajde, grem spat

se pišemo jutri

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 464
8.11.2007 23:14:08   
Suzi*
Moj krompirček in zelenjava ....njam....je blo res odlično!!!! user posted image  Pol sem pa malega dala spat, pa že eno oddremala , me je zdej na sedežni zbudu jok (mamiiiiiiiiiiii, kje je moj pingoooo???? jaz bi s pingotooommm spaaaaaaaalllllll) (beri: pingo = twingo)user posted image  pa smo najdli avteka in zdej spi naprej. user posted image  Jaz sem si pa privoščla še en čaj z medom in en speculas piškotek za lahko noč. user posted image user posted image user posted image  zdej pa počaaas pod tuš in spat.

Janey, krasen bauhi, krasne cotike! user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 465
9.11.2007 7:33:27   
Janey
Dobro jutro...
mogoče jo prekašam z otroškimi cotikami, z njenimi pa se ji lahko samo klanjam. Mam 3 hlače in 3 pulovere...prazna omarauser posted image
One kavbojke so iz h&m jauser posted image user posted image  mama par stvari enakihuser posted image

Kak sem jezna zdaj...sem bla točna..zrihtana doma in sedela...moj pa je meu še tolko stvari za naredit, a sem 20 min doma sedela in gledala v luftuser posted image  pa naj se prej vsaten jebenti ***** ***** *****.
Pa še mezinček na nogi me boli..mam neki odtisek.
Mali že pridno telovadi celo jutro, tak da zgleda je včeraj samo malo potegnouser posted image  srečnež....ko bi jaz lahko malo bajouser posted image

Pojem in grem na kavo...zajtrka vam pa nebom stregla več..kr sem slinček doma pozabla...
peeeteeeek jeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 466
9.11.2007 8:09:50   
vrtnica76
Jutrooo bejbe!
Kakšno klavrno vreme,fuj da ti vso voljo vzameuser posted image .Naš mali telovadec me je zvečer kr dobro prešejkov.user posted image Sm tolk težko zaspala, ker sem se bala, da bom iz postle padlauser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 467
9.11.2007 8:10:20   
Janey
Punčice moje...iščem in iščem in NE najdemuser posted image
tašča ima jutri abrahama...rada bi našla en smešn verz za abrahama..pa ga NE NAJDEM. Ampak res mora bit smešn! Če ima katera kakšnega napisana ali pa ima več sreče kot jaz in malo časa bi vas lepo prosla da ga tu napišete. Hvala hvala hvalauser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 468
9.11.2007 8:24:06   
Janey
Kje pa ste čveke? Suzi vem da ni, pina,babmy, dolenka, katka??itata, anandrej, manekenka??februarka, lillchy, patricija, polonca,...in vse ostale??
No te pa vam postrežem zajtrk...če je to edina možnost, da vas privabim sem...ker meni je ja tečno...

user posted image

user posted image

user posted image

No zdaj pa da vas vidim...ena, dva, tri...hitro v vrsto..gremooo..prvi, drugi, prvi drugi

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 469
9.11.2007 8:41:48   
vrtnica76

Verjetno, bi bil moj dragi bolj vesel, da bi mu tkole zašejkalauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 470
9.11.2007 8:43:03   
Janey
Niti podkupit se vas več ne dauser posted image  polheki

Neposredna povezava do sporočila: 471
9.11.2007 8:43:12   
pina-1
janey sem čakala zajtrk..sedaj sem se napokala in sem pripravljena na čvekanje...

Aja dobro jutro!

Pri nas je jutro bol klaverno. Dežuje, pa še mala zverinica je že ob 5:45 prilezla s postelje...Od doma sva pa šli 7:50user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Če to ni za knjigo rekordov.

Včerajšnji dan je bil skrajno naporen. Sem komaj priletela domov, skuhala za jest, pojedla in šibala s tamalo na plesne...celo uro hodila po mestu in ko sem prišla končno domov, sem mislila da bom umrla. Trebuh je mela na enkrat 1 tono, noge so me bolele....pa še frizuro tam spodaj je blo treba uštimat, ker je danes dan pregleda...pa srtečanje s tehtnico...vsaj par dek sem skinla doluser posted image user posted image user posted image user posted image .

no evo, kje ste ostale?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 472
9.11.2007 8:46:02   
misar
In pina? kdaj stiskamo pesti, da je z user posted image  vse v redu in da vago hipnotiziramo, da pokaže čim manj??user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 473
9.11.2007 8:46:03   
vrtnica76
Kolk je pa telefonska od dostavljalcauser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 474
9.11.2007 8:51:43   
maja80
Za evidenco sporočam naslednji pregled 22.11.! Včeraj sem bila pa sam tok pri G. da sem dobila inekcijo v "ritko". Poj pa takoj v shoping in spet zapravljat za user posted image .

LP !

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?