|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Vaša samozavest
9.11.2007 9:20:34   
lukec
Men samozavest pa tud razpoloženje dvigne "Eye of the tiger" iz rockyja.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
9.11.2007 9:21:26   
Anonimen
Tut dobra stara klasika "Simply the best" ni še za u kanto. user posted image

(odgovor članu lukec)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
9.11.2007 9:54:21   
Anonimen
Hm... že od pubertete naprej iščem svojo samozavest. Ma ja.... sej neki sem je že našla.... sam ko jo ful hitr zgubimuser posted image user posted image

Eh.. bo že...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
9.11.2007 9:57:01   
Anonimen
Jaz pa priznam, da nisem samozavestna. Nikoli nisem bila in očitno nikoli ne bom. Mogoče tud zaradi osebkov, s katerim se družim, kjer vedno vsak lasek stoji točno na svojem mestu, vse preštudirano in oblečeno v nulo.. Jaz pa en capek zraven..user posted image  Itak, da se ne počutim fajn.

Vem pa, da če bi zgubila par kg, da bi blo velik boljš.. Sej enkrat jih bom..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
9.11.2007 9:57:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: biba12
vedno vsak lasek stoji točno na svojem mestu,

Joooj, kolk je pa to dolgočasn, ej... jst bi takmu kr u glavo pihnla. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
9.11.2007 10:02:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Darja Kos

Se imate za samozavestne ali ne? Kakor kdaj, običajno kar. Kaj vam dvigne samozavest in kaj vam jo zbije? Dvigne mi jo če neki dobr nardim, zbije k kej zaj....user posted image  Koliko dopustite drugim, da vam vcepijo raznorazne občutke manjsposobnosti, manjvrednosti, neljubljenosti in vsega ostalega? Ne dopustim, se ne obremenjujem s folkom, mi dol visi Morda vi to počnete (zavedno ali ne)? Sama si pa jo ja, k kej zajebem se še par dni sama seb smilim in sama sebe kolnem Kaj mislite - kaj ljudi pripelje do tega, da dobijo glede nečesa kompleks (pa čeprav naj v osnovi tisto sploh ne bi bil razlog - vsaj smiseln ne)? Odvisno od človeka, če ti nekdo celo življenje neki tupi, slej ko prej začneš verjet. Večina. Če meni človek neki tupi, se trudim cel cajt dokazat "oslu" da nima pravuser posted image

Samo razmišljam...

No nimam se za ekstra samozavestno osebo, nisem pa totalno nesamozavestna, tam nekje, zlata sredina. Na določenih področjih sem pa zelo samozavestna, če vem da neki obvladam. Sm pa zelo trmasta in če mi hoče nekdo dokazat da neki ne zmorem, oz. ne znam....se ekstra potrudim in dokažem da zmorem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
9.11.2007 10:03:54   
Sancho
Samozavest ne, razpoloženje pa mi sigurno vzdigne ogled tega ali kakšnega podobnega videa.

http://www.youtube.com/watch?v=Y7qD4acDu68

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 32
9.11.2007 10:42:13   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Sancho

Samozavest ne, razpoloženje pa mi sigurno vzdigne ogled tega ali kakšnega podobnega videa.

http://www.youtube.com/watch?v=Y7qD4acDu68

Toooooooooooooo mi deli, frendos  user posted image user posted image user posted image . ...... Ka daš, če ti tole odžgem v živo  user posted image  ???

(odgovor članu Sancho)
Neposredna povezava do sporočila: 33
9.11.2007 11:00:48   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Ko sem bila najstnica je moja samozavest imela neverjetne razsežnosti. "Bo že", "kaj pa to meni", "jaz imam vedno prav" in "kaj pa ti veš" so bili moji stavki, ki so me gnali naprej. Vendar mladost je norost in ima kratka krila, meni so jih pa sistem, starši in še kdo še skrajšali tako, da nisem več letela. Pravzaprav sem padla iz višav trdno na tla. Kmalu mi je bilo jasno, da se proti vetru ne da "scat" pa če se še tako trudim. Sistem je takšen, da drugačnost obravnava kot nenormalnost, hoteli to ali ne. Zato sem postala "normalna". Končala srednjo šolo, kjer sem drugim dokazovala, da zmorem in da sem pametna. Sama sem to vedela že dolgo poprej in mi šolske ocene niso pomenile nič. Pa sem vseeno nosila domov kičasta spričevala. Kar je najhuje sem se po padcu srednje šole smeri, ki sem jo imela rada, vpisala v program ekonomije, ki mi je vedno smrdel. Zakaj? Zato, ker nisem marala matematike, vendar sem drugim dokazovala, da zmorem tudi to. Bedasto. Po končani šoli sem se vpisala v višješolski program, prav tako smeri, ki mi je brezvezna. Pa sem tudi to sprejela kot izziv in končala z oceno diplomske naloge 10. Samozavest pa... Hja, po tistem padcu je moja samozavest šla v franže. Ker sem bila drugačna nisem bila normalna, vendar drugače nisem znala, druge jaz nisem poznala oziroma kako živeti "ne biti jaz" mi je bilo tuje. In potrebovala sem leta in leta, da sem to kar danes sem. Samozavestna? Večinoma. Se pa zgodi, da padem. Pobiram se predvsem s prepričanjem, da zmorem, da sem sposobna in da majhen problem ni nič v primerjavi z nekim večjim problemom, katerega sem v preteklosti že rešila. Glavo gor in gremo naprej!

Se podpišem pod tole... skor do potankosti moja zgodba. Je pa res, da sem bila kot otrok zelo samozavestna, zaupala sem sebi in v svoje sposobnosti, potem pa me je velikokratno teptanje bližnjih in vse izkušnje, ki jih pridobiš z leti močno oklestilo in danes sem ponavadi v začetku zadržana in se mi samozavest ojača, ko se vpeljem v situacijo. Ja, tako je to in prav zaradi tega poskušam svojim otrokom dajati občutek vrednosti in samospoštovanja, da bosta ko odrasteta bolj samozavestna, kot mami.

MONTIGNAC

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 34
9.11.2007 11:07:37   
jakoLUlana
ja seveda sem samozavestna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
9.11.2007 11:08:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jakoLUlana

Dej reč, da ma to kkšn pomen, predn me pobere od smeha. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jakoLUlana)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
9.11.2007 11:11:04   
jakoLUlana
zaradi mene te naj pobere

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
9.11.2007 11:11:31   
tanikaa
Wau.

Je** se mi za vse in vsakogar.

Neposredna povezava do sporočila: 38
9.11.2007 11:11:44   
Anonimen

Oh, ZARAD tebe me pa res nau, no. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 39
9.11.2007 11:12:26   
Anonimen

uuuuuuuuser posted image ...ha...pa maš novo tarčo dns....tak da pust zdej meneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 40
9.11.2007 11:13:16   
Anonimen
Tarčo? A uno, k je jako (po)lulana? Ej, sory, ampak - no, tnx. Ti si bolša. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
9.11.2007 11:14:57   
Anonimen

Tarčo? A uno, k je jako (po)lulana? Ej, sory, ampak - no, tnx. Ti si bolša. user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
9.11.2007 11:15:06   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

uuuuuuuuser posted image ...ha...pa maš novo tarčo dns....tak da pust zdej meneuser posted image

A vsak dan je nekdo nov na vrsti ali kako? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
9.11.2007 11:15:24   
Anonimen
Ja zakaj pa zdaj jokaš? Saj sem ti rekla, da si BOLJŠA od nje. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
9.11.2007 11:16:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Iz tvojih ust v božja ušesa... v resnici pa že 4 leta isti. user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
9.11.2007 11:16:57   
tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Iz tvojih ust v božja ušesa... v resnici pa že 4 leta isti. user posted image

Se pravi novi stari?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
9.11.2007 11:17:42   
Anonimen
Ne komplicirat, Tanika. Da se nauš še ti polulala. Že učeri te je neki tiščal, če sm prou prebrala. user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
9.11.2007 11:18:38   
tanikaa

Ne komplicirat, Tanika. Da se nauš še ti polulala. Že učeri te je neki tiščal, če sm prou prebrala. user posted image

Ne bom komplicirala. Polulala se tudi ne bom. Jop, včeraj pa je tiščal. Orenk. Bo že danes bolje. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
9.11.2007 11:19:33   
Anonimen
Nkol ni tko dobr, da ne bi mogl bit še slabš, ja. user posted image

Useen je pa zdej cajt, da grem mau spat, da bo una lohk u miru naprej lulala. user posted image

Lahko noč. user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
9.11.2007 11:23:18   
tanikaa
noč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Osnovne šole Ptuj
sisi77

Katera osnovna šola na Ptuju je najboljša?

OŠ Ljudski vrt (63%)

OŠ Mladika (12%)

OŠ Breg (3%)

OŠ Olga Meglič (12%)

DRUGO (10%)

Število vseh glasov: 73

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!