|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vaša samozavest
9.11.2007 8:22:06   
Anonimen
Se imate za samozavestne ali ne? Kaj vam dvigne samozavest in kaj vam jo zbije? Koliko dopustite drugim, da vam vcepijo raznorazne občutke manjsposobnosti, manjvrednosti, neljubljenosti in vsega ostalega? Morda vi to počnete (zavedno ali ne)? Kaj mislite - kaj ljudi pripelje do tega, da dobijo glede nečesa kompleks (pa čeprav naj v osnovi tisto sploh ne bi bil razlog - vsaj smiseln ne)?

Samo razmišljam...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vaša samozavest
9.11.2007 8:32:24   
mika
imam dovolj samozavesti, da me ne ganejo nobena pametovanja oz. vsiljevanje svojega mnenja. če je nekdo hudo trmast se umaknem, ker se mi zdi škoda energije, da bi prepričevala prepričanega.
sicer pa tud sama ne dovolim, da bi me nekdo prepričeval v nekaj kar sama dobro vem, da ni res. primer je bil z epiduralno, preden sem šla rodit. našlo se je par zelo pametnih žensk, ki so nekje nekaj slišale in me hotle prepričat v nasprotno.
po porodu,  me je ščitila mama. takrat sploh nisem imela energije, da bi komu kontrirala. kasneje ko sem prišla k sebi, pa so že vsi bili poučeni od moje mameuser posted image .

to so zame bile bolj občutljive situacije, v katerih sem bila prvič. drugače pa se ne spomnim, da bi mi hotel kdo zbijati samozavest. mogoče zato, ker so me vajeni, da z mano nekih bojev nima smisla biti, ker me na bojno polje ne morejo dobit in vedno naredim po svojem občutku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.11.2007 8:34:10   
tanikaa
Trenutno se mi samozavest malo popravlja. Včeraj pa sem bila na dnu, pa še niže...ampak evo, gre na bolje. user posted image  In ja, tudi drugi lahko vplivajo na tvojo samozavest. Zdaj sicer že manj, ko pa je človek tam v najstniških letih pa mora biti orenk samozavesten, da ga kaj ne trešči. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.11.2007 8:35:12   
Anonimen
Recimo, da vprašam drugače - kako si Vi dvignete samozavest, če je že treba? S čim?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.11.2007 8:37:12   
tanikaa
Presipim. Nov dan, nove možnosti. Pa razmislim, zakaj tak čudno razmišljam in na koncu pridem do spoznanja, da ni vredno. To je vse. Aja, pa zdravilo po imenu Muki tudi fajn pomaga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.11.2007 8:39:01   
Anonimen
Mene se pa vedno primejo besede iz tistega komada "Igra rokenkol cela YU" - "ne daj, da joj govore - neka sama otkrije". S tem je mišljena glava. user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
9.11.2007 8:39:33   
tanikaa
Dober predlog. In fenomenalen komad. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.11.2007 8:44:30   
Anonimen
Anede? user posted image  Za alternativo je lahko tudi Agropop-ov "Samo milijon nas še živi". Ufff, pa še veliko je takih, no, ampak bistvo je, da mene nazaj skupaj sestavi glasba, ko imam kakšen zanič trenutek.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
9.11.2007 8:45:42   
Anonimen
Se imate za samozavestne ali ne?

Da.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
9.11.2007 8:48:40   
Lenny
Dovolj je imam, zadovoljna sem, kak slab dan pa tudi mine, tako da ni panike user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.11.2007 8:50:54   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Darja Kos

ampak bistvo je, da mene nazaj skupaj sestavi glasba, ko imam kakšen zanič trenutek.

Hej, mene tud. Ko v dvorani 100 ljudi v en glas poje skup z mano, je feeling neopisljiv, res. Se velikokrat nardi, da sploh pozabim, do kolkih mamo sploh špil zmenjen in plačan. Ko je taka dobra fešta ( in največkrat je ), se na uro ne gleda ( in ja .... takrat samozavest raste ). Kadar mam priliko, pa tud doma vzamem kitarco, razpalim svojga novega Voxa do daske in bluzim ( to drugače kot tist, ko primem akustično pa s pobi zganjamo otroško - rockovske pevske vaje user posted image ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.11.2007 8:52:01   
Polona31
Grem v gozd in ko opazujem naravo, ptičke.....pomislim, vse je tako lepo , sonce sije, dež pada, ptički pojejo, sneži.....cel svet funkcionira, jaz se pa sekiram zaradi teh malenkosti. ŽIVLJENJE JE LEPO in vse je takoj boljše. Domov se vrnem polna energije, vesela in vem da sem sposobna rešiti težavice, ki mi jih nalaga življenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.11.2007 8:52:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: daddy
Kadar mam priliko, pa tud doma vzamem kitarco, razpalim svojga novega Voxa do daske in bluzim

Ti si to lohk prvoščš, Fotr, glede na to, kdo so tvoji sosedje... kva pa mi? user posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
9.11.2007 8:53:44   
r1ta
Ko sem bila najstnica je moja samozavest imela neverjetne razsežnosti. "Bo že", "kaj pa to meni", "jaz imam vedno prav" in "kaj pa ti veš" so bili moji stavki, ki so me gnali naprej. Vendar mladost je norost in ima kratka krila, meni so jih pa sistem, starši in še kdo še skrajšali tako, da nisem več letela. Pravzaprav sem padla iz višav trdno na tla. Kmalu mi je bilo jasno, da se proti vetru ne da "scat" pa če se še tako trudim. Sistem je takšen, da drugačnost obravnava kot nenormalnost, hoteli to ali ne. Zato sem postala "normalna". Končala srednjo šolo, kjer sem drugim dokazovala, da zmorem in da sem pametna. Sama sem to vedela že dolgo poprej in mi šolske ocene niso pomenile nič. Pa sem vseeno nosila domov kičasta spričevala. Kar je najhuje sem se po padcu srednje šole smeri, ki sem jo imela rada, vpisala v program ekonomije, ki mi je vedno smrdel. Zakaj? Zato, ker nisem marala matematike, vendar sem drugim dokazovala, da zmorem tudi to. Bedasto. Po končani šoli sem se vpisala v višješolski program, prav tako smeri, ki mi je brezvezna. Pa sem tudi to sprejela kot izziv in končala z oceno diplomske naloge 10. Samozavest pa... Hja, po tistem padcu je moja samozavest šla v franže. Ker sem bila drugačna nisem bila normalna, vendar drugače nisem znala, druge jaz nisem poznala oziroma kako živeti "ne biti jaz" mi je bilo tuje. In potrebovala sem leta in leta, da sem to kar danes sem. Samozavestna? Večinoma. Se pa zgodi, da padem. Pobiram se predvsem s prepričanjem, da zmorem, da sem sposobna in da majhen problem ni nič v primerjavi z nekim večjim problemom, katerega sem v preteklosti že rešila. Glavo gor in gremo naprej!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.11.2007 8:55:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta
Kmalu mi je bilo jasno, da se proti vetru ne da "scat" pa če se še tako trudim.

Z vsem ostalim, kar si napisala PO tem stavku, si dokazala nasprotno. Tako, da... yep, tudi proti vetru se da scat. Vsa čast seveda tistim, ki se dovolj potrudijo, da se tega naučijo.

(odgovor članu r1ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
9.11.2007 8:59:02   
daddy

Kadar mam priliko, pa tud doma vzamem kitarco, razpalim svojga novega Voxa do daske in bluzim

Ti si to lohk prvoščš, Fotr, glede na to, kdo so tvoji sosedje... kva pa mi? user posted image

Studio mam izoliran, tak da za sosede ni panike v nobenem primeru user posted image . Maš pa prav, ne bunijo se nič, vsaj zaenkrat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.11.2007 8:59:49   
Anonimen
Maš pa prav, ne bunijo se nič, vsaj zaenkrat user posted image

Ja kaj a mislš, da se bojo zdej začel al kaj? Jst sm mislla une sosede, k si jih zadnč u kombiju u LJ prpelu. user posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
9.11.2007 9:01:20   
daddy

Maš pa prav, ne bunijo se nič, vsaj zaenkrat user posted image

Ja kaj a mislš, da se bojo zdej začel al kaj? Jst sm mislla une sosede, k si jih zadnč u kombiju u LJ prpelu. user posted image

Js tut tisteuser posted image  .... aja, nikoli ne veš ( glede bunjenja ) .....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.11.2007 9:02:15   
r1ta
Ma klinc se da. Če bi še danes scala proti vetru bi bila umetnica... Če hočeš da te ljudje sprejmejo se jim moraš podrediti in prilagoditi se njihovim standardom normale. Za sredino v kateri sem jaz živela je normalno, da dokončaš sredno šolo, se vpišeš na faks, tega končaš svetlobno hitrostjo, se do 25-ega poročiš, zaposliš, odseliš in imaš že vsaj dva otroka... Glede na to da sem vse to dosegla šele pri 31-ih, pa še to ne v celoti, pa itak nisem normalna...user posted image  Iz tega sledi da vsaj malo lulam proti vetru. Juhu zame!

(A. Einstein)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.11.2007 9:02:38   
Anonimen
Kukrkol obrneš - muzka je zakon. Učash Kamikaza pride domou, pa po celi bajti odmeva kkšna "kako je lepo biti glup" - pa se kr obrne. user posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
9.11.2007 9:04:23   
ulani
hja,samozavest je ena mojih šibkih točk...
včasih jo je ful,včasih je sploh ni..niti za vzorec....

ko sm ful samozavestna,me ne more nič spravit na podn. Ko pa sem že malo "načeta", je pa lahko samo en pogled, samo ena beseda,da se počutm ko največja zguba....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
9.11.2007 9:04:26   
Anonimen
Če hočeš da te ljudje sprejmejo se jim moraš podrediti in prilagoditi se njihovim standardom normale.

Scanje gor ali dol - imam pa veliko rajši, da me "normalni" ne sprejmejo. Rada imam družbo, ampak če je ni, sem sama sebi dovolj. In glede na družbene norme zadnjih 15-ih let sem raje "nenormalna". Z narekovaji ali brez. user posted image

(odgovor članu r1ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
9.11.2007 9:07:04   
r1ta

Če hočeš da te ljudje sprejmejo se jim moraš podrediti in prilagoditi se njihovim standardom normale.

Scanje gor ali dol - imam pa veliko rajši, da me "normalni" ne sprejmejo. Rada imam družbo, ampak če je ni, sem sama sebi dovolj. In glede na družbene norme zadnjih 15-ih let sem raje "nenormalna". Z narekovaji ali brez. user posted image

Imaš prav!

(A. Einstein)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
9.11.2007 9:12:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
9.11.2007 9:13:49   
Anonimen

Recimo, da vprašam drugače - kako si Vi dvignete samozavest, če je že treba? S čim?

Se se ne morm odlocit.. ?! user posted image

v bistvu z nicemer... je kot je..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

SPANJE
riba5

KDAJ GRE SPAT VAŠ DOJENČEK

19.00 (24%)

20.00 (38%)

21.00 (22%)

22.00 (8%)

KASNEJE (5%)

PREJ (2%)

Število vseh glasov: 205

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!