Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 5.11.2007 18:40:40
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
čer, Goya, kako pa je z našo novopečeno mamico neni? Zdej sva pa midve s Špelko na vrsti! Upam,da bom jaz za njo, bi se tudi spodobilo! Tinka, kako se maš? Kako kaj Iza? Želim ji veliko zdravja! Anitka, a nimaš ti NS te dneve? Jaz se ga z toploto v srcu spominjam,takrat že vidiš svojega otroka!
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 5.11.2007 19:07:06
|
|
|
|
Anitka
|
Ojla! Ja SD jutri je dan, ko me čaka merjenje NS in to šele ob 15.uri. Joj, kje je še to. Me že kar malce nervoza daje. Upam, da bodo rezultati karseda v redu. Ja še malo pa boste tudi ve rodile. Mogoča pa bo katera ravno na moj RD, 22.12. Lepo bodite in spomnite se jutri kaj name.
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 5.11.2007 19:41:39
|
|
|
|
citrončica
|
Anitka, bomo mislili nate
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 5.11.2007 19:42:18
|
|
|
|
citrončica
|
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 5.11.2007 19:43:45
|
|
|
|
citrončica
|
Ja, napaka , v 2h delih.....
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 5.11.2007 21:56:11
|
|
|
|
tinkamiška
|
SD, hvala na vprašanju Sem na očiščevačni dieti in se mi meša od hrane, še jutri, pa začnem lepo jest vse po vrsti Iza je tudi vredu, edino s kakanjem imamo še vedno težave. Včeraj je kakala po treh dneh, danes spet nič, upam, da jutri bo, da je ne ob spet bolelo...kljub sirupu, ki naj bi mehčal kakec...Hvala za lepe želje Anitka, jutri maš NS? Fino Ti želim, da boš uživala kar se da v družbi migajočega pikca Javi kako je bilo Vsem en lep pozdravček in lahko noč Tinka
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 5.11.2007 23:29:36
|
|
|
|
neni
|
Zdravo punce! Spet se plazim po porodnišnici. Sej menda še zaposleni ne vedo, da imajo tukaj net. Vam moram povedat, da sem spet zaljubljena. V enga fejst zahtevnega fanta, ampak je pa tako lušten, da kar oprostiš probleme. Porod je bil dolg, predvsem odpiranje, tako da so me samo 2 cm odprto vzeli v porodno sobo, dali epiduralno (ki je zakon) in nafilali s popadki do konca. Ko sem se enkrat odprla, pa sam porod ni bil nić posebnega već, sem res le 2x pritisnila. Pa še z babico lahko sodeluješ, ker nimaš neznosnih bolećin. Moram pohvalit babice v postojnski porodnišnice. Vse mlade, prijazne, nasmejane. In potem je tudi tebe manj strah. Moj mož je bil zraven, ćeprav je prej rekel, da ne bo. Se morava še pogovorit, ampak je bila mislim tudi zanj ta izkušnja nekaj posebnega. Luka je zdrav in najlepši fantek na svetu, jaz pa nisem već Sem pa zato mamica Neni
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 6.11.2007 6:18:20
|
|
|
|
Špelka
|
Oj, mami Neni! Lepo, da si se javila, in sicer skor ilegalno! No, recimo, da jest prevzemam porodniško štafeto sedaj! Sej se vidi, k ne morem spet, pa kolovratim tle po RR že ob 6h zjutraj. Na WC sem bla dons ponoč že najmanj 6x. Ampak bomo že - sej je samo še par dni! Neni - še enkrat iskrene čestitke in morm rečt, da si me s svojim postom še dokončno prepričala za EA in mi dala dobro popotnico za v porodno! Anitka - zate vsekakor držim pesti za NS danes! In vem, da bo vse BP! Upam pa, da jest NE rodim na tvoj RD, ker bi me do takrat že dobesedno razgnal. SD - jest se ne pustim prehitevat. Kr lepo po vrsti! Aja, še to, k verjetno ne veste - novica od sosedov: 4.11. je rodila tudi TANTRA - VERJETNO SE JE ŠE SPOMNITE! Ima pa tudi sinka Lukca! TANTRA, še tukaj iskrene čestitke! No, zdej grem pa probat it še za pol ure mal meditirat, pol pa na pregled! Mejte se, punce!
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 6.11.2007 8:05:46
|
|
|
|
šemalo
|
neni, bravo za junačka Luka.......drži se!!!!
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 6.11.2007 8:27:13
|
|
|
|
tinkamiška
|
Neni, ja fino, da se carate in da si končno mamica Neni Vs elepo vam želim! Tantri pa tudi čestitke, seveda se je še spomnimo , tudi tebi Tantra in tvoji družinici, vse najlepše! Anitka ima pa danes NS ne? Špelka...zdrži Lep dan! Tinka
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 6.11.2007 10:52:46
|
|
|
|
GoYa
|
Ma, neni, jst bi te malo po riti. Namesto, da počivaš (ker včeraj po tel. res nisi zvenela polna energije), kolovratiš po porodnišnici in iščeš internet. No, sej lepo, da se oglasiš puncam, sam sej veš, da lahko prenesemo novičke. Čestitke tudi Tantri za fantka . Pa imamo še enega Lukca. No, sedaj pa res lepo po vrsti. Najprej Špelka, pa pol še SD (prehitevanje ni dovoljeno). Anitka, držim pesti za današnjo NS . Jaz jo imam pa v petek (uradno), pa še drugi teden eno neuradno pri svojem G. Sem pa včeraj videla svoja sončka, ker sem imela rjav izcedek in zagnala paniko, da sem šla do Reša (ki je nadomeščal mojega G) pogledat, kaj se dogaja. Na srečo ni nič takega. Verjetno je kaka žilica počila. Sem se stopila, ko sem videla moja dva navihančka in njuna srčka, ki lepo bijeta. Sedaj imam ves čas to sliko pred očmi . No, upam, da danes vidim unega fanta, v katerega je neni na frišno zaljubljena. Če me ne bojo sestre zbrcale ven, ker bom pozna. Pa vam sporočim, kak srček je. Vam lahko že povem, da je na mms-u res cukrček. Verjamem, da je v živo še bolj.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 6.11.2007 11:40:12
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
živjo, Anitka, želim ti,da ti NS mine v dobrem vzdušju! Sej bo vse v redu! Jaz sem takrat kar zajokala,ko sem slišala,da je z otrokoma vse v redu! In verjamem,da tudi marsikatera druga potočila solze! Ampak veselja! Tinka, boga tvoja Iza! Probaj ji suhe slive namočit za nekaj ur, pa nej poje in spije vodo! Sem prepričana,da ji bo pomagal! Mamica neni, kako lepo da se nam javljaš! Se pa moram strinjat z Goyo, raje počivaj, vseeno si rodila! Iskrene čestitke na Lukcu! Špelka, pol sva zmenjene! Ti greš prva! Jaz pa bom kar v LJ rodila, imajo intenzivno, če jih bosta otroka potrebovala, čeprav mislim,da bo vse v redu! Čez en teden imam redno kontrolo in UZ, morda me tudi CTG naredijo!
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 6.11.2007 11:44:35
|
|
|
|
tinkamiška
|
SD, naša pupa se je odločila, da ne bo kakala in zadržuje , ji daje m vse živo, ampak ona zdrži, potem jo pa mine in se nardi zamašek, pol pa čez tri dni kaka, ker pač mora in je takrat hudo Upam, da bo sirup pomagal da ne bo trdo kakala, ker se mi zdi, da ravno zaradi tega noče in se potem vrtimo v začaranem krogu.. GoYa, tudi jst sme jokala na NS, ko je bil rezultat dober, tudi tebi želim, da boš uživala ob NS Papa, Tinka
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 6.11.2007 14:07:44
|
|
|
|
koala
|
tinka miška, boga tvoja pikica, upam da se hitro porihajo te težave. A si že poskusila z nehomegniziranim mlekom, jaz ga zdaj pijem cca mesec dni in moram rečt, da tako urejene prebav še v življenju nisem mela, ja kakec fino mehek, da ni nekega naprezanja, prej sem pa imela fulll težave. neni, z zamudo a iz srca ČESTITAM, pa atiju tudi čestitke, zadj pa veliiiiiiko cartanja in čisto malo oz nič neprespanih noči. Anitka komaj čakam dobrih novičk z NS, ta pregled je res nepozaben. Uživaj in pomahaj svojemu sončku.
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 6.11.2007 18:37:57
|
|
|
|
Anitka
|
Oj! Pa je NS za mano. Izvid dobim sicer po pošti, a iz našega razgovora lahko razberem, da je vse v redu. Veliki smo 5,2 cm. Je rekla, da je velikost za 12 tednov. Trebušček o.k. - zaprt, nosne kosti vse na mestu, požiralnik, hrbtenica, glava z možgančki, rokici s po petimi prstki, nogice, mehur vse o.k. Nuhalna svetlina pa 1,4. Pa srček se je tako lepo videl in slišal, utrip je bil 162. Natančne izvide dobim pa po pošti kot sem že napisala. Je pa bil najin zakladek malce neubogljiv Najprej je en čas lepo sedel po frajersko , pa krilil z rokicami, nato ga je G malce "rukala"pa je tako fino poskakoval. Smo se zraven prav zabavali. Potem je spet malce spančkalo to detece. In nato je malo nagajal še moj mehur, ki se danes nenormalno hitro polni in smo detece malce težje slikali v kaki vrhunski holivudski pozi Žal pa nimava CD-ja . Imava pa vsaj slikice. Neni ti si me pa nasmejala, ko ne moreš brez nas TANTRA čestitke še od mene in lepo, zdravo otroštvo malemu Lukcu. Vsem hvala za pestke in se še kaj beremo.
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 6.11.2007 18:45:16
|
|
|
|
lana38
|
Anitka! Sem zelo vesela, da je vse OK. Zdaj pa lepo uživaj v svoji do konca. LP
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 6.11.2007 18:45:17
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Da se vam še malo v tole temo javim.Jaz sem čisto zadeta od tega gonala.pikam se sama in zraven kar uživam,ko mam polno gledalcov. Anitka sem vesela,za dobre rezultta NS.Naj vse še lepo naprej poteka brez zapletov. Tinkamiška,upam da se tole kakanje Izino čimprej porihta. Koala kako pa kaj tvoj buši? je pa je naša fosilka bambi.Bambi poročaj kako sta kaj tvoji princeski? Konina,citrončica me bomo sedaj zmagale. Tantra iskrene četsitke ob rojstvu vašega Lukeca.Naj vam bo cartanje v eno veliko vselje. Kornelija kje se nam pa ti skrivaš? Tkole punce,jaz grem lepo počasi v krtovo deželo,jutri pa na refleksno masažo stopal.Fanj bodite in se kaj tipkamo in beremo. LP
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 6.11.2007 18:47:20
|
|
|
|
Anitka
|
Ja še to sem pozabila napisati - videli smo tudi kako je najin zakladek odpiral usteca. Božansko.
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 6.11.2007 18:47:27
|
|
|
|
bambi
|
Anitka, sem slučajno sem gor pogledala in kaj vidim, da si že imela ns in rezultati so suuuuuper Čestitam in vam želim še več uspešnih pregledov. Glede neubogljivosti pa....... kaj si pa mislila, da bo tvoj otročiček angelček , naj te kar jezi, čakaj da pride na svet in ti začne kravžljat laske...... se kar pripravi, sicer si pa itak navajena in veš kakšni so mali nagajivci, glede na tvoj poklic. Mene zanima tudi, če si se že kaj zredila, glede na to, da si tak pišček???
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 6.11.2007 18:52:12
|
|
|
|
bambi
|
Aja, pa še to, ena je spraševala kako so moji princeski... Super sta, sedaj smo že usklajeni in že lahko gremo skupaj sami na sprehod...... Mala Heidi je pravi požrešnež, v 4 tednih se je zredila za 1200 g in zrasla za 5 cm. Je zelo pridna, če seveda ni v bližini starejše sestrice, ki jih enostavno ne da miru . Gaja ne razume, zakaj se Heidi noče igrati z njo in zakaj noče jesti smokijev, ki jih ona želi dati v njena usta..... mami pač mora biti skoz na preži... tako sedaj pa moram na ples z Gajo, ker si je dala gor Čebelico Majo.....
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 6.11.2007 19:09:49
|
|
|
|
citrončica
|
Anitka, čestitke, kako lepo!!! Tinkamiška, ja smo imeli eno tako sračko tud mi-soseda, mu je tisti med z vlakni... na kruh mazala, pa slivovo vodo je pil-sliv ni hotel pojest, pa se mu je porihtal, ker se je vedno skril in nazaj tiščal, potem ga je pa to preveč pognalo....dobro zrihtajte!! Tantra, čestitke za malega navihančka,zdaj pa uživajte!!!! Sulfinija, upam, da nisi že kake črnice pridelala, mirno roko!! pa vsem en pozdravček.....
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 6.11.2007 20:19:54
|
|
|
|
GoYa
|
Anitka, super za dobre rezultate . Tinkamiška, upam, da bo Izo trma minila in bo nehala zadrževati. Ker tole pa res ni fajn čez 3 dni kakat. Revico mora boleti . No, jaz sem pa prejle šla k neni na obisk. Moram pohvaliti tudi sestre, ker niso nič težile, ker sem bila tako pozno tam . Neni se dobro počuti. Njen ta mali je pa res tak cukrček, da se moraš vanj zaljubiti. Njami, njami, njami . Če bo vse ok, torej če Lukec ne dobi zlatenice (kar mislim, da ne bo), gresta jutri domov . Pol se bo pa začelo pravo uživanje. Juhu... Pika74, kje se pa ti skrivaš? Ste že nazaj s potepanja? Upam, da te možek ni prodal za kako kamelo .
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 6.11.2007 20:23:41
|
|
|
|
Anitka
|
Hej Bambi s princeskama. Lepo, da se tu pa tam kaj oglasiš pri nas. Sem vsakega tvojega javljanja zelo vesela. Hja saj vem, najin zakladek je nagajiv malo pa atiju in malo po mamici Zredila se pa še nisem kaj dosti.Morda kakšne pol kilce. Trebušček je sicer že malce opazen. Pa hlače v pasu so tesne. Sulfinija držim pestke, da bo tokratno "fiksanje" obrodilo sadove in hvala za čestitke.
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 6.11.2007 21:40:03
|
|
|
|
emaa
|
Anitka saj čudno ni, da je trebušček že opazen, ko pa si taka suhica. Ga boš pač malce prej lahko ponosno razkazovala. Lepo, da so rezultati NS dobri. Neni ti pa si faca. Tantra je pa tudi meni javila in sem vesela zanjo. In zdaj sta še dva Luka več, samo naš bo kmalu eno leto star. Kako gre čas.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 6.11.2007 21:48:14
|
|
|
|
tia
|
Hej, Anitka ČESTITKE za dobro opavlejno NS, zate sem najbolj vesela ko napišeš kaj dobrega,lepega. O Bambi lapo da si se oglasila,z je res delo ali dobor da ste se navadili, jaz vačih ne folgam z našo Leni kaj ko pa sta še dve. Špelka in SD vidve že tako daleč, joj kako čas beži. Naša nova mamica Neni ti pa si faca,da se nam iz P. javiš. Še enkrat ČESTITKE za Luka. Tinka upam,da boste problem okog kakanja rešili,naj se mala Iza ne muči vem kako je to koako to boli, bogica. Tako to bo od mene,kaj naj še napišem? Aha,se spomnite ko sem pisala o novi službi,dobila sem jo ali kaj ko pa je plača še majša proti tej službi ki jo imam,katastrofa pa te plače. Zato sedaj tudi mi malce proti novemu članu družine se nagibamo, pa čeprav sem od Leninega rojstva brez zaščite in brez da bi pazila še brez novega čalna. Tako da mislim,da bo spet potrebno malce se bolj truditi v to smer.Bomo še mace tako brez pomoči probali , potem pa bom videla ali grem kam. Verjetno bom prej probala pri hemopatu ( bioenergetiku ) ,kateri mi je pomagal že pri prvi nosečnosti ( saj mislim ,da je ). Nič malce sem nakloftala, se kaj beremo pišemo. Pa punce katere nisem omenila ne zamerte nehote. LP Tia
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?