Anonimen
|
Jutro.. Jaz bi pa najraje od vseh spoznala Ullo, take dobre stresa, da crkneš od smeha... No, vse bi vas rada spoznala.. Pri meni je problem, kako priti v Maribor... Ker nimam izpita, me večinoma mama vozi, in ker ona dela, je nemogoče da bi prišla npr.ob 11h tja.. Ob 7h to pa ja Se bom enkrat potrudila, pa prišla tja... Zdaj me pa zanima to : katera julijka za hudiča me tako sovraži, da moje poste objavi nekje... No, sicer dvomim, da bi katera od vas to storila, se najdejo ene na RR, ki spremljajo to debato, da vidijo, kaj njihova velecenjena Gelca piše Grrrr... Mrzim to!! Saj sem tukaj, da bi pisala o mojem sinčku in ne zato, da bi nekateri moje poste posredovali dalje. Kot naprimer zadnjič, ko je ena objavila, da kaj to pomeni, da si želim še enega otroka s tem nasilnežem.. Nikjer nisem niti zapisala, da ga bom imela, ampak da si ga želim.. No, nima veze.. Midva z malim ponoči tako lepo spima. Včasih se zbudi, pa ga kar k sebi vzamem, pa skupaj zaspiva... Ok, to je vse, se kasneje javim, ko bo mali pustil.. Je jezen, ker mu je igračka padla pa se že dere.. Aja, a ste ve tudi takšne, da ko otrok mal pojokca, letite k njemu??? Jaz to vedno počnem, pa mi vsi pravijo, naj ga pustim, da naj grem k njemu le, ko se oreng joka.. Ampak ne rata to..
|