|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
8.11.2007 23:39:33   
rumba
Zdaj se grem pa na Skrivnostni otok user posted image  izgubiti. Pridem vas še kaj počekirat, če bo katera še tu. Ostalim pa, nočko!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
8.11.2007 23:45:15   
madejka
Tud jaz bežim spat.
Rumba in Tašonka jutri pa res spečem stvari za vaju... sem jih komaj zdaj skup spravla, ker sem jih imela na treh diskih, pa nisem imela pojma na kerem kajuser posted image Zdaj pa bo... obljubim!user posted image Pa vama še jutri pošiljem ZS za ziher.

Nočko!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
8.11.2007 23:45:15   
baja*
glihkar sem malega podojila pa je nazaj zakomiraluser posted image , iz joške mi pa nažalost ni potegnil tistih vozlovuser posted image

uau ulla super si se uštimalauser posted image , ko se dobimo, prinesi zraven te škarje za piščanca razkosat user posted image  ker jaz tud ne maram k frizerju hodit user posted image

rumba mene ziher več ne bo, grem spat, tak da nočko

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
8.11.2007 23:46:13   
baja*
iiiiiiii rumba nov avatar user posted image  lepouser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
8.11.2007 23:59:53   
Anonimen
he he, sej koga drujga si pa nebi upala strižtuser posted image user posted image razn nad ulo se bom mogoč izživljalauser posted image

nočko, jaz tud šibam, ta moj otrok neverjetno spi dansuser posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2430
9.11.2007 0:15:03   
rumba
Baja*, hvala. Samo je tako mičken... ga bom verjetno spet menjala. Če hočem vse tri gor, bom morala pogruntati kako drugačno razporeditev.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
9.11.2007 0:16:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Rumba in Tašonka jutri pa res spečem stvari za vaju...

Jupiiii! Tnx!user posted image user posted image user posted image Upam, da je kej od tega tud Lost, ker zdele spet umiram od firbca, kaj vse se bo še zgodil, pa ga bo kmal konc za dans in en teden.

Rumba, krasen avatar!user posted image Za "drugačno razporeditev" ti pa priporočam gif format, da se ti tri slikice menjajo. Samo jaz ne znam tega narest, sicer bi že imela.user posted image

Jaz tud nisem glih navdušena nad frizerskimi saloni. Še dobr, da je moja mat frizerka in me uštima. Sem ene pol leta zdele hodila k frizerju, pa sem se zdej rajši spet njej zaupala. Je bolj prijazno do moje denarnice.user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2432
9.11.2007 0:22:03   
rumba
Evo, tale avatar pa boljše izgleda.user posted image  Šibam pred Tv.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
9.11.2007 0:33:50   
Anonimen
Super je ta avatar!user posted image

Eh, jaz sem si pa spet nohte pogrizla pr tem Lostu.user posted image Kje je spet naslednji četrtek.

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2434
9.11.2007 0:34:15   
Anonimen
Aja, pa lahko noč. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2435
9.11.2007 0:35:47   
rumba
Naslednji deli so pri madejki.user posted image
Lahko noč!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
9.11.2007 7:48:38   
SANEK1
že na vse zgodaj zjutraj me vse za user posted image . Napisala sem celi roman, pa me je vun ****nilo. Pi user posted image !
Ker se mi ne da spet jovo nan novo, na kratko:
- noč user posted image
- ugotovila sem, da se bomo morale večkrat dobit, ker je naša putka-trutka bla včeraj ful pridna in tudi po dolgem času prespala celo nočuser posted image
- ugotovila sem, da imam dovolj 4-5 ur spanja, sem auf že od 5 in glumim gljivo user posted image  ( no če se pohvalim sem že skoraj vse porihtala po koči) user posted image

Freycha, še 1x hvala za  user posted image user posted image
Baja, super slikice, glih dovolj se vidiuser posted image
Rumbauser posted image   za nov avatar, vsi 3 so praviuser posted image
Zvesta, Tašonka, Ulla, Ronči... verjetno sem kiro spustila, se opravičujem- luuuuuuštne slikice, upam da  me doleti čast, da tudi vaše user posted image kdaj v živo spoznam. user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
9.11.2007 8:20:38   
Anonimen
Jutro..

Jaz bi pa najraje od vseh spoznala Ullo, take dobre stresa, da crkneš od smeha... No, vse bi vas rada spoznala.. Pri meni je problem, kako priti v Maribor... Ker nimam izpita, me večinoma mama vozi, in ker ona dela, je nemogoče da bi prišla npr.ob 11h tja.. Ob 7h to pa ja user posted image user posted image user posted image

Se bom enkrat potrudila, pa prišla tja...

Zdaj me pa zanima to : katera julijka za hudiča me tako sovraži, da moje poste objavi nekje... user posted image No, sicer dvomim, da bi katera od vas to storila, se najdejo ene na RR, ki spremljajo to debato, da vidijo, kaj njihova velecenjena Gelca piše user posted image Grrrr... Mrzim to!! Saj sem tukaj, da bi pisala o mojem sinčku in ne zato, da bi nekateri moje poste posredovali dalje. Kot naprimer zadnjič, ko je ena objavila, da kaj to pomeni, da si želim še enega otroka s tem nasilnežem.. Nikjer nisem niti zapisala, da ga bom imela, ampak da si ga želim.. No, nima veze..

Midva z malim ponoči tako lepo spima. Včasih se zbudi, pa ga kar k sebi vzamem, pa skupaj zaspiva... user posted image

Ok, to je vse, se kasneje javim, ko bo mali pustil.. Je jezen, ker mu je igračka padla pa se že dere..

Aja, a ste ve tudi takšne, da ko otrok mal pojokca, letite k njemu??? Jaz to vedno počnem, pa mi vsi pravijo, naj ga pustim, da naj grem k njemu le, ko se oreng joka.. Ampak ne rata to.. user posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2438
9.11.2007 8:24:09   
tini6
Dobro jutro!!!user posted image  Mi smo že od 5 -ih pokonc. Je včeraj že ob 17 -ih štartala in je imela že dosti. Jaz pa komaj gledam. Zdaj se je pa še posračkala, ajde gremo plenico menjavat!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
9.11.2007 8:47:31   
corfu
Jutro user posted image

Angel_Rebelde, nimam pojma o čem govoriš, se s takimi zadevami ne ubadam, nimam časa, včasih še zase ne.

Za nami lepa noč, tamala je šla še mal zaspat, jaz grem pa perilo obesit, pol pa matematiko učituser posted image user posted image user posted image , uh naj že mine. Vidim, da ste se imele lepo na kafetu. Super!

Uživaj življenje...

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
9.11.2007 8:54:28   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Evo, tale avatar pa boljše izgleda.user posted image   

Ja ta je res boljši, no boljša postavitevuser posted image .

pa dobro jutro vsem!user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
9.11.2007 9:12:17   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Sem pa zdej končno mal frej. Špela spi in je možek prevzel Jureta, da ga uspava. Jaz imam pa do CSI in Losta čas tu gor viset.user posted image

Joj, jest bi tud, pa mi včeri ni zneslo! Sem prov hitro mrknla. Ampak sm pa to noč spet celo prespali! Zgleda, da je blo cepljenje krivo...
Nore tele fotke od Jureta! Res je korenjak! Pa firbec! user posted image  Pa slini se tako kot Anžej! Upam, da nimate parketa, lahko odstopi!!! user posted image

Freycha Dita je carica na teh fotkah! user posted image

Rumba ful lep avatar!!! Se jih lepo vidi, vse3!

Baja hvala, ker si potešila našo firbčnost! Vidm, da sta se mele res fajn!

Pa vidm, da je že včeri RR nagajal. Men tud počasi dela... user posted image  

corfu matematiko? O, joj. Ta tudi meni ni najljubša! user posted image

Lepo jutro vsem! Na žalost deževno.

Ulla80 res dobra frizurca! user posted image

Ja, frizerji... Mene hočjo zmeri neki po svoje uštimat! Na vsakih nekaj let se prepustim... user posted image  Sem pa večno razočarana... Razen trenutno! user posted image

Angel_Rebelde user posted image  Svašta!?! Le kaj imajo od tega???
Ja, tudi jaz kar hitro skočm k Anžeju! Mi srce ne da, da bi ga pustila... user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
9.11.2007 9:13:10   
Freycha
dobro jutro!

naša noč je bila pa user posted image user posted image user posted image  mala se je ob 2h že zbudila, a sem ji dala 2x samo dudo notri, ker sem mislila, da bo zaleglo. Pa ni. Sem jo dvignila, da bi jo nahranila, pa sem ugotovila, da se je polulala in da je plenica spustila. Jo dam na previjalno, hočem preobleči, pa začne fuuuull jokat. Jo dvignem k sebi, da jo potolažim in ko neha jokat, jo dam spet na previjalno. Iz sebe je spustila tak krik, ko une babe, k jih koljejo v grozljivkahuser posted image user posted image user posted image  sploh ne vem, kaj ji je bilo (razen tega, da je zaradi zob očitno fuuuulll razdražena). Sem jo kar nago popokala, šla v dnevno sobo in jo priklopila na flašo. Potem se je full v miru najedla, podrla kupčka, potem sem jo šla oblečt ampak zaspat ni mogla, ker je kar non stop nekaj jamrala.  Prav videlo se ji je, da jo nekaj boli. Mah mi ni preostalo drugega, kot da sem ji dala malo žličko Calpola in je potem čez 20 minut zaspala do jutra...... joj, bogica reva user posted image  tile zobje so od hudičauser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
9.11.2007 9:14:37   
Češnca
Corfu matematiko? Joj, ta tudi meni ni najljubša! user posted image

No, pa lepo jutro vsem, čeprav deževno!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
9.11.2007 9:17:35   
Češnca
Zdej pa že ne vem, al je računalnik kriv al net al kaj? user posted image  Me meče sem in tja! user posted image  Ah, mate pa večkrat napisano!!!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
9.11.2007 9:20:22   
Freycha
jaz sem se pa odločila, da bom danes dala Dito v voziček, pa na balkon, pa me prav zanima, če bo spala.... navadno zunaj takoj zaspi, notri pa samo gleda, kako bi ostala budna user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
9.11.2007 9:21:08   
Anonimen
Boga Dita.. Tudi našega nekaj mantra, tečkan je zadnje čase, pa stalno bi nekaj v ustih imel..  Si bom danes nabavila Calpol, za vsak slučaj...

Jah, me že preveč obožujejo, da mi morajo slediti na vsakem koraku.. user posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2447
9.11.2007 9:24:39   
baja*
ah, bogica Dita, jo pa res fejst matrajo ti zobkiuser posted image

češnca, zdaj za ziher vemo, da ne maraš matematikeuser posted image

Punce, prosim še 1x glede cepljenja proti rota virusu: zdaj sem klicala v ZD in vprašala, če še slučajno gre skozi pri nas in je rekla da ja- 29. 11. (ko bo star skor 6 mesecev) imamo RA in takrat bi naj popil prvo dozouser posted image (je rekla, da velja do 6. meseca), pol pa 4-5 tednov pavze in še drugouser posted image . A naj ne bi obe dozi popil do 6. meseca? Meni ni nič jasno zdaj...user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
9.11.2007 9:25:01   
yudit
Dobro jutro, no končno smo mi tud dans lpo spali Lea je spala od 9.30 pa do 6 zjutrajuser posted image , pol pa se je vstala ob 7.30 spet se najedla zdaj pa spi. Včeraj mi je bilo res lepo me veseli da sam vas spoznalauser posted image ...Dans pa je dež groza ni mi všeč ker pol nemorem ni do trgovine, zdaj pa  spet grem pospravljat pa mal zlikatuser posted image lp

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
9.11.2007 9:28:23   
yudit
baja-zdravo čuj najboljše da pokličeš P Zorkotovo, da ti fajn razloži pa zahtevaj od sestr da ti lepo razložijo, grem pogledat na oni karton kaj piše pa ti javimuser posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?