|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
8.11.2007 22:54:41   
madejka
Zato si pa jaz že prejšnji večer vse za zravn prištimam pa si namislim, kaj bo mali oblekel pa kaj jaz. Ker zjutraj drugač samo letam okol ko kura brez glaveuser posted image

Ulla si me kar ignorirala, ko sem rekla, da bomo pa k tebi vsi prišli?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
8.11.2007 22:56:00   
Freycha
tko babike, jaz počasi šibam proti postelji. Sem dežurna ponoči, pa še jutri sem cel dan sama... si moram moči nabrati. Če ne bo dežja (kar ga naj ne bi bilo čez dan), grem pa v mesto v Mullerja, pa verjetno tudi v Europark. Če bo kaki za kavo in čvek in sprehod naj se javi, se lahko zmenimo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
8.11.2007 22:58:03   
rumba
Iiiiiiiiiiii, kako fajn ste uživale na sončku.user posted image user posted image user posted image  Jaz bi vsa z veseljem spoznala. Ma, bi se morale res enkrat zmeniti med vikendom, pa bi poskusile še neštajerke priti. Ali pa bi našle kako vmesno lokacijo, da se vse spoznamo.user posted image

Tašonka, a Jure tudi Prison Break spremlja? Mali Michael.....user posted image ... ziher mu bo ratalo uiti.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
8.11.2007 22:59:33   
baja*
jaz sem pa glih prejle pri vremenu vidla, da za zjutraj napovedujejo samo 1 stopinjo, dež in veteruser posted image , čez dan bo pa tud neko sranje. Na primorskem pa 14 stopinj pa celo malo sončka, barabeuser posted image  (ne ti majrimuser posted image )

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
8.11.2007 22:59:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Ulla si me kar ignorirala, ko sem rekla, da bomo pa k tebi vsi prišli?user posted image

user posted image

vi kar priditeuser posted image

rumba okol celja je glih vmesuser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2405
8.11.2007 23:01:50   
Ronči
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

ronči kako pa mene prepoznaš?user posted image

enkrat si razlagala da ti ni prijela rdeča barva oz. nisi bila zadovoljna z barvo, ker se tudi sama barvam v rdeče (pa nikoli nisem zadovoljna z odtenkom user posted image ) sem si zapomnila da si rdeča...pa edina rdeča si na sliki....user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
8.11.2007 23:02:45   
rumba
Ulla80, ja te razumem, da se toliko časa štimata.... preden, da Ulo počešeš in ji uštimaš francosko kito traja.user posted image  Ja, Celje bi bilo super, samo če katera pozna kak dober (beri zadosti velik) plac za armado vozičkov.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
8.11.2007 23:03:48   
rumba
Ronči, iz kje si pa ti?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
8.11.2007 23:05:29   
Ronči
daleč, daleč stran od Maribora ... Bela krajina user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
8.11.2007 23:07:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

francosko kito

ja pajadeuser posted image user posted image user posted image madona, a misliš da bo treba take stvari tud obvladatuser posted image jaz še zdaj nisem osvojila, da se je treba počesatuser posted image zjutraj samo malo z roko čez lase pa jeuser posted image ko sem mela do riti čupo, so se mi sami dredi že nardili zadajuser posted image user posted image
user posted image sj, umivam se pa....user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2410
8.11.2007 23:08:08   
Freycha
ja ja.. umivaš že, samo kolikokrat na mesec? 1x?!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
8.11.2007 23:08:40   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči

daleč, daleč stran od Maribora ... Bela krajina user posted image

Aaaaaaa. Pol ti je pa tudi Celje daleč, kaj?user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
8.11.2007 23:09:31   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

francosko kito

ja pajadeuser posted image user posted image user posted image madona, a misliš da bo treba take stvari tud obvladatuser posted image jaz še zdaj nisem osvojila, da se je treba počesatuser posted image zjutraj samo malo z roko čez lase pa jeuser posted image ko sem mela do riti čupo, so se mi sami dredi že nardili zadajuser posted image user posted image
user posted image sj, umivam se pa....user posted image

A lase tudi?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
8.11.2007 23:10:26   
rumba

ja ja.. umivaš že, samo kolikokrat na mesec? 1x?!user posted image user posted image user posted image user posted image

A ti še ne spiš?user posted image
Bjutislip in to?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
8.11.2007 23:10:48   
Anonimen

user posted image če že morš izdajat skrivnosti, to je blo ko sem bla noseča....zdaj se 1krat na 2...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2415
8.11.2007 23:10:54   
Ronči
Ravno tako kot tebi BK user posted image ...
Boste poleti prišle z user posted image  na Kolpo.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
8.11.2007 23:12:02   
Anonimen

user posted image ne morš da verjameš, ampak ja.....se vsakič probam razčesat prej, ampak se bojim da si bom vse populilauser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2417
8.11.2007 23:13:20   
Anonimen
no, to je bil razlog, da sm se postrigla......ful prehod, iz totalne čupe na čist kratkouser posted image sem bla čist zgubljena en cajt, še orientacijo mi je zjebalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2418
8.11.2007 23:16:38   
Anonimen

ampak problem je, da jaz za en usran sprehod rabim cel dopoldan da se uštimamauser posted image

Ja, sej to je tud moj problem.user posted image Pa še dva mam za uštimat.

Se strinjam, da bi bilo Celje super!user posted image Za vozičkarce lahk pa povprašam kako Celjanko, če pozna kak fajn plac. Jih poznam ene par.user posted image

Konc reklam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2419
8.11.2007 23:16:48   
rumba

user posted image ne morš da verjameš, ampak ja.....se vsakič probam razčesat prej, ampak se bojim da si bom vse populilauser posted image

Evo, ti priporočam novo frizuro:
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
8.11.2007 23:19:03   
rumba
Aaa, si me prehitela, Ulla. Si že sama poštudirala na novo frizuro.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
8.11.2007 23:25:07   
Anonimen
user posted image najbolš.....

ma, študiram spet resno da bi se postrigla....najbolš frizuro sem mela ko sem se sama striglauser posted image user posted image s škarjami za piščanca razkosatuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo dokaz...

user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2422
8.11.2007 23:30:20   
rumba
To si se sama postrigla?user posted image  Ful dobro!user posted image user posted image  In ful ti paše!
Se bom pa v Mozirje hodla stričt ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
8.11.2007 23:34:49   
Anonimen
user posted image anede je fajn....sej zdaj me tudi mika....itak ful sovražim frizerjeuser posted image mi je muka, da tam en levi žoka po meniuser posted image zato pa mam zmeri frizuro za dol pastuser posted image samo zdaj se mi zdi da se ne spodobi da bi take bedarije še počenjalauser posted image ker sem mommy in touser posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2424
8.11.2007 23:38:09   
Anonimen

samo zdaj se mi zdi da se ne spodobi da bi take bedarije še počenjalauser posted image ker sem mommy in touser posted image user posted image

Dokler Ula še ni tolk stara, da bi te oponašala, še lahk.user posted image Pol maš lahk pa probleme.user posted image
Ampak si pa talent, ni kej!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?