|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
8.11.2007 19:45:30   
Ronči
Danes, ko je še bila dobre volje...trenutno je tečna kot user posted image

user posted image

ps. roza, roza, roza user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
8.11.2007 19:48:18   
SANEK1
Lep pozdrav še od naju z Živo.user posted image user posted image user posted image

Danes je bilo fenomenalno. user posted image user posted image user posted image Freycha je zrihtala super vreme,user posted image bebike so ble vse pridne, user posted image mamice in atkoti tudi, user posted image kot pa je že Julij rekla, je vsaka punca super, user posted image pa v živo še lepši user posted image

Meni je tudi žal, da nisma raje še ostali. user posted image Sma se zagozdli na kurčevi cesti.user posted image   Do Obija sva se vozli več kot pol ure. user posted image Primož je bil prej iz Celja, kot midve iz Pobrežja. Pouser posted image  sem. user posted image user posted image user posted image
Hvalabogu je bila mala pridna in se sama z sabo zabavala. user posted image Sem si mogla takoj po eno vlko čokolado, da sem se umirila.user posted image

Uh, Baja upam, da ni kaj hujšega na avtu in da se je dalo porihtat. user posted image user posted image user posted image Moje dovoljenje za objavo slik imaš.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
8.11.2007 19:54:47   
rumba
Ronči, Klara je pa prav za popapat! user posted image

Julija mi je pa zaspala.... pa še ni v pižami in zrihtana, saj mi vedno zaspi šele okoli polnoči.user posted image  Sem jo dala ležati na trebušček, pa bom videla, če bo kaj bolje spala. Aja, sedaj je tu v dnevni na kavču, tako da ni panike, jo imam pod nadzorom.user posted image

Kje ste čveke, a ste si že vse na kafetku povedale?user posted image
Pa kje si Ajvy???

< Sporočilo je popravil rumba -- 8.11.2007 19:56:43 >

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
8.11.2007 19:57:55   
Češnca
Klara je taka lepotička! Bi bil greh ne imet (vsaj) še enega! user posted image  No, čisto resno, ful je cortkana! user posted image

No, Sanek1, Živa je pa res strpna dama! Ne moti mamice pri vožnji! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
8.11.2007 20:22:05   
siskamiska
Andeja user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
8.11.2007 20:22:38   
siskamiska
se je že ustrašila user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
8.11.2007 20:25:18   
baja*
Rene že spiuser posted image .

Sanek hvala za skrb, ampak ni panike glede avta, midva nisva tak aklih za take male praskiceuser posted image , saj avto je za vozit, ne za razstavouser posted image . Pa menda se bo dalo vse rešit. Ej, mi smo se tud vozli kot butli še naprej od Hoč, ker je bla neka nesreča.user posted image

Joj, meni se je spet bula naredila na joški oziroma kar dve buli user posted image  user posted image . Sem si že dala vroče obkladke gor pa še ni nekega učinka. Pa full boli na dotikuser posted image . Mislite, da so lahko zamašeni mlečni vodi posledica tega, da sem danes ful premalo pila?user posted image
ronči kak je pa to sladki nasmešekuser posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
8.11.2007 20:26:01   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Ja, pa res.user posted image
Kje je sedaj zvesta, da bi spet kako sočno napisala.user posted image

A ti lepotca že spita?
Aja, jutri popoldan grem na tečaj v Škofjo Loko, pa če bo cajt, te pokličem, ko se peljem mimo....

Neposredna povezava do sporočila: 2333
8.11.2007 20:27:00   
madejka
Na hitro se samo javim. Pozneje pridem nazajuser posted image Tud jaz sem se imela super, Maj je tud užival zgleda. Celo normalno sva uspela jest vmesuser posted image Baja imaš dovoljenje za objavo slike!user posted image Aja še to... mi smo zdaj domov prišliuser posted image
Ok šibam malega spat dat pa pridem nazaj.

soooonček je, soooonček

Neposredna povezava do sporočila: 2334
8.11.2007 20:29:39   
rumba
baja*, nisem nikoli poštudirala na to, da bi se mlečni vodi zamašili zaradi premalo popite tekočine.user posted image  Mogoče... Kaj pa če te modrček kje tišči? Jaz sem se danes tudi zbudila z eno bulo, pa ful rdeče okoli... No sem bolj na tej strani dojila in je že ok.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
8.11.2007 20:34:59   
siskamiska
Rumba tamaledva spita ko top user posted image user posted image . Sem šla v mesto popoldne, srečala našo Gabi, nakupila vse kar sem mislila in šla nazaj. Sta bila zdele ful dolgo pokonc in sta zakomirala.

No če boš imela čas ti kar prileti, prej me samo toliko pkliči da ti pripravim, lahko pa prideš tudi na kavico ( bom posesala, da ne bo taka bomba kot jo je navajena Maja user posted image ).

Sem bila pa danes po dolgem dolgem času v mestu in me je kar malo pogrelo pri srčku. Še malo pa bo december, pa veliko lučk in seveda štanti, naprej pa ne bom pisala kaj bo še vse.......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
8.11.2007 20:36:16   
siskamiska
Sovražim plazma piškote in nutello. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sem pravi odvisnik ratala.

Neposredna povezava do sporočila: 2337
8.11.2007 20:40:10   
rumba
Sem bila pa danes po dolgem dolgem času v mestu in me je kar malo pogrelo pri srčku. Še malo pa bo december, pa veliko lučk in seveda štanti, naprej pa ne bom pisala kaj bo še vse.......user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Se bomo zmenile...user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2338
8.11.2007 20:43:58   
tini6
Še dobro da se blizu doma, sem kar elegantno zvozila do doma. Naju pa je naša mala zafrknila. Ob petih sem jo dala spat, ker je čez dan bolj malo spala in ne moreš verjet, spala 2,5 ure. Ponavadi pa komaj 1 uro. Zdaj pa je že prepozno za na večerjo, saj ne moreva tak pozno jest. user posted image user posted image user posted image  No pa drugič. Očitno je Špela slutila da jo mislita stara dva popihatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2339
8.11.2007 20:44:01   
rumba

Sovražim plazma piškote in nutello. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sem pravi odvisnik ratala.

A spet?user posted image user posted image user posted image
Jaz sem pa eno škatlo jaffa keksov zmazala. Pa že iščem drugo.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2340
8.11.2007 20:58:04   
tini6
Ja pa še kar vztrajam pri kruhu s siromuser posted image . Mi je zmanjkalo plazme in nuttele. Jutri bo treba v nabavo!user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
8.11.2007 21:00:36   
tini6
Mariborčanke so očitno omagale. Kje sta pa vedve doma v Ljubljani, jaz sem tud bivša ljubljančanka.

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
8.11.2007 21:01:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Andeja je šla, ker je opazla, da ji je R pobegnil iz imena, pa jo je blo sram. user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2343
8.11.2007 21:20:44   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Andeja je šla, ker je opazla, da ji je R pobegnil iz imena, pa jo je blo sram. user posted image

A dej Zvesta no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ta je močna user posted image user posted image user posted image user posted image

Tini6 jaz živim v Šiški, drugače pa nisem Ljubljančanka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
8.11.2007 21:23:31   
Anonimen
Evo... z mukami sem dodala nov album. če katera želi, ji pošljem geslo.

Kje ste vse??????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2345
8.11.2007 21:26:37   
mateya24
evo jaz sem tukajuser posted image
meni lahko pošlješ geslo prosim...

Kje si pa bla dans? Nisi prišla poštemplat karticeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
8.11.2007 21:27:38   
Anonimen
Siskamiska? A da nisi original Ljubljančanka? Ja kaj pa si?

Neposredna povezava do sporočila: 2347
8.11.2007 21:28:10   
siskamiska
Zvesta jaz bi geslo prosim.

Danes pa Kapico pogrešam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
8.11.2007 21:28:26   
rumba
zvesta, jaz bi geslo, pofavor.user posted image
tini6, jaz sem bivša korošica, sedaj že 10 let v Lj. Sem pa na Vodmatu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
8.11.2007 21:29:17   
Anonimen
Spet ste fuuul lepe slikce nalimale vse!user posted image Jaz pa danes nimam nobene nove. Dogajal se nam pa tud ni nč posebnega dans. Imel smo obiske, Špelino malo prijateljico, Jure je tako z zanimanjem opazoval, kako norita okol, da se jima je najprej smejal, pol je pa kar jokat začel, da je izpadlo, kot da joka, ker ne more z njima noret. No, sej mogoče pa je res zato jokal.user posted image
Sem pa zdej končno mal frej. Špela spi in je možek prevzel Jureta, da ga uspava. Jaz imam pa do CSI in Losta čas tu gor viset.user posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?