|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
7.11.2007 11:08:26   
kjava
Lahko jutri, Putka. Men je načeloma vseeno kdaj prideš, dopoldne najbrž?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
7.11.2007 13:36:52   
ancka1
Oj!

No, mali je šel na popoldanski počitek. Le-ta je vse krajši. user posted image  Jaz sem za ta velika pripravila delovne liste z vajami za šolo. Če bo sreča mila, se bom pa malo dol počila, ker mi res too much v glavi štema. Imam user posted image .
Putka, se mi je kar zdelo, da je spet neko prehodno odobje v procesu. No, očitno sem imela prav.

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
7.11.2007 20:08:13   
Eca
Evo še mene, da me ne pozabite!

Bravo za zobke - Putka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa bomo jedli, a ne?

Jaz sem od danes spet brez enega otrokauser posted image . Mark si je zopet zaželel počitnic pri mojih starših. Saj ni čudno, doma si mora pozornost deliti še z bratecom, pri mojih pa komandira kar 4 osebe (moja starša, sestro in še njenega fanta). Tako smo spet do nedelje sami 3-je.

Danes je Dorian praznoval pol svečke. Je ata rekel, naj spečem torto, tako da bo lahko tudi Dorian jedel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Se vidi da dec ni pri stvari. Zadnje dneve se mi zdi, da je spet v "hotelu". Za vse sem samauser posted image .

Zobkov še ni na vidikuuser posted image , danes smo prvič uvajali brokoli, sicer pa še poje popoldan en gosti obrok - rižolina. Dorian se je že navadil, da pač je 2 obroka na žlico. Lump mi tudi nagaja....jesti želi na 3 ure, dalj si ga že ne upam pustiti... zakaj??? Če se slučajno on spomne prej, da je lačen in začne tulit, se čisto znervira in potem noče jest niti na žlico, niti flaške ne potegne in imam celega user posted image in dretje. To se mi je zgodilo ene 3x in sedaj moram zelo paziti, da se prej spomnim (beri: gledam na uro, kot idiot in štejem ure) kot on.

Danes sem tudi šla k moji g. zaradi te hormonske inekcije, ki zame očitno ni primerna. Naredila je tudi UZ in je videti vse ok, tudi krvavi izcedki bi se morali končatiuser posted image , pa user posted image se mi obeta v roku 14 dni. Jupi, bom na Kanarskih z vložkiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja, in če imam slučajno user posted image namen še zanositi naj počakam 3leta user posted image (niti slučajno nimam namena!!!!), sploh ko pomislim na išias in boleči 2. porod in na MB porodnišnico, si grem raje žile rezatuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Tak, se opravičujem če sem se preveč razkokodakala, samo smo tako na drugo stran padle in je bilo treba nekaj napisat!

Lepo se imejte in se beremo!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
7.11.2007 21:08:24   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: kjava

Jaz sem za Vič mislila, na tvoj konec pa naslednji teden, če bo vreme. Torek ali četrtek, odvisno od avtauser posted image . Za jutri sva se pa s petrozg že nekaj menili, pa do slavnega Hoferja sem imela namen malo pošpegat.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
7.11.2007 21:13:29   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Eca
pa user posted image se mi obeta v roku 14 dni. Jupi, bom na Kanarskih z vložkiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

si grem raje žile rezatuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Inekcijo lepo prestavi po kanarskih, si pa ja ne misliš težko zasluženih počitnic z user posted image zasrat?

Glede žil, pa kar lepo v Ljubljano pridiuser posted image , si v eni urci pri nas, tako hitro pa že ne boš rodilo (ko bo tretjič).

Sem danes sugar in njenega lepotca v MC srečala, Vall tako hitro rasteuser posted image . Pa mamica tudi super zgledaš, ti je Nemčija pasala!

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
7.11.2007 21:14:05   
Putka
Kaj felicia, sam čitaš, nič ne pišeš?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
7.11.2007 21:32:03   
kjava
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Jaz sem za Vič mislila, na tvoj konec pa naslednji teden, če bo vreme. Torek ali četrtek, odvisno od avtauser posted image . Za jutri sva se pa s petrozg že nekaj menili, pa do slavnega Hoferja sem imela namen malo pošpegat.

Aja user posted image . No sej dons nisem šla v Lj, grem pa lohk jutr. Kdaj se zmenmo? Pa jest grem tud v Hoferja, po sladkarije user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
7.11.2007 21:45:05   
petrinja
pa še malo glasu od mene...

moj dragi je recimo da prebolel prehlad, me vmes peljal še v Cubo na večerjo ( je tašča čuvalauser posted image  , in je bil lump ko angelčekuser posted image  ), je vmes Matevž imel malo zabasan nosek, in smo ga skoz matral s pumpico, ampak je že bolje, je pa tudi mene malo prijelo, a se ne dam!!! tako da je bil kar pester tedenček.
je bilo pa kar prav da nisva šla v ponedeljek plavat, ker bi se res lahko kaj hujšega razvilo. se bomo že še vidleuser posted image , in tudi takrat jaz plačam za kofetke!!!

No, nič niste komentirale Felicie z ognjeno rdečimi lasmiuser posted image - se obračajo glave?
Felicia-super da imaš malo spremembe-jaz sem tudi že bila rdeča, pa čokoladno rjava, pa blond, pa medena,... malo spremembe nikoli ne škodi-če je le na boljeuser posted image .

Rožica-trdno držim pesti za dobre rezultateuser posted image .

Eca- še malo, malo zdrži, pa boš potem uživala na toplem sončku, gležnje boš namakala v slano morje, ob sončnih zahodih boš srkala koktejle, ... še mejčken zdrži, pol pa adios amigosuser posted image .  čestitke tvojemu malemu nagajivčku Dorianu za pol svečkeuser posted image user posted image .

Majchi-ma dove sei?

Juniorka-ti ti ti! madonca si več pri aprilčicah kot pa pri majčicah. sej tud jaz dostikrat pokukam tjauser posted image . kakšne slikce še mal napopaj tvojega velikega srčka!

Indy- bravo za mere-pridna mamiuser posted image user posted image . pravi korenjak!

Putka-jupi za zobekuser posted image . se kaže tudi že kaj sosedek?

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
7.11.2007 22:13:15   
Putka

IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Aja user posted image . No sej dons nisem šla v Lj, grem pa lohk jutr. Kdaj se zmenmo? Pa jest grem tud v Hoferja, po sladkarije user posted image
V Šiški ga imamo. No, pa saj grem tudi na Grebičevo lahko. Daj se zjutraj tipkamo, da vidim kako in kaj se mi bo dalo.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
7.11.2007 22:25:28   
Putka
Petrinja, me veseli da ste bolje, oz. da je bil samo prehlad. Katji iz noska teče že 10 dni, pa k sreči razen smrklja ni hudega.

Dorian, čestitke za polovičko!
user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
7.11.2007 22:34:30   
Eca
Putka - narobe si razumela tole z inekcijo.....verjetno sem jaz kriva, ker sem malo čudno napisalauser posted image . Jaz sem že dobila hormonsko inekcijo konec septembra in od takrat skozi krvavim.....zato sem pred Kanari šla na pregled, če ni slučajno kaj narobe.  
Če bom kdaj še slučajno noseča user posted image , bom šla rodit v Feldbach, Lj je vseeno predaleč - mogoče bo 3. bebi kar ven padel, pa mi je LJ. predalečuser posted image . Če bi se mi slučajno zgodilouser posted image , kar se mi sigurno ne bo.

Kanarski bodo pokvarjeni, sicer pa mogoče mi bo user posted image zamujal, tako kot pri prvem porodu, ko so mi prve 3 user posted image zamujale po 14 - 21 dni in sem vsakič mislila, da sem nosečauser posted image .

Grem v mižule!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
8.11.2007 8:22:53   
Putka
Jutro!
Kako in kaj danes? Se kje dobimo? Samo ne prezgodajuser posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
8.11.2007 8:55:50   
kjava
Ma jest ne grem nič na faks, mi je neki vmes pršlo user posted image . Se bomo morale zgleda res za drug teden zmenit.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
8.11.2007 8:58:06   
kjava
Ampak kam ste res vse majčice poniknile user posted image , še felicie ni nikjer. Kaj pa tok dogaja v tem pustem novembru user posted image
Aja, najbrž se odvajate od RR user posted image . Se bi vam lahko pridružila. user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
8.11.2007 9:33:10   
kaya2007
me vmes peljal še v Cubo na večerjo

no, zdej sem ti pa fouš...ampak si mi dala idejo, morm mal zatežit mojmu...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
8.11.2007 9:35:32   
Putka
Kjava, ni panike. Meni se tudi ne gre preveč naokrog, Katja je prehlajena, pa še mož je avto vzel. Še lase si moram umit.. Tako da bo danes sprehod malo kasneje. Katica bo kmalu zaspala, mami bo pa tv gledalauser posted image . Za drug teden, ok?

Cubo mi pa ni všeč. No, ambient ja. Ampak za ta denar se marsikje veliko boljše naješ, Sakručna naprimer, ali pa kakšna pristna slovenska gostilna. No, sladice so dobre.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
8.11.2007 11:42:12   
Putka
Sem nas rešila pred drugo stranjo!

Greva s Katjo malo na sončekuser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
8.11.2007 12:03:05   
juniorka
petrinja- si me dobilauser posted image , ma dost o hrani govorijo, pa na plavanju sva z eno skupaj... pol pa, saj veš, kako gre!
Sem pa spet na antibiotikih- bogi Nel- če ktera rabi vnetje ušes, ga odstopim, ke 5x v 6m, to pa ni normalno, pa vsakič ob menstruacijiuser posted image ! Pa vitamini in zdrava prehrana nič ne nucauser posted image !
Sem bla v Leclercu včeri, nabavla plenice in so res ok, mogoče malo manjše, ampak veliko vpijejo- je pa 4/62-12€ in imajo flexi trakce, kot aktivfitke, to je meni najpomembnejše! Pa tako lušno bundico sem dobila za 9€- je pa treba gledat cm, ne mesecev pr Francozih, pa je pol za kak mesec okuser posted image ! Pa pulije majo za 2,5€-redna cena, ki se zapnejo- je super za pozimi, že imam iz c&a!
Nel ima 2 obroka gh in pol, pa x dojenj- mi zvečer noče več flaše, pol pa imamo rižolino in dojenje na 2 uri celo nočuser posted image  Kaj čem, ko pa rasteuser posted image !
Eca, ti se pa ne daj motit s user posted image , lepo tampone pa na masažouser posted image ! Jaz imam ful močnejšo po porodu, ampak traja pa manj dni, pa kar ignoriram jaz toleuser posted image , ko se pojavi! Čestitke Dorianu!!!! Nel je pa malo smetane dobil s torteuser posted image  in bi bil po moje cel kos pojedel, če bi mami dalauser posted image !

Čav

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
8.11.2007 13:08:54   
felicia
evo me drage moje majke!user posted image

ne ne odvajam se od rr čeprav bi se morala ampak majchi se pa očitno resuser posted image , upam da ni kaj drugega .

sej bom zvečer gor obljubim pa bom mal več napisal.

zdej pa sam to

cepljeni drugič smo bili

mere: 69cm
         7850 g

eko se pišemo!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
8.11.2007 14:46:56   
SARANIK13
Čao mamice!

No jaz sem na novo prišla mal počvekat z vami pa vas prosim za nasvet če mi katera lahko pomaga.
Moja Sara je stara 6,5 mesecev in do sedaj sva spali ponoči kar po 5 ur na noč.Sedaj pa imam občutek da ji joške niso več dovolj zato se okrog sedmih zvecer podojiva in spijeva se tam okoli 180ml milomila.Pa se mi je začela zbujati vsake 2-3 ure ponoči in visi na joški dvakrat potegne in zaspi.Kaj naj naredim da bi spala spet tako kot prej.HELP

LP

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
8.11.2007 15:59:50   
Eca
Saranik13 - verjetno je kak preskok v rasti pri tvoji punčkiuser posted image . Jaz ti lahko povem samo iz svojih izkušenj, da ko naš Dorian ni ponoči spal je pomenilo, da se čez dan ne nahrani dovolj in potem me je ponoči "ven metal".

A vidve se samo dojita? Ali ji dodajaš že kakšno gosto hrano? Naš Dorian bi bil bolj lačen od samega mleka, tako da kakšni Riževi kosmiči 1x na dan bi že morali biti pri vama, da se vsaj enkrat nasiti. Sicer pa nisem neki stručko za hranjenje. Verjetno bo se še kakšna oglasila s kakšnim nasvetom.

Pa dobrodošla med nami!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako pa je ime tvoji punčki?

Lp, ECa

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu SARANIK13)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
8.11.2007 16:05:27   
felicia
SEZNAM MAJČIC user posted image

user posted image

1) 27.04.2007 petrinja         user posted image Matevž (PDP 08.05.2007)
2) 29.04.2007 Ančka1          user posted image Tevž (PDP 02.05.2007)
3) 29.04.2007 Putka            user posted image Katja (PDP 08.05.2007)
4) 29.04.2007 Juniorka        user posted image Nelson (PDP 04.05.2007)
5) 01.05.2007 Rožica81       user posted image Nace (PDP 01.05.2007)
6) 01.05.2007 kjava           
user posted image Erika (PDP 04.05.2007)
7) 05.05.2007 BabyGirl        user posted image Hana
8) 06.05.2007 AjdaN            user posted image Ana (PDP 08.05.2007)
9) 07.05.2007 Eca               user posted image   Dorian (PDP 07.05.2007)
10) 10.05.2007 Kaya2007   user posted image   Kaja (PDP 08.05.2007)
11) 14.05.2007 Indy            user posted image  Mark (PDP 10.05.2007)
12) 16.05.2007 sugar          user posted image   
Vall  (PDP 23.05.2007)
13) 19.05.2007 Bambina     user posted image   Griša (PDP 09.05.2007)
14) 19.05.2007 Tejč           
user posted image   Maša (PDP 17.05.2007)
15) 20.05.2007 Felicia         user posted image   Uroš (PDP 21.05.2007)
16)  21.05.2007 Majchi        
user posted image   Lana (PDP 20.05.2007) 
17)  22.05.2007 lex             user posted image   Alina  (PDP 22.05.2007)
18)  24.05.2007 dodi           
user posted image   Vida in user posted image Vilma
19) 26.5.2007 Cappy96       user posted image  
Lana
20) 26.05.2007 petrazg      user posted image    Anže (PDP 24.05.2007)
21) 28.05.2007 iwa             
user posted image    Ema (PDP 25.05.2007)

user posted image

user posted image

11.02.- Lex

user posted image
04.03.-  Petrinja
23.03.- Kaya2007
31.03.- Rogljicek

user posted image

02.04.- Juniorka

user posted image

02.05.-   Felicia
09.05.-   Majchi
19.05.-   Tejč

user posted image

01.06.- Bambina
09.06.- Cappy
27.06.- Kjava

user posted image

26.07.- Ancka1

user posted image

10.08.- Eca

user posted image

03.09.- Rožica81

user posted image

03.12.- Putka

user posted image Ana in user posted image Dorian vse naj za polovičlo svečke

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
8.11.2007 16:10:35   
kaya2007
punce, a poznate www.facebook.com ?? zanimiva zadeva, prečekirajte malo...

men je pa cubo kar všeč, sploh ambient...za hrano bi pa rekla, da imajo bivšega kuharja iz asa, je ene par stvari čist istih. edin natakarji mi pa niso všeč, pa tut kliantela je včasih malo mim..težko je najdt dobro gostilno, če imate kakšne predloge, kar na dan z njimi!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
8.11.2007 17:14:34   
SARANIK13
Najprej hvala za odgovor.Ja midve se dojiva ene trikrat na čez dan pa pol zvečer pred spanjem drugače ima pa približno 3 obroke goste hrane tko sadne kašice, zelenjava, pire krompir za južno, pa pol ji pred spanjem dam še riževo kašico pa še dojenje pa se še vedno zbuja tako da ne vem kaj ji je.Moji punčki je ime Sara, starejšemu fantu ki je star 5 let pa je ime Nik tako da imamo kar pestro.

lp

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
8.11.2007 19:36:23   
Eca
Hej!

Moj ravno hrani Doriana, tako da imam "mojih 5. minut".

Juniorka - hvala za nasvet za tampone. Jaz nekako nisem njihov "fan", ampak se jih bom poslužila z veseljem. A včeraj si bila v MB? Si šla pogledat kak kaj tvoja firmauser posted image ? Jaz sem dobila reklamo, da so zadaj za Leclerlom odprli Weniceuser posted image (upam da sem prav napisala) otroško trgovino. A si tam tudi kaj pokukala? Jutri bom šla v službo (punce tiste ki imate otroke v vrtcu - NOVO VLOGO ZA VRTEC JE TREBA ODDATI DO 15.11.) potrdit vlogo za vrtec, pa se bom ravno mimo peljala, pa bi lahko šla pogledat. Upam, da mi bo tašča malega pazla, sem potem bolj free.
A vi ste pa že smetano s torteuser posted image , ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Felicia - tvoj ima pa pri isti starosti enake mere kot naš Dorian.user posted image user posted image user posted image user posted image , pardon, naš je imel 1cm večuser posted image . Hvala za čestitke za pol svečke!

Zdaj pa se lahko končno pohvalim: 24.11. grema na Kanare na Fuertonevturo......miren otoček, tak za ležanje in počivanjeuser posted image user posted image user posted image . Letima iz Dunaja in cena....ne boste verjele 460 eur za hotel 4* + let + polpenzion (drugače se preveč zredim, ker moram vse probat)+ zavarovanje +  parkiranje avta na Dunajskem letališču - vse v tej ceniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Evo, mojih 5 min. je mimouser posted image . Se beremo!

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.