Putka
|
Kjava, kaj pa jutri? ker v petek bo baje slabo vreme. Drugače pa lahko na naslednji teden prestavimo. Sem imela danes namen na aerobiko zjutraj, pa ne morem . Čist neprespana, pa vse boli (boli me mišica na veki , res, ko mežikam me oko boli, zelo neprijetno), no pa ne da zaradi tega ne grem. Katja je včeraj pred patronažno pridno jabolko jedla , pa še zdrobovo kašico je zvečer pojedla (sva šli v BC po kašico z adaptiranim mlekom, da se ne zezam še s tem, pa sem kupila identično, ki jo že imam doma - seveda brez mleka). Pojedla je kar velik je bil očka ponosen ker jo je hranil. Potem se je še dojila in sem bila optimist glede spanja - potem je pa VSE zbruhala po postelji - skratka cel žur. Najprej je še čebljala, malo se ji je zaletelo in potem v loku mleko iz ust , sigurno pol litra vsega skupaj. Sploh nisem mogla verjet, koliko je pojedla. Sem se najprej ful ustrašila, da ni kak rotavirus, ampak je čist ok, se je kar naprej smejala. Potem sem imela pa zdaj na zajtrku nosečko, ta tretjič , mamica od Vesnine sošolke, bivša soseda, so se preselili. In ko sem jo čez vrata spremljala, me kliče sodelavka, pride na kavo . Za popoldan sem pa že zmenjena za sprehod z tretjo mamico Ančka, patronažna je rekla, da je zdaj spet preskok v rasti in da se Katja zbuja zaradi lakote. Da ji je dojenje zvečer (in ponoči) premalo in da je treba zvečer obrok dodat. No, ker Tevž že lepo večerja, je lahko zobek. Tako da veš petrazg, da je zgleda Anžetu premalo in kar pojačaj kašico. Samo ne preveč, da ne bo tako kot pri nas .
|