|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
5.11.2007 15:56:05   
Putka
Pa S'Oliver ima tudi malo manjše številke, za Katjo kupujem 72 in vem da imajo, vsaj v Cityparku.

Ančka, drugače imaš zdaj v BTC še Pixel, pa Turbo Limač in Iana, če tam ne najdeš? Tudi Zara ima za fantke lepe stvari in zelo veliko izbiro.

Kaya, meni je tudi Okaidi za dojenčke predrag. Saj če bi imela samo Katjo bi šlo, še karuser posted image . Ker pa Vesna zelo hitro raste (in nimamo sestričenuser posted image , ne dobim praktično nič 2nd hand) je treba že njen 2-3x letno popolnoma novo garderobo nabavit. Ima pa kar veliko od Okaidija, kupim na razprodajah večuser posted image . Mi je pa po pravici povedano trapasto za oblekico ali srajčko 25€ dat, da jo potem 2x obleče.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
5.11.2007 17:17:37   
kaya2007
hm ja, za s oliverja bomo mi še malo počakali, kaji je šele 62 prav...

je pa res butasti dat ne vem koliko za oblekce, jaz sem prve mesece kupila vse kar mi je pod roke prišlo, zdaj pa prej premislim, ker sem imela ogromno stvari, ki jih kaja sploh ni oblekla user posted image  ampak če mi je kaj reees všeč se seveda še vedno ne morem zadržat user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
5.11.2007 17:45:01   
lex
junijorka mogoče bo pa ta 2 ratal prej, čisto nepričakovano

putka meni je Aleks zablokiral v vrtcu in ni hotel hodit, poleti je pa itak združena skupina pa hodimo veliko čez dopoldan tja, da se naigra (da malo poklepetam s sodelavkami in da ma Aleks družbo), spi pa je pa lhako doma. No če ne bo šlo bo pa moral it. no ko bo ati imel dopust bo že doma (če ne bo ati v zidarja predelanuser posted image )

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
5.11.2007 21:01:05   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: Eca
Jaz imam od S-Oliverja najmanjšo št. 80, s tem da moram povedat, da so te številke zelo velike, sploh ni primerljivo z npr. H&m št.80. Tako da je treba pazit pri nakupu.

Meni se pa sploh ne zdi takouser posted image . HM ima za moje pojme večje številke.

Za Ano sem že mesec nazaj kupila 2 spodnja dela št. 74, pa jih nosi brez problema, čeprav še nima 70cm. Mi je pa všeč kroj, ker je lepo na zvon in ji nič ne štrli po nogicah.

S Oliver ima tudi baby kolekcijo, mislim da se začne pri št. 68 (za manjše nisem sigurna, 68 pa sigurno obstaja). Imajo pa ponavadi malo izbire in vsakega samo po kakšno številko ali dve.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
5.11.2007 22:22:04   
rožica81
Spet nikjer nobene? Tele večerne ure vam pa res ne pašejo več al kako user posted image

Lahko noč babnice user posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
6.11.2007 8:50:25   
Putka
KATJA IMA ZOBEKuser posted image user posted image

Končno, spodnjo desno enkico. Včeraj je bila že zunaj, samo ne vem zakaj ni potem ponoči nič spalauser posted image

Čakam patronažno.

Petrazg, lahko se pri meni oglasiš, da se ne bova predolgo čakali.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
6.11.2007 9:10:27   
petrazg
dobro jutro...

Mi smo pa dons po dolgem času spustili en nočni obrok in se je prvič zbudil šele ob 3...user posted image user posted image user posted image ... ko bi le trajalo....

Katja user posted image user posted image user posted image za zobeka... Zdaj še pa spat ponoč, pa bo mami vesela.

Putka - midva se oblečeva pa prideva naokrog.

Rožica - čvekice so imele včeraj plavanje, pa so tooolk utrujeneuser posted image user posted image user posted image , da so šle včeraj očitno vse spat.

Papa

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
6.11.2007 9:14:48   
petrazg
Aja glede cotk.... povsod je full manjša izbira za fantke in je včasih kar problem kaj frajerskega sploh najti. Kar se pa cen tiče, je tudi meni čist trapapasto dajat ne vem koliko denarja, za 1 oz. 2 meseca... Potem pa , ko vse preraste mi je  full hudo, ko skoraj nove zlagam v škatlo...user posted image

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
6.11.2007 10:21:37   
lex
Katja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za zobek

user posted image  evo Katja in Alina ta medvedek spi in vidve bi tudi morali tako spat. Danes je 3x jedla, 2x dudo iskala, jaz bi pa tako rada spala, no proti jutro je pa še Aleks prišel k nam spat. Mislim da bova morala večjo posteljo kupit, da bo še 5 imel prostor v njej.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
6.11.2007 12:56:42   
felicia
user posted image  za zobe Katja. No res upam da bo zdaj vsaj malo več spanja.

Moj mali je tudi ponoči neki se zbujal pa jest pa duda pa čaj pa pol ne bi več spal, jaz pa še vedno čisto zablokirana, ne morem glave v desno obrnit, nimam pojma kaj mi je. Sam boli k 100user posted image . ma sej bo.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
6.11.2007 16:42:48   
iwa
hojla!
evo mene nazaj po 14 dneh, sva bili pri moji mami na počitnicah pa nima neta....tko da morm zej not padt k ste vmes tolk čvekale...
čestitke vsem za nove zobkeuser posted image user posted image user posted image user posted image našo ful mučijo a še  ni zunaj....bo že

drugač pridno uvajamo, mal jest pacam, mal pa hipp, je  čist nora  na jabuk  s  korenčkom....

uživejte, se še tipkamouser posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
6.11.2007 16:45:27   
iwa
sm zasledila da ste že nove nosečke, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image in zdravo user posted image !

Življenje je lepo!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
6.11.2007 18:30:23   
indy
Oj.
Lep pozdravček tukaj gor vsem skupaj.

Najprej; Lex kaj naj ti rečem? Kapo dol pred tabo.user posted image Dobra si in pogumna glede tvoje situacije.Jaz si pač ne smem tega še privoščiti.Mi je ravno prejšnji teden moj G. opozorila, da naj pazim, da ne bi slučajno zdaj takoj ..... , ker mi pač hebtenica tega ne dopušča.Bo že. Tebi pa želim čimlažjo nosečnost in da bo vse tako potekalo kot  mora.user posted image

No midva sva imela danes posvetovalnico in tretje ceplenje.Mere našega Marka so sledeče 79,5 cm in 8800g.Dobil pa je neke tablete proti kariesu, čeprav še nima zobkov?Zdaj pane vem a mora to že zdaj jemati al kako?user posted image

Uglavnem zdajle že več kot eno uro spi v vozičku.Sva bila na sprehodu pa ni hotel zaspati 300m pred domom pa je zgleda padel v komo.Zdaj pa čakam kdaj bo akcija, ker bi moral jesti že pred pol ure.

Sedaj perem in sušim cunje.Ko sem ga zjutraj dvignila iz posteljice, je bilo vse polulano, pižama, spalna vreča rjuha podloga,...user posted image  In to samo zato, da ima mami delo.user posted image Potem je pa mami zvečer utrujena, očka pa trpi.user posted image user posted image user posted image
Ja no uglavnem je tudi naš malček sedaj dobil svojo sobico, ki je prav luštkana.Seveda omare so že polne teh premajhnih in še prevelikih cunjic.

Dons sva se z mojim zmenila da bo on skuhal kosilo, jaz pa peljem Marka k pediatru.Kako paše da enkrat nekdo drug prevzame eno opravilo.
No in seveda midva prideva domov o kosilu pa ne duha ne sluha.Na mizi je bil samo listek od halo pice.?user posted image PA se mi nasmehne in reče da pač ni utegnil skuhat in bova kar naročila hrano na dom.user posted image No in tako ni bilo treba pomivati posode.user posted image Joj tile moški si pa res znajo olajšati delo.Še vedno ima gips na nogi pa ga skoraj nič ne vidim to ima toliko dela pa sem pa tja pa ,......user posted image
No ne bom vam več morila dost za danes.Grem obesit perilo.

Lep večer in čimveč prespanih uric vam želim pa seveda na domačo nalogo ne pozabite(user posted image )user posted image user posted image
Pa pa

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
6.11.2007 18:48:33   
lex
indy tvoj Mark je pravi korenjakuser posted image user posted image user posted image user posted image . Kolko pa mata plenice, so mu mogoče premajhne? Jaz mam tud še 1/4 Aleksovih plenic shranjenih, ker so mu vedno vsako jutro totalno premočile, sedaj je pa mir. Nič Alina noče več sedet, se tipkamo zvečer, ko bosta spala

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
6.11.2007 20:23:09   
felicia
čer majčke!

Indy- hvala za slike so bili domači navdušeni da so lahko videli kako Uroš "plava"user posted image

No jaz grem pa zdele likat perilo še od preteklega tedna- sem bla pridna ha?user posted image
Zjutri bomo pa spet ob 6.00 pokonci zanimivo je samo to da se vedno ob istem času zbudi ne pet pinut prej ne poznej- točen kot švicarska urcauser posted image

Drugač je pa Uroš pri nas danes dve rundi spanja mel kar v vozičku, očitno mu sede v vozičku spat.user posted image

no se še pišemo.

Aja pa v ččetrtek mamo drugo cepljenje me ga je kar malo strah!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
6.11.2007 20:49:27   
rožica81
Čer user posted image

Indy, Mark ima pa res lepe mere user posted image  user posted image  user posted image

Katja, super za prvi zobek user posted image  user posted image  user posted image

Midva z malijem greva jutri za 4 dni na Jesenice - še zaradi alergije na KML. Tokrat bodo delali provokacijo in morava biti 4 dni tam, da bodo opazovali reakcijo. Punce, držite pesti, da nima alergije. Jaz bi tudi počasi že kakšno belo kavo spila, ne pa tele ta kratke, k jih sedaj konzumiram. Ali pa kaj sladkega, konkretno sladkega bi pojedla user posted image  Joj, ne bom si delala utvar, da ne bom potem razočarana. Kar bo, pa bo.

Grem likat, pokat...

Nočka user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
6.11.2007 21:43:07   
ancka1
Čer!

Prav na hitro se javim, ker sem totalno utrujena.
  • Katja user posted image  za zobek. Pri nas še nič.
  • Včeraj, po hudih bojih sama s seboj, sem vseeno odšla na aerobiko.
  • Mali ga serje že nekaj noči zapored. Vstajamo ob 6h. Spanje povsem na nuli.
  • Srečujem samo sebe. Po dolgem času naj bi bila ta velika malo pri mami, pa sva kljub temu dobila že v nedeljo pošiljko nazaj.
  • Za šolo nič narejenega. Učimo se, delamo plakate, nabiramo listje,...
  • Over and out. Dobesedno. user posted image

Lahko noč. Jaz grem v posteljo ne-spat. user posted image  

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
6.11.2007 21:46:10   
ancka1
A, ja, Rož'ca moja in mali liček Nacko user posted image  user posted image , naj se vama čimbolje izteče in hitro mine. user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
6.11.2007 21:49:02   
felicia
sam da vam povem da nisem šla likat ampak ležat pred tv- o sem grozna!

bom pa jutri upam! hehehe če ne me počaka do naslednjega tedna

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
6.11.2007 22:22:14   
tejč
ojla, jz se pa vlečem ku strgana ketna, sem bla na aerobiki vodni, v Snoviku in sem fuuuuuuuuul delala. Tok sem bla pridna, da me je celo vaditeljca pohvallauser posted image user posted image
ampak zdle sem čist zgonjena, tko da user posted image  odpade, no way!user posted image
čauči, jz bom spala kot klada

bravo, katja, za zobek!

ančka, ojej, madona, maš dela! dobra si!

cvetek, srečno!

nedasemivelkezačetncepopravt
lahko noooč

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
6.11.2007 22:52:44   
lex
rožica upam, da nimate alergije. vem kako je ko ne smeš nič jest oz. ko samo čakaš kaj bo če poješ to in ono. Se še vedno spomnim svojih bolečin.
ančka ful si pridna svaka ti čast, da ju tako spedenaš
lahko noč, grem pod tuš in spat, sem šivala Aleksu hlače ko je naredil luknjo na kolenihuser posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
7.11.2007 7:31:52   
kjava
Jutrouser posted image

Rožica, jest ful držim pesti, da Nace ne bi bil alergičen in bi si lahko spet ¨normalno¨ hrano privoščila!

Kako ste kej punce? Mene prehlad neki sekira, upam, da se Erika ne naleze, ker ima drug teden cepljenje.

Putka, kdaj prideš zdej kaj na naš konc?

Sej res. Na faks bi mogla it po eno knjigo. A je ktera za kakšno kavico tam kje na Viču- Interspar al pa kej tazga. Felicia mogoče in Putka?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
7.11.2007 8:10:09   
felicia
Ojla

kjava- nič ne bo žal, ker sem danes že zmenjena, jutr mamo pa cepljenje pa ne bi lih okorg motovilila. Pa kdaj drugič a ne!

tejč- jaz že neki časa ne delam velkih začetnic, je to prevelka telovdba zameuser posted image

smo se mal polenile majčice nič več ni dolgega pisanja ha? ccccccccccc

a smo vse bolj za zimsko spanje al kako?

aja flower srečno pri testiranju!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
7.11.2007 11:01:38   
Putka
Kjava, kaj pa jutri? ker v petek bo baje slabo vreme. Drugače pa lahko na naslednji teden prestavimo.

Sem imela danes namen na aerobiko zjutraj, pa ne moremuser posted image . Čist neprespana, pa vse boli (boli me mišica na vekiuser posted image , res, ko mežikam me oko boli, zelo neprijetno), no pa ne da zaradi tega ne grem.

Katja je včeraj pred patronažno pridno jabolko jedlauser posted image , pa še zdrobovo kašico je zvečer pojedla (sva šli v BC po kašico z adaptiranim mlekom, da se ne zezam še s tem, pa sem kupila identično, ki jo že imam doma - seveda brez mleka). Pojedla je kar velik je bil očka ponosen ker jo je hranil. Potem se je še dojila in sem bila optimist glede spanja - potem je pa VSE zbruhala po postelji - skratka cel žur. Najprej je še čebljala, malo se ji je zaletelo in potem v loku mleko iz ustuser posted image , sigurno pol litra vsega skupaj. Sploh nisem mogla verjet, koliko je pojedla.

Sem se najprej ful ustrašila, da ni kak rotavirus, ampak je čist ok, se je kar naprej smejala.

Potem sem imela pa zdaj na zajtrku nosečko, ta tretjič  user posted image , mamica od Vesnine sošolke, bivša soseda, so se preselili. In ko sem jo čez vrata spremljala, me kliče  user posted image sodelavka, pride na kavouser posted image .

Za popoldan sem pa že zmenjena za sprehod z tretjo mamicouser posted image

Ančka, patronažna je rekla, da je zdaj spet preskok v rasti in da se Katja zbuja zaradi lakote. Da ji je dojenje zvečer (in ponoči) premalo in da je treba zvečer obrok dodat. No, ker Tevž že lepo večerja, je lahko zobek.

Tako da veš petrazg, da je zgleda Anžetu premalo in kar pojačaj kašico. Samo ne preveč, da ne bo tako kot pri nasuser posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
7.11.2007 11:05:07   
Putka
Aja, pa še luč na hodniku sem razbila, ko sem škatle s cunjami z omar vleklauser posted image , pa precej nova je bila.

Majchi, kje si? Jaz bom morala tiste lučke iti zamenjat, najbrž v petek. Niso ta prave, seveda. Če bi imeli gospodje par minutk časa, mi ne bi bilo treba tega.

Rožica, držim pesti da je Nace alergij-free. Pa kava s sojinim mlekom je čist ok.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Tele bibe bolj kot eni klopi zgledajo, so se nekam namnožileuser posted image )

PS. Ko se je lustr sesul, so mi črepinje na čelo in nos popadale, tako da sem ubogo nosečnico čist prestrašila, ko sem krvava v kuhinjo prišla. Pa brez panike, je samo praskica, ne bo treba na plastikouser posted image .

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.