rozika12
|
O, kako lepo. Čestitke Tin tin in Vasji. Me vedno prime, da bi bila tudi sama že na tem seznamu srečk, a kako že pravijo, potrpljenje potrpljenje, vse ob svojem času. Meni tudi ponavadi rečejo, da bom vsak čas rodila (sam to govorijo že od septembra), če mam dvojčke mogoče, al pa kakšnega korenjaka ...? Oh, za ****. Nič od tega. Zdaj pa poskušam kar preslišat vse te opazke. Scubadiver, sem vidla, da nisem dodala še par informacij za seznam: punčka bo, imena: Vita, Sofija ali pa Lana. No, upam, da ne še kaj novega. Če lahko, lahko tut jaz zvem SOS številko za dan D ? Klistir sem pri prvem porodu zamudila in se spomnim, da sem se ful bala, da bom tam kar pokakala vse skupi. Pa ni bilo nič. Sem pa v času popadkov -doma- hodila ves čas po malem kakat. Narava svoje dela. V drugo, sem prišla malo prej, a vseeno pozno, pa so na mojo prošnjo opravili delni klistir (še zdaj ne vem kaj to pomeni). Hrana, lakota - ni šans, da se na to spomnete, žeja pa zna bit prisotna. Meni se je pilo. Sem mela suha usta. Me je moj neki mazal z vazelinom, pa mi je sam tlak dvigal . Ah ja, se spomnim, da se je hotel it DJ-ja, kao umirjena glasba pa to. A meni je vse dol viselo. To pride v poštev, če prideš bolj zgodaj in je čas za vse to, takrat ko gre za res, se ne boste spomnile na nič od tega. Me je pa kljub 2 porodom malo strah. Nikoli ne veš kako bo. Upam, da tako kot prva dva poroda in da bo z otrokom vse OK.
|