|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.11.2007 21:19:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3776
   [Brisano sporočilo]
6.11.2007 21:54:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3777
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
6.11.2007 22:12:55   
ribicau
Joj a še kr ma vročino.....dej mi povej, ta termometer za v uho, a že pride v poštev, pravijo, da tam okrog enega leta imajo otroci že dovolj veliko uho, da pravilno pokaže temperaturo....Upam, da bo vročina zdej padla in da bo "mirna" noč! user posted image  držta se Kolumbo in Maykl!

Jest sem pa prej, ko sem Evo oblačila v pižamo opazila po levi roki in na hrbtu tam v predelu lopatice rdeče fleke, v sredini so bli pa beli user posted image ???? Izgledajo mi ko neki lišaji! Če bodo jutri še oz. jih bo več, kličem pediatra! Sem pomislila na bazen in klor, ampak sej nismo bli prvič na plavanju, v tem bazenu smo bli že ene parkrat. Zaenkrat sem namazala z Bepanthenom Plus....

Jest sem pa zdele popravila stanovanje tipi topi! Sem mogla po tleh pomit, ker se Eva tko slini, da kr v potokih teče iz ust! Pol se pa to fajn zahodi in je grozno po tleh. K sem bla pa glih u šunku, sem pa še kopalnico spucala u nulo user posted image . Tko, zdej je pa za ta teden dovolj. No razen perila in kuhanja vsak dan user posted image ! Glede na to, da danes ni moj kuharski dan, so mi "murke" s krompirjem odlično uspele, pa skuhala sem še en velik lonc glavneka, tko da ga bomo jutri jedl, pa še za 2x je v skrinji! Ga bom jutri tud Evi dala za kosilo, sicer je normalno soljen in začinjen, a mislte, da ji ga ne bi smela dat? A naj ji ga dam samo za probat?

Grem še jest mal na kavč se stisnt!

Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 3778
6.11.2007 22:13:48   
ribicau
Kolumbo ma pa 4 zvezdice user posted image user posted image user posted image  pridna, pridna!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
6.11.2007 22:33:33   
atena777

Jutri prideva! Štajerke rečte vašemu štajerskemu vremenarju naj žarke prštima user posted image user posted image .

Upam, da dobim to reč, da se mi življenje olajša kot zagotavljajo uporabniki sušilcev user posted image user posted image . Držite pesti!

Kolumbo upam, da se Maj pozdravi madonca je tole muhasto!

Pri nas je pa moja mami pazila Davida danes in ko sem se vrnila domov je bil čist objokan in iz sebe, me je čist s tira vrglo. Ne vem a je tok navezan na mene, al kaj je to?

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
   [Brisano sporočilo]
6.11.2007 22:47:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 3781
6.11.2007 22:55:05   
atena777
mi ga je kolegica rezervirala vendar je rekla da če jo šefica vidi da neve če ga bo lahko dalje držala!ampak upam da bo!toti so nori!še one si niso mogle dat nič na stran katarofa!mislim halo!

Malecka_Mateja carica si, da izvedes takole akcijo! Jaz si niti mislila nisem, da bom ta teden ze susilec kupovala, ceprav sem se prejsni teden spogledovala z njimi. Se vedno ne dojamem, da si se tako potrudila! Hvala ti stokrat! Jutri si kar izberi eno lokacijo, kjer imajo dobre tortice ali pa vsaj kupo BAJADERAuser posted image user posted image user posted image , drugače boš mogla spet na Zbilje priti, v drugo gre rado user posted image user posted image !

Kolumbo bravo za user posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj si nam vzor poleg Mateje seveda user posted image ! Jaz bom praznovala ko bo 777 postov objavljenih (upam, da ne spregledam)!!!

Se ze veselim, da spoznam Darco_k in da po dolgem cajtu vidim Metuljcico (bom kr kombinizon za srečanja jutri oblekla user posted image user posted image ) in da vidim vse male drobizke spet! Ampak LULU mora prit! Ce ta bejba ne pride jo grem na njen dom iskat, ker ona je lokalpatriotka in je ne dobim na nobeno srečanje, ki ni v MB user posted image user posted image ! LULUUUUUU slišiš? Pridiiii jutri!

Sedaj grem pa v vertikalo.

pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 3782
7.11.2007 7:17:35   
malecka_mateja
jutro!

upam da nam bo vreme služlo danes!in da dombimo sušilca!
atena poklič me ko boš v slovenski bistrci!
ti sam prva tabla izvoz mb center zaviješ dol in pol sam ravno čez kup semaforov drži se desne špure in ko vidiš bauhaus se pripravi na zavijanje na desno ker takoj za bauhausom je rutar tam parkiraj!sej midve te bova že čakale upam!zato pa me pokliči v slov.bistrici!

ja upam no da lulu pride!oz gremo mem blizu nje ker nima avta!Ztao sem napisala da lokacija ni znana ker če ona pride gremo v pizerijo od marogice(rr-ovke)če pa ne pride pa gremo v blizu darce ali pa mogoče pohorska da še kaka tortica pade!njami!user posted image user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
7.11.2007 8:09:11   
Darca_k
Dobro jutro svako jutro!
Tukaj na Štajerskem smo za vas naročili in dobili sončka user posted image user posted image .
Za nama (no bolj mano) je 'huda' noč... Od pol dvanajstih sva se zbujala na dve uri.... In potem ob pol sedmih že auf... Sedaj pa je tam na tleh v popolni akciji, jaz pa končno ob prvi kavi in RR. Ne vem od kod mu energija, ker jaz bi še fuuuulll spala...
Upam, da nam rata danes... Mateja tudi tukaj blizu nas imajo eno novo čajnico s torticami (sicer samo dve vrsti...), tako da če boste dovolj hitre se priporočam...
Nič, grem pakat za k babici... Atena varno potujta! user posted image
Drugi pa uživajte v sončku!

Neposredna povezava do sporočila: 3784
7.11.2007 11:39:22   
polona 79
oj!

tud mi smo za praznike preboleval to t.i. 6. otroško bolezen. smo šli k zdravniku, ker prej še ni bil mali nikoli bolan, pa je takoj rekel, da je to. 3 dni je bla vročina pol pa dva dni izpuščajčki, mali pa ves čas ful dobre volje razen ponoči ko je hotel kr pr meni spat. zdej je pa že spet ok in razgraja po stanovanju ter drvi po kolenih sem pa tja. user posted image

danes je pa spet en lep danuser posted image user posted image , tak da greva zdele mal ven, ker noče it spat, da ga mal zrak utrudi.

kosilo pa nam danes kuha tašča, tak da mamo eno skrb manj.

uživajte. user posted image

LP, P

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
   [Brisano sporočilo]
7.11.2007 11:51:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Darca_k)
  Neposredna povezava do sporočila: 3786
7.11.2007 12:48:15   
Anonimen
Zdravo!

Mater...user posted image Bogi Maj! Alen je tudi imel angino. Vročina je trajala cca. 2-3 dni, mal je kašlju, po vročini je mel še izpuščajčke, dobili pa nismo nobenega zdravila. Nam je dr. reku, da so izpuščajčki od vročine user posted image Pa tamali je bil čist ok volje. Kolikor vas bereb, bi komot lahka bla tudi 6. otr, user posted image user posted image user posted image Sej ne vem, kaj naj si mislim. Kolumbo sej bo hitr fertik, mislim da sta najhuje dala mimo!

Mariborčanke uživajo user posted image user posted image user posted image Upam, da jih sonček fajn služi! Midva tudi zdejle pičima mal pred bajto, da ujamema še teh  par žarkov, ker se neki oblaki kažejouser posted image
skjn mnb 8   , zdmn mn mn     k v cm htx c,8

fviubo  (evo kok mi tamali nagajaaa user posted image   user posted image ,.,.k )

Atena držim pesti, da dobiš sušilca, ker je res zakon (pa še praha je manj po bajti!)user posted image user posted image user posted image user posted image zuhgv nh

Lepo se imejte! Čaooo!

Neposredna povezava do sporočila: 3787
7.11.2007 13:29:56   
Anonimen
No, alen je spet zaspal in se spet zbudil, medtem sem pa jaz uredila par slikic, zageslirala in dodala še par slik s srečanja v celju. Geslo je prvocofanje.

Zdej pa res pičim, ker je tečka!

čaooouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3788
   [Brisano sporočilo]
7.11.2007 13:45:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3789
7.11.2007 15:30:17   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

jasna slikeuser posted image user posted image user posted image ..a mi loh katera napiše podroben recept za tiske Murke..predvsem me zanima kako nardit "prežganje" z moko in tist....

Hoj!

Jest naredim prežganje tko, da na oblju prepražim čebulo, na čebulo dam eno ta veliko žlico moke, ko je to rumeno, stresem gor kumare in pražim.....pol pa dodam vse ostalo.

Ne boste verjele, eva že 2 uri spi. No je pa res, da sva ble zunej in je do zdele zunej spala, zdej pa še notri mal nadaljuje. Ta mrzu zrak jo res zmatra in uspava.

Neposredna povezava do sporočila: 3790
7.11.2007 16:49:53   
ribicau
Sem vam hotla povedat, da se je Evina ustnica že skor zacelila, pa mislim, da vam še nisem sploh povedala, kaj je blo. U nedeljo je prletela direktno v stekleno mizo z glavo. V dnevni mamo stekleno klubsko mizico in ima tam ful veselje gor vstajat.....enkrat pa vstane gor, pa se je kr spustila, jo je tko zavintal, pa z glavo direktno šipo! Jest sem kr mal nehala dihat pomojem! K sreč še ni blo nobenga zobka user posted image  in je prebila samo ustnico, ki pa je danes že skoraj u redu. Kri je pa tko tekla, kot bi šla glava preč.

Danes pa se že vidi leva spodnja enka user posted image ! Pa nismo več brezzobi!user posted image user posted image  Zgleda je ji je prejšnjo sredo res š**** ven pogledala, samo je potem tko zateklo, da jo nisem več čudila! No saj danes jo tud ne čutim, samo se vidi user posted image !

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
7.11.2007 19:12:47   
malecka_mateja
oj babe!

srečanje je blo super sam sušilca ni!user posted image user posted image user posted image pa ne da ga nebi bilo ampak je bil c razred kao tiskarska napaka v kataloguuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kmeti!To so namerno nardili!ful mi je žal!

atena sorry res se počutim krivo!upam da nisi preveč jezna ker si  brezveze prišla  v mb!user posted image

drugače pa sem danes pusla v leclercu uh in oh evrov sem pa vse za božič rešlauser posted image user posted image user posted image majo dobre stavri res!

sonček pa nam je služil!
in atena je končno spoznala luluuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
7.11.2007 19:54:27   
atena777
atena sorry res se počutim krivo!upam da nisi preveč jezna ker si brezveze prišla v mb!

Mah kje sem lepe štumfeke kupila, pa iz Ljubljanske megle sem malo ušla user posted image  in se imela spet fajn v družbi štajerskih mamic. Škoda edino, ker je tako hitro minilo.

Ja LULU je bilo prov fajn spoznat, se je teba v živo spoznqti, če sliko vidiš ni isto. Škoda edino, ker MB ni malo bčližje, da bi večkrat takole skočile na kavo.
Kar se pa sušilca tiče, Mateja ti nič ne sekiraj, saj ti si se fuuul potrudila, akcij je pa vsepovsod polno, baje imajo neko dobro akijo v Bofu, candy b razred 399 eur.., ampak zaenkrat bom še počakala na božičnico, če bo letos...user posted image
Smo pa dobili ugodno zimsko vrečo, ravnokar sem iz BTC.

Smo na vezi! Me spet boli križ kot user posted image , grem kr ležat!

pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 3793
7.11.2007 20:00:38   
DeMer
Zivjo!

Kako kej bolni februarčki? So že kaj bolje?

Naši zobi so prov smešni. Zgornja enkica je ful velika (široka), spodnja pa ozka. Je prov hecko, ko se zasmeje.

A, to je bilo danes v MB!!! Šoping! Hja, se vam pa da. Jest grem jutri v LJ, v Citypark, morm nest neki zamenjat, pa se mi prov nič ne da po štecunah hodit, ker čist preveč zapravim. Tako, da če bo ker okoli hodila, se lahko na kakšni kavi dobimo.

Zdej grem mal pojest, sem lačna k user posted image .

Se še slišmo!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 3794
7.11.2007 20:32:52   
ribicau
Zdravo!

Eva spi že skor eno uro, ampak se na 20 min kr nekej zadere pa spi naprej user posted image !

Super, da ste uživale na kavi! Jest se pa en dan odpravljam v Škofjo Loko po tabletke, pa sploh ne vem, kdaj naj grem. Noben dan se mi ne ljubi user posted image . Mogoče jutri dopoldne, samo moram bit do cajta doma, ker imava potem z Evo P, zaradi teh pik po telesu. Prej ko sem jo kopala se mi je zdelo, da ima še celo kakšno več, kot včeraj. Matr, sem pomislila na vse, na ošpice, rdečke....Na žalost imamo tako pediatrinjo, da verjetno en bo vedela kaj in kako in bo rekla, mažite z bepanthenom.....Drug teden naj bi imele sisematskega, pa ji bom rekla, če lahko kar jutri vse skupaj opravimo, da ne bova še enkrat hodile. Tko, zdej gre pa mal pred tv!

cao

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
   [Brisano sporočilo]
7.11.2007 21:29:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 3796
7.11.2007 22:12:17   
atena777
ne morem spat, ne vem kaj mi je. Mogoče sem danes premalo jedla. Sem šla ležat ob 20.00 pa ni šlo, sedaj sem vrgla puško v koruzo.

Bom pa slike objavila :)

A, to je bilo danes v MB!!! Šoping! Hja, se vam pa da. Jest grem jutri v LJ, v Citypark, morm nest neki zamenjat, pa se mi prov nič ne da po štecunah hodit, ker čist preveč zapravim. Tako, da če bo ker okoli hodila, se lahko na kakšni kavi dobimo.

Jaz bi se seveda dobila, samo moram jutri najprej en opravek odrajtati.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
7.11.2007 22:40:44   
atena777
leclerc245

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
8.11.2007 8:15:24   
atena777
Budnica ob 7.30. Še kar ok!
Danes je v Lj. sonce, jupiiii!

Malecka_Mateja zakaj se nikoli ne odzivas na mesinger, a ti kdo poste brise?

Midva bova sla verjetno kar na sprehod.

see U L8R!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
8.11.2007 8:30:46   
malecka_mateja
evo sva se z ateno že doble!

kje ste ostale!Mi mamo tudi sončka!mal še počakam in greva na sprehod!da se še mal otopli!

mene pa grlo jezi pa nahod kr naenkrat!ma sej bo bolje!

budnico smo meli ob 7user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.