Anonimen
|
Dan. Remember me? Me je malecka mateja naterala, da se mal javim. Joj, ko pa ni časa, oz. nisem na tekočem kaj se z vami dogaja, potem je pa toooooliiiiiiikoooooo za prebrat, pa si rečem, bom kasneje, pa je teden okol, pa dva, pa tri, potem pa si rečem, saj je brezveze, saj so me že tako in tako pozabile moje sonosečke oz. somamice . Občasno pa vas še preberem, vendar le zadnjo stran recimo, tud na sosednjem forumu se ne javljam med februarkami, le na Zasavčankah sem dokaj redna, pa še to, ker so z večino osebno poznamo. No, pa naj vam natrosim malce novičk o naši Eli. Ja, punca pridno raste, zdej bo kmalu sistematski pri 9.ih mesecih, tako da trenutno nimam pojma koliko je velika in koliko tehta. Zobek imamo en, pred 10 dnevi je pokukal, brez posebnosti. Pravkar je prebolela 6. bolezen, imela je 38,9°, vendar le en dan, čeprav povsod piše, da vročina traja tri dni. Hodiva na plavanje za dojenčke, vendar sva spet manjkali zaradi bolezni, pa enkrat prej zaradi vnetega ušeska. Je pa super drugače to plavanje in Ela zelo uživa. Jé naša punčka kar rada, ene stvari raje kot druge, se pa še tudi dojimo, sploh zjutraj in zvečer pa občasno ponoči, bolj za žejo. No, tudi čez dan še vsaj ene 3x. Plazi se še ne, kobaca sploh ne, je čisto švoh v rokicah, niti je ne morem pustiti na tleh, da sama sedi, ker se kar prekucne. Na sistematskem bom zato prosila, da naju da v RA, da mi vsaj pokažejo pravilne vaje, kako naj jo spodbujam k temu, da bi lepše sedela in začela plazit ali kobacat. No, saj bom videla kaj bodo rekli. Spanje, ah tako tako. Ene par noči je prespala zapored od sedmih do sedmih, sedaj pa spet katastrofa, že kak teden. Pa saj bo bolje, bomo že preživeli. Sam da je moja lepotička zdrava, ostalo se bo vse naglihalo. Bodite lepo in želim vam lepši vikend kot je danes. pa pa, h
|