ronja
|
KT, ena moja kolegica je imela s tamalo kontrolni UZ kolkov, čeprav so bili v p. 1A. Pa živi v Lj. Malo se zbuni, mogoče ti vseeno dajo napotnico. Datuma pa v porodnišnici nisem dobila, na 1. pregledu pri p. sem dobila napotnico, potem sem pa morala poklicat čez kak mesec, da sem se naročila in to je bilo to (ker za 2 meseca naprej ne naročajo). Pa hvala, ker si dodala tistih 5 g Glede joka, če ni pri meni: moja je dobrovoljček in ni problem, lahko jo ima kdorkoli (zaenkrat), vendar pa me MORA VIDET. Če dotična oseba poskrbi zato, da me vidi in da jo tudi da nazaj meni, ko je tamali dost, potem se čisto rada crklja tudi pri drugih. Če pa jo odnese stran (kar rada naredi tašča), potem pa začne jokat. Tudi meni to ni ravno najljubše, zato zdaj prakticiramo tako, da je pri njih ob tor. ko grem jaz plavat (sicer takrat itak v gl. že spi, ampak vseeno). Kati in nikica, hehe, očitno res tu pišete ob večerih, ko vam toliko uspe naklofat Hehe, glede malih zapeljivk: a veste, kaj se nama je zadnjič zgodilo? Sva šli oz. smo šle (je šla še psička) še z eno prijateljico na sprehod in v eno ustvarjalno štacunco pozdravit prijateljico in bivšo šefico in vidi mojo malo en fantek, star po moje ene tok kot tvoj Tim, špela. In reče on svojemu očiju: "Oči, a si vidu uno punčko ko ima tako lepe učke!!!" Jaz sem mislila, da bom umrla od smeha, pri teh letih!!! Sicer pa moja Ronja zadnje čase več spi, podnevi celo po pol ure skupaj včasih! No, redko, se pa zgodi! Zvečer pade dol po dojenju, no, mal se je treba potrudit, da zaspi, ampak potem spi in ni problem. Se pa zgodaj zbudi, bi ji rada prestavila, da bi šla kako urco kasneje spat in bi se malo kasneje zbudila, ampak očitno bo po njeno - spi od nekje 20-21 do nekje 4:30-5h. Sem pa zdaj ugotovila, da se manj zbuja oz. bolj mirno spi, če sem v isti sobi, pa magari,da šivam zraven . Super, ne? Prej sem šla ven, da je ne bi zbudla, včeraj pa se je skoz nekaj zbujala, pa že parkrat sem to opazila, ko sem ostala v sobi, je spala ko polhek. Sploh ko sem začela pet zraven muzike (sem ugotovila, da ji je všeč Leonard Cohen, Gratest hits, res ful lepa plošča, mam še vinilko;) Tak da bom zdaj kar kaj počela tam, pa je. Zaspi pa asmo na joški, ampak mene to ne moti. Zadnjič se je prvič zgodilo, da je zaspala sama od sebe, samo sem bila jaz na plavanju, oči se je znjo igral, potem je pa kar zaspala. Glede časa: no, jaz si vzamem 2 uri na teden zase, ne rabim pa tistih ur za se zrihtat, itd... To je vse zraven in ji govorim, se zraven preoblačim,... Tudi zdaj se skup gugava na žogi in pojeva Drnula, hehe, moja tudi rada čez ramo gleda, ampak ne gledava, če je vse na svojem mestu, ker potem ne bi daleč prišli Si me pa nasmejala s tisto zgodbico!!! Daj prilepi še kakšno! Joj, zdaj ste me pa spomnile, da sem pozabla naredit kruh! No, ga bom pa zdaj,pa ga bom nesla lubiju v službo Neja,jaz se4m pa to knjigo dobila od fotrove punce! Se vidi, da sem bolj tehnični tip, da mi je to kupla Še eno vprašanje: kako naredite, da ostanejo nogavice na nogicah vaših sončkov??? Jaz ji lahko dam manjše, večje, nove, stare, termo, navadne, vse so po 2 minutah dol. Tako da uporabljam samo hlačke s stopali
|