sinskaT
|
Hoj! Sem direkt iz G. pregleda in sledi moj raport: po pričakovanju ni delala UZ, sem pa poslušala srček, ki lepo bije. Končno lahko poročam, da sem se zredila za kilo in pol , če ne bi bila noseča, bi bla pa taka zdajle . Zdaj se mi buši prav lepo pozna v oprijetih oblačilih, moj se pa kar ne more nagledat in načudit, prava faca. Moram ga še enkrat pohvalit, ko pa je tako pozoren mož in bodoči očka, tako je moje veselje dvojno, ko vsak dan gledam iskrive in srečne učke kako me gledajo. Pa tudi masaža in božanje bušija je skor vsak dan na repertoarju . Tako uživam , kot še nikoli in se kar čudim kako čas leti. Še malo pa bo polovička! Aja, ko ste govorile, da se vam vrti in skup padate in to...morda je res kriv nizek pritisk. Meni se sicer to ne dogaja ampak opažam, da zelo rada spim in to veliko , zdaj lahko rečem, da za to, ker sem nagnjena k nizkemu pritisku. G svetuje kakšno kavico na dan, pa malo bolj solit hrano. Pa tudi Pušenjak pravi, da je nizek pritisk čisto ok v nosečnosti, pomeni, da je posteljica dobro prekrvavljena. No, takole imamo datum morfologije: 12.12. (če bo Tosja kaj posodabljala seznamček). Saj to bo pa kar kmalu, samo tale november preguramo, zakorakamo v december, nam Miklavž kaj prinese in pregled je že tu. Glede vozičkov sva pa midva kar neodločena med trokolesnikom Jane in Chicco S3, no saj je še čas. Bova pa tudi verjetno kar v ITA skočila, pa še kak mini izlet. Tako da lepo prosim, če bo katera zasledila sconto na ta dva (v dec./jan.), plizzzz sporoči! Ketrin, ko si glih omenila, da ima Chicco plastična kolesa, ni to navadna plastika ampak so se odločil, da je zdej kao to bolj kot pa guma, ker se prevečkrat uniči , ta "plastika" pa naj bi bila ful trpežna. Zdaj pa ne vem, lahko debateramo o tem na dolgo in široko, ampak dejansko se vidi šele ob uporabi kako pa kaj. PP mi je tudi fajn, samo je takooo velik, pa barve se mi ne dopadejo, drugače pa Go for it! samo da vam ustreza. In punce zlate a kaj telovadite??? Jaz začnem jutri hodit na telovadbo za nosečke in me prav zanima kako bo. Drugače pa kot je že ena omenila, čimveč sprehodov (in drobnih radosti), pa veselo gladite buškote!
|