mentos
|
DUROSH daj prosim mi napiši kako si naročila pumpico za nosek . Lahko tudi katera druga, ki je naročala , kajti jaz ko hočem napisati Riji na ZS ni na voljo. Poznate njen naslov oz. postopek naročanja???????????????? Naša Hana ima čist zamašen nosek, ravnokar sem jo ponovno uspavala, tako da zdaj spi. Zjutraj sva imeli že pravo norišnico. Ni hotela jest, potem se menjala cucelj in je le pojedla, nato KAŠLANJE, da se kar davi, oz. ji gre na bruhanje. Nosek sem ji spucala s fiziološko, sem ji kar z injekcijo našpricala nosek, da je šlo saj nekaj ven. Moram priznat, da pa je spala celo noč, kajti zvečer sem ji prsni del lepo namazala z mazilom Fitobalm, super zadeva, tako da sem jo zjutraj ponovno, da laže diha. Vročine nima, tako da upam da gre samo za prehlad. Me pa malo skrbi, ker ko kašlja kar veliko bruha. Drugi teden imava cepljenje, tako da upam da se do tačas pozdravi. KG ja, moram priznat, da ko gledam seznamček, koliko kaj tehtajo vaši sončki, je naša najlažja. Ne vem kaj naj ji še naredim, da bi bolj z veseljem papcala mleko, ampak ona ima dovolj 5 obrokov po 140 ml. Zdaj ima že 14 dni isto težo, še celo nekaj gramov je izgubila, tako, da v 4 mesecu +1t tehta 6 kg.Od zadnjega pregleda se je poredila le za 570 g. Upam, da ni vzrok Pregomin. Z GH bom lahko prićčela šele v 6 mesecu, pa že zdaj slutim, da se bo upirala, kajti ko je treba jest je pa vik in krik. igranje: kar na hitro vam povem, tako kot ste napisale ostale, najraje ima da se gledava v ogledalo, da ji jaz plešem oz. pleševa skupaj, da leti aviončka, da ji v obraz govorim mama, ker na široko odpiran usta, da vriskam, ji pojem, se ji smejim, skrivam za vrata in ji govorim ku ku, rada gleda ko si umivam zobe, ko se ati brije, smeh do ušes... Rada je pod igralno blazino, na gugalniku, na previjalni mizi, da je naga, rada gleda svojo knjigico, brca žogico, najraje pa ima od ccikota klovna, da mu v gugalniku lahko ves čas vrti glavo. To je zanjo veselje. Prav tako rada prtiska na igralo z muziko, ogleduje si svoj vrtiljak, ter stiska svojega priljubljenega medvedka.
|