ronja
|
Ker nobena nič ne odgovori na moja vprašanja... Evo še enkrat: Kaj se igrate s tamalimi? Koliko kaj športate in ali tudi ve kaj pogrešate šport ali sem samo jaz usekana, da mi 2x tedensko nekak ni dovolj? Ali se boljše organizirate in greste večkrat? Katero glasbo vaši tamali radi poslušajo? polma, jaz sem vzela vse, kar so mi dali, ker je to moja prva punčka. Nosila je v glavnem tisto, kar so mi vsi rekli, da je brezvzeze za tako male: povsod so svetovali, da naj bodijev s kratkimi rokavi sploh ne kupujemo, ker so novorojenčki ves čas v dolgih, vsaj enih... Pa da so obleke za čez glavo muka in da pridejo v poštev samo tiste na preklop... No, jaz sem rodila šele julija, bilo je peklensko vroče in mala je bila celo poletje v bodijih s kartkimi rokavi, ki se jih potegne čez glavo, ker so ti manj vroči kot tisti na preklop I(je pač samo ena plast) in naši oblačenje čez glavo ni problem. Tak da... Zeleno in rumeno, da ne bi bilo za fantke??? Hehe, za mojo vsi mislijo, da je , ko jo vidijo celo v modrem, v modrem vozičku... Kaj pa naj, če nama je modra barva všeč? Jo oblačiva v roza, zato da bo zadovoljeno družbenim normam? Ma, jaz ne bom komplicirala, kar imam roza, sem dobila, pa bo verjetno tudi nosil, če bo naslednji dečko... mogoče ne za ven, za doma pa 100% - ko da mu bo važno, kake barve pajacka ma, lepo vas prosim! Važno mu je, da pridem k njemu, ko zajoka, daga podojim, ko je lačen in da ga previjem, ko je moker. To je vse. Pa pocartat in igrat in dat spat. Torej tudi sineka bi oblačila v vse možno, ne glih v kiklce, ostalo je pa vse sprejemljivo za moje pojme. Mu bom pa naredila to uslugo, da ne bom ravno kazala slik, na katerih bo v roza, njegovi prvi punci Taprava punca bo pa itak verjetno razumela. Če bo mel pa fanta, potem pa itak ne bo problem, hehe
|