|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
5.11.2007 9:14:47   
nky 23
hvala

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
5.11.2007 9:18:54   
*ANA*
Ni za kaj samo da so naši sončki zdravi a ne? 

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
5.11.2007 9:21:27   
*ANA*
Zdaj mi ga je uspelo uspavati, pa full kašlja in samo čakam da se zbudi user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
5.11.2007 9:23:09   
nky 23
ja to je največ vredno!!
Upam da nima tvoj bronhitisa in da gre za kakšen prehlad!!!

Moj pa je zadnja dva večera spet ako jokast, po mojem ga spet še zobki zraven matrajo pa kar nočjo ven pokukat.

no saj bo.
Pa je spet en lep dan pa se bom kar notri danes zadrževala pa bom jutri videla če bo Kevin kaj bolje.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
5.11.2007 9:38:27   
*ANA*
Moj princ se je že zbudil

Upam da res ni kak bronhitis
Ja spet bo  en lep dan, midva bova tudi notri ostala saj pri nas piha user posted image burja

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
5.11.2007 9:57:38   
FLASK_A
Ojej... Pozdravite se vsiuser posted image user posted image user posted image  Ana, upam da ni nč resnejšega...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
5.11.2007 10:25:37   
Anonimen
ahoj
samo na hitro, ker mi Tara pomaga pisat, pa ne bi rada da mi tipkovnico razmontirauser posted image
vsem, ki ste bolni user posted image user posted image user posted image
no pri nas smo spet bolni. jaz in user posted image sva že nekaj časa na slabem glasu in zamašenem nosu. včeraj zvečer pa je mene zavila še vročina in posledično me je ful mraz tresel. ponoči pa bruhanje, slabostuser posted image , driska. problem je tudi to, da moram dobit menstro-bi jo že mogla- in srčno upam da ni kaj narobe npruser posted image user posted image . sicer je možnosti res ful malo,ker sva zašćitena pa vseeno. joj upam da ne.
sem pa skoz na wc-ju, enkrat bruhat, drugič driskauser posted image . noro.

user posted image user posted image user posted image VSEM KI PRAZNUJETE IN STE PRAZNOVALI, JAKA, JAKA.....

zdaj pa grem v horizontalo,če bo Tara pustila

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2932
5.11.2007 10:56:03   
*ANA*
ŠpelaP tudi zate en kup user posted image user posted image user posted image user posted image pa še malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da preženete tega user posted image stran od hiše.

Nogica pa tudi vam user posted image user posted image user posted image user posted image pa   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se pozdravite

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
5.11.2007 11:07:55   
polma
Pozdravljene, junijke 2007! Moj PDP je 5. junij 2008 in vas prosim, da mi svetujete -  smo se zadnjič nekaj menle s prijatejicami glede oblekc za otroka- vsaka mi hoče prodat svoj sistem in mi ponujajo oblekce svojih otrok, meni se že meša!!! Imam pajacke svoje prve hčerke, ki pa je zimski dojenček in nisem nameravala kupovat ali si sposojat ničesar. Večina njenih pajackov je navadnih bombažnih, ker sem jo oblačila po siistemu "čebule", če imam kak pajac iz pliša je zato, ker sem ga dobila za darilo. Sploh so takrat nekatere komantirale, da je naša mala premalo oblečena, ker v stanovanju ni imela žab pa flisa pa kaj vem kaj- halo, imamo centralno! Joj, sem se razpisala, pardon, ampak so me razjezile "pametne glave".
Skratka- mislim, da novorojenček junija nosi pajacek in majčko-verjetno z dolgimi rokavi, ker junija lahko tudi zapiha?  Saj še ne znajo uravnavat temperature, a ne? Kakor jaz vem, moja hči lani junija ni mogla v šolo samo v kratkih rokavih, ker je bil junij 2007 precej kisel. pomirite me, prosim, da lahko potem naderem in zavrnem vse ta pametne prijateljice, ki bi mi rade podtaknile vse mogoče-baje tudi zato, ker če bo fantek, ga pa ja ne bom oblekla v zelen ali rumen bodiuser posted image ?!? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
5.11.2007 11:30:02   
nky 23
polma, ne se sekirat!!!! naredi po svojem občutku in čim manj po nasvetu ostalih,oblekla ga boš tako kot boš ti želela saj je tvojuser posted image  zakaj pa ne rumena ali zelena za fanta???

vsem ki ste bubaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in pa enega user posted image  za srečo!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
5.11.2007 11:40:38   
FLASK_A
Polma, ja pišuka- moj Jaka je že od rojstva v rumenem in zelenem, pa je prav prisrčen. Sej zelena ni samo za punčkeuser posted image  pa rumenauser posted image  No, nisem vedla, pri nas je za punčke rezervirana samo izključno roza, ostalo je unisex. No, delaj pa itak po občutku, saj sama najbolje veš kako pa kaj. Iz P je šel moj v bodiju, dolg rokavček, dolge hlačica in dvojne nogavičke- je malo pihalo pa tko... Če je kriza, ga pa še z dekco pokriješ, čez dva meseca je bil pa na morju itak samo v plenici pa še to se mu je mešalo od vročine... Nevem, take so naše izkušnje...

Ej babe! Jaka je takooooo siten danes da mi bo glavo odpulilouser posted image . Slini se k pr norcih, teži, joka, cvili. Sm vidla eno belo pikico na dlesnih spodaj pa user posted image  glih zdej k rabim ne dobim une kliuser posted image  dude od Tomee Tipee za dlesni masirat (enkico). UFufufufufuf! Morm it, spet jokauser posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
5.11.2007 11:47:34   
Kati81
Ojla čvekice midve vas lepo pozdravljava iz Vipavske doline.
Danes sva imele cepljenje in rezultat super, Kaja ni niti pisnila spet je bla pridna, spala je pa od takrat ko sva se usedle v avto in do Razdrtega ko so naju ustavli možje v modrem, jih je sam lepo  postrani gledala, pol pa spet spala do Ajdovščine. Pa še doma ene 10 minut. Zjutraj sem jo kar v spanju preoblekla in me tud pogledala ni, zbudila se je šele v zdravstvenem domu.

KT podtki za seznam: 5.5 meseca teža 6950g dolžina pa 64cm, obseg glavice 42cm, obseg prsi pa 44 cm (da vem kakšen modrček kupit). Cepivo za rota je pa full lepo spila tko da smo prav ponosni.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
5.11.2007 11:47:51   
nky 23
ja so pa res user posted image  tile zobki.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
5.11.2007 11:50:03   
polma
Hvala! Sem vmes malo pobrskala po vaših prvih stranweh, pa se mi je vse kar mislim potrdilo. Kaj hočmo,eni pač iz materinstva delajo doktoratuser posted image ! Uživajte s svojimi user posted image !!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
5.11.2007 11:51:39   
nky 23
user posted image Kati81 user posted image user posted image  za pikico, ki je uspešno prestana, upam da ne bote imeli kakšnih str. učinkov.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
5.11.2007 11:56:12   
FLASK_A
bravo KATI in KAJA!!user posted image user posted image user posted image user posted image evo pa glih danes sem ti mislila reč če remo vozičkat čez poljeuser posted image user posted image  No pa saj prideta ta teden kej nazaj ane pa se bomo zmeniliuser posted image

Grem ujčkat naprejuser posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
5.11.2007 12:00:23   
*ANA*
Super Kati in Kaja za dobro prestano pikico user posted image user posted image

Ja ti zobki so pa res user posted image

Mi smo pravkar zaspali(kje drugje kot na rokah) in upam da ga ne spet kašelj čez 5 minut zbudi  user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
5.11.2007 12:06:16   
FLASK_A
ana, pri nas se trenuno tut na rokah spiuser posted image  ja ne gre drugač.... pa ne kašljajte da boste vsaj malo spaliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
5.11.2007 12:14:39   
*ANA*
Ja pri nas so tudi roke zelo dobra postelja user posted image ,ko ga dam v postlo pa odpre oči in kašlja, pa tako žalostno me pogleda da ga hitro ven vzamem pa spet hitro zaspi- zdaj 10 minut spi pa vsake 3 minute kašlja user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
5.11.2007 12:15:47   
nky 23
se pridružim, tudi moj spi na rokah.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
5.11.2007 12:32:23   
ronja
a ste me ve vse dale na "ignore"?user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
5.11.2007 12:34:38   
nky 23
ne zakaj?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
5.11.2007 12:46:06   
nky 23
user posted image  zakaj misliš, da te ignoriramouser posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
5.11.2007 13:06:43   
ronja
Ker nobena nič ne odgovori na moja vprašanja... Evo še enkrat:
Kaj se igrate s tamalimi?
Koliko kaj športate in ali tudi ve kaj pogrešate šport ali sem samo jaz usekana, da mi 2x tedensko nekak ni dovolj? Ali se boljše organizirate in greste večkrat?
Katero glasbo vaši tamali radi poslušajo?

polma, jaz sem vzela vse, kar so mi dali, ker je to moja prva punčka. Nosila je v glavnem tisto, kar so mi vsi rekli, da je brezvzeze za tako male: povsod so svetovali, da naj bodijev s kratkimi rokavi sploh ne kupujemo, ker so novorojenčki ves čas v dolgih, vsaj enih... Pa da so obleke za čez glavo muka in da pridejo v poštev samo tiste na preklop... No, jaz sem rodila šele julija, bilo je peklensko vroče in mala je bila celo poletje v bodijih s kartkimi rokavi, ki se jih potegne čez glavo, ker so ti manj vroči kot tisti na preklop I(je pač samo ena plast) in naši oblačenje čez glavo ni problem. Tak da...
Zeleno in rumeno, da ne bi bilo za fantke???user posted image Hehe, za mojo vsi mislijo, da je user posted image , ko jo vidijo celo v modrem, v modrem vozičku... Kaj pa naj, če nama je modra barva všeč? Jo oblačiva v roza, zato da bo zadovoljeno družbenim normam?user posted image Ma, jaz ne bom komplicirala, kar imam roza, sem dobila, pa bo verjetno tudi user posted image nosil, če bo naslednji dečko... mogoče ne za ven, za doma pa 100% - ko da mu bo važno, kake barve pajacka ma, lepo vas prosim! Važno mu je, da pridem k njemu, ko zajoka, daga podojim, ko je lačen in da ga previjem, ko je moker. To je vse. Pa pocartat in igrat in dat spat.
Torej tudi sineka bi oblačila v vse možno, ne glih v kiklce, ostalo je pa vse sprejemljivo za moje pojme. Mu bom pa naredila to uslugo, da ne bom ravno kazala slik, na katerih bo v roza, njegovi prvi punciuser posted image Taprava punca bo pa itak verjetno razumela. Če bo mel pa fanta, potem pa itak ne bo problem, heheuser posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
5.11.2007 13:17:07   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

nobena nič ne odgovori na moja vprašanja...
težko pišem samo z eno rokouser posted image  ker pa ne znaš počakatuser posted image user posted image user posted image ti odgovorim zdaj

Kaj se igrate s tamalimi?
biba leze, pesmice pojem pa nogice pa rokice zraven premikam, po žogi ga svaljkam na trebuščku, pleševa...

Koliko kaj športate nič kej dostiuser posted image

in ali tudi ve kaj pogrešate šport niti ne
ali sem samo jaz usekana, da mi 2x tedensko nekak ni dovolj? user posted image user posted image user posted image
Ali se boljše organizirate in greste večkrat? neeeeuser posted image
Katero glasbo vaši tamali radi poslušajo? ko jaz pojem fuuul uživa, drugač pa uspavanko za zvačer- takoj je komauser posted image

Ma, jaz ne bom komplicirala, kar imam roza, sem dobila, pa bo verjetno tudi user posted image nosil, če bo naslednji dečko... mogoče ne za ven, za doma pa 100% - ko da mu bo važno, kake barve pajacka ma, lepo vas prosim! Važno mu je, da pridem k njemu, ko zajoka, daga podojim, ko je lačen in da ga previjem, ko je moker. To je vse. Pa pocartat in igrat in dat spat.
se podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.