ronja
|
IZVIRNO SPOROČILO: durosh dalj časa, ko se dojenčki crtajo pri mamicah in očijih, tem kasnej se bodo crtali (beri ) pri lubitih in lubicah.koga pa bom scrtala, če ne nje ? hehe, durosh, bo nekaj na tem, jaz sem že dokaz za to, so me kar crkljali Dodajam ne, moja tudi ne rabi nič pogosteje jest, v bistvu vedno manj pogosto. Sem vprašala na posvetovalnici in naj bi jo hranila ponoči vsake 4 ure, nekak tako se tudi sama zbudi oz. se sploh ne zbudi, samo reče "e", mami skoči in jo vzame, jo podojim in dam nazaj, pa je. Zjutraj se mi je ne da več dajat nazaj in spi potem pri nama do kakih 5-6h, ko vstane oz. se začne na veliko smejat in eden od najuu vstane, jo previje in se igra z njo. Špela, jaz si mleka nič več ne zmrzujem, mam nekaj zmrznjenega,pa ga še nikoli nisem uporabila, ga imam vedno dovolj, flaške pa itak ni marala (smo poleti 1x probali vodo po nasvetu babice). Prebavo ma super, očitno je to dedno, midva namreč tudi (trkam na les;), je pa samo na mojem mleku. AD3 kapljice tudi super prenaša in ji jih pridno dajem. Sem šla zadnjič na en tečaj, ki traja 4 ure in sta šla lepo in z mano, se sprehajala slabi 2 urci in potem me je lubi poklical, da sem prišla ven, jo podojila in šla nazaj. Pa ko sem prišla domov spet takoj, pa je šlo. Sicer trenutno na veliko šivam: danes sem delala kroje, ker je mala že spala, jutri pa upam, da bo kaka stvar gotova... Pa je mel dopust in sva bila parkat na krasnih sprehodih na Gradu, pa dvakrat sva šla po štacunah za njegove kavbojke (in jih našla, hvalabogu, ker on sovraži šoping še bolj kot jaz ) Rotavirus: midva je ne bova cepila, ker je res zelo malo v stiku z drugimi otroci, sploh toliko starimi - v glavnem samo z dojenčki, ki še niso v vrtcu... Sva jo mislila, pa so naju v našem ZD nekak prepričali, da nima smisla. Ko pa bova mela naslednjega, pa ga bova cepila, če bo Ronja v vrtcu. Ampak lepo počasi Jutri ima pa Ronja 4 mesece! KT, a mi popraviš na seznamu - mela je 5 gramov več, sem pogledala zadnjič na izkaznico - pa da ji ne delam krivice Dobrodošle vse nove! Kaj pa igrice, je katera kaj napisala, kaj počnete? Nič nisem zasledila! nogica, Ronja se obrne iz hrbta na trebuh brez problemov, obratno pa še ne zna - ampak, saj ma še čas, je ipak en mesec mlajša... Odriva z nogicami se pa že od rojstva. No, zdaj grem pa spat, ne boste verjele... No, mogoče še ne, če se bo lubi slučajno zbudil, hehe;) Plavanje dojenčkov: se nam bolj splača kar vpisat, ker je cena za 10 obiskov enaka ceni tečaja, pa še bazen je sigurno prečiščen, saj se celo noč filtrira in so dojenčki prvi not. Midve greva januarja, bi šla že zdaj, če bi mala že imela 4 mesece, vendar pa jih bo komaj jutri dopolnila in bi bilo pri slabih 3 res še prezgodaj. Sem pa že poslala lubija, da najde Fredov obroč (smo ga dobili za darilo), da jo bova kdaj že prej peljala na bazen (seveda tistega, za katerega bom ziher, da je čist, topel, itd...) Jaz sicer hodim plavat zdaj 2x na teden, pa kar preplavamo 1,8 km povprečno, tak da nekaj kondicije očitno je, ampal moram priznat, da mi kar manjka šport. Saj ne, da ni nič, super je, se ful sprostim, ampak vseeno sem navajena na več... Kaj pa ve, katera kaj počne? Kako usklajujete? Zdaj ko drži glavico že zelo suvereno, sem razmišljala, da bi kaj telovadila z njo na žogi, pa na tleh,... Da ne zarustam... Ronja se rada slači, oblači pa ne tako rada - bodi in hlačke še, vendar pa, ko gremo ven to ni dovolj in takrat protestira - čim pa jo vzameš v roke, da ve, da gremo, je pa ok. Špela, resno, zdaj pa nehaj s temi boleznimi, padci itd...! Dost ste meli, pusitite še drugim kaj Ok, grem! Samo še eno vprašanjce: katero glasbo vaši radi poslušajo? Moja lubica je navdušena nad obupno muziko... Sploh nima okusa .... Bolj ko je neumno, rajši ma... Najrajši ima Natalijo Verboten ipd... Rocka sploh ne mara - izjema je Elvis, hvalabogu, vsaj nekaj... na razne paklene vozače in sploh jugo rock začne piz* - no, saj ne da bi se drla, ampak pokaže pa svoje negodovanje... Bom probala še s kakimi na izi bitli;)
|