|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
4.11.2007 8:43:50   
neja24062007

user posted image  user posted image  user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
4.11.2007 8:52:20   
nky 23
no jaz pa ravnokar user posted image pijem, kevin pa je zaspal.
tudi pri nas smo včeraj težko kakali, tako da sem ga odvila in po trebuščku masirala, da je šlo.

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
4.11.2007 8:54:32   
nky 23
neja nikar ne imej slabe vesti zaradi uniona, tudi jaz si kdaj privoščim kaj malega pa kaj, saj smo samo ljudje in ravno tako nam paše se malo sprostiti in včasik kaj pozabiti...

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
4.11.2007 9:02:41   
nky 23
je katera tukaj?

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
4.11.2007 9:03:44   
nky 23
ali pa imam spet samogovoreuser posted image user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
4.11.2007 9:53:41   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: nikical

KT, hvala! No, domnevam, da je bil tale happy birthday namenjen njemu, ker ima danes 5 mesecev

Ja seveda komu drugemu kot našemu korenjaku user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
4.11.2007 15:13:22   
ŠpelaP
user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
4.11.2007 17:45:54   
FLASK_A
Hvala vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
4.11.2007 19:44:35   
mentos
najprej HVALA za čestitke za Haninih 4 mesece

JAKA user posted image VSE NAJBOLJŠE

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
4.11.2007 20:05:29   
mentos
NO, DANES SMO IMELI KRST, NA HITRO NEKAJ FOTK
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

no sedej moram pa hitro malo posprabvit

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
4.11.2007 20:57:16   
nky 23
ku ku je katera za kak čvek???

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
4.11.2007 21:25:03   
*ANA*
OJLA

Mi amo ravnokar pospremili našedva v Pančevo deželo tako da mam zdaj malo časa user posted image .
Smo pa danes imeli še eno manjšo žurko za otroke user posted image

Zdaj pa slike:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
4.11.2007 22:28:49   
N _ B
Jaka se vam najlepše zahvaljuje za čestitke in vam pošilja  user posted image . Za kavico in sladoled da naslednjič, ko se vidimo.

Pri nas ni nič novega, razen, da se je Jaka sprl s flaško. Noče več jest po njej. Tri dni je bilo ok, sedaj se pa dere, kot bi ga s kože dajal, ko mu jo ponudim. Če z mamičino juser posted image  je/ga ni. user posted image

Lepe dni smo izkoristili za pohajkovanja naokrog. Nika je bila zadnje tri dni vsak dan v hribih, midva z Jakom pa sva vozičkala naokrog.

Včeraj sem izvedela eno res lepo novico. Prijateljica je noseča. Po parih letih jima je končno uspelo. Enega že imata. Je malo starejši od Nike, drugega pa bodo zibali maja. Tako sta si želela tega malčka. Sem ful vesela zanjo. Moram ta teden k njej na čvek. Saj veste kako je, če si kje na javnem mestu, ne moreš kar noret tam user posted image . Uf, kar obujam spomine, kako je bilo pred dobrim letom, ko sem zagledala user posted image  in kako lepih je bilo nadaljnih 9 mesecev. Bi šla kar še enkrat skozi to.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
4.11.2007 22:32:09   
N _ B
user posted image

HANA, JAN, JAKA, EMA.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
4.11.2007 22:34:21   
FLASK_A
Oj! N&B, aveš da sva na istem, pa nisem hotla tuki neki noret... Od mojga user posted image  sestra je noseča. Ima ful neki probleme, tko da smo tko veseli,ker sta se končno odločila... Uf, je že v 23.T in se ful dogaja, kar podoživljam. Ful lepo... Pa ura ji tut že počasi tiktaka tko da je nekak zadnji čas in res fino, da bo imela njuna hčerkica (2.razred) še malega bratca/sestricouser posted image user posted image user posted image  In jaz sem tko navdušena, da sploh ne morem povedat- kar neki norim, pa govorim, pa sprašujem- ja sej- vse je še tako zelo svežeuser posted image user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
4.11.2007 22:40:42   
FLASK_A
Nč, grem spat... Se tipkamo jutri, ker me vleče v horizontalouser posted image user posted image user posted image  Pa leptop bom pojedla če bom še tukej, ko tako zeham...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
4.11.2007 22:41:41   
N _ B
mentos: čestitke Hani za krst. Prava princeska je bila. Si ti z gorenjskega konca?

ŠpelaP: user posted image pikapolonic ti pa ne pošiljam več, ker več ko jih pošljem, slabše je pri vas. Mogoče bi bil bolje kakšen user posted image . Klin se s klinom zbija in naj tale user posted image  prepodi tiste, ki so nad vašo hiško.

nogica: glede uspavanja je Jaka prav pregnan. Ko ga dam čez opoldan in zvečer spat v spalnico že ve, da je čas za spanje in zaspi sam. Budnega dam v posteljico, njegovega pajaca zraven in to je to. Včasih se še malo oglasi, če se igra z dudo in je potem ne najde, ampak v glavnem zaspi sam. Za tiste vmesne počitke, ki jih še rabi in jih odspi v dnevni na kavču pa se upira z vsemi štirimi. Jamra, brunda in stoka dokler ne pade dol. Seveda ga moram nosit ali pa zaspi na dojki.user posted image

ANA: čestitke Pii za 2. roj. dan. user posted image  Lepe slikice. user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
5.11.2007 0:14:39   
Palčica*
Punce en pozen pozdrav še od mene. Končno mi je ratal spakirat (robe neomejeno),pa tudi ostale stvari sem vsaj za silo popedenala. Nekaj malega je ostalo še za jutri,potem pa končno gremoooooooooo.
Res,se mi zdi da smo za odhod izbrali res pravi moment. Oba z baterijami povsem na koncu.Kako je izgorelni sindrom pobožal tudi mojega sem pravzaprav opazila šele danes...

Ampak nič jamranja.Stvari se obračajo na bolje.

Tko. Grem spat,ker komaj tipkovnico vidim. Ve čvekice pa se lepo imejte.

aha-za srečanje na gorenjskem.user posted image user posted image user posted image

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
5.11.2007 0:18:56   
Palčica*
Mentos-a si ti s Kokrice?
Sem včasih živela na Bobovku,pa gledam zdej te slike-znana cerkev,znan župnik.To mora bit to.

Hana je res lepa.

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
5.11.2007 1:44:38   
ronja
IZVIRNO SPOROČILO: durosh

dalj časa, ko se dojenčki crtajo pri mamicah in očijih, tem kasnej se bodo crtali (beri user posted image ) pri lubitih in lubicah.koga pa bom scrtala, če ne njeuser posted image ?

hehe, durosh, bo nekaj na tem, jaz sem že dokaz za to, so me kar crkljaliuser posted image

Dodajam ne, moja user posted image tudi ne rabi nič pogosteje jest, v bistvu vedno manj pogosto. Sem vprašala na posvetovalnici in naj bi jo hranila ponoči vsake 4 ure, nekak tako se tudi sama zbudi oz. se sploh ne zbudi, samo reče "e", mami skoči in jo vzame, jo podojim in dam nazaj, pa je. Zjutraj se mi je ne da več dajat nazaj in spi potem pri nama do kakih 5-6h, ko vstane oz. se začne na veliko smejat in eden od najuu vstane, jo previje in se igra z njo.
Špela
, jaz si mleka nič več ne zmrzujem, mam nekaj zmrznjenega,pa ga še nikoli nisem uporabila, ga imam vedno dovolj, flaške pa itak ni marala (smo poleti 1x probali vodo po nasvetu babice).
Prebavo ma super, očitno je to dedno, midva namreč tudi (trkam na les;), je pa samo na mojem mleku. AD3 kapljice tudi super prenaša in ji jih pridno dajem.

Sem šla zadnjič na en tečaj, ki traja 4 ure in sta šla lepo user posted image in user posted image z mano, se sprehajala slabi 2 urci in potem me je lubi poklical, da sem prišla ven, jo podojila in šla nazaj. Pa ko sem prišla domov spet takoj, pa je šlo.

Sicer trenutno na veliko šivam: danes sem delala kroje, ker je mala že spala, jutri pa upam, da bo kaka stvar gotova... Pa user posted image je mel dopust in sva bila parkat na krasnih sprehodih na Gradu, pa dvakrat sva šla po štacunah za njegove kavbojke (in jih našla, hvalabogu, ker on sovraži šoping še bolj kot jazuser posted image )

Rotavirus: midva je ne bova cepila, ker je res zelo malo v stiku z drugimi otroci, sploh toliko starimi - v glavnem samo z dojenčki, ki še niso v vrtcu... Sva jo mislila, pa so naju v našem ZD nekak prepričali, da nima smisla. Ko pa bova mela naslednjega, pa ga bova cepila, če bo Ronja v vrtcu. Ampak lepo počasiuser posted image

Jutri ima pa Ronja 4 mesece!

KT,
a mi popraviš na seznamu - mela je 5 gramov več, sem pogledala zadnjič na izkaznicouser posted image - pa da ji ne delam kriviceuser posted image

Dobrodošle vse nove!

Kaj pa igrice, je katera kaj napisala, kaj počnete? Nič nisem zasledila!user posted image

nogica, Ronja se obrne iz hrbta na trebuh brez problemov, obratno pa še ne zna - ampak, saj ma še čas, je ipak en mesec mlajša... Odriva z nogicami se pa že od rojstva.

No, zdaj grem pa spat, ne boste verjele... No, mogoče še ne, če se bo lubi slučajno zbudil, hehe;)

Plavanje dojenčkov: se nam bolj splača kar vpisat, ker je cena za 10 obiskov enaka ceni tečaja, pa še bazen je sigurno prečiščen, saj se celo noč filtrira in so dojenčki prvi not. Midve greva januarja, bi šla že zdaj, če bi mala že imela 4 mesece, vendar pa jih bo komaj jutri dopolnila in bi bilo pri slabih 3 res še prezgodaj. Sem pa že poslala lubija, da najde Fredov obroč (smo ga dobili za darilo), da jo bova kdaj že prej peljala na bazen (seveda tistega, za katerega bom ziher, da je čist, topel, itd...)

Jaz sicer hodim plavat zdaj 2x na teden, pa kar preplavamo 1,8 km povprečno, tak da nekaj kondicije očitno je, ampal moram priznat, da mi kar manjka šport. Saj ne, da ni nič, super je, se ful sprostim, ampak vseeno sem navajena na več... Kaj pa ve, katera kaj počne? Kako usklajujete? Zdaj ko drži glavico že zelo suvereno, sem razmišljala, da bi kaj telovadila z njo na žogi, pa na tleh,... Da ne zarustam...

Ronja se rada slači, oblači pa ne tako rada - bodi in hlačke še, vendar pa, ko gremo ven to ni dovolj in takrat protestira - čim pa jo vzameš v roke, da ve, da gremo, je pa ok.

Špela, resno, zdaj pa nehaj s temi boleznimi, padci itd...! Dost ste meli, pusitite še drugim kajuser posted image

Ok, grem! Samo še eno vprašanjce: katero glasbo vaši user posted image radi poslušajo? Moja lubica je navdušena nad obupno muziko... Sploh nima okusauser posted image .... Bolj ko je neumno, rajši ma... Najrajši ima Natalijo Verboten ipd... Rocka sploh ne mara - izjema je Elvis, hvalabogu, vsaj nekaj... na razne paklene vozače in sploh jugo rock začne piz* - no, saj ne da bi se drla, ampak pokaže pa svoje negodovanje... Bom probala še s kakimi na izi bitli;)

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
5.11.2007 8:18:53   
mentos
Dobro jutro
Tako krst smo dali mimo, Hana je bila zelo pridna, kljub temu, da je bolana,(zamašen nosek, kašlanje, kihanje), no zdej je pa še mami zbolela, tako, da sem čist bed danes. Moram priznat, da imamo skoz neke težave, od krčev, alergij, bolnice, kakanja, prehladi... Upam, da bo kmalu minilo.
Zdej ba hiter grem, kajti Hana se že prebuja in bo treba papcat in previt.

N&B in PALČICA hvala za čestitke in jaz sem iz Mlake, ja zraven Kokrice. Palčica, če si ti bila iz Bobovka se bi te sigurno spomnila, če bi te vidla.
N&B iz kje pa si ti?
ŠpelaP moram pa še tebe povprašat iz kje si, kajti vedno imaš takrat pediatra kot naša Hana.

Pa vsem želim eno toplo 
user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
5.11.2007 8:37:38   
nky 23
ravnokar pijem kavico in premišljujem kdo danes praznuje, tako da
user posted image

vsem, ki praznujejo!!!!

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
5.11.2007 8:57:34   
*ANA*
Dobro jutro

Mi smo spet bolani-Svit full kašlja in mu hrope v prsih user posted image , posledično pa noče ne jest ne pit user posted image , tako da bomo morali do P popoldan user posted image .

Vsem ki ste praznovali in praznujete pa user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
5.11.2007 9:03:00   
nky 23
tudi pri nas e je kašelj ponovil, pa tudi smrka, samo on pridno pije in tudi je.
bom videla, če se bo stanje kaj poslabšalo, ker če ne mislim da ni nič hujšega.

ANA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , DA SE ČIM PREJ POZDRAVI!!!

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
5.11.2007 9:07:09   
*ANA*
NKY hvala za pikapoke- upam da bodo pomagale.
Svit pa kašlja full drugače kot pred 14 dnevi in se bojim da je bronhitis.

Tudi za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da gre mimo in da ne bo šlo na slabše

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.